Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2012

Δ.Τ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
2 Νοεμβρίου 2012
Με επικεφαλή τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους πραγματοποιήθηκε διήμερη  κατάληψη (1η και 2η Νοεμβρίου) στο κτήριο  όπου στεγάζεται η Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας.
Αιτία της κατάληψης είναι η μεταφορά της εφορίας Σαλαμίνας στην Ε΄ Δ.Ο.Υ Πειραιά.
Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του μεταξύ άλλων είπε:
«Δεν μπορώ να αντιληφθώ, οι κύριοι που αποφασίζουν πώς εννοούν την ανάπτυξη της περιφέρειας, όταν καταργούν αποκεντρωμένες υπηρεσίες και τις συγκεντρώνουν στις μεγάλες πόλεις. Δεν καταλαβαίνω πώς εννοούν την εξυπηρέτηση του πολίτη, όταν τον αναγκάζουν να διανύει πολλά χιλιόμετρα και να χάνει το χρόνο του και την εργασία του, για να εξυπηρετηθεί από την Εφορία  ή από άλλη δημόσια υπηρεσία.
Αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη γίνεται όχι με την κατάργηση αλλά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών. Δεν νοείται αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη με την δημιουργία υδροκέφαλων και δυσκίνητων υπηρεσιών μόνο στις μεγάλες πόλεις.
Η εξοικονόμηση πόρων δεν γίνεται με το κλείσιμο των περιφερειακών υπηρεσιών. Αντίθετα αυξάνονται οι δαπάνες των πολιτών. Ως δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του Δήμου  Σαλαμίνας. Θέτουμε προ των ευθυνών τους,  τους βουλευτές, και τους καλούμε να πάρουν θέση όχι μόνο μέσω του Τύπου, αλλά να παρέμβουν αποφασιστικά στα κέντρα που λαμβάνονται οι αποφάσεις… Γι΄ αυτό συνεχίζουμε  τον αγώνα για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. , με την ίδια μαχητικότητα που τον ξεκινήσαμε».                                       

Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/12 18:23

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΙΝΙΕΣ, ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/12 19:56

    Τωρά που είδα κατάληψη και την φάτσα του κυρ Γιάννη, για να θυμηθώ πότε είχε ξανακλείσει τους δρόμους; Ε πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/12 00:40

    PIOS ENOXLITE APO TO KLISIMO TIS DOY? MIPOS O DIEYTHINTIS?MIPOS H IPALILOS POY NIKIAZI TO KTIRIO TIS STH DOY? RE LAMOGIA POY TA LETE AYTA RE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/12 21:54

