Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2012

Η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία


Ο Δήμος  Σαλαμίνας  σε  συνεργασία  με  το  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ», ανταποκρινόμενος στις δυσκολίες που περνά ένα σημαντικό κομμάτι των συμπολιτών μας προχωρά στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία εργαζομένων στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας (γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών κ.α.) καθώς και όσων πολιτών θα ήθελαν να βοηθήσουν σε τομείς όπως η γραμματειακή υποστήριξη. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας θα αγκαλιαστεί από όλους τους πολίτες και τους φορείς του τόπου μας. Ιδιαίτερα προσδοκούμε στη στενή συνεργασία και βοήθεια με τον κάθε γιατρό και φαρμακοποιό της περιοχής μας, που εργάζεται είτε ιδιωτικά είτε στο Ε.Σ.Υ. στο βαθμό που νοιώθει ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει στην κοινή προσπάθεια. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή , να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, στα γραφεία του  Κοινωνικού  Ιατρείου  Αλληλεγγύης  επί  της  οδού Γ. Λουκά 36 ή  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επί της οδού Καραμανλή και Αμμοχώστου 1, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών. Βιώνοντας τις κοινωνικές συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης, γίνεται επιτακτική η ανάγκη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μόνο μαζί μπορούμε να δράσουμε, μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε. Όσοι έχετε φάρμακα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε  και δεν έχουν περάσει την ημερομηνία  λήξης τους, απευθυνθείτε στη  Γ. Γραμματέα του Δήμου Κα Καραγιάννη Λούλα.
Πληροφορίες:  Κα Καραγιάννη
Τηλ.επικ:6973051868

Κα Ζήση
Τηλ.επικ:6976175145
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/12 19:38

    Αν δίνεις το μηνιάτικο σου στο κοινωνικό ιατρείο τότε θα έρθω να συνεισφέρω και εγώ εθελοντικά. Αλλά αν δεν το κάνεις τότε είτε να απέχεις από αυτή την ενέργεια είτε να μην βρίσκεις κανέναν εθελοντή κορόιδο να σε βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/12 21:09

    Η κ. Καραγιάννη είναι άξια , Ανθρωπος σωστός και σίγουρα θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον ταλαιπωρημένο κοσμάκη. Μπράβο Τσαβαρή σε χαίρομαι γιατί μια ΛΟΥΛΑ θα πάει μπροστά τον συνδυασμό σου, Συγχαρητήρια για την επιλογή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/12 21:57

    Τα κορόϊδα πεθάνανε.
    Η θεωρία του καραγκιόζη "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου" ψόφησε. Δεν μπορεί η κυρία από τη μιά να αμοίβεται με 4.800 το μήνα από το Δήμο, και από την άλλη να θέλει να προσφέρουν οι γιατροί και όποιοι άλλοι την υπηρεσία τους τζάμπα.
    Με ξένα κόλυβα ξέρω και εγώ να στήνω όχι μόνο ιατρεία αλλά και νοσοκομεία.
    Κανέναν πλέον δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε γιατί σας πήρανε χαμπάρι. Παραιτηθείτε των μισθών σας από το Δήμο, που τον παίρνετε μέχρι τελευταίας δεκάρας, και μετά το συζητάμε. Θα το κάνετε; εδώ σε θέλω κυριε τσαβαρή και κυρια καραγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/12 22:14

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΕΘΕΛΩΝΤΙΚΑ ΑΥΤΗ-ΟΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/11/12 22:57

