Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2012

Ο Γ. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ακυρώνει την αριθμ. 192/12 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας


Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την με αριθμ 44784/39713 απόφαση του, έκανε δεκτή την προσφυγή του Αθαν. Μακρή , Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας κατά της με αριθμ. 192/12 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας που αφορά την αποκατάσταση του περιβάλλοντος του λατομικού χώρου στη θέση Άκρα Τούρλα.
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
Ταχ.Δ/νση                  : Λ.Κατεχάκη 56 Αθήνα,30 / 10 /2012
Ταχ.Κωδικας               : 115 25 Αρ.Πρωτ 44784/39713
Πληροφορίες               :Ε. Ταλαμάγκα
Τηλέφωνο                 :213 2035655

Θέμα: Εξέταση της από 11-9-12προσφυγής του Αθανασίου Μακρή, Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας κατά της υπ'αριθμ.192/12 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας.


ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του Π.Δ.135/2010 (ΦΕΚ Α'228/27-12-10)«Οργανισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής».
2. Τις διατάξεις των άρθρων 227 & 238 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α'87/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».
3. Τις διατάξεις του Ν.3463/2006 (ΦΕΚ Α' Π 4/8-6-06) «Νέος Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων».
4. Την αριθμ. 15/2-2-2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκ/σης & Ηλ. Διακυβέρνησης.
5. Την από 11-9-12 προσφυγή του κ. Αθανασίου Μακρή,Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας, κατά της αριθμ. 192/12 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.
6. Την αριθμ. 192/12 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, με την οποία εγκρίνεται πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και των εταιριών ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ ΑΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΕ. Οι όροι και ειδικότερες συμφωνίες αυτού ισχύουν υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της ειδικής μελέτης αποκατάστασης του περιβάλλοντος του λατομικού χώρου στη θέση Άκρα Τούρλα, των σχετικών απαιτούμενων προς υλοποίηση της αποκατάστασης συμφώνων και έκδοσης σχετικής προς τούτο εγκριτικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης.
Επειδή στο άρθρο 25 παρ.1 του Ν.2742/1999 ορίζεται ότι: «Η αποκατάσταση του περιβάλλοντος των ανενεργών λατομείων που βρίσκονται σε δημόσιες, δημοτικές, κοινοτικές ή ιδιωτικές δασικές ή χορτολιβαδικές εκτάσεις στο Νομό Αττικής γίνεται από το Δημόσιο και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του ανάγλυφου και την αναδάσωση, όπου η τελευταία επιβάλλεται από τις κείμενες διατάξεις.Η αποκατάσταση αυτή γίνεται σύμφωνα με ειδικές μελέτες αποκατάστασης, που εγκρίνονται από τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας με Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του, μετά από σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Γεωργίας         »,καθώς και στην παρ.2 του ιδίου άρθρου ορίζεται ότι: «Η ευθύνη του έργου της κατά τα ανωτέρω αποκαταστάσεως του περιβάλλοντος ανήκει στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας».
Επειδή στην παρ.3α της αριθμ. 15420/3278/2000 (ΦΕΚ Β723-6-2000)Απόφασης του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ ορίζεται ότι: «Ο Οργανισμός Αθήνας, ως φορέας αποκατάστασης του περιβάλλοντος των ανενεργών λατομείων της Αττικής, αναθέτει την αποκατάσταση, χωρίς δαπάνη του Ελληνικού Δημοσίου, με σύναψη πρωτοκόλλου συνεργασίας στους φορείς εκτέλεσης των μεγάλων δημόσιων έργων της Αττικής. Στη συνεργασία αυτή μπορούν να συμπράττουν ΟΤΑ και άλλοι φορείς            », καθώς και στην παρ.4 της ιδίας Απόφασης ορίζεται ότι: «Η αποκατάσταση του λατομικού χώρου πραγματοποιείται πάντοτε με βάση ειδική μελέτη μορφολογικής και βλαστητικής αποκατάστασης
Οι ειδικές μελέτες μορφολογικής και βλαστητικής αποκατάστασης συντάσσονται από τους φορείς με τους οποίους έχει συναφθεί το πρωτόκολλο συνεργασίας και εγκρίνονται από την Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Αθήνας μετά από α)σχετική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΡΣΑ και β)σύμφωνη γνώμη της Δ/νσης Αναδασώσεων Περιφέρειας Αττικής            ».
Το γεγονός ότι με την αριθμ. 192/12 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίνεται πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και των εταιριών ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ ΑΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΊΑ ΑΕ για την αποκατάσταση περιβάλλοντος ανενεργού λατομείου στην περιοχή ΤΟΥΡΛΑ
α) χωρίς να καθορίζεται σαφώς και συγκεκριμένα το αντικείμενο ενώ οι υποχρεώσεις μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών περιγράφονται με γενικό και αόριστο τρόπο
β) χωρίς να αναφέρεται βάσει ποιών διατάξεων έχει την αρμοδιότητα σύναψης του πρωτοκόλλου συνεργασίας.
Συνεπώς ο ισχυρισμός του προσφεύγοντα, περί αορίστου και μεταβλητού αντικειμένου, πρέπει να γίνει αποδεκτός.
Το γεγονός ότι η προσβαλλόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λήφθηκε υπό την αίρεση της έγκρισης της ειδικής μελέτης αποκατάστασης περιβάλλοντος, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης,κατά παράβαση των διατάξεων της αριθμ. Δ10/Φ68/οικ.4437/1-3-2001 ΚΥΑ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, συνεπώς ο ισχυρισμός του προσφεύγοντα, περί επίσπευσης λήψης της συγκεκριμένης απόφασης χωρίς την ύπαρξη έγκρισης της ειδικής μελέτης, πρέπει να γίνει αποδεκτός, παρέλκει δε κατά τα ανωτέρω η εξέταση των λοιπών ισχυρισμών του προσφεύγοντα.
Για τους λόγους αυτούς:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Αποδεχόμαστε την από 11-9-12 προσφυγή του κ. Αθανασίου Μακρή, Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας και ακυρώνουμε την αριθμ. 192/12απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαλαμίνας.
Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, (άρθρο 151 του Ν. 3463/2006)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΚ/ΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κοινοποίηση:
1) Δήμο Σαλαμίνας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
2) κ.Αθανάσιο Μακρή Δημοτικό Σύμβουλο Σαλαμίνας
Διά του Δήμου Σαλαμίνας

