Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2012

Δήλωση Δημάρχου Σαλαμίνας, θα υπογράφει τα σχετικά έγραφα για την μετακίνηση των μαθητών ανεξαρτήτων χιλιομετρικών αποστάσεων…


Δ.Τ. ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
2 Νοεμβρίου 2012
Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, επέδειξαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, οι σύλλογοι καθηγητών, δασκάλων και οι μαθητές, με μεγάλη μαθητική διαδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε  από το 1ο -2ο Λύκειο στην Λ. Φανερωμένης έως το Δημαρχείο Σαλαμίνας.  Οι μαθητές, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, και δημοτικοί σύμβουλοι κατέκλυσαν τους δρόμους και πραγματοποίησαν μαχητική πορεία, ενώ τα συνθήματά τους δονούσαν την ατμόσφαιρα:
χωρίς λεωφορεία-ανάπηρη παιδεία.
«Το θέμα είναι κρίσιμο και κατεπείγον και αφορά στο δικαίωμα των παιδιών στη δωρεάν εκπαίδευση, δικαίωμα που η Πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει, θέτοντάς το σε απόλυτη προτεραιότητα, πέρα και πάνω από κάθε άλλη αναγκαιότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Σαλαμίνας με πρωτοβουλία του Δημάρχου θα υπογράφει τα σχετικά έγραφα για την μετακίνηση των μαθητών ανεξαρτήτων χιλιομετρικών αποστάσεων, ιεραρχώντας την ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/12 18:27

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/12 19:59

    Δήμαρχε μου έμαθα ότι τα άκουσες για τα καλά από μαθητές στο δημαρχείο. τι έγινε σε πήρανε πρέφα και οι έφηβοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/12 19:59

    Δήμαρχε μου έμαθα ότι τα άκουσες για τα καλά από μαθητές στο δημαρχείο. τι έγινε σε πήρανε πρέφα και οι έφηβοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/12 22:52

    Τα δελτία των μαθητών υπογράφονται από το διευθυντή του κάθε σχολείου και από τα ΚΤΕΛ. Ο δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει τίποτε.
    Κάποια στιγμή πρέπει τα ψέματα να σταματήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/12 00:38

    Τα μαθατε τα νεα; Το κραξιμο της ζωης του εφαγε απο εκατονταδες μαθητες σημερα το πρωι ο μεγας παραμυθατζης γιαννακης τσαβαρης. Και που εισαι ακομα γιαννακη μου, ακομα δεν εχεις δει τιποτα,το αλο το ξερεις γιαννακη; οτι απο μικρο κι απο τρελλο μαθενης την ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Γιατι δεν το επεξες κοκορακι γιαννακη με τους μαθητες; Φοβηθηκες τα χειροτερα που ερχοντε για σενα και τους κολυτους σου Ε; γιαννακη;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/12 06:24

    Ξεπεράσατε τα όρια της γκεμπλίστικης πολιτικής σας.
    Για ποια γιουχαϊσματα μιλάς;
    Κατάλαβες τι έγινε σήμερα;
    Δεν κτάλαβες ούτε άκουσες ότι ο Δήμαρχος αποθεώθηκε από γονείς και μαθητές όταν ξεπερώντας την Υπουργική απόφαση είπε οτι θα υπογράφει τις βεβαιώσεις των μαθητών βεβαιώνοντας ότι οι αποστάσεις οικίας μαθητού και σχολείου είναι πάνω από 4 χιλιόμετρα;
    Κατάλαβες ότι αυτός ο Δήμαρχος πήγε ενάντια σε νόμους και υπουργικές αποφάσεις παίρνοντας πάνω του την ευθύνη ;
    Ποιος άλλος Δήμαρχος έκανε παρόμοιο;
    Το κατάλαβες αλλά θέλεις για μία ακόμη φορά να ρίξετε την γνωστή λάσπη.
    Τα παιδιά θα μεταφέρονται στα σχολεία με πολιτική ευθύνη της Δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου.
    Επί τέλους μία φορά κρατείστε το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης ψηλά.
    Καταλάβετε καλά αυτός ο Δήμαρχος θα δίνει λύσεις. Αυτό σίγουρα δεν σας αρέσει αλλά αυτή είναι πραγνατικότητα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/12 06:30

    Είστε ιδανικοί να κάνετε το άσπρο μαύρο και να αποκρύπτετε την αλήθεια.
    Στην πορεία των μαθητών ο Τσαβαρής ήταν πρώτοις μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δείχνοντας την αντίθεση του με την Υπουργική απόφαση που έβαζε χιλιομετρικά όρια στις αποστάσεις μεταφοράς των παιδιών.
    Το απέδειξε με την απόφασή του να υπογράφει με δική του ευθύνη ότι οι αόστάσεις είναι πάνω από 4 χιλιόμετρα.
    Αυτό ωνομάζεται πολιτική μαγκιά αισχροί λασπολογόγοι.
    Αυτό είναι το συμπέρασμα και αυτό σας πονάει.
    Εσείς βάλτε το κοριτσάκι 14 χρόνων να μιλά ότι ξοδεύτηκαν χρήματα για τα Σαλαμίνια΄και είναι εγληματίες όσοι έβαλαν το κοριτσάκι να μιλά με αυτόν το αγενέστατο τρόπο για την ιστορία του νησιού μας.
    Όση ηθική βαρύτητα έχει όταν πατέρας βάζει το παιδί να κλέβει , την ίδια ηθική βαρύτητα έχει αυτός που έβαλε το κοριτσάκι να μιλά απαξιωτικά για τα Σαλαμίνια, και την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου.
    Εσίς ασχοληθείτε με αυτά, εσείς να στηρίζετε όλη την αντιπολίτευση η ο ποία ήταν απούσα από την συγκέντρωση των παιδιών.
    Εσίς να ρίχνετε λάσπη αυτή είναι η δουλειά σας. Συνεχίστε.
    Ο Τσαβαρής θα αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και θα λύνει προβλήματα.
    Για τους πιο πάνω λόγους θα βρεθείτε μια για πάνταστο χρονοντούλαπο της ιστορίας του νησιού. Εκεί στα αζήτητα. Δεν αξίζετε για παραπάνω.
    Εκεί μαζί με την Ρούλα την Νάννου παρέα χέρι χέρι που ούτε ξέρει τι λέει στα Δημοτικά Συμβούλια ούτε ξέρει τι κάνει.
    Εκεί μαζί με το Σοφρά για να του λέτε μπράβο για το 1% στην αποχέτευση , το μεγαλύτερο σύγχρονο σκάνδαλο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/12 07:02

