Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2012

Εκτεθειμένος ο κ. Τσαβαρής με την ακύρωση της Συμπληρωματικής


Βούλιαξε τελικά στα θολά νερά η συμπληρωματική σύμβαση των 7,5 εκατομμυρίων €, εξ αιτίας της άφρονος εμμονής του Δημάρχου κ. Τσαβαρή και της Δημοτικής Αρχής. Σε όλους τους βαθμούς κρίσης το Ελεγκτικό Συνέδριο απέρριψε ομόφωνα την εκτέλεσή της. Εμείς βέβαια στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε προβλέψει το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι κανένα σημείο της αιτιολόγησης που τη συνόδευε, δεν έπειθε για την έγκρισή της, όπως φαίνεται στα συμπεράσματα της απόφασης: ΕΔΩ
Η όλη πορεία που ακολούθησε ο κ. Τσαβαρής, από την αρχή μέχρι τη τελική αποτυχία  και η πολιτική αλαζονεία που επέδειξε, είναι ίδιον του χαρακτήρα του. Τέτοιες όμως συμπεριφορές αποβαίνουν σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου και κατ’ επέκταση των δημοτών. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε τον εξουσιοδότησε κανείς, με τις αποτυχημένες ενέργειές του, να παίζει με την τύχη του τόπου, πολύ δε περισσότερο όταν οι ενέργειες αυτές, άπτονται θεμάτων της υγείας, της ποιότητας ζωής και της αξιοπρέπειας των κατοίκων του νησιού μας. Θέλω να τονίσω στον κ. Τσαβαρή, ότι είναι γελασμένος, αν νομίζει ότι οι συμπατριώτες μας εγκρίνουν τέτοιες συμπεριφορές.
Επανειλημμένα έχω επικαλεστεί την ευαισθησία, την κρίση,  τη λογική,  αλλά και την ευθύνη  των συμβούλων της πλειοψηφίας, σε άνομες εισηγήσεις του Δημάρχου, διότι είναι οι μόνοι που μπορούν να βάλουν φραγμό, με την ψήφο τους, στον πολιτικό κατήφορο. Εύχομαι το ρητό «ουδέν κακό αμιγές καλού» να τύχει εφαρμογής, ώστε μετά την  περιπέτεια της συμπληρωματικής σύμβασης να αναλάβουν πραγματικά την  πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και όχι να παραμείνουν στο ρόλο του κομπάρσου.
Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/12 10:19

    Μιλάς και εσύ που μας έφερες τον νταμαρά! Μιλάς και εσύ που έστηνες "παιχνιδάκια" με τους ίδιους που ο δήμαρχος πάλεψε για την συμπληρωματική σύμβαση. Σπύρο βγάλε την σκούφια σου και βάρα μας. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας με παλαιά υλικά και φθαρμένες ιδέες και αντιλήψεις μας εξουσίασες. Τώρα απόλαυσε την σύνταξη σου όπως και ο δήμαρχος που κοντοζυγώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/12 11:56

    Πίπη άντε καθάρισε πρώτα με τη δικαιοσύνη για τη κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δήμου που κατηγορείσαι για την αποχέτευση και το 1% και μετά μίλα για τον Τσαβαρή.
    Βλάκα ε βλάκα.
    ΥΓ: Μήπως θέλεις να σου θυμίσουμε και την αποχέτευση των Αμπελακίων, τον Ασπρόπυργο, τα meetings στο μαγαζάκι της γυναίκας σου με τον ομορφάντρα και την κήρυξη ιερού πολέμου που ακολούθησε γιατί δεν τα βρήκατε στη μοιρασιά;
    Μήπως;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/12 12:09

    Ο ομορφάντρας νόμιζε ότι κι ο Γιαννάκης είναι μπροστινός του αλλά του την έφερε από πίσω και τώρα πονάάάάάάάάάάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/12 12:39

    Τώρα έχει μπροστινούς.
    Τον Θανασάκη, την Ρουλίτσα και τον Πίπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/12 12:47

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΤΟ ΠΙΠΗ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/12 14:14

