Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Νοε 2012

Δήλωση Βουλευτού Β Πειραιώς της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Γιαννακάκη για το περιστατικό ρατσιστικής βίας στη Σαλαμίνα


Το περιστατικό άγριας βίας στη Σαλαμίνα σε βάρος μετανάστη αιγυπτιακής καταγωγής με τον ξυλοδαρμό του και το δέσιμο με αλυσίδες από επαγγελματία της περιοχής, προκαλεί αποτροπιασμό.

Έχουμε εγκαίρως εκφράσει την ανησυχία μας για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικών επιθέσεων στον Πειραιά ζητώντας την θεσμική και πρακτική παρέμβαση της Πολιτείας για την αντιμετώπιση τους.

Μετά και τη σύλληψη του υπαίτιου περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να δράσει κάνοντας ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι οποιεσδήποτε διαφορές δεν μπορούν να επιλύονται με αυτοδικία και βία.

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/12 16:24

    http://epirus-tv-news.blogspot.de/2012/10/focus-web-tvfocus_8.html

    FOCUS WEB TV:Focus με τη Φαίη στη Σαλαμίνα






    Μια αποκάλυψη – βόμβα για μεγάλες οικονομικές ατασθαλίες από Δημοτική επιχείρηση της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, έκανε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή focus με τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο Γιάννης Τσαβαρής αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση ενώ εισέπραττε Φ.Π.Α και φόρο μισθωτών υπηρεσιών από τους εργαζόμενους, δεν πλήρωνε τίποτα στο κράτος. Ήδη όπως είπε για το σοβαρό αυτό θέμα έχει ζητήσει τη συνδρομή οικονομικών επιθεωρητών. Μίλησε επίσης για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος ,καθώς κατατάσσεται 18ος μεταξύ των 20 πιο υπερχρεωμένων Δήμων της χώρας, για τις ελλείψεις υποδομών στον τομέα της υγείας, για την ανεργία που μαστίζει τους κατοίκους του νησιού, για το αποχετευτικό, για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία για το οποίο είπε «είμαι έτοιμος να βγω στα κάγκελα».


    Δείτε την εκπομπή Focus με την Φαίη πατώντας ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/12 20:50

    OTAN UA ARXISOYN OI BOMBES GIA TH DIKH SOY OIKONOMIKH DIAXIRISH NA DOYME POY THA KRIFTIS GIANAKI ESI KE O YPOYRGOS IKONOMIKON ALBANOKAPETANATSIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/12 20:51

    Για το νταμαρι του Αγγελου μικρουτσικε γιαννακη ουτε τσιμουδια δεν εβγαλες λομογιομικρουλι εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/12 21:06

    Άσε να αρχίσουν, αν αρχίσουν και βλέπουμε.
    Τώρα και για πολύ καιρό θα ασχολούμαστε με τα αρχιλαμόγια και τους μεγαλοκαρχαρίες, με τους γεωργούς με τις άνεργες συζύγους - μεγαλοκαταθέτριες και τα παιδιά πλυντήριο, με τον πρώην Δήμαρχο που του έκανε φύλλο και φτερό σπίτι και μαγαζί το ΣΔΟΕ και παίρνει ΕΚΑΣ.
    Με το μικρούτσικο και το λομογιομικρουλι τι ν ασχοληθείς.
    Δεν αξίζει το κόπο. Όσες μπόμπες και να ρίξετε.
    Διαφήμιση του κάνετε και το καλύτερο προεκλογικό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/12 22:40

    ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΕΙΣ ΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ;
    ΤΑ ΒΡΑΧΙΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/12 22:48