    Επειδή η αθλιότητα ξεπερνάει τα όρια , επειδή η λασπολογία και η γκαιμπελίστικη προπαγάνδα για μερικούς είναι φυσιολογικη συμπεριφορά, επειδή μερικοί στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία στην κατασυκοφάντιση των πολιτικών τους αντιπάλων, επειδή προκαλούν ασύστολα πρέπει να πω την γνώμη μου όσον αφορά την κα Λούλα Καραγιάννη.
    Πάνω απ όλα είναι ΚΥΡΙΑ και το γράφω με κεφαλαία γιατί το αξίζει.
    Η παρουσία της τιμά τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή, τιμά την τοπική πολιτική σκηνή του νησιού μας.
    Στις εκλογές πλησίασε τους 1000 ψήφους. Μετά την ένσταση του κου Σοφρά και τους συν αυτώ στο εκλογοδικείο έπαψε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
    Νόμιζε τότε ο κος Σοφράς ότι η πτώση της κας Καραγιάννη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα είχε ως επακόλουθο την επανάληψη των εκλογών. Έτσι θα ήθελε ο κος Σοφράς ο οποίος δεν άντεχε την ήττα του από τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ήταν φυσιολογικό λοιπόν , έτσι έπρεπε να πράξει ο νυν Δήμαρχος , τιμώντας την κα Καραγιάννη να της προτείνει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
    Η κα Καραγιάννη διευθύντρια μέχρι τότε του Κέντρου Υγείας έπρεπε να κάνει την επιλογή της.
    Θα έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο. Εάν το κίνητρο ήταν οικονομικό θα έπρεπε να παραμείνει στην θέση της στο κέντρο Υγείας. Έκανε την επιλογή της με πολιτικά κριτήρια γιατί ήθελε να προσφέρει στον τόπο της εις βάρος φυσικά των οικονομικών της συμφερόντων.
    Προτίμησε την θέση του Γραμματέα και απ΄οτι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ όταν τα έσοδα της εάν παρέμενε εκεί θα ήταν 3 φορές περισσότερα.
    Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή και πρέπει οι ελεεινοί συκοφάντες , οι πολιτικοί της κουκούλας να καταλάβουν κάποτε ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει.
    Η κα Καραγιάννη τιμά με την παρουσία της το Δημαρχείο Σαλαμίνας.
    Ευτύχημα θα ήταν να έχουμε και άλλες παρόμοιες πολιτικές παρουσίας. Στην σημερινή εποχή της μιζέριας και της πολιτικής "φτώχειας" έχουμε ανάγκη και από άλλες παρόμοιες παρουσίες.
    Όσον αφορά το Κοινωνικό Ιατρείο το έχει ανάγκη ο τόπος και η η κα Καραγιάννη είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να το οργανώσει και να προσφέρει τα μέγιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/12 23:59

    22:57
    Αυτά τα " απ΄οτι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα " άστα στη μπάντα. Αυτά να τα πεις σε αυτούς που δεν ξέρουνε, κατάλαβες;
    Ή ξέρεις και μας λες πόσο παίρνει ακριβώς ή δεν ξέρεις και το κάνεις μώκο.
    Τις αρλούμπες δεν τις αντέχουμε.
    Στο κάτω της γραφής εμείς δεν είπαμε ότι τα παίρνει παράνομα.
    Εμείς είπαμε ότι είναι πρόκληση να παίρνει τόσα λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα, τη στιγμή που εμάς των 700 ευρώ μας απολύουνε.
    Και έπειτα τη στιγμή που το εκλογοδικείο σου αφαιρεί το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου γιατί συμετείχες παράνομα στο συνδυασμό, έπρεπε η κυρία αυτή να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο και να πήγαινε σπιτάκι της, και όχι να δεχτεί να γίνει γ.γραμματέας με 4.800 ευρώ το μήνα εξαργυρώνοντας τις 1000 ψήφους που πήρε.
    Εάν η Ελλάδα ήταν κράτος, η κυρία αυτή έπρεπε να είχε καταδικαστεί
    με βαριά ποινή, γιατί ενώ ήξερε (γράμματα ξέρει) ότι δεν μπορούσε να ήταν υποψήφια και θα ακυρωνότανε η εκλογή της, παρόλα αυτά υπέγραψε ψέματα και συμμετείχε στο συνδυασμό φέρνοντας 1.000 ψήφους με τους οποίους βγήκε ο τσαβαρής δήμαρχος. Και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν ήταν προσυμφωνημένο να γίνει γ.γραμματέας με τα λεφτά του Δήμου εξαγοράζοντας έτσι την βοήθειά της; Αλλά θα μου πεις, όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
    Ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό, φίλε.
    Εκτός κι αν γίνατε όλοι οπαδοί του Βουλγαράκη που έλεγε ότι το νόμιμο είναι και ηθικό.Τότε χαλάλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/11/12 07:20