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/12 09:29

    TH MIA POYTSA PISO APO THN ALH TROEI TO ARXILAMOGIO-TON KOLO TOY NA XTIPAEI DEN KSANABGENH OYTE ME GALATA OYTE MEGIAOYRTIA OYTE ME SFERES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/12 10:36

    ΞΕΧΑΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΕΤΕΡΟΣ "ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ "ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ....... (ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ) ΤΗ ΤΟΥΡΛΑ.......
    ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ:
    ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Μ&Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ
    ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12 12:17

    Ρε 10.36 Στο συνδιασμο του Τσαβαρη προεκλογικα πολυ απο αυτους που ηταν υποψηφιοι και σημερα Δημοτικοι Συμβουλοι δεν μιλαγαν και δεν μιλιουντε μεχρι σημερα (τι τους ενωννει ο εθελοντισμος) και εσυ εχεις μεινει καποια χρονια πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/12 14:03

    Τι σχέση έχουν αυτοί με τους "ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/12 20:33

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ!



    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/11/12 10:51

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!!ΘΥΜΑΣΑΙ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΥΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ? ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΝΟΜΑ? ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑΤΡΕ. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΜΑΡΙΕ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Β΄ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!! ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/11/12 12:10

    Ποιός έστειλε το Θανασάκη για κακούργημα; Γιατί δεν το λέτε;
    Ηρθε η σειρά του τώρα να πάει κι αυτός για κακούργημα για την αποχέτευση αφού ψήφιζε για να πληρώσει ο Δήμος τους εργολάβους 2 φορές το ίδιο πράγμα. Και μιλάμε για 3 εκατομμύρια ευρώ.
    Έτσι είναι η ζωή. Μάχαιραν έδωκες μάχαιρα θα λάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/11/12 23:00

