Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2010

Δήλωση του κ.Γιάννη Τσαβαρή στην "Εν Πειραιεί"

Δήλωση του κ.Γιάννη Τσαβαρή στην "Εν Πειραιεί"
Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2010 00:00

"Δεν μας λέει όλη την αλήθεια ο κ. Σοφράς"

Στα χέρια του Γιάννη Τσαβαρή βρίσκεται όπως ο ίδιος αναφέρει στην "Εν Πειραιεί" το μπίζνες πλάν - και όχι η προμελέτη που ισχυρίζεται ότι έχει εκπονήσει ο δήμαρχος - για το έργο της εναέριας γέφυρας Φανερωμένης - Νέας Περάμου που έχει εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2010 η δημοτική αρχή Σοφρά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος υποστηρίζει ότι ο κ. Σοφράς δεν λέει όλη την αλήθεια διότι, σύμφωνα με το μπίζνες πλαν, το έργο προβλέπεται να κατασκευαστεί με τη μέθοδο της παραχώρησης, και μάλιστα ο παραχωρησιούχος ο οποίος θα το κατασκευάσει, θα το εκμεταλλεύεται για 30 χρόνια!
Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος έχει μιλήσει για κατασκευή της γέφυρας με κοινοτικά κονδύλια.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσαβαρής δήλωσε τα εξής:

"Ο κ. Σοφράς, προ του αδιεξόδου που τον οδήγησαν οι ίδιες πολιτικές επιλογές του, όπως η εδώ και 4 μήνες παύση των εργασιών της αποχέτευσης - ακόμα εκκρεμεί η έγκριση της τροποποίησης της μελέτης της αποχέτευσης στην ΕΕ- ο αργός ρυθμός εξέλιξης των διαδικασιών για την τροποποίηση του ΓΠΣ, η ανικανότητά του να διαχειριστεί τα οικονομικά συμφέροντα του δήμου (αφού η ΕΥΔΑΠ ΑΕ του κατέσχεσε από το ταμείο του δήμου 3,5 εκατ. επειδή ο δήμος δεν προχώρησε σε ρύθμιση οφειλών) και άλλα, επιλέγει τον αποπροσανατολισμό των δημοτών, την εικονική πραγματικότητα.
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής επιλογής, έχει ανακοινώσει τη δήθεν κατασκευή γέφυρας από Φανερωμένη στα Μέγαρα, με προυπολογισμό 48 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το μπίζνες πλαν που διαθέτει, εντάσσοντας το έργο στο Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2010.
Όμως ο κ. Σοφράς δεν μας λέει όλη την αλήθεια διότι σύμφωνα με το ίδιο μπίζνες πλαν, που τελικά έχουμε στα χέρια μας, το έργο προβλέπεται να κατασκευαστεί με τη μέθοδο της παραχώρησης, μάλιστα ο παραχωρησιούχος ο οποίος θα κατασκευάσει το έργο, θα το εκμεταλλεύεται για 30 χρόνια .

Απευθυνόμενος μέσω της "Εν Πειραιεί" στον δήμαρχο Σαλαμίνας, ο κ. Τσαβαρής, ρωτά:

"Τελικά κ. Σοφρά, το έργο θα κατασκευαστεί με κονδύλια του ΕΣΠΑ; Του παραχωρησιούχου; Ή θα το κατασκευάσει Άγγελος εξ ουρανού ;"

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/10 10:16

    Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα κ. Τσαβαρή ότι πίσω από κάθε έργο κρύβεται ο Άγγελος εξ' ουρανού, όπου τάζει τα πάντα σε όλους για να έχει τα πάρε δωσε κάθε φορά με την εξουσία; Στον Νίκο το Σάββατο έταξε τον περιφερειακό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/10 10:53

    spyro simera sti faneromeni otan petaxeis xartaeto mi lismonisis na grapseis sto xartaki oti thes na kaneis kai na to steileis apo tin kaloumpa psila ston ourano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/10 13:12

    Tsabari pes mas giati efages porta apton Aggelou? Ti tou zitises? to kseroun oi dikoi sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/10 15:52

    Δήμαρχε να σε χαιρόμαστε: Ακόμα μία πρωτιά η Σαλαμίνα
    http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_4780.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/10 19:19