    Ρε, καλώς τα παιδάκια!!!!
    Σοφράς και Τσαβαρής μαζί με καμιά δεκαριά γεροντάκια κάνουν κατάληψη της Εφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μετεγκατάστασή της και συστέγαση με την Ε΄ ΔΟΥ στη Δραπετσώνα.
    Για δες ποιοί φωνάζουν; αυτοί και οι μασκαράδες οι Προϊστάμενοί τους που έφεραν τη χώρα σε αυτή την άθλια κατάσταση. Με παραμυθάκια και ψεματάκια, όλα για τα ψηφουλάκια των ανύποπτων πολιτών. Αυτό κι αν δεν είναι κοροϊδία.
    Γιατί δεν λες ρε Τσαβαρή την αλήθεια και τρομοκρατείς τον κόσμο;
    Δεν ξέρεις ότι πριν φύγει η ΔΟΥ θα έχει δημιουργηθεί και στελεχωθεί Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) στα πρότυπα του σημερινού ΚΕΠ, όπου οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται;
    Άμα δεν το ξέρεις, τότε να μην γράφεις μα@@κίες. Άκου δω να λέει " θα αναγκάζουν τον πολίτη να διανύει πολλά χιλιόμετρα και να χάνει το χρόνο του και την εργασία του και να ξοδεύεται, για να εξυπηρετηθεί από την Εφορία" ! Ποιών συμφέροντα εξυπηρετείς πάλι;
    Να φύγει η ΔΟΥ και να μην ξαναγυρίσει.
    Εσείς οι δημόσιοι υπάλληλοι φέρατε την καταστροφή στην Ελλάδα και ζείτε σε βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων, των μισθωτών, των εργατών και των συνταξιούχων.
    Δεν αφήσατε ούτε ένα ευρώ για δείγμα στον κουρβανά.
    Κάθε μέρα 1.000 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα απολύονται εξαιτίας σας, και σεις ‘μην μας πειράξετε’;
    1.300.000 άνεργοι. Είδατε – ακούσατε εσείς να βγήκε στην ανεργία κανένας δημόσιος υπάλληλος; ΚΑΝΕΙΣ.
    Αφού το πρόβλημα είναι δημοσιονομικό δηλ. το δημόσιο έχει πρόβλημα, δεν πρέπει το κράτος να συμαζέψει τα πράγματα; Δεν πρέπει να περιορίσει τα έξοδα; Ως πότε θα τρώτε τις σάρκες μας και το ψωμί μας που το βγάλαμε με ιδρώτα και με αίμα;
    Γιατί στην Αμερική και στην Ευρώπη, ο πολίτης φορολογούμενος δεν έρχεται ποτέ σε προσωπική επαφή με τον υπάλληλο της εφορίας;
    Ενώ εδώ, η συναλλαγή πάει σύννεφο.
    Τα ίδια κάνατε και με τον ΟΤΕ. Έγινε τίποτα που έκλεισε; Ίσα-ίσα, τώρα με ένα τηλεφωνάκι που κάνεις από το σπίτι σου, σου βάζουν καινούργιο τηλέφωνο όπου θέλεις, σου αποκαθιστούν την βλάβη και όλα είναι μια χαρά.
    Δήμαρχε, για ποιες χιλιάδες υπογραφές μιλάς; Αφού ούτε 10 άτομα δεν είσαστε εκεί!
    Το να λασπολογείς ανθρώπους εντάξει μπορεί να είναι βίτσιο σου, αλλά να λασπολογείς και την Εθνική προσπάθεια για περιστολή δαπανών στο δημόσιο; Θα μου πεις, δημόσιος υπάλληλος είσαι και κοιτάς το τομάρι σου.
    Τώρα κατάλαβα γιατί ο δήμος πάει κατά διαόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/12 13:12

    http://epirus-tv-news.blogspot.de/2012/10/focus-web-tvfocus_8.html

    FOCUS WEB TV:Focus με τη Φαίη στη Σαλαμίνα






    Μια αποκάλυψη – βόμβα για μεγάλες οικονομικές ατασθαλίες από Δημοτική επιχείρηση της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, έκανε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή focus με τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο Γιάννης Τσαβαρής αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση ενώ εισέπραττε Φ.Π.Α και φόρο μισθωτών υπηρεσιών από τους εργαζόμενους, δεν πλήρωνε τίποτα στο κράτος. Ήδη όπως είπε για το σοβαρό αυτό θέμα έχει ζητήσει τη συνδρομή οικονομικών επιθεωρητών. Μίλησε επίσης για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος ,καθώς κατατάσσεται 18ος μεταξύ των 20 πιο υπερχρεωμένων Δήμων της χώρας, για τις ελλείψεις υποδομών στον τομέα της υγείας, για την ανεργία που μαστίζει τους κατοίκους του νησιού, για το αποχετευτικό, για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία για το οποίο είπε «είμαι έτοιμος να βγω στα κάγκελα».