    Το είδαμε και αυτό. Ο κ. Μακρής έκανε προσφυγή για την Τούρλα την οποία η Δημοτική αρχή προχωρούσε σε αποκατάσταση του περιβαλλοντος βάζοντας και στα ταμεία του Δήμου 500.000 ευρώ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές.
    Καλά κ. Μακρή που ήσουν όταν επί 15 χρόνια ξεκίλιαζαν το βουνό και έπαιρναν την πέτρα από την Σαλαμίνα;
    Πόυ ήσουν κ. Μακρή όταν επήραν από το νησί 20 εκατ. τόνους χωρίς να δώσουν μία δραχμή στο Δήμο;
    Μήπως ήσουν εκτός Σαλαμίνας ;
    Κ. Μακρή ήσουν Δήμαρχος Σαλαμίνας και μη μου πείς ότι τότε ήταν η Κοινότητα Σελληνίων ή αργότερα ο Δήμος Αμπελακίων και δεν είχες καμία αρμοδιότητα.
    Δεν μίλησες ποτέ για αυτή την προδοσία για αυτό το ξεπούλημα και έρχεσαι τώρα όψιμος υπερασπιστής του περιβάλλοντος να κάνεις τον ήρωα.
    Έρχεσαι τώρα που ο Δήμος για αυτήν την αποκατάσταση θα ενισχυθεί οικονομικά.
    Τότε δεν μίλησες και είσαι συνένοχος για κείνο το ξεπούλημα.
    Ειρωνεία είναι ή σύμπτωση΄αραγε που είσαι σήμερα πολιτικός συναίτερος με κείνον που την εποχή εκείνη επέτρεπε να φεύγει η πέτρα από την Τούρλα χωρίς στο ταμείο του Δήμου να μπαίνει ούτε μία δραχμή;
    Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να φεύγει από την πολιτική για δύο λόγους.
    Πρώτον να κρατήσει υψηλά το πολιτικό του κύρος και να μην γελειοποιείται
    Δεύτερον πρέπει να φεύγει όταν υπάρχει περίπτωση βρισκόμενος συνεχώς στην πολιτική να του γίνει ξαφνικά κανένας έλεγχος και να μην μπορεί να δικαιολογήσει την οικονομική του δυνότητα σε συγκεκριμένη εποχή.
    κ. Μακρή είναι ώρα να πηγαίνετε. Πιθανόν να κυνδυνεύετε και από τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/11/12 09:13

    Εσύ ρε γιαννάκη, πού ήσουνα αυτή την εποχή; γιατί δεν έκανες καταγγελία ή μήπως δεν ξέρεις από καταγγελίες; τόσες και τόσες έκανες. Και επειδή βαρέθηκες, τώρα γύρισες σελίδα και κάνεις μόνο μηνύσεις και αγωγές.
    Μας λες πόσα θα μπαίνανε στο ταμείο του δήμου, για πες μας και πόσα θα μπαίνανε στις τσέπες;
    Όσο για τις 2 τελευταίες περιπτώσεις, μήπως κινδυνεύεις και εσυ; Για σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/11/12 09:40

    ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΛΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΟΣΥΝΕΤΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!!!!! ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ.
    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.
    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ.
    ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/11/12 09:59

    Και αφού πρόκειται για αποκατάσταση, γιατί την απέρριψε ομόφωνα το Περιφεριακό Συμβούλιο;
    Και αφού πρόκειται για αποκατάσταση, γιατί έκανε ο δικός σου συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τους εργολάβους;
    Και αφού πρόκειται για αποκατάσταση, πώς θα έπαιρνε λεφτά;
    Ρε, δεν αφήνετε την πλάκα;
    Τα λεφτά που κανόνισε όπως τα κανόνισε, θα τα έπαιρνε για την εξόρυξη υλικού και όχι για την αποκατάσταση. Εντάξει; άντε να τελειώνει το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/11/12 11:36

    Αφού συμφωνείτε με την αποκατάσταση φτιάξτε εσείς μια μελέτη που να μη θέλει εξόρυξη. Η μελέτη του Πολυτεχνείου έχει εξόρυξη.
    Ο Αρχιερέας της διαπλοκής γιατί δεν έκανε τόσα χρόνια αποκατάσταση;
    Αυτός στη τελευταία του θητεία δεν πήρε 10 χιλιάρικα κι ένα παράνομο γηπεδάκι 5Χ5;
    Και τότε εξόρυξη έγινε κι ας λέει ότι πήρανε την έτοιμη πέτρα.
    Το παραμυθάκι σας τόσα χρόνια είχε δράκουλα. Κι ο δράκουλας ξεσκεπαστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/11/12 11:41

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ.


    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ;


    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/11/12 12:00

    τεμπέλα πως πάει η τράκα και ο βερεσές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/11/12 12:49

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΑΝ ΟΧΙ
    ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΦΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ.