    Προκαλούμαι και πρέπει να απαντήσω στον 23:59
    Τώρα πλέον επειδή η αθλιότητα συνεχίζεται από τον γνωστό - άγνωστο σε όλους μας σχολιαστή, ο οποίος συνεχίζει να μιλά για μιλά ότι τάχα η κα Καραγιάννη παίρνει μισθό από τον Δήμο 4.800 ευρώ, καλείται η κα Καραγιάννη να δημοσιοποιήσει βεβαίωση του Δήμου για τις ετήσιες απολαυές της.
    Θα πρέπει να το κάνει και να δώσει ένα χαστούκι στην αθλιότητα στους συκοφάντες και στην πολιτική της κουκούλας που χρησιμοποιούν μερικοί για να παραπληροφορήσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/11/12 07:20

    Προκαλούμαι και πρέπει να απαντήσω στον 23:59
    Τώρα πλέον επειδή η αθλιότητα συνεχίζεται από τον γνωστό - άγνωστο σε όλους μας σχολιαστή, ο οποίος συνεχίζει να μιλά για μιλά ότι τάχα η κα Καραγιάννη παίρνει μισθό από τον Δήμο 4.800 ευρώ, καλείται η κα Καραγιάννη να δημοσιοποιήσει βεβαίωση του Δήμου για τις ετήσιες απολαυές της.
    Θα πρέπει να το κάνει και να δώσει ένα χαστούκι στην αθλιότητα στους συκοφάντες και στην πολιτική της κουκούλας που χρησιμοποιούν μερικοί για να παραπληροφορήσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/11/12 08:31

    Επανέρχομαοι στον 23:59
    Γράφει ο ανώνυμος σχολιαστής : "ποιος μου λέει εμένα ότι δεν υπήρξε πιο μπροστά συμφωνία να φέρει τους 1000 ψήφουςκαι μετά να την εξαγοράσει με χρήματα του Δήμου.
    Ο Σχολιαστής δεν φτάνει κατ' επανάληψη συκοφάντης , είναι και ηλίθιος.
    Οι εξαγορές πολιτικών προσώπων απ' ότι έχω ακούσει συνέβαιναν στο παρελόν σε άλλους Δήμους ή σε Αναπτυξιακούς Συνδέσμους (προς Θεού ποτέ δεν έγινε αυτό στοΝ δικό μας Δήμο η ...... ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ....)
    Εξαγοράζω όμως σημαίνει ότι δίνω χρήματα σε κάποιον. Εδώ η κα Καραγιάννη τι πήρε; Εδώ πρέπει να λέμε πόσα έδωσε η ίδια , αφού σήμερα παίρνει πολύ λιγότερα από ότι έπαιρνε.
    Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Είναι ο μεγάλος σας πόνος που δεν μπορεί να σας περάσει οι 1000 ψήφοι που πήρε. Αυτό σας πονάει.
    Κάνετε όμως ένα λάθος. Παίρνετε λάθος παυσίπονο. Προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον πόνο σας βρίζοντας και ρίχνοντας λάσπη.
    Το καλό που σας θέλω αφείστε τη λάσπη και κοιτάξτε να βρείτε ένα ισχυρό παυσίπονο γιατί ο επόμενος πόνος , στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα είναι πολύ μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/11/12 10:38

