Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Οκτ 2014

Ο Μηνάς Νάννος, απαντά και "προκαλεί" τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή!!

Με την χθεσινή του ασυνάρτητη ανακοίνωση, ο αλήστου μνήμης τέως δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που έχει παραισθήσεις καταδίωξης.
Εάν ο συντάκτης του κειμένου αυτού είναι ο ίδιος και όχι κάποιος άσχετος, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει να του πω ότι χρήζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης, διότι η παράνοια είναι ένα σύμπτωμα πολύ σοβαρό που δεν συνειδητοποιείται από τον νοσούντα.
Φαίνεται ότι η πρόσφατη βαριά ήττα του στις εκλογές και οι τρέχουσες όσο και οι μελλούμενες σοβαρές ποινικές κι άλλες υποθέσεις του, τον κατατρύχουν σε βαθμό αφάνταστο.
Ειλικρινά απορώ κι εξίσταμαι για όσα γράφει και για όσα μου καταμαρτυρεί.
Είναι δυνατόν να λέει ότι εγώ τον κατηγόρησα και ότι κατέρρευσε η κατηγορία;
Είναι δυνατόν να τονίζει ότι “ όλους όσους επαναλαμβάνουν την μεθόδευση τέτοιων κατηγοριών…” και να μιλά για “γκεμπελίστικες μεθόδους;
Ποια είναι η κατηγορία κε Τσαβαρή, ποιος την απήγγειλε και ποια η μεθόδευση;
Ξέχασες ότι κι εσύ συνυπέγραψες μαζί με τη σημερινή Δήμαρχο την προσφυγή για την ακύρωση της πρώτης απόφασης του ΔΣ που οδηγούσε στην διάπραξη του εγκλήματος και η οποία απετέλεσε το έναυσμα και το αντικείμενο της επώνυμης καταγγελίας μου;
Για ποια μεθόδευση λοιπόν μιλάς;  Συμμετείχες κι εσύ σ΄ αυτήν;
Άλλο τώρα, αν υπαναχώρησες μετά και ψήφισες τη δεύτερη όμοια απόφαση ως αντάλλαγμα για την στήριξη που σας προσέφερε ο Β. Αγαπίου.
Εξ αυτού και μόνο του λόγου κλήθηκες εσύ και όλοι οι άλλοι Δημ. Σύμβουλοι να απολογηθείτε φέτος στον ανακριτή.
Κι επειδή λοιπόν εσύ ψήφισες μία απόφαση που ήξερες ότι ήταν παράνομη και οδηγούσε, όπως κι έγινε, στην υπεξαίρεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, μόνο και μόνο επειδή τα είχατε τακιμιάσει με τον τότε Δήμαρχο και πήρατε τις εκλογές, σου φταίει ο ανακριτής που σου απήγγειλε κατηγορία; Δεν συνέδραμες κι εσύ με την ψήφο σου, όπως λέει ο ανακριτής, στην διάπραξη του εγκλήματος;  Ζητάς και τα ρέστα τώρα; Μήπως θέλεις και να σε χειροκροτήσουμε;
Άρα, ποια κατηγορία κατέρρευσε που με τόση έπαρση το ανακοινώνεις;
Το ότι απαλλάχθηκε κάποιος δεν σημαίνει ότι και αθωώθηκε.
Απλά, το δικό σου αδίκημα όπως και των υπολοίπων Συμβούλων συνιστούσε πλημμέλημα το οποίο είχε παραγραφεί και αυτοδικαίως όλοι απαλλαχθήκατε.
Σταματώ εδώ, σεβόμενος την μέχρι τώρα συνετή και παντελή απουσία πρόκλησης εκ μέρους όλων όσων εμπλέκονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στην ιστορία αυτή, διότι δεν θέλω να αναμοχλεύσω, ούτε ποτέ το έκανα, καταστάσεις. Αν όμως προκληθώ θα το κάνω και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Δράττοντας την ευκαιρία, θέλω να πω ότι χάρηκα ιδιαιτέρως για την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, διότι πίστευα και πιστεύω ότι όλοι πλην ενός, δεν είχαν ενεργή συμμετοχή στο κακούργημα που αναμφισβήτητα διαπράχθηκε εις βάρος του Δήμου και πιστοποιείται τόσο από το ΣΕΕΔΔ όσο και τους Οικ. Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι και παρέπεμψαν την υπόθεση στην δικαιοσύνη.
Το ότι βγήκε απαλλακτικό βούλευμα για όλους ενόχους και μη, παρά την από κοινού εισήγηση Ανακριτή και Αντιεισαγγελέα Εφετών περί του αντιθέτου, τούτο οφείλεται στη στάση που κράτησε εκείνος που έκανε την καταγγελία και τον οποίο εσύ αισχρά συκοφαντείς, εκ του λόγου ότι η ανακριτική δίνη ρούφαγε στα τάρταρα και ανθρώπους που ναι μεν νομικά σωστά διωχθήκανε, δεν φταίγανε όμως σε τίποτα και άδικα ταλαιπωρηθήκανε.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι, εσύ δεν το γνωρίζεις ή θέλεις να υποκριθείς ότι όλοι σε κυνηγάνε και άδικα σε κατηγορούνε; 
Κι επειδή έχεις τη συνήθεια να αναφέρεις έγγραφα και πρωτόκολλα χωρίς όμως να τα επισυνάπτεις, μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις και να παραπλανάς το κόσμο, σε  ΠΡΟΚΑΛΩ  να δημοσιοποιήσεις αμέσως αυτούσιο το κείμενο της επώνυμης καταγγελίας μου και να αποδείξεις τα όσα ισχυρίζεσαι.
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα το κάνεις, διότι γνωρίζεις ότι θα αυτογελοιοποιηθείς. 
Ούτως ή άλλως όμως, δεν παύει να είσαι ένας άθλιος συκοφάντης.  
Σαλαμίνα 29/10/2014
Με τιμή
Μηνάς Νάννος

