Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Φεβ 2010

στον αγαπητό ανώνυμο φίλο 07 Φεβρουαρίου 2010 10:23 μ.μ.

Αγαπητέ φίλε, με το πρόσφατο σχόλιο σου, μου δίνεις την αφορμή να κάνω δυο τρία σημαντικά σχόλια κι εγώ με την σειρά μου.

Κατ’ αρχάς αν δεν ήμασταν εμείς τα blog, όλοι εσείς θα ήσασταν στην μούγκα είτε σας άρεσαν οι εξελίξεις στο νησί μας είτε όχι.

  • Σας δίνουμε λοιπόν βήμα ακόμα και για να μας βρίσετε να μας λοιδορήσετε, πάντα εκ του ασφαλούς ανώνυμα έστω κι αν αυτό πολλές φορές είναι ενάντια στα «συμφέροντα» των αφεντικών μας, όπως με περίσσιο θράσος μας χαρακτήρισες μια κι αυτό στο προσφέρει η ανωνυμία σου.

  • Όμως για την ιστορία, να ενημερώσουμε εσένα και με την ευκαιρία κι ΟΛΟΥΣ τους καλόπιστους αναγνώστες blogers ότι ο δήμαρχός, ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έστειλε ένα σχόλιο ή μια ανακοίνωση και δεν του την αναρτήσαμε, ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έστειλε έστω και μια τυπική ανακοίνωση για μια εκδήλωση.

  • Αντιθέτως, εμείς του στείλαμε στο ε-μαιλ του σχετική ανάρτηση που τον αφορούσε για να μας στείλει και τις δικές του απόψεις και ΠΟΤΕ δεν πήραμε απάντηση.

  • Αυτή είναι η δημοκρατική του συμπεριφορά, έτσι σε τιμά αφελή ψηφοφόρε του, άρα αγαπητέ φίλε ανώνυμε, πήγαινε πρώτα στο δικό σου αφεντικό να του ζητήσεις εξηγήσεις κι έλα μετά σε μας με τις απαντήσεις σου κι αν δεν τις αναρτήσουμε τότε μπορείς, δικαιούσαι και νομιμοποιείσαι, να μας βάζεις ταμπέλες, μέχρι τότε - ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ.
Ο διαχειριστής του blog

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/2/10 23:11

    Καλά ο Σοφράς οι άλλοι μεγαλοαρχηγοί ?? Δεν σας έστειλαν τις ανακοινώσεις τους γιατί δεν τις δημοσιεύεται τουλάχιστον αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://salamis-news.blogspot.com/12/2/10 23:21

    Καλέ μου φίλε, ΠΟΤΕ και κανένας πλην Τσαβαρή δεν μας έστειλε έγγραφό του. Θέλω να πιστεύω πως δεν άνοιξαν ακόμα τα γραφεία τύπου των συνδυασμών τους
    Σημειώστε δε ότι οι αναρτήσεις στα blog είναι εντελώς δωρεάν.
    Θα σας κρατούμε ενήμερους!!!
    Προκαλούμε οποιοδήποτε συνδυασμό να μας διαψεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIA PARATHRHSH UELO NA KANO.EDO GRAFOYN KAI ANUROPOI POY DEN ANHKOYN SE KANENAN SYNDIASMO.(ISOS MALISTA EINAI KAI YPERANO SYNDIASMON)GIAYTO UEORO ASTOXO TO (Κατ΄αρχάς αν δεν ήμασταν εμεις τα blok,όλοι εσείς θα ήσασταν στην μούγκα είτε σας άρεσαν οι εξελίξεις στο νησί μας είτε όχι.)ISOS TO...(KAPOIOI APO SAS)... NA HTAN ORTHOTERO KAI DIKAIOTERO.MHPOS PREPEI NA PACOYME NA SXOLIAZOYME;GIATI MAS APAJIONETE KAI MAS PROSVALETE;ISOS MALISTA KAPOIOI APO MAS NA MILAME POLY (FANERA ENNOO)...MA KAI EPI THS OYSIAS STA MPLOKS OTAN XREIAZETAI.DEN ANHKOYME OLOI STHN IDIA KATHGORIA KAI DEN KRIVOMASTE GIA NA FONAKSOYME.EK TON PRAGMATON EIMASTE ANONYMOI STA BLOKS OPOS EISTE KAI SEIS.ME TO SYMPAUEIO E;ALLA STHN MOYGKA DEN EIMOYNA POTE.APLOS MILOYSA OTAN EPREPE SAYTON POY EPREPE KAI OPOS EPREPE.ME SYMPAUEIA KAI PARAPONO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/10 16:34

    Ράπτης Αγγέλου τα λέγανε το μεσημέρι σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Κούλουρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/10 00:42

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΗ ΚΑΦΕ ΚΑΠΙΟΣ ΜΕ ΟΠΙΟΝΔΙΠΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ;ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/10 00:45

    anti na aporite poy sas exoyme pari oloi xampari , na stamatisete na rixnete laspi ston anemistira opos leei kai to afentikoyli sas.den exete katalabi oti o kosmos sas pire idisi kai aytoi poy mpenoyn sto mplok toy afentkoy sas den einai parapano apo 15 atoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/10 11:20

    Ρουφιάνος είναι αυτός που ζητά την ψήφο σου με πρόσχημα το δημόσιο όφελος και το γενικό καλό και στη συνέχεια διαβουλεύεται με γνώμονα μόνο το ατομικό του συμφέρον. Σε επιτροπές ήταν μέλος για τον "έλεγχο" υποτίθεται του λατομείου και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε να τα πίνει μαζί του. Έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και τα βλέπεις όλα τέλεια. Τι να περιμένεις από τους "δεξιούς" που μεγάλωσαν με την μέθοδο του Χριστοφοράκου ως υπόδειγμα. Ράπτη στείλτου μία επιστολή ευχαριστήρια για την αποκατάσταση που έχει κάνει στο περιβάλλοντα χώρο του λατομείου και για τις επεκτάσεις που έχει κάνει στο απέναντι βουνό, που θα βλέπουμε σε μερικά χρόνια την Ελευσίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/2/10 11:54

    ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ, ΠΩΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΓΩ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/2/10 12:43

    esy eisai blakas kai den tha exeis na fas pote soy mono tha oneireyesai to pantespani ton allon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/2/10 16:21

    Ράπτη με τι μούτρα θα δεις στα μάτια τους ψηφοφόρους σου όταν θα ξέρουν ότι γυροφέρνεις στην παράγκα του μπαρμπα Θωμά; Τώρα που είσαι υποψήφιος δήμαρχος τρώτε και πίνετε παρέα, σκέψου αργότερα αν γίνεις δήμαρχος πόσο παρέα θα κάνεις μαζί του. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/2/10 13:27

    Γιατί κ.κ. του μπλοκ δεν βάζεται και την ταμπέλα σας;
    Πιστεύεται ότι τρώμε κουτόχορτο;
    Ελάτε, λίγο θάρρος θέλει και ουπς..."Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας" βγαίνει!!!
    ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/2/10 20:31

    RE TO AFENTIKO SAS O TSABARIS THA MAS PEITE POY BRISKI TA EKATOMIRIA? ERXONTE APOKALIPSIS OMOS KAI THA MATHOYN OLOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/2/10 17:19

    ta ekatomiria ta deneisa ego o AGELOS NTAMARTZIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.