    Η αδυναμία επιχειρημάτων 08:31 σε κάνει να αντιστρέφεις τις κατηγορίες απατώντας με την φράση "από ότι έχω ακούσει συνέβαιναν στο παρελθόν". Είσαι από τους πολιτικούς που δεν κοιτούν το μέλλον αλλά το παρελθόν. Αντιμερωπίζεις τα δημοτικά με την λογική του παλαιού πελατειακού και προεδρικού ΠΑΣΟΚ. Αυτό το κουσούρι σου έχει μείνει από την παλαιά σου συνδικαλιστική δράση. Ο κόσμος όμως σας έχει τρίψει στα μούτρα όλα αυτά και ζητά από τους πολιτικούς καθαρές κουβέντες. Εσύ απεναντίας έβαλες στον συνδυασμό σου μία υποψήφια που δεν είχε δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές. Αν αυτό δεν είναι εξαπάτηση τότε τι είναι; Στη θέση σας κύριε 08:31 θα έσκυβα το κεφάλι, θα ζητούσα συγγνώμη και θα αποχωρούσα από την πολιτική σκηνή διότι κέρδισα αυτές τις εκλογές εξαπατώντας τον συνδημότη μου. Εξάλλου πως να εμπιστευτώ έναν πολιτικό όταν από την πρώτη μέρα με κορόιδεψε με κίνητρο να βγει δήμαρχος; Αυτό φανερώνει τις αληθινές σας προθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/11/12 15:28

    Προκαλούμαι και πρέπει πάλι να απαντήσω στον 10:38
    Όπως σε όλα που γράφεις έπεσες έξω στο συμπέρασμά σου έτσι και πάλι έπεσες έξω ότι είμαι ο Δήμαρχος Ο Δήμαρχος δεν ασχολείται με αυτά.
    Γρφει ο σχολιαστής "Είσαι από τους πολιτικούς που δεν κοιτούν το μέλλον άλλά το παρελθόν"
    Αυτό σημαίνει ότι συμφωνείς με την αναφορά μου στο παρελθόν. Από το παρελθόν πάντοτε κερδίζουμε κάτι. Είτε αρνητικό είτε θετικό ότι και να συνέβη μας βοηθά.
    Ένα δεύτερο που έχω να σου πω΄για το παρελθόν είναι ότι εσείς πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με το αποτυχημένο παρελθόν ορισμένων Δημάρχων και να μην προσπαθείτε να τους αναστήσετε γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει.
    Σε δύο χρόνια που θα έχουμε εκλογές θα έχουν πολλά ακόμη παρ΄ολο την μεγάλη κρίση και τότε η επανεκλογή Τσαβαρή θα γίνει πανυγηρικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/11/12 15:51

    Δήμαρχε κάνε εκτροφείο κοκοβίων τη Τούρλα.
    Οι επιθυμούντες να κάνουν ψαροντούφεκο να πληρώνουν είσοδο 5 ευρώ.
    Για τους πρώην δημάρχους - ψαροντουφεκάδες η είσοδος να είναι δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/11/12 15:58

    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΛΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ-ΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑΣ-ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ-ΠΕΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ(ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ) ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ .ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ.
    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/11/12 17:09

    15:28 σου απαντώ υπενθυμίζοντας πως ο λόγος σου θα έπρεπε να είχε σταματήσει από την πρώτη στιγμή που είχε μαθευτεί ότι ο δήμαρχος έκανε την ανωτέρω παράνομη πράξη. Τώρα όσο μιλάς εκτίθεσαι αντί να σκύψεις το κεφάλι και να ζητήσεις συγνώμη. Αλλά είσαι τόσο χοντρόπετσος που βγάζεις γλώσσα. Από την συμπεριφορά σου σίγουρα πρόκειται για πολιτικό της γενιάς και της σχολής Άκη. Ο Τσαβαρής ως δήμαρχος φέρθηκε άθλια στον Σαλαμινιώτη και αυτό θα το εισπράττει σε κάθε ευκαιρία. Εδώ ήμαστε και θα δεις τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/11/12 19:56

    1000 ψήφοι 4800.Σχεδόν 5 ευρώ η ψήφος.Καλό μου ακούγεται.Ας κάνουμε και ένα κοινωνικό ιατρείο.Ε ρε γ@@@@σι που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/11/12 21:13