70 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/14 08:30

    Όλοι είμαστε κάτοικοι αυτού του νησιού και το συμφέρον μας είναι να το αναβαθμίσουμε και να το προστατέψουμε. Αυτό που συμβαίνει να κατηγορεί ο ένας τον άλλο είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ενώστε επιτέλους τις δυνάμεις σας βάζοντας στην άκρη ότι προσωπικό έχει ο καθένας, με στόχο την εξυπηρέτηση του νησιού μας. Ενωμένοι μπορείτε να κάνετε πολλά. Όμως το "διαίρει και βασίλευε" μόνο κακό κάνει... Αποδείξτε ότι αγαπάτε τον τόπο σας περισσότερο από τον εαυτό σας και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 09:21

      Μυρίζει Δερτουζο. Μάνο άσε τα κόμπο ΓΙΑΝΝΗτικα .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 09:43

      Όταν κάποιος κατηγορεί ονομαστικά, δημόσια και αναίτια κάποιον, δικαιούται να απαντήσει για να προστατέψει τον εαυτό του, σωστά;
      Άρα, αγαπητέ μου 08:30 δεν πρέπει να το παίζεις Πόντιος Πιλάτος, διότι τότε αποθρασύνεται ο θύτης.
      Πρέπει να πάρεις θέση και να καυτηριάσεις εκείνον που ήρξατο χειρών αδίκων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/14 18:10

      Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου, όμως το να είμαστε χωρισμένοι σε Τζαβαρικούςσαι και Ναννικούς και οτιδήποτε άλλο, σε τι εξυπηρετεί το νησι μας; Οι απατεώνες φυσικά και πρέπει να τιμωρηθούν, όμως οι διάλογοι μέσα από το διαδίκτυο δεν προσφέρουν τίποτα, αντιθετα δείχνουν πολιτική και προσωπική ανεπάρκεια... Όποιος θίγεται ας λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια ή οπουδήποτε αλλού. Το να διχάζεται ο κόσμος δεν είναι λύση...Ακόμα κάτι...δεν "νίπτω τας χείρας μου" απλά προσπαθώ να περάσω ένα μήνυμα ενότητας. Στην εποχή που ζούμε ο διχασμός είναι ότι το χειρότερο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/10/14 19:44

      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ....ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ "ΠΑΡΤΗ " ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/14 08:43

    Πολύ σωστός και καλός ο κ. Μηνάς. Έχει πάρει πολλές φορές τα βάρη στην πλάτη του για το καλό όλου του νησιού. Ακόμα μία φορά απέδειξε πόσο ευθύς και εξηγημένος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/14 09:46

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!!! ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!! ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. (ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 09:54

      Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν τηναφήνει.

      ..την πλειοψηφία ΣΑΣ,
      σας βοήθησα στις εκλογές..

      άντε γααααα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 16:38

      Θα τον κατηγορεί τον άνθρωπο ο κλέφτης και δεν θα απαντήσει;
      Τι λες ρε Γιαννάκη;
      Μάθαμε και ότι ψήφισες και Νάννου... και την 1η και την 2η Κυριακή;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/14 09:57

    Αν όμως προκληθώ θα το κάνω και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

    Mηνα προχώρα και βγάλτα όλα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/14 10:20

    ΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΗ, ΕΡΩΤΙΑΡΑ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΕΥΤΡΑ!!!!!!!!! ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ? ΟΠΟΥ ΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΕςΝΤΕΛΩΣ!!!!!!! ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ!!!!!! ΔΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑ ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/10/14 10:36

    Ασε ρε φίλε, εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα, ας περιοριστούμε στην ανάρτηση απάντηση του κ.Νάννου που πραγματικά με εντυπωσίασε. Την διάβασα 3 φορές , είναι απίθανος ο άνθρωπος και πρέπει να είναι και πολύ μορφωμένος.
    Ούτε ένα γραμματικό ή συντακτικό λάθος δεν εντόπισα. Πλήρη ειρμό στη σκέψη και τέλεια αποτύπωση. Μπράβο.
    Τελικά επιβεβαιώνεται το ρητό που λέει ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα βρίσκεται μια ισχυρή γυναίκα και το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 11:50

      Είναι αποφοιτος Πανεπιστημιου ο Μηνάς....Γιατί σου κάνει εντύπωση;; Όλα μόνος του τα γράφει και τα δικά του και της γυναίκας του.Να μη σου πω ότι δασκαλεύει και τον παρα τη δημαρχω... Τέρας μορφώσεως τέρας λαμογιάς τέρας αραπιας...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/10/14 10:40

    Καλά δεν κατάλαβες ότι δεν ασχολείται μαζί σου πλέον κανένας σοβαρός άνθρωπος στη Σαλαμίνα, αποτελείς παρελθόν κύριε Τσαβαρή όσο πιό γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο για μας και για σένα. Άντε γειά σου, στο καλό και να μην μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/10/14 11:10

    Τσαβαράκο, άνθρακας ο θησαυρός της ...κατάρρευσης.
    Τα ΄βαλες με τον Μηνά; Σ΄έβγαλε στη σέντρα και σε ισοπέδωσε.
    Δεν ήξερες.......δεν ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/10/14 11:32

    Ο κ. Νάννος αποδείχθηκε άξιος του ονόματός του. Πολιτικός Νάννος με μανία αυτοπροβολής και καταδίωξης! Μιλάτε εσείς για παράνοια που στην κυριολεξία σέρνατε την σύζυγό σας πυξ λαξ μέσα στα δημοτικά συμβούλια με αυτόπτες μάρτυρες όλους τους δημοτικούς συμβούλους;
    Μιλάτε εσείς που η δικομανία σας δεν σας επιτρέπει να βλέπετε πέρα από τη μύτη σας;
    Αλλά έχετε δίκιο.... ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πιο ειδικός από εσάς αφού οι κλινικές περιπτώσεις δίνουν και παίρνουν στον άμεσο περίγυρό σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 12:19