    Γιατί ο Θανασάκης και η Ρουλίτσα τι είναι;
    Δεν είναι καμένα χαρτιά;
    Ο Θανασάκης έχει καεί από μόνος του και τη Ρουλίτσα την έκαψε ο ομορφάντρας.
    Ας πρόσεχε κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/12 15:11

    Εγώ προτιμώ την κα Ρούλα, την μοναδική με τσαγανό εκεί μέσα στους καράφλες, στους μουσάτους και στους κοιλαράδες. Αυτή που σας πήρε το βάζο με το μέλι μακρυά και σας έκοψε το φαγοπότι. Αυτό για μένα είναι αντιπολίτευση. Όλοι οι άλλοι από όσο ακούμε εδώ μέσα είστε για να γκομενίζετε και να τα οικονομάτε από τις επιτροπές. Έυγε στην κα Ρούλα που και Κουλουρώτισα είναι και σας έχει κάνει ρόμπες.
    Αυτά βλέπουμε εμείς και την ψήφο ξανά δεν την χαραμίζουμε σε ξένους και σε δοκιμασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/12 16:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/11/12 17:19

    Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Σοφράς.
    Αντί να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες της Σαλαμίνας γιατί και αυτός είχε αρνητική ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο για την συμπληρωματική σύμβαση και συνέβαλε στην ακύρωση της , έρχεται να κατηγορήσει τον Δήμαρχο ότι οι ενέργειές του αποβαίνουν εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου.
    Αυτό δεν είναι απλά θράσσος , είναι απυθμενο θράσος.
    Με την συμπληρωματική σύμβαση οι πολίτες της Σαλαμίνας που τα σπίτια τους δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική σύμβαση θα πλήρωναν για να συνδεθόύν με την αποχέτευση τόσα όσα και οι υπόλοιποι.
    Τώρα με την ακύρωση της Συμπληρωματικής σύμβασης που πανηγυρίζει ο κ. Σοφράς , οι ίδιοι πολίτες θα κλιθούν να πληρώσουν τουλάχιστον 5 φορές περισσότερα , αφού δεν θα πληρώσουν μόνο το τέλος σύνδεσης αλλά όλο το έργο.
    Αντί λοιπόν να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος του 1% της αποχέτευσης που δημοπράτησε ένα έργο που ήξερε εκ των προτέρων όλη η Κούλουρη ποιος εργολάβος θα το έπαιρνε, έρχεται τώρα να κατακρίνει τον Τσαβαρή που πρότεινε την συμπληρωματική σύμβαση με έκπτωση 14% για να μπορέσουν οι πολίτες να μη χρεωθούν το έργο.
    Πανηγυρίζει ο κ. Σοφρας που ακυρώθηκε η συμπληρωματική σύμβαση και οι πολίτες θα πληρώσουν 5 φορες περισσότερο.
    Θαυμάστε τον και τον κ. Σοφρά αλλά και τηα κα. Νάννου που πήγε στο Δηκαστήριο για να καταθέσει κατά της Συμπληρωματικής Σύμβασης.
    Θαυμάστε και τον κ. Μακρή που δεν έχει καταλάβει ότι έπρεπε να είχε φύγει από καιρό από τα τοπικά πολιτικά δρώμενα.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/11/12 18:36

    Εσένα να θαυμάσουνε, που το μεσημέρι είχες την κηδεία της μάνας σου και σε μια ώρα γέλαγες στο τσάι της εκκλησίας με 20 γυναικούλες όλες κι΄όλες, μη χάσεις, απ΄αυτά περιμένεις κακομοίρη να σωθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/11/12 20:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/11/12 20:37

    Γιατί το αφαίρεσες ρε κάθαρμα αλήτη;
    Γκέμπελ η μεγάλη μέρα πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/11/12 20:39

    ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ ΤΥΧΑΙΟ! ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/11/12 21:04