    Δείτε την εκπομπή Focus με την Φαίη πατώντας ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/12 19:08

    Έμμισθοι κονδυλοφόροι του τσάβες θα σταματήσετε επί τέλους δεν καταλαβαίνετε ότι μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας τα ακούτε το αφεντικό οπου εχει μπερδευτεί τα έχει κάνει σκατά και σούρες όπως όλοι οι δρόμοι της κούλουρης. Σκατά έχετε στο μυαλό σκατά μασάτε σκατά φτύνετε
    έχετε βρωμίσει το τόπο
    το σαπιοκάραβό σας και δρόμο λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/12 20:18

    Πρώην Δήμαρχος στη δήλωση του το 2012 για το οικ. έτος 2011 με δύο αυτοκίνητα μια MERCEDES 3.200 κυβ. και ένα 1.000 κυβ.,τρία διαμερίσματα και με ατομική επιχείρηση της συζύγου, δηλώνει και ΕΚΑΣ. Παίρνει δηλαδή και το κοινωνικό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους!!!

    Ο άλλος δηλώνει χαμηλοσυνταξιούχος, με την άνεργη γυναίκα του να έχει καταθέσεις στο εξωτερικό, τους γιους του κατόχους μεγάλης ακίνητης περιουσίας, μερισματούχους, μέλη ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, με καταθέσεις στο εξωτερικό και τον ένα γιο πλυντήριο !!!

    Ο άλλος χαμηλοσυνταξιούχος, ελαιοπαραγωγός και κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας !!!

    Ρε αθεόφοβοι τον Τσαβαρή βρήκατε να βάλετε στη λίστα του Τριανταφυλλόπουλου;;;

    Και γιατί να κάνει μήνυση του Τριανταφυλλόπουλου;;;

    Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι!!!

    Εσείς να δούμε τι θα κάνετε τώρα με το ΣΔΟΕ. Πήγατε να ανοίξετε τον λάκκο του Τσαβαρή και πέσατε μέσα οι ίδιοι!!!

    Υπάρχουν όλα τα στοιχεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/12 22:41

    γιανάκη πες αλεύρι το ΣΔΟΕ σε.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ξέρετε κανένα συνταξιούχο στρατιωτικό να παίρνει ΕΚΑΣ ;
    ο ευρών κερδίζει αντιδημαρχία οικονομικών στο δήμο σαλαμίνας
    μαθήματα λογιστικά οικονομικά ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ-ΠΛΑΤΟΥΚΑΣ Ο.Ε
    τα στοιχεία που έχεις να τα στείλεις στο ΣΔΟΕ όπως σου κάνανε οι άλλοι και μη πεις ότι δεν ξέρεις το δρόμο
    έτσι θα απαλαγεις μια και καλή.
    Ο ΞΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ μέχρι εδώ εισαι ΨΕΥΤΗΣ το κλεύτης θα στο βγάσλει το ΣΔΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/11/12 23:09

    ΤΡΑΥΛΟΣ Μ&Γ ΟΕ
    ΚΙΟΥ 7 ΒΟΥΛΑ
    ΤΗΛ. 210 9884598


    Μ&Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ
    ΑΧΙΛΛΕΩΣ 2 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
    ΤΗΛ. 210 9884598

    ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ-ΠΛΑΤΟΥΚΑΣ Ο.Ε

    ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΡΧΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

    ΤΗΣ Μ&Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/11/12 23:41

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/11/12 00:08

    Εσύ τραγούδα όσο θες, εγώ συνεχίζω, γιατί προκαλείς χωρίς αιδώ:

    ΔΗΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ/ΝΟΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / 5-4-2012

    Λήψη απόφασης επί των ενστάσεων που κατέθεσαν οι Κ/Ξ ........ , "ΕΝΙΠΕΑΣ ΑΕ-ΨΑΡΡΑΣ ΑΤΕ-ΑΙΑΣ ΑΤΕ-ΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ", για το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (VACUUM) ....." (μεγάλος καημός λόγω Πίπη).


    Η ένσταση της Κ/Ξ απορρίφθηκε , γιατί η ΑΙΑΣ ΑΤΕ δεν προσκόμισε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς απόδειξη της ονομαστικοποίησης των μετοχών μέχρι φυσικού προσώπου για τον μέτοχο της Μ & Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.

    Ο νοών νοείτο!!!
    Οι αποδείξεις και τα στοιχεία στις αρμόδιες οικονομικές και εισαγγελικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.