Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Οκτ 2014

Γιάννης Τσαβαρής, ο άκρατος ρεβανσισμός χωρίς στοιχεία, θα γίνει πολιτικός βρόχος σε αυτούς που τον χρησιμοποιούν και καθοριστικός ανασταλτικός παράγοντας για την λειτουργία του Δήμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με αφορμή την δημοσίευση της  27ης Οικονομικής Επιτροπής την 30η-9-2014 έχω να κάνω την  εξής δήλωση:
1)      Για ένα τόσο σοβαρό θέμα από ηθικής και μόνο, για μας απόψεως, η ευαισθησία της Δημάρχου ήταν να κάνει έκτακτη σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής την 30η -9-2014 όπου ενημερωθήκαμε δύο ώρες πριν την συνεδρίαση, ενώ η «επίδικη» διαταγή πληρωμής -που αφορούσε την πλακόστρωση του αύλειου χώρου του Ιερού Ναού από τον ανάδοχο του έργου- είχε κατατεθεί στον Δήμο από τις 12-9-2014 ενώ η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στις 25-9-2014 είχε υποβάλει το δικό της «διαβλητό» και «στημένο» πόρισμα.
2)      Πρότεινα στην κ. Δήμαρχο, που είναι και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς και στα μέλη της, να διαβιβάσουν το θέμα για συζήτηση, όπως ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα, στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου το θέμα αυτό να λάβει όσο μεγαλύτερη δημοσιότητα γίνεται και φυσικά να μας δοθεί ο χρόνος αλλά και η δυνατότητα να αποδείξουμε την «στημένη- fast track» διαδικασία δίωξης που επιθυμεί η κ. Δήμαρχος και η πλειοψηφία της Ο.Ε.
3)      Επίσης ζήτησα από την πρόεδρο της Ο.Ε. (Δήμαρχο) να απευθυνθούν στο Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας), προκειμένου να κληθεί πραγματογνώμονας για να επιμετρήσει και να κοστολογήσει το μέγεθος των εργασιών που έγιναν στον ευρύτερο αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου και στο παρακείμενο λαογραφικό μουσείο Αμπελακίων, αφού αμφισβητούμε τη σοβαρότητα του πορίσματος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
4)      Πρότεινα στην Πρόεδρο (Δήμαρχο) και στα μέλη της Ο.Ε., να επισκεφθούμε επιτόπου -πριν αποφασίσουμε για το συγκεκριμένο θέμα- ώστε να έχουν ιδία άποψη για το μέγεθος των εργασιών.
Δυστυχώς, επειδή καμία από τις προτάσεις μου δεν εξυπηρετούσε την πολιτική τους εμπάθεια με fast track διαδικασίες δεν έγινε αποδεκτή.
Κλείνοντας, καλώ όλους τους δημότες Σαλαμίνας οι οποίοι ενδιαφέρονται να δουν (το οποίο είναι οφθαλμοφανές) το μέγεθος των εργασιών, να επισκεφθούν τον αύλειο χώρο της εκκλησίας στο Αμπελάκι, προκειμένου να έχουν κι αυτοί άποψη για το μέγεθος της παρέμβασης.
Θέλω να τονίσω ότι η εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου την οποία και ευχαριστώ, απερίφραστα απορρίπτει τα αναφερόμενα στην τεχνική έκθεση των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, οι οποίοι παρουσιάζουν το κόστος της κατασκευής σε 2.592 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.ΠΑ. και τούτο διότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατά την διάρκεια των εργασιών.
Επίσης  τονίζω ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι εργασίες εποπτεύονταν επαρκώς με δύο υπαλλήλους από την αρμόδια υπηρεσία Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. (σχετικά έγγραφα στη διάθεση οποιουδήποτε).
Τέλος θέλω να επισημάνω στον «ιθύνοντα νου» όλης αυτής της ιστορίας με fast track διαδικασίες, ότι ο άκρατος ρεβανσισμός χωρίς στοιχεία, είναι αφενός μεν βέβαιο ότι θα γίνει πολιτικός βρόχος σε αυτούς που τον χρησιμοποιούν και καθοριστικός ανασταλτικός παράγοντας για την λειτουργία του Δήμου.
Γι’ αυτό  προκαλούμε για άλλη μια φορά την κ. Δήμαρχο και προκειμένου να ενημερωθούν σωστά οι δημότες, εφόσον έχει την πολιτική ευαισθησία,  να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση.  
Σαλαμίνα 01/10/2014
Ο
π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
 
