Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Νοε 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 94ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, 25/11/2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 94ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

            Μεγάλη εκδήλωση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ αφιερωμένη στην ηρωική 94χρονη διαδρομή του ΚΚΕ, που είναι γεμάτη αγώνες, θυσίες για την εργατική τάξη, το λαό, το σοσιαλισμό - κουμμουνισμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοέμβρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6 το απόγευμα.
            Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, με πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, έχει θέση κάθε νέος και νέα, κάθε εργαζόμενος, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που θέλει να γνωρίσει την αλήθεια για την ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ. Τα συμπεράσματα και τα διδάγματα που απορρέουν από τη διεξαγωγή της ταξικής πάλης και αποτελούν σήμερα χρήσιμα όπλα στην πάλη της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για να απαλλαγούν από την εξαθλίωση και την ανασφάλεια. Για να κατακτήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους σπάζοντας τα δεσμά της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών ενώσεων, των μονοπωλίων, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.
            Το ΚΚΕ βρέθηκε πάντα και ιδιαίτερα σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο των μηχανισμών του καπιταλιστικού συστήματος, που χρησιμοποιεί πολλά από τα μέσα που διαθέτει εναντίον του Κόμματός μας, τις συκοφαντίες, την ιδεολογική τρομοκρατία, τις εφεδρείες του, την εξαγορά, είτε για να το διαλύσει και εξαφανίσει, είτε για να το ενσωματώσει στο καπιταλιστικό σύστημα. Στόχος είναι να παγιδεύσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα, για να αφοπλιστεί ο λαός, να πληρώνει τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και τα αδιέξοδα του καπιταλισμού που έχει σαπίσει.
            Δίπλα στο ΚΚΕ πρέπει να σταθεί σήμερα κάθε συνειδητός εργαζόμενος, κάθε νέος και νέα που θέλει να υπάρξει ριζική ανατροπή και όχι εναλλαγή κυβέρνησης,  κάθε προοδευτικός άνθρωπος που κατανοεί ότι χωρίς ισχυρό ΚΚΕ δεν μπορεί να αναπτυχθεί η ταξική πάλη, να ανασυνταχθεί η εργατική τάξη, να αντεπιτεθεί και να νικήσει. Το ΚΚΕ είναι η δύναμη που μπορεί με τη στρατηγική του, την πρότασή του διεξόδου, με την καθημερινή και επίμονη δράση του στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες να κάνει πραγματικότητα την εργατική - λαϊκή χειραφέτηση, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία. Για να μην υποταχτεί ο λαός στη βάρβαρη πολιτική των μονοπωλίων, να μην παγιδευτεί και εγκλωβιστεί στις δήθεν φιλολαϊκές λύσεις εντός της ΕΕ, χωρίς να θιχτούν τα μονοπώλια και η καπιταλιστική ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία.
            Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν από το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, ο Χούλιο Ντίαζ, Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕ και από το ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Συμμετέχουν:         Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιαράς, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία «Εμπρός». Μουσική Διεύθυνση:Τάσος Καρακατσάνης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κώστας Σταματόπουλος.
ΑΘΗΝΑ 20/11/2012             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/12 19:26

    Γιατί μωρό μου μου κατέβασες τον ομορφάντρα στα άδυτα;
    Μη μου τον κατεβάζεις!!!
    Μη μου τον κατεβάζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-21/11/12 21:32

    Όλη η αλήθεια για το ΚΚΕ με αδιάσειστα στοιχεία :
    http://knossopolis.com/-vs-21-1967.html




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/12 00:23

    Τελικά, την κα Λούλα (Βαγγελή) Καραγιάννη, ως τι την έχει προσλάβει στο Δήμο ο Τσαβαρής; ως Γενική Γραμματέα ή ως συνοδό του; Την πληρώνουμε 4.800 το μήνα μόνο και μόνο για να συνοδεύει τον Τσαβαρή σε γάμους, κηδείες, εκκλησίες και εκδηλώσεις;
    Για όνομα του Θεού! Η Γενική Γραμματέας μπορεί να διορίζεται από το Δήμαρχο, αλλά είναι Υπάλληλος του Δήμου με υπαλληλική σύμβαση εργασίας και παίρνει όλα τα επιδόματα ενός εργαζόμενου.
    Δεν μπορεί να παρατάει τη δουλειά της σε ώρες εργασίας και να τρέχει πίσω από τον Δήμαρχο και να κρατάει τα μπόσικα. Πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα σε μας τους Υπαλλήλους, διαφορετικά έχουνε άδικο μερικοί όταν λένε μαλάκες είμαστε εμείς να δουλεύουμε με 700 ευρώ το μήνα και αυτή με 4.800 να σουλατσάρει από δω κι από κει;
    Κυρία Λούλα Καραγιάννη, αν δεν σας αρέσει να είσαστε υπάλληλος, τότε αφήστε τη θέση για κανέναν που θέλει να δουλέψει και έχει και ανάγκη.
    Έπειτα, εσείς τι ανάγκη έχετε; Και σεις και ο άντρας σας γιατροί είσαστε, του κόσμου τα λεφτά έχετε.
    Δεν ντρέπεστε που παίρνετε και από το Δήμο τόσα λεφτά, όταν εμάς των 700 ευρώ ετοιμάζουν να μας απολύσουν;
    Γιαυτό εσείς και ο άντρας σας κάνατε τέτοια προπαγάνδα και μας ζητάγατε την ψήφο; για να την εξαγοράσετε με 4.800 ευρώ το μήνα;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/12 06:11

