Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Οκτ 2014

Κινηματογραφικη Λεσχη Σαλαμινας Μικρές Εξεγέρσεις προβολή Παρασκευή 31/10 στις 21:00

Η προβολή θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας (Ζωοδόχου Πηγής 21) και  θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης Κυριάκος Κατζουράκης
Σκηνοθέτης: Κυριάκος Καντζουράκης
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πλειώνης, Αρτο Απαρτιάν, Νικόλας Παπαγιάννης, Bujar Alimani, Αντώνης Βλησίδης, Μιχάλης Καλιότσος
Διάρκεια: 104 λεπτά
Ετος: 2009
Υπόθεση
Η Άννα (Κάτια Γέρου) ζει σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Ελλάδας και ασχολείται με έναν ερασιτεχνικό θίασο. Αναζητά διέξοδο από τους εφιάλτες της παιδικής ηλικίας και τη μίζερη γεμάτη ανεκπλήρωτα όνειρα ενήλικη ζωή της.
Χωρίς εκείνη να το ξέρει ο άντρας ζει με τα έσοδα από το εμπόριο λευκής σαρκός, ενώ η Αννα πρέπει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι ο πατέρας της (που την κακοποιούσε στην εφηβεία της) πεθαίνει από εκφυλιστική νόσο του εγκεφάλου. Στην πόλη φτάνει ένας νεαρός ζωγράφος, που αναζητά παντού έργα του βυζαντινού ζωγράφου Πανσέληνου (13ος αιώνας). Η απομονωμένη Αννα θα βρει στον νεαρό άντρα την ελπίδα για ζωή και την προσωπική της αξιοπρέπεια.
Κινηματογραφικη Λεσχη Σαλαμινας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/10/14 14:44

    Ανώνυμος30/10/14 14:43
    Αριθμός Απόφασης: 146/2014
    ΘΕΜΑ.: «Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου επί της Πλατείας
    Ηρώων για τοποθέτηση ΚΑΡΟΥΖΕΛ την περίοδο των χριστουγέννων
    (15-12-14 έως 15-01-15) που θα διατίθεται δωρεάν»


    Ηρθρε και εδεσε η αποφαση του λιμενικου ταμειου, μετα το εικοστο θεμα της Παρασκευης ,θα ανεβαινουμε στο καρουσελ.και θα γυρναμε γυρω γυρω μεχρι να ζαλιστουμε ,,για να μη σκεφτομαστε την αυξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.