    Στον 29/11/12 17:19
    Γιαννάκη παιδί μου σε μια άλλη επιστολή για το ΣΔΟΕ ο κύριος Σοφράς σου είχε συστήσει ψυχραιμία. Φαίνεται έχεις ξεφύγει από τα όρια, έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, αν τα είχες ποτέ.
    Ο κύριος Σοφράς γράφει, ότι σου είχε προτείνει να πάρεις τη μελέτη πίσω, να την διορθώσετε ώστε να έχει τύχη στην έγκρισή της, παρασυρόμενος από τον κακό χαρακτήρα σου, επέμενες να προχωρήσεις και να τα αποτελέσματα.
    Με δική σου ευθύνη εσύ έστειλες τη μελέτη για έγκριση, εσύ την υπόγραψες, εσύ έκανε λάθη. Αν η μελέτη ήταν σωστή, πιστεύεις ή ποιόν θα πείσεις, ότι το Ελεγκτικό στην έκοψε ,επειδή ο Μακρής ή η Νάννου κάνανε ένσταση, αυτή είναι η γνώμη σου για τη δικαιοσύνη ;
    Η μελέτη της συμπληρωματικής ήταν διάτρητη, την ξεροκεφαλιά σου, την ανικανότητα σου, και την αλαζονεία σου , θα πληρώσουν 5 φορές περισσότερα οι κουλουργιώτες όπως γράφεις.
    Είσαι μαθημένος Γιαννάκη μου και σε μάθαμε και μεις (τη μούρη του γουρουνιού όσο και να τη κόψει πάλι γκρουφ θα κάνει) έτσι και σύ,
    για όλα φταίνε οι άλλοι, τη δική σου ανικανότητα πας να τη φορτώσεις σε άλλους, εδώ όμως το παραμύθι σου πήρε τέλος.
    Ο κύριος Σοφράς ότι έφερες στο συμβούλιο για την αποχέτευση (έργο δικό του) και για δάνεια στα πέρασε όλα, εκτός της συμπληρωματικής αυτής, και είχε δίκιο ο άνθρωπος, το αποτέλεσμα αυτό λέει, αφού ομόφωνα και σε όλους τους βαθμούς το Ελεγκτικό Συνέδριο πανηγυρικά σε ακυρώσανε.
    Όσον αφορά το 1% σου έχει μαλλιάσει η γλώσσα και έχυσες πολύ μελάνι στις προηγούμενες εκλογές, τώρα δεν πιάνει, φρέσκα κουλούρια Γιαννάκη μου και αυτά είναι δικά σου, το 14% έκπτωση της απευθείας ανάθεσης της συμπληρωματικής που έδωσες, από το 55% έκπτωση των Μεγάρων που φώναζες, είναι επιβαρημένο με 41%.
    Βρε αθεόφοβε 7.500.000 €*41% = 3.075000 € παραπάνω, είναι πολλά τα λεφτά Γιαννάκη μου, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και επειδή το παίζεις μαγκάκι, σε βλέπω να ξυρίζεσαι κόντρα και χωρίς σαπουνάδα.
    Τόπιασες Γιαννάκη μου 3 εκατομμύρια εβδομήντα πέντε χιλιάδες € που θα πηγαίνανε τόσα λεφτά; οι κουτοί τελειώσανε Γιαννάκη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/11/12 22:33

    Με ποιους νομικούς έχασε ο δήμος από το Ελεγκτικό; Για να βγαίνει η αλήθεια στην φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/11/12 00:26

    Ωραία ερώτηση.
    Άκου λοιπόν. Και οι 3 δικηγόροι του Δήμου του είπανε να σταματήσει να κάνει εφέσεις γιατί η συμπληρωματική είναι τελείως παράνομη και βγάζει μάτι.
    Αυτός, ξερόλας όπως πάντα, τους έγραψε στα αρχ@@ια του και πήρε ξένο δικηγόρο που τον πλήρωσε με λεφτά του Δήμου, μάλιστα με λεφτά του Δήμου καλά διαβάσατε, μπας και κερδίσει την υπόθεση στο δικαστήριο και καταφέρουνε να βάλουνε 3 εκατομμύρια στην τσέπη, φεσώνοντας έτσι τον κοσμάκη 5 φορές περισσότερο από ότι θα πληρώσει όταν θα γίνει το έργο χωρίς την συμπληρωματική.
    Κα Νάννου, εύγε σας. Είσαστε η μόνη που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση για να προστατέψετε τα συμφέροντα του Δήμου και λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι η αλήθεια. Συνεχίστε να μας προστατεύετε από τους ανίκανους και τους κλέφτες και ο κόσμος θα σας ανταμίψει στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/11/12 15:20

    roylitsa palli ta klamata tha vallis se ligo perimene kai tha disssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/11/12 16:25