    Κα Λούλα (Βαγγελή) Καραγιάννη μη συνοδεύσεις ποτέ ξανά τον Δήμαρχο σε γάμους, κηδείες, εκκλησίες και εκδηλώσεις.
    Γιατί άρχισε να μπουσουλάει στη Κούλουρη και στα Αμπελάκια το ομορφόπαιδο των Σεληνίων και δεν αντέχει τη μοναξιά.
    Δεν αντέχει να βλέπει τον Δήμαρχο με τους Συμβούλους και τους συνεργάτες του κι αυτός μόνος του με τον Θανασάκη.
    Δεν αντέχει να βλέπει την αποδοχή του Δήμαρχου από τον κόσμο κι αυτόν να τον έχουν στο φτύσιμο.
    Λυπηθείτε τον πια!!!
    Θα μας πάθει τίποτα στο τέλος (στ αλήθεια) και τι θα κάνουμε;
    Ποιον θα έχουμε να λασπολογεί, να βρίζει, να κάνει καταγγελίες, να υπαγορεύει του Μάκη ποιον θα βάλει στη λίστα του, να γράφει τις ενστάσεις και τις προσφυγές της Ρουλίτσας, του Πίπη και του Θανασάκη, να μπλοκάρει τα πάντα για να μη γίνει τίποτα στο νησί εεεεεεεε ΠΟΙΟΝ;;;;;;
    Άσε που θα χάσουμε και τον ωραίο της Σαλαμίνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/12 06:25

    Και μία πρόταση προς τον Δήμαρχο:
    Η Τούρλα να γίνει εκτροφείο κοκοβίων!!!
    Η είσοδος στους επιθυμούντες να κάνουν ψαροντούφεκο να είναι 5 ευρώ.
    Στους πρώην Δημάρχους η είσοδος να είναι ελεύθερη!!!
    Κύριε Δήμαρχε δείτε σοβαρά τη πρόταση!!!
    Είναι η μόνη λύση για να μας αφήσει ήσυχους!!! τώρα που είναι σε επαγγελματική αδράνεια!!! και πολιτική αφάνεια!!!
    Δεν αντέχεται άλλο!!!
    Το οφείλετε κύριε Δήμαρχε στους δημότες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/12 18:06

    Επειδή η αθλιότητα ξεπερνάει τα όρια , επειδή η λασπολογία και η γκαιμπελίστικη προπαγάνδα για μερικούς είναι φυσιολογικη συμπεριφορά, επειδή μερικοί στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία στην κατασυκοφάντιση των πολιτικών τους αντιπάλων, επειδή προκαλούν ασύστολα πρέπει να πω την γνώμη μου όσον αφορά την κα Λούλα Καραγιάννη.
    Πάνω απ όλα είναι ΚΥΡΙΑ και το γράφω με κεφαλαία γιατί το αξίζει.
    Η παρουσία της τιμά τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή, τιμά την τοπική πολιτική σκηνή του νησιού μας.
    Στις εκλογές πλησίασε τους 1000 ψήφους. Μετά την ένσταση του κου Σοφρά και τους συν αυτώ στο εκλογοδικείο έπαψε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
    Νόμιζε τότε ο κος Σοφράς ότι η πτώση της κας Καραγιάννη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα είχε ως επακόλουθο την επανάληψη των εκλογών. Έτσι θα ήθελε ο κος Σοφράς ο οποίος δεν άντεχε την ήττα του από τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Ήταν φυσιολογικό λοιπόν , έτσι έπρεπε να πράξει ο νυν Δήμαρχος , τιμώντας την κα Καραγιάννη να της προτείνει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
    Η κα Καραγιάννη διευθύντρια μέχρι τότε του Κέντρου Υγείας έπρεπε να κάνει την επιλογή της.
    Θα έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο. Εάν το κίνητρο ήταν οικονομικό θα έπρεπε να παραμείνει στην θέση της στο κέντρο Υγείας. Έκανε την επιλογή της με πολιτικά κριτήρια γιατί ήθελε να προσφέρει στον τόπο της εις βάρος φυσικά των οικονομικών της συμφερόντων.
    Προτίμησε την θέση του Γραμματέα και απ΄οτι γνωρίζω οι μηνιαίες αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ όταν τα έσοδα της εάν παρέμενε εκεί που ήταν θα έπιρνε 3 φορές περισσότερα.
    Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή και πρέπει οι ελεεινοί συκοφάντες , οι πολιτικοί της κουκούλας να καταλάβουν κάποτε ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει.
    Η κα Καραγιάννη τιμά με την παρουσία της το Δημαρχείο Σαλαμίνας.
    Ευτύχημα θα ήταν να έχουμε και άλλες παρόμοιες πολιτικές παρουσίας. Στην σημερινή εποχή της μιζέριας και της πολιτικής "φτώχειας" έχουμε ανάγκη και από άλλες παρόμοιες παρουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.