    Ρε πουσταρολαμόγια, ποιος ήταν διαχειριστής της αμαρτωλής ΔΕΠΑΝΑΣ π ΔΕΠΑΣ;
    Μήπως, λέω εγώ τώρα, μήπως ήταν η σημερινή δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας κα Ντίνα Μπεγνή; Το «καμάρι» του Τσαβαρή; Αυτή που το καλοκαίρι του ’10 λίγο πριν της εκλογές κόντεψε να του τυνάξει τον συνδυασμό στον αέρα;
    Να σου θυμίσω «σύντροφε» Κόγια ότι εξ αιτίας της στον χορό του Αγ Γεωργίου τον Αύγουστο αποχώρησες μαζί με τον Φανελά από τον συνδυασμό εξ αιτίας της π…..ς όπως την χαρακτηρίσατε;
    Τελικά, η μαγκιά σας δεν πέρασε όχι μόνο γίνατε ομοτράπεζοι της π….ς την προσκυνάτε κιόλας.
    Μαζέψτε λοιπόν τον γραφικό σας δήμαρχο γιατί είναι πολυυυυυυ μικρός για φτύνει ψηλά. Στην μούρη του γυρνάνε αϊκικου χαμάδες του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/12 22:56

    Ρε μαλάκα θυμάσαι τη ξεφτίλα που σας έκανε ο Θεοχάρης στο Συμβούλιο;
    Ποια Μπεγνή μπερδεύεις ρε καραγκιόζη;
    Η ΔΕΠΑΝΑΣ χλιμίτζουρα ήταν των Αμπελακίων και είχε Πρόεδρο μια πραγματική κυρία τη Σοφία Καρνέση.
    Η ΔΗΚΕΣΑ πρώην ΔΕΠΑΣ είχε τη τύχη να έχει Πρόεδρο τη Νάννου Ρουλίτσα!!!, την Αλαϊσκα και τον Θεοχάρη αμφότεροι μπροστινοί του Πίπη και γι αυτό την έκαναν οι άνθρωποι.
    Μήπως τελικά είσαι και πολύ μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/12 23:34

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/11/12 00:04

    Εσύ τραγούδα όσο θες, εγώ συνεχίζω, γιατί προκαλείς χωρίς αιδώ:

    ΔΗΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ/ΝΟΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / 5-4-2012

    Λήψη απόφασης επί των ενστάσεων που κατέθεσαν οι Κ/Ξ ........ , "ΕΝΙΠΕΑΣ ΑΕ-ΨΑΡΡΑΣ ΑΤΕ-ΑΙΑΣ ΑΤΕ-ΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ", για το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (VACUUM) ....." (μεγάλος καημός λόγω Πίπη).


    Η ένσταση της Κ/Ξ απορρίφθηκε , γιατί η ΑΙΑΣ ΑΤΕ δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς απόδειξη της ονομαστικοποίησης των μετοχών μέχρι φυσικού προσώπου για τον μέτοχο της Μ & Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.

    Ο νοών νοείτο!!!
    Οι αποδείξεις και τα στοιχεία στις αρμόδιες οικονομικές και εισαγγελικές αρχές.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/12 01:10

    Καταλαβαίνω λιστο-λαμόγια πόσο θα θέλατε να ήτανε η κα Νάννου Πρόεδρος της ΔΕΠΑΣ για να την ξεσκίζατε από το φόβο και το μίσος που της έχετε, γιατί είναι αυτή που θα σας πετάξει από τη δημαρχία και αν δεν το ξέρετε εσείς, ρωτήστε την κοινωνία της Σαλαμίνας.
    Η κα Νάννου όμως, σε όλη την 10χρονη θητεία της ως Δημοτική Σύμβουλος, δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ούτε Πρόεδρος ούτε καν μέλος της ΔΕΠΑΣ. Και ήτανε αυτή που επανειλημένα ζητούσε από τους εκάστοτε Δημάρχους να κλείσει η ΔΕΠΑΣ κατηγορόντας την για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
    Η κα Νάννου υπήρξε μόνο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου επί 2 συνεχόμενες διετίες 2002-2004 και 2004-2006 και άφησε εποχή. Με 16 Δημ.Συμβούλους μέλη του Αναπτυξιακού από Δήμο Σαλαμίνας και Δήμο Αμπελακίων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης (και ο κ. Τσαβαρής μέσα), η κα Νάννου διοίκησε με απόλυτη διαφάνεια των οικονομικών και σεβασμό στις απόψεις των μελών. Είχε ανοικτά βιβλία και το κάθε μέλος είχε πρόσβαση ανά πάσα ώρα σε αυτά.
    Γιαυτό, όχι μόνο την ψήφισαν πανηγυρικά και για την δεύτερη διετία (ο Πρόεδρος εκλεγότανε, δεν οριζότανε), αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν ότι ΟΛΕΣ οι αποφάσεις των τεσσάρων αυτών ετών της διοίκησής της ήσαν ΟΜΟΦΩΝΕΣ.
    Ε, αυτό λέει πολλά.
    Ο κόσμος τα ξέρει όλα αυτά, και όσα ψέματα κι αν πείτε, όση λάσπη κι αν πετάξετε δεν κολάει τίποτα επάνω της γιατί ήταν, είναι και θα είναι άψογη και Κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/11/12 01:33