    Τι φταίει το κοριτσάκι ρε φίλε;
    Πέρα από τους γονείς που έχουν ευθύνη για αυτή την συμπεριφορά, είναι τυχαίο που η αντιπολίτευση Σοφράς, Νάννου ο πολύς Μακρής αλλά και ....νεόκοπος της πολιτικής Τραυλός απουσίαζαν από τα Σαλαμίνια;
    Άκουγε το κοριτσάκι χιλάδες ευρώ για τα Σαλαμίνα, είπαν στο κοριτσάκι να πει για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, για να πάρει την απάντηση από τον Δήμαρχο "Στα Σαλαμίνια ξοδεύτηκαν 5.000 ευρώ" όταν τα Αιάντεια στοίχιζαν 30.000 ευρώ και η γιορτή του ψαρρά 50.000 ευρώ.
    Λάσπη έχετε λάσπη δίνετρε.
    Οι πολίτες της Σαλαμίνας δεν τρώνε κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/12 07:46

    Έμμισθοι κονδυλοφόροι του τσάβες θα σταματήσετε επί τέλους δεν καταλαβαίνετε ότι μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας τα ακούτε το αφεντικό οπου εχει μπερδευτεί τα έχει κάνει σκατά και σούρες όπως όλοι οι δρόμοι της κούλουρης. Ρε αθεόφοβοι δούλεμα ακόμη και στα παιδιά στους μικρούς μαθητές δεν έχετε όρια δεν έχετε ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο ααααα να χαθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/11/12 11:34

    Το κοριτσάκι που είναι άριστη μαθήτρια από όσο ρώτησα κι έμαθα τα είπε πολύ ωραία και καταχειροκροτήθηκε από τους συμμαθητές της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ααγνώριση όταν οι ίδιοι σου οι συμαθητές σε χειροκροτάνε.
    Ο δήμαρχος τα "άκουσε" και απάντησε με το προφανές ψέμα ή αστεισμό ή παραμύθι ότι τα Σαλαμίνια στοίχισαν 5000 ευρώ. Αυτά τα λογιστικά τερτίπια δήμαρχε μου όχι άλλο σε εμάς. Σε ψηφίσαμε και την πατήσαμε, γύρισε το παραμύθι γιατί μας κουράζεις με το απαξιωτικό σου ύφος σε εμάς.
    Ο δε πατέρας του κοριτσιού είναι άνθρωπος που συμμετέχει στα κοινά με θάρρος της γνώμης και με ονοματεπώνυμο βγαίνει μπροστά και δεν κρύβεται πίσω από πολιτικές κλίκες.
    Κάθε αποδεικνύεται πόσ γυμνός είναι ο βασιληάς μας αλλά αυτός ακόμα κρύβεται πίσω από την καρέκλα του. Θα έρθει η ώρα που θα κατέβεις στο πεζοδρόμιο για ψήφους δήμαρχε και τότε πρόσωπο με πρόσωπο θα τα ακούσεις και από εμάς τους ενήλικους. Αν το αντέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/11/12 12:53

    θέλετε δεν θέλετε θα μάθετε πως τα παιδιά μας είναι συμμετέχοντες και οχι μόνο, αλλά εχουν και λόγο για την ελληνική κοινωνία. Το χειρότερο για σας δε, είναι οτι επειδή δεν εχουν προσωπικά ωφελει αυτά που έχουν να σας πουν σας το λενε καταπρόσωπο στην μάπα (οπως σας χρειαζετε),ας νομίζετε οτι εχετε το αλάθητο του παπα και οτι τι αλλο να κανετε πια για αυτο το νησι;
    ας νομίζετε οτι θέλετε, οτι τα παιδια ειναι κατευθυνόμενα, [αλήθεια με τέτοιες πολιτικές εκτιμήσεις θα ξαναπροσπαθήσετε να κερδίσετε τον δημο ουτε τρίτοι δεν θα βγείτε],τα γιουχαΐσματα σας έχουν αποπροσανατολίσει και όσα καπελώματα σε πορείες και αν κάνετε θα είστε πάντα λίγοι και αδαείς, η συνεισφορα σας στο νησί ειναι μια καρακιτσατη παράσταση περιφερομενων γελοίων, μια 6ημερη κρασοκατάνυξη για αλκοολικούς στα παλούκια και 5 αποφάσεις συμβουλίου εκ των οποίων οι 4 σας εστάλησαν πίσω γιατί είστε άσχετοι [αν και μια φορά λάθος έστω δυο, μετά παραπαει].
    Τα υπολοιπα όταν θα ξεκαβαλήσετε από το άλογο της εξουσίας...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.