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/11/12 13:19

    Αρχιερέας της διαπλοκής δεν είναι αυτός που αφήνει ανοικτεί μία επιχείρηση ενώ ο νόμος την έχει κλείσει; Ξέρεις για ποια μιλάμε για αυτήν που ο διαπλεκόμενος πολιτικός προεκλογικά έκλεινε δρόμους αλλά σοσιαλιστής αγρότης της δεκαετίας του 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/11/12 13:20

    ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΣΤΟΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/11/12 13:33

    ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΕΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ!!!!


    ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ !!! ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!! ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!! ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ !!!! ΗΤΑΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ !!!!
    ΜΕΧΡΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!


    ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΑΝ ΟΧΙ
    ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΦΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ.

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/11/12 13:34

    Που σε ρε καλόπαιδο εσυ ο τιμητής της νομιμότητας;ρε σας κυνηγάν θεοί και δαίμονες απο τις αυθαιρεσίες και έχεις μούτρα να μιλάς ρε γελοίε; γελοίε, δεν περνά μέρα να μην σας ερχεται χαρτί απο την περιφερεια με καρπαζιά και ρωτάς για την τούρλα αν έχω να πω τίποτα; τι να πω ρε;σας το είπε η περιφερεια, σας το παν στο φλιτζάνι καλε μου σας το παν καθαρα πως οι ματιες σας οι πλάνες κρυβουν πολλή ψευτιά(δις) ,μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/11/12 14:52

    ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΛΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!!!!

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/11/12 15:06

    Δεν θυμώνω καθόλου ως και τραγουδάκι σου ειπα ,η περιφέρεια τι ειπε; για την τουρλα;
    Ο δικο σου εκανε ενα ακομη τεραστιο πολιτικο λαθος και εκλογικα θα το πληρωσει ,οτι και να πεις για να τα σκεπάσεις, οι σαλαμινιοι μεχρι που την ειχαν ξεχαση την τουρλα, αυτος την ξαναφερε στην επιφανεια ,αυτος θα πληρωσει το πολιτικο κοστος.
    Αυτος ξερει γιατι αποφασισε να αναλαβει το πολιτικο κοστος η δεν ξερει;
    Αυτος ξέρει γιατι προτίμησε να μην ξαναβγει δημαρχος,η δεν ξέρει;
    Και θα σου κανω και ενα μαθημα για τον επικοινωνιακό τροπο που χρησιμοποιείς γιατι εισαι ακομη στην πρωτη δημοτικου,το να λες στην τουρλα στον ασπροπυργο κλπ πρεπει σε καποια φαση να περασεις και στο δια ταυτα, τι εχεις για εκει,για αυτα ,βγαλτα,γιατι πολυ λαδι και τιγανιτα τιποτα,ετσι ελεγες και για τις εταιριες μ και γ και μολις βρηκαμε απο τα μητρωα τον δ συμβουλο εγινες ρομπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/11/12 15:20

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η Μ ΚΑΙ ΓΑΜΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο Δ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ;
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΦΑΧ ΤΗΣ Μ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ - Ο ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ- ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡ. ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΛΑ;

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΔΩ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/11/12 15:39

    ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/11/12 16:09

    ετσι ελεγες και για τις εταιριες μ και γ και μολις βρηκαμε απο τα μητρωα τον δ συμβουλο εγινες ρομπα.