      ....μανία αυτοπροβολής..... αυτό μου άρεσε, ....πέφτεις διάνα.
      Ρε βλάκα έχει ανάγκη ο Μηνάς για αυτοπροβολή, τι τον πέρασες ρε γιαννάκι ψώνιο σαν κι εσένα;
      Τον είδες πουθενά σε καμία εξέδρα προχθές στην παρέλαση;
      Όλοι είχανε το ταίρι τους και ο Μηνάς άφαντος, που στο κάτω της γραφής το δικαιούται . Σύζυγος δημάρχου είναι κι όμως δεν φάνηκε πουθενά.
      Όλοι οι δήμαρχοι και εσύ γιαννάκι τη γυναίκα σου την είχες πρώτη μούρη στην εξέδρα, το θυμάσαι ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 12:28

      Ρε βλάκα η γυναίκα του ήτανε μόνο στην εξέδρα .Δεν εκανε εφοδους στους υπαλλήλους ούτε εβγαζε δελτία τύπου...ΨΩΝΑΡΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/14 12:43

      Ο ΜΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ...ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΓΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/10/14 14:10

      Γιαυτό κάνει αύξηση των τελών καθαριότητας, για να τα δώσει σε ιδιώτες;
      Ρε τόσο βλάκας είσαι;
      Αν ήθελε να τα δώσει σε ιδιώτες δεν θα έκανε καμία αύξηση, θα άφηνε την καθαριότητα να ρημάξει και να πει ορίστε κύριοι αδυνατούμε να τα βγάλουμε πέρα οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να τη δώσουμε σε ιδιώτες.
      Πράγμα που θα έκανε ο Τσαβαρής αν έβγαινε δήμαρχος.
      Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε, πατριώτες.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/10/14 11:39

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΒΛΑΨΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 14:21

      Έτσι είναι τα μαύρα ρε αλήτη;
      Κι αν ήταν μαύρα, πως έκανε τόσες αγορές ακινήτων;
      Πώς δικαιολόγησε το πόθεν έσχες στην εφορία;
      Συγκρατηθείτε μαλάκια γιατί δεν σας παίρνει.
      Δεν μπορείτε να του προσάψετε τίποτα του Μηνά, γιατί είναι πάντα νόμιμος, άξιος, ξύπνιος, άνθρωπιστής και γνήσιος μάγκας της παλιάς σχολής.
      Είδατε τη στάση που κράτησε όταν είδε ότι θα πηγαίνανε στη φυλακή κι άλλοι άνθρωποι που δεν φταίγανε σε τίποτα. Προτίμησε να αθωωθεί ο ένας ένοχος παρά να μπούνε φυλακή αθώοι.
      Γιαυτό λίγο σεβασμός του πρέπει, το αξίζει.
      Βγάλτε το πολιτικό μίσος από πάνω σας και τότε θα το καταλάβετε.
      Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι 10 σαν τον Μηνά. Δεν θα φοβόμασταν τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 14:36

      Δεν υπάρχει πόθεν έσχες ακινήτων μέχρι 1/1/2015. Είσαι ψεύτης, είσαι και βλάκας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/11/14 09:54

      Τι λες ρε παντεσπάνι; Θέλετε πολλές φάπες. Πετάτε μια μαλακία και κάποιον άσχετο θα πείσετε.
      Πριν 15 χρίνια που αγόρασε ο Μηνάς τα ακίνητα, τι λες, δεν υπήρχε πόθεν έσχες;
      Ας το διάλο από δω ξεφτίλες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/10/14 11:44

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ.... ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 12:06

