Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιαν 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ! ! ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ! ! !

27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/10 12:41

    ΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ.
    ΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ.
    ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΞΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/10 14:03

    Λόγια Λόγια και φούμαρα. Είσαι λογάς χωρίς πράξεις. Με μία ανακοίνωση νομίζεις ότι έκανες το καθήκον σου για το περιβάλλον και για το νησί; Μία από τα ίδια είσαι όταν δεν κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες. Πρόσβαλε καμία απόφαση ρε μάγκα; Τολμάς; Επίσημα όμως όχι στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/10 22:16

    Αγοράστε Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ο Φ Α Γ Ο Υ Σ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι οι καλύτεροι θα σας λύσουν τα χέρια σας το προτείνει άφοβα η δημοτική αρχή. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΙΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΞΙΣΑΚΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/10 22:44

    ΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/10 23:47

    Σας διαβάζω με προσοχή κai αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να βγάλω από το συρτάρι φωτογραφίες για τα σκουπίδια που να μας προβληματίσουν και να αρχίσει ο διάλογος ή αν θα τύχουν φτηνής και ανούσιας αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/1/10 00:25

    ρε καλα λεει ο αλοος τα σκουπιδια ποια σκουπιδια τα πετανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/10 02:37

    ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/1/10 13:52

    re poia skoypidia petane ta skoypidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/1/10 13:06

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/1/10 20:49

    sta spitia toys re mesa sta salonia ton melon toy oi silogoi , ekei na ta pane re kai an den sas aresi na figete re na pate aloy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/1/10 02:06

    να τα πάτε στο σπίτι του δημάρχου ρε παιδιά, θα σας φτιάξει γέφυρα με τα λεφτά του ( εδώ γελάμε) για να τα μεταφέρετε πιο γρήγορα. όσο για σένα που στενοχωρίεσαι πες μας βρε λουμπίνα τη γνώμη σου για αυτό το αίσχος με τα σκουπίδια στη σαλαμίνα που δεν το αντιμετωπίζετε τι θα κάνετε κολοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/1/10 02:08

    θα απαντήσει ο εφιάλτης, ο φακίρης, ο γιαννάκης ο ψηλός, ο αντιδραστικός, ο κουνιστός, ο λυγιστός και όλοι οι σκηνοθέτες της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/1/10 12:44

    RE POIA SKOYPIDIA PETANE TA SKOYPIDIA THA MAS PEITE REEEEEEE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/1/10 11:38

    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΔΑΗ. ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/1/10 12:58

    re lamogio skoypidi esi petas ta skoypidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/1/10 12:59

    TO GRASO TO EXO GIA TON POPO SOY BLAKA E BLAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/1/10 21:57

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΓΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ:::: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;;;;; ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΓΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/1/10 22:29

    toso xamilou epipedou eisai pou to evales se ola ta themata to sxolio sou. etsi antilamvanesai tin dimokratia. mono oi fasistes exoun analogi nootropia kai den afinoun ton allon oute na anasanei. lipamai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/1/10 13:02

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΡΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΜΑΛΛΌΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΔΕΚΑ. ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. (ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/1/10 13:42

    Εγώ ένα ξέρω ότι οποιος γράφει ελληνικά τον καταλαβαίνουμε και τον αξιολογούμε. Αυτός που γράφει αγγλικά τι θέλει να παραστήσει, μάλλον καραγκιόζης είναι ψευτάκος και κλεφτάκος. Εγώ προσωπικά ούτε που του δίνω σημασία είναι σεσημασμένοι σκοταδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/1/10 15:34