    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΑΝΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΌΧΙ. Ε, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/11/12 22:33

    Αν η ανάθεση γινόταν στη Μ και Γάμα θα μίλαγε ο Θανασάκης, η Ρουλίτσα, ο Πίπης και ο ομορφάντρας;
    Σίγουρα ΟΧΙ!
    Ξέχασε ο Πίπης τον χαμό που είχε γίνει όταν δεν τα βρήκε ο ομορφάντρας με τη γυναίκα του στο μαγαζάκι της.
    Ξέχασε ο Πίπης ότι ο ομορφάντρας μετά το meeting έκανε προγραμματική σύμβαση με τον Ασπρόπυργο για την αποχέτευση των Αμπελακίων.
    Κάτσε και να δεις γέλιο που θα πέσει από δω και πέρα.
    Κάτσε και να δεις δουλειά που έχει βρει το ΣΔΟΕ.
    Ο ομορφάντρας δεν καθαρίζει τώρα με τίποτα.
    Ούτε με ιατρικές γνωματεύσεις ψυχιάτρου, ούτε με ανήλικα τέκνα.
    Η απορία γιατί δεν έκανε δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ λύθηκε.
    Το κουβάρι ξετυλίχθηκε για τα καλά.
    Θα γίνει σεισμός στη Σαλαμίνα τώρα που θα βγουν όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/11/12 22:54

    Όχι μόνο απύθμενο θράσος έχει ο κ. Σοφράς αλλά νομίζει ότι μιλά σε βλάκες και ηλίθιους. Νομίζει ότι ο λαός της Σαλαμίνας τρώει κουτόχορτο.
    Ο κ. Σοφράς λοιπόν κατηγορεί τον Γιάννη Τσαβαρή για την Συμπληρωματική σύμβαση της αποχέτευσης ο οποίος πήρε έκπτωση 14% και τον κατηγορεί γιατί δεν πήρε περισσότερο.
    Εσύ κε Σοφρά ο οποίος έκανες ένα κομάτι αποχέτευσης πέρα της αρχικής στον Άγιο Νικόλαο γιατί πήρες έκπτωση 5%;
    Ο Τσαβαρής πήρε έκπτωση 14% με σημερινές τιμές που αναολογεί σε τιμές της εποχής σου που έκανες την συμπληρωματική 30%.
    Ποιον πας να κοροϊδέψεις κε Σοφρά;
    Θα το επαναλάβω για να το εμπεδώσει καλά ο κόσμος.
    Ο κ. ΣΟΦΡΆΣ ΈΚΑΝΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ, Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΈΡΓΟ ΠΉΡΕ ΈΚΠΤΩΣΗ 14% ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΈς ΤΙΜΈς ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΌ 30% ΣΕ ΤΙΜΈΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΦΡΑ.΄ΜΘΗΜΑΤΙΚΟΊ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ Κ.ΣΟΦΡΑ ΑΛΛΆ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ για να μη ξέρουμε ότι το 14 είναι μεγαλύτερο από το 5 .
    Όσον αφορά για την κα Νάννου την θαυμάζω για το θάρρος της.
    Ενώ είναιο σίγουρο ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές, συνεχίζει την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/12/12 00:39

    Η κ Ναννου έχει μια και μόνη αγκύλωση αυτή της νδ, κατά τα άλλα είναι γνώστης και από οτι έχουμε δει ως τώρα είναι πραγματική πολιτικός με προσανατολισμό να νοικοκυρέψει τον δήμο, αν αποδεσμευτεί από αυτήν την αγκύλωση, θα πάρει τον δήμο από την πρώτη Κυριακή, εδώ που τα λέμε δεν την βοήθησαν και ποτέ οι δεξιοί,ας πετάξει αυτά τα παρτάλια που σέρνονται πίσω της και ας μας δώσει δυο υποψήφιους αριστερούς, και θα την ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/12/12 06:35