      Έχει και εγγόνια, τα ξέχασες.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος30/10/14 11:54

    Μάλλον ο Μηνάς μπέρδεψε τον Τσαβαρή με τον Καψοκόλη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/10/14 12:04

    Ρε γιαννάκι, γιαυτό σκιζότανε ο Λαλάκης να βγείτε εσείς;
    Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ του κάνατε δώρο που ψηφίσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/10/14 12:08

    ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ.... ΤΙ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ... ΡΕ ΜΗΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;;;;;;;;
    50% ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/10/14 12:10

    ο Μηνάς σας έκανες τη σούφρα νάαααααααα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 12:36

      και τη δικια σου.......ή μήπως σου αρέσει;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 14:03

      μου αρέσει να σε βλέπω σκυφτό..

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/10/14 12:25

    Η ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ Η ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ , ΨΕΛΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ 6-5-2014 ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 24 ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΩ (ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ) ΑΠΟ ΤΟ 150% ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΤΕ Η.... ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΕ.
    ΟΤΑΝ ΔΕ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΞΑΝΑ....
    Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 14:29

      Ρε γιαννάκι παρανοϊκέ, τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις;
      Δεν σου είπε η Ρούλα ότι εσύ έπαιρνες τα λεφτά των συνδέσεων και των εντάξεων στο σχέδιο πόλης, και πλήρωνες τους εργαζόμενους; Τι έκανες όταν στο είπε; έσκυψες το κεφάλι γιατί είδες ότι τα ξέρει όλα, οπότε δεν την βγάζεις καθαρή. Θα αναγκαστείς να ψηφίσεις κι εσύ ΝΑΙ στην αύξηση για να μη σε στείλει στον Εισαγγελέα που έπαιρνες παράνομα τα λεφτά από κει και πλήρωνες τοτς εργαζόμενους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 15:06

      Θα ψηφίσει ΟΧΙ γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/14 15:20

      Έτσι νομίζεις. Περίμενε μέχρι αύριο και θα ακούσεις τα μαντάτα.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος30/10/14 12:43

    Aααααααααααααααααα...ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ .......Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....???????????????????/ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......ΕΜΑΝΑ Μ"ΑΡΕΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ.......ΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/10/14 13:13

    Aααααααααααααααααα...ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ .......Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....???????????????????/ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ......ΕΜEΝΑ Μ"ΑΡΕΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ.......ΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 13:31

      Και πονάς και σ' αρέσει.
      Πρέπει να είναι πολύ γλυκοτσούτσουνος ο Μηνάς..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 13:55

      Μου αρέσειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/14 14:01

      φαίνεται ότι είσαι μπουργάνα.......!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/10/14 14:26

      ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ!! ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!!
      ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ ; ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/10/14 14:27

      Έχει λεφτά αισθήματα !!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/10/14 14:13

    Σου αρεσει ο φασισμος του Μηνα; Βαλτου μια φραντζα και μια σβαστιγκα και νατος ο Αδόλφος.
    Βιτσια ειναι αυτα..περι ορεξεως...αντε και εις αλλα με υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 14:34

      Όταν δεν σας αρέσει η αλήθεια και το δίκιο, έχετε εύκολη τη συνταγή. Κολάτε την ετικέτα του φασίστα και τελειώσατε. Εγώ ξέρω να πω ότι αν είχαμε άλλους 10 σαν τον Μηνά στη ΣΑΛΑΜΊΝΑ, δεν θα φοβόμασταν κανέναν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 15:22

      πέρνα μετά να σου δώσω το χαρτζηλικάκι σου

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος30/10/14 14:30

    Όλα είναι κολοκύθια τούμπανο, κλέφτη τον λένε τον Τσαβαρή αλλά, η ΑΠΟΦΑΣΗ 218/2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, άλλα λέει https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A965%CE%98%CE%A91%CE%95-465