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/11/12 21:15

    Η απαντηση; ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/11/12 00:12

    Γιατί αγαπητή κυρία Κραγιάννη δέν απαντάτε στον πιο πάνω σχολιαστή; δ΄νε έχει δίκιο να αναρωτιέτε μαζί του και ολη η Σαλαμίνα; Θα προσφέρετε εθελοντικά εσείς η κόρη σας και ο συζηγός σας;
    Αν οχι τότε αφήστε τις φανφάρες γιατί ο κόσμος εχει χωρτάση απο ψευτικα μεγάλα λογια, έργα κυρία Καραγιάννη εργα τα λογια τελείωσαν,
    ο κοσμος δεν τρώει πλέον παραμύθια.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενεια.
    Ενας απλος Σαλαμίνιος ψηφοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/11/12 08:13

    Επειδή η αθλιότητα ξεπερνάει τα όρια , επειδή η λασπολογία και η γκαιμπελίστικη προπαγάνδα για μερικούς είναι φυσιολογικη συμπεριφορά, επειδή μερικοί στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία στην κατασυκοφάντιση των πολιτικών τους αντιπάλων, επειδή προκαλούν ασύστολα πρέπει να πω την γνώμη μου όσον αφορά την κα Λούλα Καραγιάννη.
    Πάνω απ όλα είναι ΚΥΡΙΑ και το γράφω με κεφαλαία γιατί το αξίζει.
    Η παρουσία της τιμά τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή, τιμά την τοπική πολιτική σκηνή του νησιού μας.
    Στις εκλογές πλησίασε τους 1000 ψήφους. Μετά την ένσταση του κου Σοφρά και τους συν αυτώ στο εκλογοδικείο έπαψε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
    Νόμιζε τότε ο κος Σοφράς ότι η πτώση της κας Καραγιάννη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα είχε ως επακόλουθο την επανάληψη των εκλογών. Έτσι θα ήθελε ο κος Σοφράς ο οποίος δεν άντεχε την ήττα του από τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ήταν φυσιολογικό λοιπόν , έτσι έπρεπε να πράξει ο νυν Δήμαρχος , τιμώντας την κα Καραγιάννη να της προτείνει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
    Η κα Καραγιάννη διευθύντρια μέχρι τότε του Κέντρου Υγείας έπρεπε να κάνει την επιλογή της.
    Θα έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο. Εάν το κίνητρο ήταν οικονομικό θα έπρεπε να παραμείνει στην θέση της στο κέντρο Υγείας. Έκανε την επιλογή της με πολιτικά κριτήρια γιατί ήθελε να προσφέρει στον τόπο της εις βάρος φυσικά των οικονομικών της συμφερόντων.
    Προτίμησε την θέση του Γραμματέα και απ΄οτι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ όταν τα έσοδα της εάν παρέμενε εκεί θα ήταν 3 φορές περισσότερα.
    Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή και πρέπει οι ελεεινοί συκοφάντες , οι πολιτικοί της κουκούλας να καταλάβουν κάποτε ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει.
    Η κα Καραγιάννη τιμά με την παρουσία της το Δημαρχείο Σαλαμίνας.
    Ευτύχημα θα ήταν να έχουμε και άλλες παρόμοιες πολιτικές παρουσίας. Στην σημερινή εποχή της μιζέριας και της πολιτικής "φτώχειας" έχουμε ανάγκη και από άλλες παρόμοιες παρουσίες.
    Όσον αφορά το Κοινωνικό Ιατρείο το έχει ανάγκη ο τόπος και η η κα Καραγιάννη είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να το οργανώσει και να προσφέρει τα μέγιστα.
    TEΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΡΙΞΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ.
    Κα Καραγιάννη αύριο Δευτέρα δημοσιοποιείστε τις μηνιαίες αποδοχές σας για να ξευτιλιστούν ακόμη μία φορά οι γνωστοί άγνωστοι λασπολόγοι της Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/11/12 10:37

    Να το κάνετε κοντά στον δήμο ο ιατρείο γιατί θα χρειάζεται να τρέχει συχνά σε εσάς ο Γιαννάκης μόλις κάποιος θα εμφανίζει νέα από το ΣΔΟΕ. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/11/12 10:57