    Η κυρία Νάννου δεν έχει ανάγκη κανένα.
    Θα τη κάνει δήμαρχο ο ομορφάντρας από τη πρώτη Κυριακή.
    Για μπροστινή του είναι ότι πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/12/12 08:51

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΑΤΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΑΤΕ Η Α.Κ.Σ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΑΤΕ Η Α.Κ.Σ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Α ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 14/12 !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/12/12 09:44

    φρέσκα κουλούρια Γιαννάκη μου και αυτά είναι δικά σου, το 14% έκπτωση της απευθείας ανάθεσης της συμπληρωματικής που έδωσες, από το 55% έκπτωση των Μεγάρων που φώναζες, είναι επιβαρημένο με 41%.
    Βρε αθεόφοβε 7.500.000 €*41% = 3.075000 € παραπάνω, είναι πολλά τα λεφτά Γιαννάκη μου, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και επειδή το παίζεις μαγκάκι, σε βλέπω να ξυρίζεσαι κόντρα και χωρίς σαπουνάδα.
    Τόπιασες Γιαννάκη μου 3 εκατομμύρια εβδομήντα πέντε χιλιάδες € που θα πηγαίνανε τόσα λεφτά; οι κουτοί τελειώσανε Γιαννάκη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/12/12 10:58

    ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΗ ΑΛΛΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/12/12 11:05

    Φίλε Γιάννη Τσαβαρή δεν περίμενα ποτέ να ξεπέσεις τόσο πολύ. Εσύ ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ο ΜΟΝΟΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ να σε έχει κάνει ο ΑΔΑΗΣ να χάσεις τον ύπνο σου και να έχεις πέσει σε επίπεδο ΚΑΤΙΝΙΑΣ σε όλα τα blogs. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πέσεις τόσο χαμηλά. Ενας φίλος από τα παλιά καλή ανάταση Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/12/12 11:22

    Μεγάλη ιδέα έχεις φίλε από τα παλιά αν νομίζεις ότι ο Γιάννης Τσαβαρής ασχολείται σε όλα τα blogs με τα αφεντικά σου και πολύ περισσότερο με σένα.
    Δεν έχει κανένα λόγο να ασχολείται με πολιτικά πτώματα και μη παρεξηγήσεις τον χαρακτηρισμό γιατί εσείς οι ίδιοι καθημερινά αποδεικνύετε με τις πράξεις και τα γραφόμενα σας ότι πολιτικά έχετε πεθάνει.
    Θα ήταν προτιμότερο και καλύτερο για τον τόπο να πείτε τις προτάσεις σας και να κάνετε αντιπολίτευση.
    Εσείς προτιμάτε τη λάσπη, τη συκοφαντία, τις ενστάσεις και τις προσφυγές σε βάρος του νησιού.
    Ο κόσμος δεν είναι πια ηλίθιος.
    Βλέπει, ακούει, διαβάζει και έχει βγάλει τα συμπεράσματα του.
    Πάρτε το αλλιώς.
    Και η αντιπολίτευση χρειάζεται.
    Δημοκρατία έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/12/12 11:38

    1/12/12 08:51 επειδή είμαι ανυπόμονος και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 14/12 πες μου αν ο ομορφάντρας θα είναι μπροστινός ή πισινός γιατί τώρα που πήγε και την εταιρία στο σπίτι του έχω μπερδευτεί.
    ΥΓ.
    Η Ρούλα και ο Σπύρος τι έχουν να πουν τώρα για το άδειασμα;
    Και καλά ο Σπύρος και η Ρούλα να τρέμουν και να εκβιάζονται.
    Γνωστή και συνήθης μέθοδος.
    Αλλά και ο Υπουργός;;; να ερωτάται τι θα κάνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/12/12 11:51

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΑΓΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/12/12 13:03

    pios ypoyrgos re??????????????me posoys psifoys vgike re vlakes kai egine kai ypoyrgara re............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/12/12 14:14

    Ο Υπουργός γέρνει!!!!
    Ψάξτε γι άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/12/12 15:47

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΝΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/12/12 17:27

    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΑΝΙΔΕΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΑΝΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/12/12 19:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/12/12 20:22

    Αλλο το ενα και άλλο το άλλο για την μασα_ τραβα ρε καραγκιόζη να τα πεις αυτα στις οικογενειες που εχουν αυτοκτονήσει μέλη τους, και στα παιδια που θα κοιμηθούν νηστικά, ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ;ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/12/12 20:33

    1/12/12 08:51 επειδή είμαι ανυπόμονος και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 14/12 πες μου αν ο ομορφάντρας θα είναι μπροστινός ή πισινός γιατί τώρα που πήγε και την εταιρία στο σπίτι του έχω μπερδευτεί.