    Έχει δίκιο ο 22:48.
    Πρόεδρος της ΔΕΠΑΣ επί δημαρχίας Τσαβαρή μέχρι που έκλεισε φέτος ήταν η Τίνα Μπεγνή, η οποία όλη την τελευταία 10ετία ήταν και μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΑΣ.
    Γιατί ήθελε να είναι και πώς τα κατάφερνε αυτή η γυναίκα και ήταν πάντα μέλος της ΔΕΠΑΣ είναι ένα ερώτημα.

    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΠΑΣ τελευταίας 10ετίας.
    2003-2004 Μπινιάρη Ειρήνη
    2005-2006 Νάννος Δημήτριος
    2007-2008 Αλαϊσκα Τζένη
    2009-2010 Θεοχάρης θοδωρής
    2011-2012 Μπεγνή Τίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/11/12 06:27

    Πολλά και ενδιαφέροντα τα σχόλια. Δυσκολεύομαι να βρω το πιο σοβαρό από τα σοβαρά σχόλια για να γράψω και εγώ κάτι.
    Φυσικά δεν θα σχοληθώ με το αισχρό υβρεολόγιο του Αντιτζαβαρικού blog, αυτό χαρακτηρίζει αυτούς που κάνοουν αντιπολίτευση στον Τσαβαρή.
    Θεωρώ όμως ότι το πιο ΣΟΒΑΡΟ!!!! σχόλιο είναι το τελευταίο το οποίο αναφέρει ότι η κα Νάννου πρέπει να την φοβάται ο Τσαβαρής και είναι η αυριανή Δήμαρχος!!!
    Εάν φίλοι μου σε αυτήν την κατάσταση που πρέλαβε τον Δήμο ο Τσαβαρής , ήταν ......Δήμαρχος η Νάννου το καράβι θα είχε βουλιάξει από τον πρώτο μήνα.
    Τώρα πως ονειρεύεται να είναι ο επόμενος Δήμαρχος , αυτό το ονειρεύεται φυσικά ο σύζυγός της Μηνάς ο οποίος .....γράφει και το συγκεκριμένο σχόλιο.
    Εκείνο όμως που πρέπει να κάνει .......πρωτού αναλάβει Δήμαρχος η κα Νάννου θα πρέπει να πάει να κρυφτεί και να προφυλαχτεί από την οργή των πολιτών αυτών που δεν θα μπορέσουν να έχουν αποχέτευση σύντομα και φυσικά θα αναγκαστούν να πληρώσουν.
    Η κα Νάννου είναι ένας από τους αίτιους, που απορρίφθηκε η συμπληρωματική Σύμαβαση της αποχέτευσης. Έργο που θα γινόταν χωρίς οι Δημότες να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Η κα Νάννου ήταν μάρτυρας κατηγορίας κατά του Δήμου.
    Τώρα οι πολίτες και θα πληρώσουν και δεν θα πάρουν σύντομα αποχέτευση.
    Είναι η ίδια κυρία που λέει σε όλα ¨ΟΧι ακόμη ψήφισε αρνητικά για να πάρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο 3000Ευρώ που έδινε δωρεά η ΔΕΣΦΑ.
    Απορώ πως επιμένει και την σπρώχνει ο Μηνάς.
    Καλά δεν βλέπει;
    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ας ευχαριστεί τον Θεό που σε αυτό το μπάχαλο που παρέλαβε αυτή η Δημοτική αρχή έχει στο τιμονι τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ο λαός της Σαλαμίνας έχει κρίση κρίνει και συγκρίνει.
    Να είστε σίγουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/11/12 07:39