Γιάννης Τσαβαρής

113 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/14 01:05

    ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 01:47

      Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει η δήμαρχος όταν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, Οικονομική, Τεχνική και Νομική Υπηρεσία της λένε ότι το έργο αυτό είναι όχι μόνο παράνομο αλλά και υπερτιμολογημένο 10 φορές επάνω και ότι θα πρέπει να τον στείλει στον Εισαγγελέα; Να μην τους άκουγε;
      Αν δεν το έκανε και τον κάλυπτε, τότε θα πήγαινε η ίδια για συνέργεια, απιστία και παράβαση καθήκοντος.
      Αυτό ήθελες;
      Και εν πάση περιπτώσει, θέλουμε την κάθαρση ή όχι; Μίλα ξεκάθαρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 11:51

      όχι έτσι, αν ήταν έτσι όλη η ελλαδα πρέπει να ήταν στα δικαστήρια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/14 00:37

      Γιατί κ. Τσαβαρή να το φέρει στο Δ.Σ.; Οι παρανομίες πάνε στον εισαγγελέα και όχι στα Δημοτικά Συμβούλια!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/10/14 14:06

      ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/14 01:10

    Δηλαδή, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, Οικονομική Υπηρεσία, Τεχνική Υπηρεσία, Νομική Υπηρεσία είναι ανόητοι;
    Αυτό μας λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/14 01:34

    Πρέπει να ντρέπεσαι για όλα αυτά που έκανες .Έφερες στο νησί μας και ειδικά στον δήμο ανήθικες και πρωτόγνωρες μεθόδους λεηλασίας του δημόσιου χρήματος και το κυριότερο τις επέβαλες και συνεχίζεις με τον θρασύτητο τρόπο που σε χαρακτηρίζει χωρίς κανένα ίχνος ντροπής να τις υπερασπίζεσαι .Ντροπή σου τσόγλανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/14 01:55

    ΓιανΆκη, αυτό είναι η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου.
    Ακολουθούν ατέλειωτες ρεμούλες απάτες και αρπαχτές.
    Βάλε εφτά τσίγκινα και βλέπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/14 03:08

    Ας του πει κάποιος ότι είναι τέως κι όχι απλώς πρώην.
    Ας του πει κάποιος ότι το " πρώην" γράφεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ κι όχι κολοβωμένο "π".
    Ας του πει κάποιος ότι η τεχνική υπηρεσία του ίδιου Δήμου, που με τόση ευκολία χαρακτηρίζει το πόρισμά της «διαβλητό» και «στημένο», έχει επί των ημερών του βγάλει πολλά πορίσματα. Κι αυτά διαβλητά και στημένα ήτανε ή να θυμηθούμε τις καταγγελίες της οικογένειας του αείμνηστου για την αφόρητη πίεση που του ασκούσε, γιατί άραγε;
    Κι αν δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τέως κι όχι πρώην, ένας καλός κύριος στην οδό Σκουζέ θα του το εξηγήσει με πολύ προθυμία οσονούπω.
    Όσο για τις fast track διαδικασίες (τό ΄μαθες κι αυτό φωτεινέ παντογνώστη;) ας του πει κάποιος ότι από δω και πέρα δεν θα είναι απλώς fast track οι διαδικασίες αλλά super fast για το lark city (αφού έμαθες και Αγγλικά τώρα Γιαννάκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 11:49