    Re apateones brikate to troktiko kai kanete mauri propagada enantion tou nisiou mas re alites genitsaroi?
    ante kante ke iperories giati yparxoun ioo.ooo.bloggs pou prepi na grapsete kai na sikofadisete to nisi mas alites poulimenoi kolotoumpes tsirakia tou tzabari.oust ap'to nisi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/10 20:27

    RE TO AFENTIKO SAS O TSABARIS THA MAS PEITE POY BREISKI TA EKATOMIRIA POY SKORPAEI? GIATI GIA TO AFENTIKOYLI SAS DEN GRAFETE TIPOTA?TA EKATOMIRIA POY PLIRONI STIS EFIMERIDES POY TA BRISKI REEEEEEEE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/10 20:32

    Απατεώνας είναι αυτός που έχει την εξουσία και όχι μόνο δεν ντρέπεται για αυτά τα χάλια αλλά μας εγκαλεί να σιωπήσουμε για χάρη των οικογενειακών του φίλων. Ρωτήσατε το μέγεθος από το περιβαλλοντικό και οικονομικό κόστος αυτών των πράξεων; Η αποχέτευση είναι δικό σας έργο και μην πείτε ότι από Μακρή και Αγαπίου ήταν τα ίδια χάλια και πως από εμπάθεια σας βγάζουμε στο καρφί. Δεν θα πληρώνουν οι πολίτες τις εξυπηρετήσεις των δικών σας εργολάβων που τα βρίσκετε μεταξύ σας στην έκπτωση του 1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/10 11:18

    Τσαβαρή για πες στο δεξί και αριστερό σου χέρι(Ν. Κ.) τι δίνεις στον Αγαπίου για να κατέβει μαζί σου;
    Τολμάς; ή θα πεις πάλι σαν άλλος Μητσοτάκης,ότι στην πολιτική όλα γίνονται; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, υπάρχει μ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/10 14:53

    θα δούμε σήμερα.... τι θα κάνετε στο δημ συμβούλιο. Αφήστε λοιπόν τις παπαρο-συζητήσεις και ασχοληθείτε με το σοβαρό και καυτό θέμα της Κυνόσουρας που αφορά όλους μας.


    Θα σας δουμε σημερα.. και θα σας κρίνουμε απο αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 11:18

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/2/10 22:33

    nai re Laki, o Raptis elyse ta provlimata tis Koulouris kai tora theli na lysi kai tis Kynosouras re de pas na pexis s' alli paralia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/2/10 12:34

    QUIZ: Ποιός υποψήφιος έταξε σε συμπολίτη μας ότι αν τον στηρίξει, θα "καθαρίσει"για τον γυιό του που έχει δοσοληψίες με την δικαιοσύνη;
    Ο Καλούσης πάντως όχι . αυτός είναι φυλακή.
    Καϋμένη Σαλαμίνα τι θα πάθεις αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/2/10 20:14

    Ρε φιλαράκο επειδή έχω κι εγώ μεθαύριο μια εκκρεμότητα με την δικαιοσύνη δε μας λες τ' όνομα μπας και μου κάνει κι εμένα κάτι γιατί να μας τα παίρνει ο δικηγόρος με αμφίβολο αποτέλεσμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/2/10 20:50

    Κοίτα να δεις φίλε μου.Ο κάθε ένας υποψήφιος ότι μπορεί κάνει. Και για να βρει υποψ.δημ. συμβούλους, αλλά και ψηφοφόρους.
    Ψάξε λίγο για να βρεις αυτόν που έχει τάξει τα πάντα στους πάντες. π.χ. την θέση του γ.γραμματέα του δήμου την έχει τάξει σε 3 άτομα.Το πάρκο των Παλουκίων(το κτίριο)σε τρεις συλλόγους. Προσλήψεις με την σέσουλα γιατί αυτός λέει,ξέρει τους νόμους,κ.τ.λ. Αν δεν τον βρεις τα ξαναλέμε. φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/2/10 01:30

    Ρε τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;
    Ο Τσαβαρής,ο Τσαβαρής.
    Μπράβο παιδάκι μου το βρίκες,πέρνα να πάρεις και τη σοκολάτα σου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.