    6/11/12 01:10 Γιατί εκθέτεις εσύ τώρα μες τα μαύρα μεσάνυχτα τη ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ και το διορθώνεις ότι δεν υπήρξε Πρόεδρος της ΔΕΠΑΣ, αλλά επί 4 ολόκληρα χρόνια Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου;

    Το Προεδριλίκι της ΔΕΠΑΣ που γράφτηκε τη βόλευε, γιατί το αντικείμενο της ΖΙΤΑΚΑΤ δεν είναι τα πολιτιστικά.

    Η ΖΙΤΑΚΑΤ είναι κατασκευαστική εταιρία και φτιάχνει έργα. ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΗΛΑΔΗ!!! και σαν Πρόεδρος του Αναπτυξιακού η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ έκανε πολλές απευθείας αναθέσεις. Αν δεν τις θυμάσαι, να σου τις κάνουμε φεϊγ βολάν για να τις επαναφέρεις στη μνήμη σου.

    Οφείλω όμως να σου αναγνωρίσω την ειλικρίνεια σου σε ότι αφορά τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ (με κεφαλαία μπας και το εμπεδώσετε) και τη συμμετοχή του στον Αναπτυξιακό.

    "ΟΛΕΣ οι αποφάσεις των τεσσάρων αυτών ετών της διοίκησής της ήσαν ΟΜΟΦΩΝΕΣ".

    Ξέρεις γιατί φίλε;

    Γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΤΕ δεν πήγε και ΠΟΤΕ δεν θα πάει κόντρα στο καλό του τόπου και στα συμφέροντα των δημοτών.

    Γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΤΕ δεν έκανε και ΠΟΤΕ δεν θα κάνει ένσταση ή προσφυγή κατά των συμφερόντων της Σαλαμίνας.

    Γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΤΕ δεν πήγε και ΠΟΤΕ δεν θα πάει ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ για να σταματήσει την αποχέτευση.

    Γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ κοίταζε, κοιτάζει και θα κοιτάζει τους Σαλαμινιώτες στα μάτια, κάτι που όλοι εσείς δεν το κανετε, γιατί δεν σας το επιτρέπουν οι πράξεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/11/12 07:58

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/11/12 10:01

    Βρε Μηνά μιας και καμαρώνεις που .... την ψήφισαν πανηγυρικά και για την δεύτερη διετία (ο Πρόεδρος εκλεγότανε, δεν οριζότανε)... για πες μας αγόρι μου οι:
    Νικολάκης Α.
    Γιωργάκης Δ.
    Γιαννάκης Λ.,
    με τι ανταλλάγματα τη ψήφισαν;
    Και να σου πω Μηνά αγόρι μου, αν θυμάσαι, τη ΔΗΚΕΣΑ πρώην ΔΕΠΑΣ ο Γιαννάκης την έκλεισε και τη πήγε για εκκαθάριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/11/12 10:03

