Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Φεβ 2010

Αναμενόμενο σωσίβιο στο Σοφρά από τον Βαγγέλη Αγαπίου!!! (του ανώνυμου blogger «07 Φεβρουαρίου 2010 10:42 μ.μ. »)

Στα πλαίσια του πλουραλισμού και της ελεύθερης έκφρασης όλων των απόψεων, δημοσιεύουμε την κατωτέρω επιστολή του φίλου blogger ατόφια και χωρίς δικό μας σχολιασμό.
Σας δίνουμε ελεύθερο βήμα των απόψεων σας, άσχετα από το αν συμφωνούμε ή όχι μαζί σας.
Θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε εσωκομματικά θέματα του οιουδήποτε κόμματος.

Ο «α… δεξιός» που έδωσε την Δημαρχία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ξαναχτύπησε. (καμαρώστε τον εσείς που διαμαρτύρεστε γι’ αλλότρια… ….)

Πάνω που διαφαινόταν να τα «βρίσκουν» οι «σωτήρες» της δεξιάς στο νησί, τουλάχιστον για την 2η Κυριακή, ήλθε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βαγγελαλάκης, να διασπάσει γι’ άλλη μια φορά το μέτωπο της πολύπαθης Νουδούλας.
Είναι αλήθεια, πως μετά την περί ου ο λόγος επιστολή στήριξης Σοφρά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αντί το κόμμα να στείλει στο σπίτι τους αυτούς που ομόφωνα συνυπογράψανε την ως άνω επιστολή - τους συγκάλυψε - προφανώς για να μην επιμεριστούν τις ευθύνες για το όλο θέμα.
Βλέπεις ενός άχρηστου κι ανύπαρκτου κομματικού μηχανισμού, μύρια έπονται και τ’ αποτέλεσμα το ‘δαμε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
Ανύπαρκτος ο κομματικός μηχανισμός στο νησί, το μόνο που τους απασχολεί, είναι οι εκδηλώσεις και οι εκδρομές για τους «γνωστούς λόγους».
Έτσι κι ο Βαγγελαλάκης, βλέποντας πως κινδυνεύει το δίδυμο Σοφράς / Αγγέλου, κι η πίτα όχι μόνο δεν τέλειωσε αλλά διευρύνεται, αποφάσισε να τους δώσει για άλλη μια φορά ένα χέρι βοηθείας για να συνεχίσουν να του φορτώνουν τα καράβια του.
Έτσι πετά το σωσίβιο της πολυδιάσπασης του κόμματος του και τους κάνει πάσα όπως θα λέγαμε και στο ποδόσφαιρο για να βάλουν εκείνοι το γκολ μια κι ο ίδιος είναι άχρηστος. {Με την παράκληση για δημοσίευση}

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/10 00:04

    Τα καράβια του Βαγγέλη ανήκουν στον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/10 14:16

    OXI ANEIKOYN STON NAOS TOY ARGYRIOY/SOFRA/AGGELOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/10 02:26

    Εάν ήξερα ότι με την κάθοδο Αγαπίου θα έπιανε μερικούς τυφόδης πυρετός,θα τον παρακαλούσα να το έκανε ποιό νωρίς, μήπως και ησυχάζαμε από αυτούς.
    Γιάσου Βαγγέλη γουστάρω που σε τρέμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/10 15:09

    poion tremoume?afton pou tha xepoulage kai to limani stous afstralous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/10 16:40

    Βαγγέλη το χρίσμα μόνο από το Μπατσί έχεις πάρει! Από το υπόλοιπο νησί όσο και να σηκώνεις το παντελόνι στο ύψος του στομαχιού και να βολτάρεις στην παραλία μετά της συζύγου σου δεν πρόκειται να δεις ψήφο.
    Βαγγέλη πως τα λένε τα πλοία σου; Πόσο χρέος άφησες; Τι έγινε με την ΕΥΔΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/10 01:32

    RE PAIDIA AS MOY LYSEI KAPOIOS THN APOREIA .KLANOYN OI PEUAMENOI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.