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/10/14 14:32

    Όταν βγαίνει βούλευμα, δεν είναι παραγραφή, η παραγραφή γράφει από την αρχή, "ΑΡΧΕΙΟ" και όχι βουλευμα κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 14:36

      Εσένα πρέπει να σε κάνουμε Καθηγητή της Νομικής Αθηνών. Άντε χάσου από δω ρε ηλίθιε που μου ΄γινες και νομικός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 14:58

      Φαντάσου, είμαι ηλίθιος και το ξέρω αυτό. Μετά να σκεφτείς σε ποιους απευθύνεται το ποστάρισμα και το διανοητικό επίπεδο σου και κυρίως αυτών που σε ψηφίσανε.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος30/10/14 14:43

    Αριθμός Απόφασης: 146/2014
    ΘΕΜΑ.: «Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου επί της Πλατείας
    Ηρώων για τοποθέτηση ΚΑΡΟΥΖΕΛ την περίοδο των χριστουγέννων
    (15-12-14 έως 15-01-15) που θα διατίθεται δωρεάν»


    Ηρθρε και εδεσε η αποφαση του λιμενικου ταμειου, μετα το εικοστο θεμα της Παρασκευης ,θα ανεβαινουμε στο καρουσελ.και θα γυρναμε γυρω γυρω μεχρι να ζαλιστουμε ,,για να μη σκεφτομαστε την αυξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 22:39

      ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ WI FI ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ............ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...........
      ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΝΑΝΝΟΥ; ΑΡΑ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....................
      Τ.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος30/10/14 15:05

    Διαβάστε τι ψηφίσατε, ετοιμαστήτε, ο Τσαβαρής έκανε έργο με πλεονασματικό προυπολογισμό και χωρίς αυξήσεις, ΤΩΡΑ? Απλά δείτε την καθαριότητα, εκεί που λέει 1 Ευρώ (τίποτα δηλαδή) και χρεώσεις οικειών (ωχχχχχχχχχχχχχ) https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%923%CE%A3%CE%A8%CE%A91%CE%95-%CE%9D7%CE%95

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/10/14 15:16

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΜΗΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΜΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ..ΠΟΔΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ @@ΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 15:18

      χίλια καλά να έχεις Μηνά μην σταματάς μακάρι να έβαζες εσύ υποψιφιότητα ΑΞΙΟΣ και δεν ειμαι ουτε εγω ο Μηνας

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος30/10/14 15:20

    Μόνο με τον Τσαβαρή ασχολείστε για να τραβάτε την προσοχή από τα φλέγοντα. Κανένα έργο θα κάνετε ή μόνο αυξήσεις;
    Γιατί δεν πάτε να εισπράξετε τα χρήματα που κατηγορούσατε τον Τσαβαρή ότι σκόπιμα δεν εισέπραξε; Γιατί στρέφεστε εναντίον του κόσμου που σας ψήφισε, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τους μακροχρόνια άνεργους, στους συνταξιούχους που συντηρούν ολόκληρες οικογένειες με την πενιχρή σύνταξη τους;
    Να υποθέσω ότι ήταν προεκλογικά πυροτεχνήματα με απώτερο σκοπό να βγείτε; Κι' ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου αυτό έλεγε, λεφτά υπάρχουν, και μετά βούλιαξε την χώρα.
    Οι αυξήσεις είναι πέραν κάθε λογικής και απάνθρωπες. Μας οδηγείτε στην εξαθλίωση. Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορεί ν' αντέξει ο κόσμος; Πρέπει ν' αρχίσουν να λιποθυμάνε και τα δικά μας τα παιδιά στα σχολεία για να καταλάβετε ότι δεν έχουμε πλέον;
    Ασχολείστε συνέχεια με τον Τσαβαρή. Τον μαυρίσαμε και πήγε σπίτι του. Εσείς ήρθατε για υποτιθέμενες καλές μέρες. Ξεχάσατε να μας πείτε ότι το κουστούμι πρέπει να το πληρώσουμε εμείς. Λέγατε ότι ο Τσαβαρής είναι εκληματίας. Εσείς τι είστε;
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΝΤΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/14 15:42