    14/12 MPORI KAPIOS NA MAS ENIMEROSI PERI TINOS PROKITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/12/12 20:53

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/12/12 21:11

    TO FOVITRO
    Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
    Σας αποκαλύπτουμε σήμερα τον νέο συνδυασμό ''νίκης'' των επομένων δημοτικών εκλογών στην Σαλαμίνα!!!
    Του συνεργάτη μας Νίκου Σκιαθίτη


    Μετά από έρευνα συνεργάτη μας βασιζόμενο στην φαφλατο-λογία ενός εκ των συμμετεχόντων
    το σχέδιο της επερχόμενης πολιτικής ''Φούσκας '' στο νησί του Αίαντα έχει ως εξής .

    Δημιουργία κοινού μετώπου εναντίον του σημερινού δήμαρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή που σημειωτέον έχει δείξει θετικά στοιχεία παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει…(οικονομικό στραγγαλισμό –ανώνυμες καταγγελίες (από γνωστό άγνωστο μυστακοφόρο) για διάφορα έργα… κλπ)
    Στην ΝΕΑ Κοινοπραξία φαίνεται να....
    συμμετέχουν οι πρώην δήμαρχοι Σαλαμίνας –Αμπελακίων κ. Μακρής και κ. Τραυλός καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ρούλα Νάννου (προσφάτως αποτυχούσα), κ.κ. Παπασάββας ,ο συνδετικός κρίκος με το κόμμα της Ν.Δ καθοδηγούμενος από τον κολλητό του κ. Γιάννη Τραγάκη .
    Μένει να δούμε τον επικεφαλής του εκκολαπτόμενου συνδυασμού, που όλα δείχνουν ότι θα είναι η κ. Ρούλα Νάννου ,ο λόγος ... οι επαφές της με τους ανεξαρτήτους Έλληνες .
    Με λίγα λόγια ένας πολύχρωμος -πολυκομματικός συνδυασμός για να εγκλωβιστούν οι ψηφοφόροι , (ας μην ξεχνούμε το παρελθόν ) ο κ. Τραυλός από το βαθύ ΠΑΣΟΚ ο κ. Μακρής γέρνοντας μια δεξιά και μια αριστερά και πέριξ του ΛΑΟΣ (αν ακόμα υπάρχει;) ο κ. Παπασάββας έκτος από την Ν.Δ υποστηρίζει ότι θα τους προσφέρει ένα κομμάτι από την Χρυσή αυγή που κατά δική του ομολογία ελέγχει απόλυτα !!!
    Τώρα όσον αφορά τον κ. Σοφρά είναι αδιευκρίνιστο αν θα κατέλθει μόνος η με νέο πρόσωπο που ίσως υπάρξει !
    Δεν μένει από το να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τους συνδυασμούς που πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου θα ξεκινήσουν την μάχη αυτήν την φορά.

    Τέλος από διασταυρωμένη πληροφορία που έχουμε είναι ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ο σημερινός υφυπουργός άμυνας κ. Ελευσηνιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος1/12/12 21:46

    EPIDI XASAME EPISODIA O OMORFANTRAS PIOS INE?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/12/12 22:23

    Μπες στο FOVITRO
    Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
    και θα δεις ποιος είναι ο ομορφάντρας.
    Από τους 3 άντρες που έχει φωτογραφία ένας είναι ο όμορφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/12/12 10:03

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΓΙΝΕ!!!!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/12/12 10:12

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ (ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ) ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
    ΝΤΡΟΠΗ !!! ΝΤΡΟΠΗ !!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος4/12/12 16:10

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΗΦΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.