Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιαν 2010

ΓΕΦΥΡΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ

Τους τελευταίους μήνες στο δήμο μας με αφορμή καταρχήν την ψήφιση κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. του τεχνικού προγράμματος του έτους 2010 αλλά και των εν συνεχεία δηλώσεων του δήμαρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά, βιώνουμε έναν απίστευτο πολιτικό βερμπαλισμό σχετικά με την υποτιθέμενη κατασκευή, από τη σημερινή δημοτική αρχή, γέφυρας σύζευξης των ακτών του νησιού μας με αυτόν της Μεγαρίδος.
Είναι πασιφανές και στον πιο αδαή περί «πολιτικής σκοπιμότητας», ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία γίνεται για λόγους προεκλογικούς από μια απερχόμενη και πολιτικά ανασφαλή δημοτική αρχή η οποία κατά γενική ομολογία είναι τουλάχιστον έρμαιο πολιτικών συμφερόντων.
Είναι όμως περίεργο ότι αυτοί που «σιγοντάρουν» είτε πολιτικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τον απερχόμενο δήμαρχο για ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, να μη νιώθουν την ανάγκη πως θα πρέπει να τεθεί το θέμα σε κοινωνική διαβούλευση και προβληματισμό.
Δεν γνωρίζουν ότι πολιτικά αυτή η απόφαση δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντληθεί στα όρια μιας δημοτικής αρχής;
Δεν αισθάνονται την ανάγκη να υπάρχει νωπή, άμεση και εξειδικευμένη «εντολή» των δημοτών γι’ αυτό το έργο;
Εφόσον όλες αυτές οι προαπαιτούμενες δημοκρατικές διαδικασίες όφειλαν να προϋπήρχαν, τότε τίνος και ποιού είδους σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η φουριόζα και άρον άρον απόφαση του κ. Σοφρά;
Γιατί δεν τόλμησε ο κ. Σοφράς να φέρει την αναγκαιότητα της κατασκευής της γέφυρας για συζήτηση έστω και σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου;
Μήπως εκτός από πολιτικό βεγγαλικό αυτή η εξαγγελία υποθάλπτει μέσα της και άλλους σκοπούς ή εξυπηρετήσεις;
Τέλος, κατά την άποψή μας, όσον αφορά αυτή καθαυτή τη συγκεκριμένη παρέμβαση κανείς δεν μπορεί να είναι κατ’ απόλυτη θέση αρνητικός ή θετικός εάν δεν εξαντληθούν σε διαδικασία γόνιμου διαλόγου τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς.
Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ποδηγετήσει, προγραμματίσει, δεσμεύσει ή εν τέλει αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς σχετικά με ένα τόσο σημαντικό έργο που αλλάζει τη γεωγραφία του νησιού μας .
Μια απόφαση που κατά την άποψή μας είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη του Σαλαμινιακού λαού και γι’ αυτό θα πρέπει οι δημότες να εκφράσουν την προτίμησή τους μέσω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ όπως εξάλλου προβλέπει και η κείμενη νομοθεσία.
«Κύριε Σοφρά, Το μέλλον της Σαλαμίνας είναι συνυφασμένο με το μέλλον των παιδιών μας και γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους και με οποιονδήποτε τρόπο πολιτικό ή επιχειρηματικό, το επιβουλεύονται».
Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/1/10 12:25

    ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ, Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΑΡΑΝΕ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/10 19:16

    ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΝΑΔΣ.ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΑΛΑΣΟΛΥΚΟΣ ΜΕ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.Ο ΔΕ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΛΗΖΕ ΑΛΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΟΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΟΜΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/10 20:39

    ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΑΣΕΝΤΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ, ΣΚΕΨΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΓΑΠΗΤΙΚΕ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΥΤΑΒΙ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/1/10 20:43

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/10 20:55

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΒΛΕΠΩ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΤΡΙΧΕΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/10 22:05

    ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΡΕ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΡΙΧΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/10 11:04

    ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΣ.ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/1/10 13:02

    ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;; ΞΕΧΑΣΑ ΜΠΑΞΙΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/1/10 08:57

    ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ;;;; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΙΓΚΑΡΟΥΝΕ. ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/1/10 20:05

    Είσαι προβοκάτορας, υβριστής και επικίνδυνος για την Σαλαμίνα αν ξέρεις και δεν λές όσα προφανώς στο πρηγούμενο μήνυμα σου υπαινίσεσαι. Δεν θεωρώ πιο επικίνδυνο άτομο από αυτόν που γνωρίζει και βγαίνει με μουλοχτικό τρόπο να απειλεί να του πούνε τις ρεμούλες που γίνονται ενώ εκείνος τις γνωρίζει. Αν έχεις καρύδια βγες και πες ένα δύο τρία σκάνδαλα με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλιώς όχι άλλη λάσπη. Έφτασες το επίπεδο πολύ χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενας Δημότης15/1/10 20:11

    Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/1/10 11:13

    Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ;; Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝΕ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/1/10 11:19

    είναι αυτός που έχει μαζέψει, όλους τους δεξιούς και θα κατέβει με την υποστήριξη του πασοκ. έχει πάρει και τον νικάκη του αγίου μηνά, αλλά και εργολάβους για το καλό του τόπου ρε πατριώτες. θάχει βεβαίως και αφεντικό τον μπίλη τον φακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/1/10 11:32

    Πείτε μου και μένα ρε παιδιά γιατί τον λέτε φακίρη;
    Ποιός είναι ο μπίλη; Ο Αλαισκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/1/10 17:52

    Ύβρεις, χυδαιολογίες, αθυρόστομες και εχθρικές προτάσεις βάλλοντο προς πάσα κατεύθυνση απο τους αυλικούς της δημοτικής αρχής. Αντίκρουαν με επιθετικό τρόπο μεταβιβάζοντας τις ευθύνες σε άλλους τους τρεις μισθούς που λαμβάνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σαλαμίνας. Μετέθεταν το ισχύον γεγονός, με αφηρημένη πολιτική προσπαθώντας να αποδείξουν, οτι για όλα ευθύνονται οι άλλοι. Παραπλανούσαν τους πολίτες με λασπολογίες και ανυπόστατες κατηγορίες, ιδιαίτερα έστρεφαν τα πυρά προς τον ΤΣΑΒΑΡΗ, κατηγορώντας τον και μόνο αυτό. Σήμερα ύστερα απο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έρχονται οι υποστηρικτές και οι αυλικοί να μας ενημερώσουν, ότι όντως παίρνει ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΣΘΟΎΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΙΝΑΙ:::: Α Ρ Π Α Ξ Ε ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ Κ Λ Ε Ψ Ε Ν Α Χ Ε Ι Σ. ΤΑ συμπεράσματα των πολιτών. ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/1/10 14:24

    Ρε παλικάρια φένεται σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Σοφράς και γιαυτό τον τρέμετε, νομίζω πάλι την πλατη του θα βλέπετε και στις επόμενες εκλογές, αντε καλά 2014 και όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/1/10 17:00

    ποιός είναι ο ΣΟΦΡΑΣ το τραπεζάκι που τρώμε η εκείνος που εστρωσε τραπέζι με τα χρήματα των κουλουριωτών, που παίρνει τρεις μισθούς και χώρια τη σύνταξη;; ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/1/10 18:14

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.