      Τα χρήματα θα τα εισπράξουμε, όσα δεν παραγράφηκαν από τις χαριστικές του ληστή. Μέχρι τότε πρέπει να πληρώνονται οι μισθοί των υπαλλήλων αλλά δεν αφήσατε δεκάρα.
      Πες μας ρε απατεώνα από πού θα πληρωθούν οι μισθοί και οι κατασχέσεις που έρχονται βροχή??
      Απάντησε λήσταρχε...

      Απάντησε και άσε τα πούστικα.
      Πόσα εκατομμύρια πήρες από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων?
      Πόσα εκατομμύρια άφησες απλήρωτα στην ΕΥΔΑΠ?
      Γιατί πήγες να χαρίσεις το δίκτυο?
      Πόσα εκατομμύρια έφαγες από τα ανταποδοτικά των εντάξεων?
      Πόσα εκατομμύρια έφαγες από το λιμενικό και άλλα ανταποδοτικά?
      Πόσες δεκάδες εκατομμύρια άφησες απλήρωτα ενώ τα είχες εγκρίνει και δεσμεύσει?
      Από πού και ως πού μείωσες το χρέος στο μισό??
      Από πού θα πληρωθούν οι κατασχέσεις που έρχονται βροχή?
      Από πού θα πληρωθούν οι υπάλληλοι αφού δεν άφησες δεκάρα τσακιστή?
      Πες μας ένα ευρώ περιτά έξοδα που έκανε η Ρούλα.

      Απάντησε λήσταρχε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/14 16:05

      Εχει αρχ@@@@ η σύζυγος του Σουλειμάν; Δεν έχει. Μόνο να μυξοκλαίει ξέρει όταν στριμώγνεται. Γι αυτό καλά έκανε ο Σουλτάνος και βγήκε μπροστά.
      Όσο για σένα Ναννόσκυλο τα χρέη δεν έχουν παραγραφεί και μπορείτε να τα εισπράξετε. Αν τολμάτε και αν μπορείτε βέβαια. Αυτό για την συνέχιση ή μη του λατομείου κάτι λέει. Θα το δούμε αύριο.
      Όλα τα άλλα που γράφεις είναι ανούσια και άκαιρα πλέον. Σταμάτα το copy paste. Αυτά ήταν προεκλογικά και πριν αναλάβετε.
      Για να μην σε θεωρήσουν και ανόητο οι αναγνώστες των blogs όρα:
      https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A965%CE%98%CE%A91%CE%95-465
      Τα ρέστα ζήτησε τα από τον Σουλτάνο και την σύζυγο που σε βάζουν να γράφεις μέχρι τώρα μακακίες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/14 18:41

      Απάντησε ρε θρασόπιστα στις ερωτήσεις..
      Πονάει ο πισινός σου??

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος30/10/14 15:34

    10:40
    "Καλά δεν κατάλαβες ότι δεν ασχολείται μαζί σου πλέον κανένας σοβαρός άνθρωπος στη Σαλαμίνα"
    Μεγάλη πετυχεσιά το σχόλιο κάτω από την επιστολή του Νάννου. Ρε προσέχετε τι γράφετε. Λέγαμε ότι το γέλιο θα τελείωνε με τον Τσαβαρή αλλά τελικά εσείς είστε καλύτεροι. Σαΐνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/10/14 16:05