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/11/12 14:30

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου 25/11/12 10:37. Το ιατρείο πρέπει να γίνει κοντά στο Δημαρχείο και αν γίνεται μέσα στο Δημαρχείο.
    Γιατί σήμερα σε εκδήλωση στην αίθουσα Μπόγρη εμφανίστηκαν τα δύο πιτσουνάκια αντάμα και αλά μπρατσέτο.
    Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία είναι επικίνδυνος και το πιθανότερο είναι να προκαλέσει ανήκεστη βλάβη και η Κηφισιά είναι πολύ μακριά από τη Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/11/12 15:22

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/11/12 15:23

    Αν δίνεις το μηνιάτικο σου στο κοινωνικό ιατρείο τότε θα έρθω να συνεισφέρω και εγώ εθελοντικά. Αλλά αν δεν το κάνεις τότε είτε να απέχεις από αυτή την ενέργεια είτε να μην βρίσκεις κανέναν εθελοντή κορόιδο να σε βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/11/12 19:10

    Έκανε λέει την επιλογή της.
    Και βέβαια την έκανε.
    Προτίμησε τις 4.800 του Δήμου παρά τα 2.500 του Κ.Υ.
    Εσείς ρε ελεεινοί τι θα επιλέγατε, τα 2.500 που σήμερα έχουν γίνει 1.500 ;
    Έπειτα, τη θλίψη που έννοιωσε όταν την πετάξανε από δημ. σύμβουλο, που την πάτε; δεν πρέπει να αποζημειωθεί για τόση θλίψη;
    Αχάριστοι είσαστε , μωρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/11/12 21:40

    Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία είναι επικίνδυνος και το πιθανότερο είναι να προκαλέσει ανήκεστη βλάβη και η Κηφισιά είναι πολύ μακριά από τη Σαλαμίνα.
    Σε ποία πιτσουνάκια αναφέρεσαι αγαπητέ ανώνυμε των 14.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/11/12 21:48

    Και τι σχέση έχει η Κηφισιά;
    Όλες αυτές τις ασυναρτησίες που γράφετε άραγε, τις βλέπετε ή τις διαβάζετε από κάπου... Γιατί μ'αυτά που διαβάζω έχω πειστεί οτί πραγματικά μας ψεκάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/11/12 21:53

    Στη Κηφισιά είναι ο ψυχίατρος.
    Θέλεις και το όνομα του πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/11/12 21:54

    ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΕΜΑΣ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/11/12 23:48

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
    πιο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΚΑΝΕΝΑ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/11/12 07:20

    Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και οι γνωστοί άγνωστοι συνεχίζουν την βρωμιά και λυσοδεία. Εγώ απλά θα επαναλάβω το σχόλιο μου.

    Επειδή η αθλιότητα ξεπερνάει τα όρια , επειδή η λασπολογία και η γκαιμπελίστικη προπαγάνδα για μερικούς είναι φυσιολογικη συμπεριφορά, επειδή μερικοί στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία στην κατασυκοφάντιση των πολιτικών τους αντιπάλων, επειδή προκαλούν ασύστολα πρέπει να πω την γνώμη μου όσον αφορά την κα Λούλα Καραγιάννη.
    Πάνω απ όλα είναι ΚΥΡΙΑ και το γράφω με κεφαλαία γιατί το αξίζει.
    Η παρουσία της τιμά τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή, τιμά την τοπική πολιτική σκηνή του νησιού μας.
    Στις εκλογές πλησίασε τους 1000 ψήφους. Μετά την ένσταση του κου Σοφρά και τους συν αυτώ στο εκλογοδικείο έπαψε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
    Νόμιζε τότε ο κος Σοφράς ότι η πτώση της κας Καραγιάννη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα είχε ως επακόλουθο την επανάληψη των εκλογών. Έτσι θα ήθελε ο κος Σοφράς ο οποίος δεν άντεχε την ήττα του από τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ήταν φυσιολογικό λοιπόν , έτσι έπρεπε να πράξει ο νυν Δήμαρχος , τιμώντας την κα Καραγιάννη να της προτείνει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
    Η κα Καραγιάννη διευθύντρια μέχρι τότε του Κέντρου Υγείας έπρεπε να κάνει την επιλογή της.
    Θα έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο. Εάν το κίνητρο ήταν οικονομικό θα έπρεπε να παραμείνει στην θέση της στο κέντρο Υγείας. Έκανε την επιλογή της με πολιτικά κριτήρια γιατί ήθελε να προσφέρει στον τόπο της εις βάρος φυσικά των οικονομικών της συμφερόντων.
    Προτίμησε την θέση του Γραμματέα και απ΄οτι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ όταν τα έσοδα της εάν παρέμενε εκεί θα ήταν 3 φορές περισσότερα.
    Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή και πρέπει οι ελεεινοί συκοφάντες , οι πολιτικοί της κουκούλας να καταλάβουν κάποτε ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει.
    Η κα Καραγιάννη τιμά με την παρουσία της το Δημαρχείο Σαλαμίνας.
    Ευτύχημα θα ήταν να έχουμε και άλλες παρόμοιες πολιτικές παρουσίας. Στην σημερινή εποχή της μιζέριας και της πολιτικής "φτώχειας" έχουμε ανάγκη και από άλλες παρόμοιες παρουσίες.
    Όσον αφορά το Κοινωνικό Ιατρείο το έχει ανάγκη ο τόπος και η η κα Καραγιάννη είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να το οργανώσει και να προσφέρει τα μέγιστα.
    TEΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΡΙΞΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ.
    Κα Καραγιάννη σήμερα Δευτέρα δημοσιοποιείστε τις μηνιαίες αποδοχές σας για να ξευτιλιστούν ακόμη μία φορά οι γνωστοί άγνωστοι λασπολόγοι της Σαλαμίνας



