Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Φεβ 2010

ΤΩΡΑ ΤΙΣ …………….ΑΠΟΚΡΙΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Οργάνωση ΦΙΕΣΤΑΣ καρναβαλικής χροιάς από την Δημοτική Αρχή με γιουρούσια συνεντεύξεων και πρωταγωνιστές τον κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ Σαλαμίνας και τον αμισθί, όπως αποκαλούν, υπεύθυνο τύπου.
Άγνωστο πώς και πότε έγινε υπεύθυνος τύπου, πότε φεύγει και πότε έρχεται σε αυτή τη θέση. Απαράδεκτο να μην ανακοινωθεί η αμισθί θέση και ιδιαίτερα ποιος και πότε κατέλαβε αυτήν στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έπρεπε. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που θέλουν να ασκούν κριτική στους άλλους.
ΜΕ κλισέ προτάσεις, έτοιμα σχήματα και συνθήματα, προσπαθούν να κεντρίσουν τη συνείδηση του πολίτη της τοπικής κοινωνίας μας, εκφυλλίζοντας τον ουσιώδη ρόλο της Δημοτικής Αρχής, αφού εξαφανίζεται η σχέση μεταξύ σκέψης και συναισθήματος από κωμικοτραγικά περιεχόμενα της συνέντευξης, που οδηγούν στην πλάνη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ που δεν στοιχειοθετούν λογικές δράσεις, ανακριβή στοιχεία χωρίς βαρύτητα και σοβαρότητα, ακριτομυθίες και ανύπαρκτος ορθολογισμός. ΛΟΓΙΑ αστήριχτα με ανακριβείς συλλογισμούς, όπως κατά την κρίση του κυρίου ΔΗΜΑΡΧΟΥ και όχι του ειδικού επιστήμονα σε ειδικά θέματα που αφορούν τον τόπο.
ΤΕΛΙΚΑ η κοροϊδία στο αποκορύφωμα, που μάλλον την εκπομπή παρατράγουδα θυμίζει η όλη παρωδία. ΕΜΦΑΝΕΙΣ οι διανοητικές αδυναμίες, οι αοριστίες με εκφράσεις βιασύνης, άγνοιας και πάνω από όλα να κυριαρχεί η ανειλικρίνεια, η προσποίηση, η κουφότητα και γενικότερα η αποσιώπηση της αλήθειας.
ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΥΠΟΥ με αμισθί θέση, όπως αποκαλείσαι για να έχουν οι δηλώσεις των συνεντεύξεων κύρος και αξιοπιστία και να είναι βάσιμη και σοβαρή η ερμηνεία των θεμάτων, πρέπει αυτές να στηρίζονται σε τρεις βασικούς άξονες
1) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
2) ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
3) ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,
άγνωστες λέξεις για σας που προσπαθείτε να πείσετε τους πολίτες.
του ανώνυμου φίλου 14/10/2010 15:08΄

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/10 21:35

    poios einai o amisui kyrios kai posa pianei kai apo poioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/10 00:05

    Είπαμε και εμείς πως δεν έχει χτυπήσει αυτή η καθηγητάρα ακόμα;
    Νατος ο Νίκολάκης μας.
    Κανένα καλό έχεις κάνει στη ζωή σου;
    Γιατί να κάνεις τώρα;
    Κρατά η σκούφια σου από αυτούς που στη Κούλουρη τους λέγαμε κίτρινη φυλή.Βγάζανε χολή και φαρμάκι δηλαδή για όλο τον κόσμο.
    Τώρα εκεί που πήγες με τον Τσαβαρή μαζευτήκατε όλα τα φαρμάκια μαζί και κάνετε πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/10 13:17

    Φίλε μη μασάς.
    Ο Τσαβαρής είναι και όχι ο Κόγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/10 20:28

    re poy ta briski ta lefta to afentiko sas tha mas peite?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/10 11:31

    Αν βάλεις τα χρόνια που ήταν με τον Τσιρίδη στα λεωφορεια επί Κολά,και στην Νομαρχία που είναι μέχρι σήμερα, όλο και κάτι θ'άβαζε στην άκρη ρε φίλε για να μπορεί να τα σκορπάει τώρα έτσι.
    Και μη ξεχνάς ότι για να θερίσεις καρπούς πρέπει πρώτα να σπύρεις.
    Τι νόμιζες ότι τζάμπα τα δίνει δεξιά και αριστερά στους συλλόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/10 23:35

    ΑΜΙΣΘΙ ΣΟΥ ΛΕΩ Ο ΘΕΣΙΤΗΣ, ΑΜΙΣΘΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ, ΑΜΙΣΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.