    Επειδή τυχαίνει να ξέρω κι εγώ κάτι με το θέμα σας λέω ότι η βοήθεια του Λαλάκη στην παράταξη Πίπη-γιαννάκη κόστισε στο Δήμο 300.000 ευρώ που τα πήρε με την απόφαση που ψήφισε ο γιαννάκης το Δεκέμβριο του 2006 λίγο πριν αναλάβει ο Πίπης. Ο Λαλάκης και μερικοί άλλοι θα τρώγανε μέχρι 20 χρόνια φυλακή, αλλά ας είναι καλά ο Μηνάς που τους την χάρισε. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ ταλαπωρηθήκανε αρκετά, κανείς δεν βγήκε μετά το απαλλακτικό βούλευμα να πει κάτι εναντίον του, έστω σαν ξέσπασμα. Αυτό λέει πολλά.
    Τα λεφτά όμως φαγωθήκανε.Τα καραβάκια δεν φτιάχνονται τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/10/14 17:04

    βλέπω κύριε Ναννο οτι τούς ιατρικούς ορους της ψυχασθένειας τους γνωρίζετε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/10/14 17:10

    15:42
    Κύριε εισαγγελέα, η καλύτερη άμυνα δεν είναι πάντα η επίθεση, κυρίως όταν έχει δίκιο ο συνομιλητής σου. Εστω μια συγκατάβαση για τον κόσμο, λίγη συμπόνια, εσύ ψυχή δεν έχεις; Αλλά ξέχασα εσύ πληρώνεσαι. Που να ξέρεις πως περνάμε εμείς στα σπίτια μας. Εσύ θα γυρίσεις στο σπιτάκι σου και θα έχεις φαγητό στο τραπέζι, και την θέρμανση σου θ' ανάψεις. Εμάς μας ρωτάς πως περνάμε; Το κολπάκι πάλιωσε και δεν πιάνει πλέον. Με κάτι τέτοια πήρατε μας κοροϊδέψατε και πήρατε την ψήφο μας. Τι νομίζεις, ότι μας τρομοκρατείς; Που αν είχες λίγο φιλότιμο θα στεκόσουν στο πλευρό του κοσμάκη.
    Οποιος διαφωνεί είναι ο Τσαβαρής ε; Ναι καλά, να τα πεις αλλού αυτά. Προσπαθείς να φιμώσεις τον κόσμο. Αν ο προηγούμενος ήταν ψωνάκι και μεγαλομανής ήταν λιγότερο επικίνδυνος από εσάς. Εγκληματείτε σε βάρος του λαού. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Λεφτά υπάρχουν, έτσι μας λέγατε. Και ότι σκόπιμα δεν τα εισέπραξε ο τέως. Για να σας δω. Βρήκατε την εύκολη λύση, αφαίμαξη από μας. Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/10/14 18:01

    15΄¨:42...Ασε τις Μ--------ιες που σε βαζουνε να γραφεις..ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ,,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ....ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ .....ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ..ΘΙΑΣΟ......ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/10/14 18:30

    Ποιός βάζει στοίχημα ότι αύριο ο Τσαβαρής θα προτείνει 100% αύξηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/10/14 18:40

    Ανώνυμος30/10/14 18:34
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗ (ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΛΙΑ). ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ,ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος30/10/14 19:04

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ;;;;;;;; ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΕΤΡΟ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΥΖΕΡΙΑ.ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος30/10/14 22:27

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ;ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΝΕ ΟΛΟΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.......................

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος30/10/14 23:02

    Ρε Τσαβαρογάβ, πήγαινε στον πρωκτολόγο να σου στενέψει λίγο τη σούφρα που στην ξεχείλωσαν οι εκλογές...
    Αντε προτού αρπάξεις καμιά γρίππη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος2/10/18 10:04

    KALA AFTOS EINAI TELEIOS HAZOS TON EHOUN KANEI VOUKINO PANELADIKA , GELAEI OLI H ELLADA MAZI TOU . STIN SALAMINA THA TOU PETAKSOUME AVGA KAI NTOMATES SE LIGO STO DROMO KAI VGENEI NA KANEI ANAKOINOSIDEN MILAO GIA TIN DIMARHESA POU EGINE TELEIOS REZILI .SE LIGW THA FAS AVGA KAI NTOMATES STO DROMO TIMISOU TO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.