    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος17/11/12 16:26

    Το είδαμε και αυτό. Ο κ. Μακρής έκανε προσφυγή για την Τούρλα την οποία η Δημοτική αρχή προχωρούσε σε αποκατάσταση του περιβαλλοντος βάζοντας και στα ταμεία του Δήμου 500.000 ευρώ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές.
    Καλά κ. Μακρή που ήσουν όταν επί 15 χρόνια ξεκίλιαζαν το βουνό και έπαιρναν την πέτρα από την Σαλαμίνα;
    Πόυ ήσουν κ. Μακρή όταν επήραν από το νησί 20 εκατ. τόνους χωρίς να δώσουν μία δραχμή στο Δήμο;
    Μήπως ήσουν εκτός Σαλαμίνας ;
    Κ. Μακρή ήσουν Δήμαρχος Σαλαμίνας και μη μου πείς ότι τότε ήταν η Κοινότητα Σελληνίων ή αργότερα ο Δήμος Αμπελακίων και δεν είχες καμία αρμοδιότητα.
    Δεν μίλησες ποτέ για αυτή την προδοσία για αυτό το ξεπούλημα και έρχεσαι τώρα όψιμος υπερασπιστής του περιβάλλοντος να κάνεις τον ήρωα.
    Έρχεσαι τώρα που ο Δήμος για αυτήν την αποκατάσταση θα ενισχυθεί οικονομικά.
    Τότε δεν μίλησες και είσαι συνένοχος για κείνο το ξεπούλημα.
    Ειρωνεία είναι ή σύμπτωση΄αραγε που είσαι σήμερα πολιτικός συναίτερος με κείνον που την εποχή εκείνη επέτρεπε να φεύγει η πέτρα από την Τούρλα χωρίς στο ταμείο του Δήμου να μπαίνει ούτε μία δραχμή;
    Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να φεύγει από την πολιτική για δύο λόγους.
    Πρώτον να κρατήσει υψηλά το πολιτικό του κύρος και να μην γελειοποιείται
    Δεύτερον πρέπει να φεύγει όταν υπάρχει περίπτωση βρισκόμενος συνεχώς στην πολιτική να του γίνει ξαφνικά κανένας έλεγχος και να μην μπορεί να δικαιολογήσει την οικονομική του δυνότητα σε συγκεκριμένη εποχή.
    κ. Μακρή είναι ώρα να πηγαίνετε. Πιθανόν να κυνδυνεύετε και από τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος17/11/12 17:51

    Ποια αποκατάσταση; πηγατε να πουλήσετε πετρα και να ξαναξεκινησετε το νταμαρι, προσπαθησαν οι συμβουλοι σας στα σεληνια να σας σταματησουν αλλα δεν τα καταφεραν και σας σταματησαν οι αποπανω[περιφερεια] αυτα εγιναν φασινες υποκριτες

    δεν κουράστηκα να βρω τον δ συμβουλο γιατί ειμαι πολυ καλυτερος απο σενα στα οικονομικα,δεν απαντω σε ερωτησεις που ειναι η εδρα της καθε εταιριας, γιατι ειναι νομιμο να ειναι οπου της γουσταρει και οπου προσταζει το συμφέρων της αν εχεις κατι εναντιον της εταιριας να το πεις,και μαλιστα εκει που πρεπει σδοε[φτου κακα,η λεξη και μονο πρεπει να σας φερνει αναγουλα} αλλιως μοκο.
    Αυτα τωρα τα περι διευθύνουσας που αλλαξε και αλλες κουτσομπολιστικες ερωτησεις, γιατι εφυγε η καθαριστρια και ηρθε αιγυπτιος καθαριστης και μαλακιες, τα αφηνω
    σε σενα,που εισαι κατινα και τσοκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/11/12 19:07

    Ο δήμαρχος με την θέση του υπέρ των λατομείων σκέφτεται να κάνει έναρξη στην εφορία για παροχή υπηρεσιών. Διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση: Μπορείτε να λειτουργείτε παράνομα λατομείο αρκεί να το γνωρίζει και να είναι σύμβουλος σας. Επίσης μπορεί να σας βρει τρόπο τα παλαιά λατομεία να σας τα ξαναλειτουργήσει αρκεί να υπογράψετε μαζί του συμφωνία. Γάτα ο δήμαρχος αλλά δεν ξέρει ότι στην Σαλαμίνα εμείς τις γάτες τις τρώγαμε για σουβλάκια. Την πάτησες Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/11/12 19:07

    Ο δήμαρχος με την θέση του υπέρ των λατομείων σκέφτεται να κάνει έναρξη στην εφορία για παροχή υπηρεσιών. Διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση: Μπορείτε να λειτουργείτε παράνομα λατομείο αρκεί να το γνωρίζει και να είναι σύμβουλος σας. Επίσης μπορεί να σας βρει τρόπο τα παλαιά λατομεία να σας τα ξαναλειτουργήσει αρκεί να υπογράψετε μαζί του συμφωνία. Γάτα ο δήμαρχος αλλά δεν ξέρει ότι στην Σαλαμίνα εμείς τις γάτες τις τρώγαμε για σουβλάκια. Την πάτησες Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/11/12 19:27

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΗΣ Μ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η Μ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ.

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/11/12 19:33

    ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ;;;

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ;;;
    ΝΤΡΟΠΗ!!!

