Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2012

Ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας σε Γερμανικό Ραδιοφωνικό σταθμό


Ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής μετά από πρόσκληση, παραχώρησε εκτενή συνέντευξη σε Γερμανικό Ραδιοφωνικό σταθμό (Gr4u) στις  21-11-2012.
Στην διάρκεια της μιας ώρας συνέντευξης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί μας ήτοι, ιστορικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά.
 Η συνέντευξη μεταδόθηκε  στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μέσω INTERNET www.hellenictime.de   (προβάλλοντας συγχρόνως φωτογραφίες του νησιού) .
 Επίσης στην ηλεκτρονική εφημερίδα  παραχωρήθηκε συνέντευξη από τον κ. Γιάννη Τσαβαρή, προβάλλοντας την Ιστορική επέτειο « ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012» Alfa Greek Australian Magazine.
Απ  όλα τα ανωτέρω αποδεικνύεται ότι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής αναδεικνύει την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού με κάθε τρόπο. 
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/12 22:16

    ρε φωτογραφιες τησ γκομενας αγκαλια με το γαμικουλα το γιαννακη προβαλανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/12 23:20

    Δεν περίμενα άλλη απάντηση ή διαφορετικό σχολιο από ανθρώπους του Αντιτσαβαρικού μπλόκ. Αυτή η φρασεολογία τους χαρακτηρίζει αυτά λένε.
    Κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία τους καλυμμένοι με την κουκούλα της χυδαιότητας βρίζουν. Αυτές τις εντολές έχουν πάρει από τους πανικόβλητους εντολοδόχους τους που βλέπουν το έδαφος να τρίζει κάτω από τα πόδια τους χάνοντας και τις επόμενες εκλογές.
    Πανικοβάλονται γιατί ο Τσαβαρής πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας, γιατί μιλά για την Σαλαμίνα και την ιστορία της σε όλη πλέον την Ευρώπη , την Αμερική και όχι μόνο.
    Οι κατ' επάγγελμα συκοφάντες , ελεεινοί και τρισάθλιοι λασπολόγοι δεν έχουν επιχειρήματα να αντιπαρατεθούν , το μόνο που ξέρουν να πετούν λάσπη.
    Με αυτά τα υλικά προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο και να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές.
    Οι πολίτες της Σαλαμίνας δεν τρώνε κουτόχορτο.
    Το μόνο που κάνετε είναι κάθε μέρα ο κόσμος να απομακρύνετε από κοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/12 11:00

    σας πονάει η προβολή του νησιού στην επικράτεια; τόσο πατριώτες είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/11/12 10:20

    Ο ΓΑΠ της Σαλαμίνας δίνει συνεντεύξεις στο εξωτερικό. Έτσι είναι οι γνήσιοι έλληνες πολιτικοί. Ξεκάνουν πρώτα τον τόπο τους και ύστερα για να φτιάξουν την υστεροφημία τους βγαίνουν και εκτός συνόρων. Γεια σου Γιωργάκη Παπανδρέουν Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.