    Τι σχέση έχει η κριτική και ο ελεύθερος λόγος με το να γράφεις παντού το ίδιο κείμενο. Η έννοια της παιδείας και του ελεύθερου λόγου ξεκινάει από τον σεβασμό. Σέβομαι τις απόψεις σου και επιχειρηματολογώ υπέρ σου ή κατά σου αλλά πάντα σε ένα πλαίσιο καθορισμένο και αποδεκτό. Εσύ έγραψες το ίδιο σχόλιο σε κάθε θέμα προκαλώντας δυσαρέσκεια. Όπως τα σκουπίδια σε ενοχλούν όχι μόνο από την μυρωδιά αλλά και οπτικά έτσι σε ενοχλεί και αισθητικά να μπαίνεις να διαβάζεις τις απόψεις κάποιου και να βλέπεις αναρτημένο πάλι το ίδιο σχόλιο που είχες διαβάσει σε άλλο θέμα. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις έχεις πρόβλημα να κρίνεις τι λέει το κάθε θέμα.
    Όσο για το επίπεδο εδώ είμαι να σε ακούσω. Αλλά δεν νομίζω πως είσαι κάτι το ιδιαίτερο όχι γιατί ζήτησες εγωιστικά να αναμετρηθούμε αλλά επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα. Πως θα αντιπαρατεθούμε όταν εγώ σου λέω ότι εδώ υπάρχει θέμα κι εσύ με ρωτάς που το βλέπεις το θέμα; Λυπάμαι αλλά μαζί σου η Σαλαμίνα δεν έχει καλύτερο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/1/10 21:13

    Χρησιμοποιείς αόριστο, ιδιοτελή και περιχαρακωμένο λόγο με μεθοδευμένη προσπάθεια επηρεασμού με αθέμιτα μέσα, συναισθηματική υποβολή, παραπλανητικά επιχειρήματα, με πειθώ που κλίνει προς την προπαγάνδα. Αναφέρεσαι στους άλλους, χωρίς δηλώσεις των στοιχείων που πλαισιώνουν πολιτικό λόγο. Δεν εφαρμόζεις στο γραψιμό σου καμία στέρεη, λογική θεμελείωση του επιστημονικού λόγου, όταν σκοπός ενος κειμένου είναι όχι να πείσεις, αλλά να προσφέρεις ορθολογική και αισθητική απόλαυση. Δεν στηρίζεται η πειστικοτητά σου κατά κύριο λόγο στην αποδεικτική αξία λογικών προτάσεων που αποτελούν βάσιμα επιχειρήματα. Σπάνια επικαλείσαι το ήθος σε αυτόν που αναφέρεσαι και στη λογική των αποδεκτών, ήτοι με διαφημιστικό λόγο και με αθέμιτα μέσα προσπαθείς να πετύχεις το σκοπό σου. Προβάλεις το προιόν που θέλεις να πουλήσεις, χωρίς να γνωρίζεις τις ανάγκες της αγοράς, όντας μορφή αποτυχημένης εμπορικής προπαγάνδας. Το γραψιμό σου δεν περιέχει επιστημονικά και ιστορικά στοιχεία, δεν είναι ρηξικέλευθο, δεν αιτιολογεί με ιδέες και τεκμήρια τα πραγματικά γεγονότα της εποχής. Πρέπει να χρησιμοποιείς παραδείγματα και αποδεκτές αλήθειες. Δυστυχώς αναλώνεσαι στην αοριστία την επανάληψη και την υπεκφυγή. Ο πολιτικός λόγος τεκμηριώνεται, όταν υπάρχουν επαρκή και ορθά στοιχεία γιώργο παιδί μου. Όταν στηρίζεται σε αποδεδειγμένα γεγονότα και καταγεγραμμένα στοιχεία. Πάνω απο όλα υπερτερεί η αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι και όχι η συγκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/1/10 21:24

    O GIORGOS EINAI YCHLOY EPIPEDOY STO MESON KAI STHN ARPAXTH, OSO GIA TON POLITIKO LOGO PRVTOS STH MAL......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/1/10 03:54

    REBETITIR ESTE MADER STUDIORUM. ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/1/10 17:57

    τι σημαίνει το παραπάνω; η επανάληψη είναι μητέρα των επιστημών; Καλά κάνεις που του τα επαναλαμβάνεις του παιδιού, άσχετα αν παραπονιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος18/1/10 19:23

    Επειδή εσύ έχεις πρόβλημα και στα λένε πολλές φορές νομίζεις πως σε ένα δημόσιο διάλογο όλοι είναι σαν κι εσένα. Κι όχι μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό αλλά και το αφεντικό σου έχει την ίδια άποψη και σας τα επαναλαμβάνει για να λέτε ο αρχηγός μας τα γράφει ωραία. Ποιος αρχηγός ο δημόσιος υπάλληλος των 3 και 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/1/10 22:49

    ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ, ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΚΕΜΠΕΛ ΤΟΥ 1912, ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΤΑ ΝΕΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.