    6/11/12 07:58 Τη καραμέλα του ΣΔΟΕ τη πιπιλάτε τόσο καιρό και είδες ότι δεν έπιασε παρά τις ανώνυμες καταγγελίες, παρά τις προσπάθειες του φίλου σας του Μάκη.
    Ή πες μας λοιπόν κάτι καινούργιο ή καλλίτερα περίμενε μέχρι τη Κυριακή που θα κυκλοφορήσει το ΠΑΡΟΝ του άλλου Μάκη, φίλος σας κι αυτός, γιατί αναμένονται εξελίξεις.
    Αφήσατε τώρα τον ηλεκτρονικό τύπο και επιστρέψατε στον έντυπο.
    Στα παλιά σας λημέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/11/12 15:33

    Αρχικά φούρναρη Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/11/12 15:57

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΡΔΑΣ STAR ΦΟΥΡΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/11/12 18:50

    TI TON ETROGE O GIORGAKIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/11/12 00:43

    O GIRGAKIS MIPOS SOY GAMOYSE TH MANA KAI TH GYNEKOYLA SOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/11/12 11:34

    Tωρα που θα παει μεσα και θα τον γαμησουν τον Γιωργακη οι βαρυποινητες και θα του κανουν τον κολο κοσκινο,θα δεις καραγκιοζη των 00.43.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/11/12 13:57

    06:27
    Αυτά Γιαννάκη να τα πεις στους χαχόλους τους δικούς σου που στηρίζουν τη λαμογιά σου.
    Και δεν μου λες ρε Γιαννάκη, ποιός απέρριψε τη συμπληρωματική σύμβαση η Ρούλα ή το ΕΛΕΓΚΤΙΚΌ ΣΥΝΈΔΡΙΟ και γιατί; Τρία δικαστήρια έκανες και τα τρία σε φτύσανε και σε στείλανε στο αγύριστο, και σου φταίει η Ρούλα και η κάθε Ρούλα;
    Γιατί δεν λες στο κόσμο γιατί σου απορρίψανε τη σύμβαση των 8 εκατομμυρίων ευρώ; Μήπως επειδή ήτανε μαϊμού; Μήπως μέσα απ΄αυτήνε πήγες να κάνεις τη μπάζα της ζωής σου; Δεν μπορεί Γιαννάκη και οι 21 δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικάσανε τις προσφυγές σου και στα 3 δικαστήρια που έκανες να ήντουσαν μαλάκες. Σίγουρα κάτι μύριζε, κάτι βρώμαγε πολύ για να στην πετάξουνε στη μούρη.
    Εκτός και αν η Ρούλα είναι τόσο διαβολεμένη και ικανή που έπιασε όλους τους δικαστές κότσο.
    Δεν νομίζω όμως, όσο και ικανή να είναι.
    Εδώ ακούστηκαν κάτι εκατομμύρια που θα μπένανε σε τσέπες.
    Μήπως γιαυτό οι δικαστές σε στείλανε από κει που ήρθες;
    Αντί να κατηγορείς τον έναν ή τον άλλον βρώμικα και με κουκούλα, βγες και κατηγόρησε την επώνυμα ως δήμαρχος.Αυτή είναι μαγκιά.
    Θα το κάνεις; πολύ αμφιβάλλω.
    Έχεις μάθει να δουλεύεις μόνο υπόγεια και να χτυπάς ύπουλα κάτω από τη μέση.
    Εδώ σας κατηγόρησε στα ίσια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπηρετείτε τα συμφέροντα των εργολάβων και εσείς το κάνατε γαργάρα. Τόσο ...... ευαίσθητοι είσαστε στη διαφάνεια.
    Τι άκουσα; είναι αλήθεια ότι και τη συμφωνία που έκανες με τους εργολάβους του ΟΛΠ για το νταμάρι της Τούρλας στην ακύρωσε η Ρούλα;
    Ε, δεν παίζετε αυτό το κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/11/12 15:16

    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΝΑΝΝΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΟΡΤΟΘΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ?
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ?
    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ (ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ?
    ΤΟ 18 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
    ΜΑΘΕ ΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΕΣΒΙΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΙΤΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ.
    Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΟΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΓΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/11/12 15:21