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/11/12 19:39

    Ετσι μπραβο !!!!! γράφε συνέχεια τα ιδία για να βλέπει ο κόσμος για πότε σε ξεβράκωσα, σε τρία σχόλια μέσα ρετάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος17/11/12 19:46

    ΑΥΤΑ ΠΟΝΑΝΕ,
    ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ,
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ !!!

    ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος17/11/12 20:38

    ετσι ετσι!!!!! ξαναγραφτα ,ο θυρωρός γιατι έφυγε από την μ και γ ; γιατί ;
    γιατί έκοψαν τον σχοινο από την είσοδο; γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος17/11/12 20:57

    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ !!!

    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος17/11/12 21:06

    γιατί απολύθηκε ο κηπουρός;της μ και γ γιατί;
    ποιος χάλασε το κουδούνι της μ και γ;

    σε αυτά τα ερωτήματα να απαντήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος17/11/12 21:13

    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟ Η Μ ΚΑΙ ΓΑΜΑ;;;
    ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
    ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος17/11/12 22:42

    Ο Γιαννάκης όντας σε δύσκολη θέση τα ρίχνει όλα στους άλλους. Για το ΣΔΟΕ φταίνε άλλοι. Για το λατομείο στο Μπατσί που λειτουργεί ένα χρόνο παράνομα φταίνε άλλοι. Για την Τούρλα που πήγαινε να βαφτίσει την εξόρυξη αποκατάσταση, φταίνε άλλοι. Για την αποχέτευση που πήγαινε να περάσει κάποια εκατομμύρια ευρώ στη ζούλα παρόλο που ήταν παράνομο, φταίνε άλλοι. Γιαννάκη αν δεν το κατάλαβες δήμαρχος είσαι εσύ και είσαι υπόλογος στον Σαλαμίνιο δημότη. Μην κάνεις την πάπια γιατί εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα και δεν ξεχνάμε 2 χρόνια πόσο ζημιά έχεις κάνει στην Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος18/11/12 07:59

    Παρατηρώ εδώ και καιρό ότι τον Γιαννάκη τον κατηγορείτε μόνο ότι ΠΗΓΕ να κάνει λαμογιά και τον ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ αυτοί οι "καλοί" και "έντιμοι" άνθρωποι.
    Όπερ σημαίνει ότι ο Γιαννάκης δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει λαμογιά.
    Γιατί λοιπόν ο Γιαννάκης είναι σε δύσκολη θέση αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;
    Κάτσε καλά και σταμάτα να γράφεις κατινίστικες μαλακίες.

    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος18/11/12 10:01

    ρε το λουστρο!!!!!!!!!ωραιος εισαι εσυ,το μπουζουκι ειναι οργανο ο αστυνομος ειναι οργανο αρα ο αστυνομος ειναι μπουζουκι,μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    η περιφερεια τι σας ειπε ; κατω τα χερια απο το νταμαρι ποιος πηγε να βαλει χερια στο νταμαρι; ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος18/11/12 16:49

    Το είδαμε και αυτό. Ο κ. Μακρής έκανε προσφυγή για την Τούρλα την οποία η Δημοτική αρχή προχωρούσε σε αποκατάσταση του περιβαλλοντος βάζοντας και στα ταμεία του Δήμου 500.000 ευρώ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές.
    Καλά κ. Μακρή που ήσουν όταν επί 15 χρόνια ξεκίλιαζαν το βουνό και έπαιρναν την πέτρα από την Σαλαμίνα;
    Πόυ ήσουν κ. Μακρή όταν επήραν από το νησί 20 εκατ. τόνους χωρίς να δώσουν μία δραχμή στο Δήμο;
    Μήπως ήσουν εκτός Σαλαμίνας ;
    Κ. Μακρή ήσουν Δήμαρχος Σαλαμίνας και μη μου πείς ότι τότε ήταν η Κοινότητα Σελληνίων ή αργότερα ο Δήμος Αμπελακίων και δεν είχες καμία αρμοδιότητα.
    Δεν μίλησες ποτέ για αυτή την προδοσία για αυτό το ξεπούλημα και έρχεσαι τώρα όψιμος υπερασπιστής του περιβάλλοντος να κάνεις τον ήρωα.
    Έρχεσαι τώρα που ο Δήμος για αυτήν την αποκατάσταση θα ενισχυθεί οικονομικά.
    Τότε δεν μίλησες και είσαι συνένοχος για κείνο το ξεπούλημα.
    Ειρωνεία είναι ή σύμπτωση΄αραγε που είσαι σήμερα πολιτικός συναίτερος με κείνον που την εποχή εκείνη επέτρεπε να φεύγει η πέτρα από την Τούρλα χωρίς στο ταμείο του Δήμου να μπαίνει ούτε μία δραχμή;
    Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να φεύγει από την πολιτική για δύο λόγους.
    Πρώτον να κρατήσει υψηλά το πολιτικό του κύρος και να μην γελειοποιείται
    Δεύτερον πρέπει να φεύγει όταν υπάρχει περίπτωση βρισκόμενος συνεχώς στην πολιτική να του γίνει ξαφνικά κανένας έλεγχος και να μην μπορεί να δικαιολογήσει την οικονομική του δυνότητα σε συγκεκριμένη εποχή.
    κ. Μακρή είναι ώρα να πηγαίνετε. Πιθανόν να κυνδυνεύετε και από τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος18/11/12 16:49