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/11/12 08:51

    ΓΙΑ ΤΟΝ 26/11/12 07:20
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑ..Α ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/11/12 09:19

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
    πιο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΚΑΝΕΝΑ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/11/12 10:59

    αφηστε την κ. Καραγιαννη ήσυχη είναι Η ΜΟΝΗ που αξίζει εκεί μέσα. Κυρα Καραγιάννη αγνόησε τους και συνέχισε ΜΠΡΑΒΟ σου και σε εσένα και στον σύζυγό σου εάν και αυτός συμμετέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/11/12 11:08

    07:20 είσαι τόσο ανθρωπάκι ή καλύτερα τόσο σκουληκάκι που για όλα έχεις άποψη αλλά όταν πρόκειται για τον μισθό της ειδικού συμβούλου κάνεις την πάπια. Αναφέρεις εντέχνως λες και απευθύνεσαι σε βλάκες λέγοντας "από ότι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές". Ή ξέρεις ή δεν ξέρεις. Ή καλύτερα πως γίνεται να γράφεις 40 σειρές για αυτή την γυναίκα αλλά στο θέμα του μισθού να πετάς την φράση "από ότι γνωρίζω". Όταν λοιπόν μάθεις σίγουρα πόσα παίρνει βγες να πεις ακριβώς το ποσό και τότε θα γελάσεις και ο κάθε πικραμένος. Αν όχι τότε όσα λες είναι όσα σου έχει μεταφέρει ο πολιτικός σου προιστάμενος να λες για να χειραγωγείς την κοινή γνώμη. Μετέφερε στον Γιαννάκη ότι μία φορά την πατήσαμε μαζί του. Δεύτερη δεν έχει γιατί εκτός από το κοινωνικό ιατρείο υπάρχει το κοινωνικό καφενείο και εκεί να ξέρει έρχεται ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ο Γιαννάκης.
    Υπόψη θα είναι ο μοναδικός δήμαρχος, που θα κλείσουμε τον δρόμο για αυτόν, προκειμένου να αλλάξει τακτική και όχι για τον νταμαρά όπως έκανε ο παραμυθατζής Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/11/12 13:34

    ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
    πιο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΚΑΝΕΝΑ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος26/11/12 13:34

    Αν δίνεις το μηνιάτικο σου στο κοινωνικό ιατρείο τότε θα έρθω να συνεισφέρω και εγώ εθελοντικά. Αλλά αν δεν το κάνεις τότε είτε να απέχεις από αυτή την ενέργεια είτε να μην βρίσκεις κανέναν εθελοντή κορόιδο να σε βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.