    Πότε θα βάλει μυαλό αυτός ο άνθρωπος, όλα παράνομα τα κάνει;
    Έτσι γινόμουνα κι εγώ δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/11/12 18:59

    Πες μας το ονοματάκι σου κι αν θέλουμε να σε κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/11/12 01:43

    KLAPARXIDAS
    SOY ARESH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/11/12 18:12

    Για μια φορά ακόμη η λάσπη καλά κρατεί. Για μια φορά ακόμη ο διαχειριστής του Blog θέλοντας να ευχαριστήσει τους εντολοδόχους του , αναμασά την εμετική τροφή της λίστας του ΣΔΟΕ.
    Για μια φορά ακόμη οι ελεεινοί συκοφάντες που προσπαθούν να κτίσουν την πολιτική τους άνοδο με μόνο υλικό την λάσπη επανέρχονται.
    Για μια φορά ακόμη για σας συκοφάντες καΙ όχι για τον κόσμο, αυτός έχει καταλάβει, ο Γιάννης Τσαβαρής Δήμαρχος Σαλαμίνας έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ στο ΣΔΟΕ να του απαντήσει εάν βρίσκεται σε οποιαδήποτε λίστα και συγχρόνως ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΞΟΥΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας πολίτης για να αποδείξει ότι είναι αθώος; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕς; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑς ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΞΕΙ ΕΝΩ ΣΥΧΡΟΝΩς ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΣΤΑ.
    Μέχρι που θα φθάσει το μίσος σας;
    Γιατί και οι άλλοι υποψήφιοι και πρωην δήμαρχοι δεν έκαναν το ίδιο;
    Επί τέλους για να σταμνατήσει αυτή η βρωμιά καλείται τώρα το ΣΔΟΕ να ελέξει όλα τα πολιτικά πρόσωπα της Σαλαμίνας της τελευταίας εικοσαετίας και να δούμε εάν η περιουσία τους είναι ανάλογη με τα εισοδήματά τους.

    Να δούμε τότε τι συμβαίνει.
    δούμε πως ξαφνικά βρέθηκαν πριν από μερικά χρόνια να αγοράζουν ακίνητα στο κέντρο του νησιού. Να δούμε πως κτίστηκαν βίλες , να δούμε ποιοι δάνοιζαν χρήματα στον κόσμο και με ποιο τρόπο.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    Και μέχρι να έρθει το ΣΔΟΕ να ψάξει ας μας πει τ. Δήμαρχος πως δικαιολογεί να παίρνει ΕΚΑΣ όταν αυτό είναι βοήθημα για χαμηλοσυνταξιούχους;
    ΕΛΕΟΣ λοιποόν. Μην ξύνεστε δεν σας παίρνει.
    Θα βρεθείτε κατηγορούμενοι και θα ψάχνεστε
    Ο Γιάννης Τσαβαρής είναι ανοιχτό βιβλίο. Ο ίδιος κάλεσε το σδοε να τον ελέξει.
    Εάν και εσείς είστε ανοιχτό βιβλίο κάντε το ίδιο.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και .... το πήδημα
    Την ρόδο την βλέπετε ....το πήδημα από το ΣΔΟΕ φοβάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/11/12 08:10

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/11/12 09:57

    Πολύ θα το θελες αλλά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/11/12 06:49