    Το είδαμε και αυτό. Ο κ. Μακρής έκανε προσφυγή για την Τούρλα την οποία η Δημοτική αρχή προχωρούσε σε αποκατάσταση του περιβαλλοντος βάζοντας και στα ταμεία του Δήμου 500.000 ευρώ σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές.
    Καλά κ. Μακρή που ήσουν όταν επί 15 χρόνια ξεκίλιαζαν το βουνό και έπαιρναν την πέτρα από την Σαλαμίνα;
    Πόυ ήσουν κ. Μακρή όταν επήραν από το νησί 20 εκατ. τόνους χωρίς να δώσουν μία δραχμή στο Δήμο;
    Μήπως ήσουν εκτός Σαλαμίνας ;
    Κ. Μακρή ήσουν Δήμαρχος Σαλαμίνας και μη μου πείς ότι τότε ήταν η Κοινότητα Σελληνίων ή αργότερα ο Δήμος Αμπελακίων και δεν είχες καμία αρμοδιότητα.
    Δεν μίλησες ποτέ για αυτή την προδοσία για αυτό το ξεπούλημα και έρχεσαι τώρα όψιμος υπερασπιστής του περιβάλλοντος να κάνεις τον ήρωα.
    Έρχεσαι τώρα που ο Δήμος για αυτήν την αποκατάσταση θα ενισχυθεί οικονομικά.
    Τότε δεν μίλησες και είσαι συνένοχος για κείνο το ξεπούλημα.
    Ειρωνεία είναι ή σύμπτωση΄αραγε που είσαι σήμερα πολιτικός συναίτερος με κείνον που την εποχή εκείνη επέτρεπε να φεύγει η πέτρα από την Τούρλα χωρίς στο ταμείο του Δήμου να μπαίνει ούτε μία δραχμή;
    Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να φεύγει από την πολιτική για δύο λόγους.
    Πρώτον να κρατήσει υψηλά το πολιτικό του κύρος και να μην γελειοποιείται
    Δεύτερον πρέπει να φεύγει όταν υπάρχει περίπτωση βρισκόμενος συνεχώς στην πολιτική να του γίνει ξαφνικά κανένας έλεγχος και να μην μπορεί να δικαιολογήσει την οικονομική του δυνότητα σε συγκεκριμένη εποχή.
    κ. Μακρή είναι ώρα να πηγαίνετε. Πιθανόν να κυνδυνεύετε και από τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος18/11/12 18:05

    Εσύ Τσαβαρή που είσαι όταν ο νταμαράς ξεκοιλιάζει πάνω από ένα χρόνο παράνομα το Μπατσί;
    Κατά αναλογία με το ανωτέρω ακριβώς σχόλιο, είσαι συνένοχος για αυτό το έγκλημα που δεν μιλάς. Είσαι χειρότερος από αυτούς που κρίνεις για την συμπεριφορά τους για την Τούρλα γιατί αποσιωπείς από τον Σαλαμίνιο δημότη ότι ως ενεργός δήμαρχος επί των δικών σου ημερών συντελείται αυτή η τεράστια παρανομία. Άλλαξε τροπάριο γιατί δεν σε παίρνει με τις συκοφαντίες σου όταν αναφέρεσαι σε γεγονότα του 1990 ενώ αυτά που σου λέμε συμβαίνουν το 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.