    Τι συμβαίνει δεν καταλαβαίνω. Χθες έβαλα ένα σχόλιο και δεν το βλέπω σήμερα. Το επαναλαμβάνω.
    Ενώ συνεχώς οι γνωστοοί άγνωστοι βρίζουν χυδαία τον Δήμαρχο το Σάββατο παραμονή του Αγίου Μηνά ο δικός μας Μητροπολίτης Λαρίσσης Ιγνάτιος από τον άμβωνα έπλεξε το εγκώμιο με τα καλύτερα λόγια του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή. Μετέφερε επίσης την αγάπη και τους χαιρετισμούς του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.
    Ο ναός ήταν κατάμεστος .
    Εσείς θα βρίζετε και ο λαός θα δίνει συγχαρητήρια. Εσίς θα βρίζετε και αυτός θα κάνει τα εγκαίνια της αποχέτευσης.
    Για μια φορά ακόμη η λάσπη καλά κρατεί. Για μια φορά ακόμη ο διαχειριστής του Blog θέλοντας να ευχαριστήσει τους εντολοδόχους του , αναμασά την εμετική τροφή της λίστας του ΣΔΟΕ.
    Για μια φορά ακόμη οι ελεεινοί συκοφάντες που προσπαθούν να κτίσουν την πολιτική τους άνοδο με μόνο υλικό την λάσπη επανέρχονται.
    Για μια φορά ακόμη για σας συκοφάντες καΙ όχι για τον κόσμο, αυτός έχει καταλάβει, ο Γιάννης Τσαβαρής Δήμαρχος Σαλαμίνας έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ στο ΣΔΟΕ να του απαντήσει εάν βρίσκεται σε οποιαδήποτε λίστα και συγχρόνως ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΞΟΥΝ.
    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας πολίτης για να αποδείξει ότι είναι αθώος; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕς; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑς ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΞΕΙ ΕΝΩ ΣΥΧΡΟΝΩς ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΣΤΑ.
    Μέχρι που θα φθάσει το μίσος σας;
    Γιατί και οι άλλοι υποψήφιοι και πρωην δήμαρχοι δεν έκαναν το ίδιο;
    Επί τέλους για να σταμνατήσει αυτή η βρωμιά καλείται τώρα το ΣΔΟΕ να ελέξει όλα τα πολιτικά πρόσωπα της Σαλαμίνας της τελευταίας εικοσαετίας και να δούμε εάν η περιουσία τους είναι ανάλογη με τα εισοδήματά τους.

    Να δούμε τότε τι συμβαίνει.
    δούμε πως ξαφνικά βρέθηκαν πριν από μερικά χρόνια να αγοράζουν ακίνητα στο κέντρο του νησιού. Να δούμε πως κτίστηκαν βίλες , να δούμε ποιοι δάνοιζαν χρήματα στον κόσμο και με ποιο τρόπο.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    Και μέχρι να έρθει το ΣΔΟΕ να ψάξει ας μας πει τ. Δήμαρχος πως δικαιολογεί να παίρνει ΕΚΑΣ όταν αυτό είναι βοήθημα για χαμηλοσυνταξιούχους;
    ΕΛΕΟΣ λοιποόν. Μην ξύνεστε δεν σας παίρνει.
    Θα βρεθείτε κατηγορούμενοι και θα ψάχνεστε
    Ο Γιάννης Τσαβαρής είναι ανοιχτό βιβλίο. Ο ίδιος κάλεσε το σδοε να τον ελέξει.
    Εάν και εσείς είστε ανοιχτό βιβλίο κάντε το ίδιο.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και .... το πήδημα
    Την ρόδο την βλέπετε ....το πήδημα από το ΣΔΟΕ φοβάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/11/12 09:06

    Κε Αστράκο για το ΕΚΑΣ εσένα ρωτάνε,και επειδή το γράφουνε συνέχεια απάντα σε παρακαλώ να ησυχάσουμε γιατί ο μόνος χαμηλοσυνταξιούχος από τους πρώην είσαι μόνο εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/11/12 09:34

    Πάρτι με ούζα
    Παρτούζα
    Πάρτι με ούζο
    Παρτούζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/11/12 12:41

    ΤΑ 4 ΜΜΜΜ !!!!

    Κυκλοφορεί πλέον επίσημα ο καινούργιος συνδυασμός, με σύνθημα

    "ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ" !!!!

    Ο δε αρχηγός άφησε το ντάντεμα και έπιασε το τζόκιν με κοντό παντελονάκι, γιατί είναι ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.