      Εσυ τι εισαι μωρή,η κυρία επί των τιμών και θα μας κρατήσεις το ceremonial; Όταν τελειώσεις να έρθεις στα σελήνια να σου δώσω και κάτι άλλο να κρατήσεις..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 14:44

      ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ"....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/14 06:57

    Γιανν ΑΚΗ φέρε πίσω την σφραγίδα του Δήμου Α Λ Η Τ Α Ρ Α που μ΄αυτήν συνεχίζεις και σφραγίζεις βεβαιώσεις ψεύτικων έργων. .
    Είσαι για πολλές σφαλιάρες, σαν αυτές που έφαγες στα Κανάκια.... ξέρεις τι εννοώ γι΄αυτό σταμάτα τις βρωμιές εις βάρος του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/14 07:34

    Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις πρωην !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 14:51

      ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ
      GO TO SLEEP GIANNI
      hajdutët ΓΙΑ ΤΟΝ καπετανακη

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/14 07:35

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ! ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/10/14 08:08

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ ΜΠ............Ο ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΣ. ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΥ.............Σ.ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ,Η ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ,ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/10/14 08:18

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/10/14 09:23

    Φωτη Λαμπρο που τον βρηκες τον κομπογιανιτη δικηγορο,σε εκαψε.ρωτα καποιο αλλον να σου πει πως σε εκαψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/10/14 10:27

    KYRIE TSABARI MIAS KAI IRTHE TO THEMA STIN EPIFANIA EROTISES TOYS KATIKOYS STIN AYLEA TIS EKLISIAS POY PERIFRAXES ME PIO TROPO THA EXOYN PROSBASI STA SPITIA TOYS KAI TELEYTEO PIOS O LOGOS TOY ERGOY AYTOY SE MIA PERIOYSIA POY DIAXIRIZETE I EKLISIA KAI OXI SE ENA DIMOSIO XORO TOY DIMOY???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/10/14 10:36

    Ρε Αγαπίου, τόσο μαλ....... είσαι;
    "Δεν διαβλέπω τίποτα στον ορίζοντα ", έτσι δεν είπες;
    Ε, ούτε 3 μέρες δεν περάσανε από τη συνέντευξη που έδωσες και διαψεύστηκες.
    Τι να υποθέσω, ότι έχεις μεσάνυκτα;
    Εσύ που ξέρεις τα πολλά λοιπόν, μπορείς να μας πεις αυτό πώς λέγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 22:14

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/10/14 10:49

    μπαίνεις στην διαυγεια και τρελαίνεσαι το 12 πληρώσαμε 80000 ευρώ τηλέφωνα 7000 τον μήνα και τα τοπικά (στην ελλαδα)ειναι τσάμπα έτσι!! είσαστε στα καλά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/10/14 11:04

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟSALAMINANEWS.EU συνεντευξη Τυπου,
    Την ερωτησε ,η Δημοσιογραφος,τι γιορταζουμε σημερα, και παρ ολο που η ιδια της ειχε κανει τον Προλογο. η Δημαρχος λεει;
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2500 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2021 ; ΠΟΣΟ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΛΛΑΕΣΥ ΟΛΟΙ,ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.ΤΟΝ ΘΑΒΑΤΕ..ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΤΥΑΡΙΑ.ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;;;;;;;;; ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ.ΠΟΛΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ.ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ.;;;;;;.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙ Α ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚ. ΜΑΡΙΔΑΚΗ.ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 13:32

      Θα σας περάσει, δεν είναι τίποτα. Ένα loxatanil και όλα περνάνε.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος2/10/14 12:27

    ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΡΕΤΟΥΖΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΡΟ. ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Η "ΠΑΡΑΔΩΣΗ" ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΚΙΝΗΣΗ" ΤΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ. ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ. Ο ΚΟΡΡΟΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;;;; ΜΗΜΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΟΡΑ";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/10/14 12:42

    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ(;;;;;;;;;;;;) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ......ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ,,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/10/14 14:08

    Αφού όλα τα αρχιλαμόγια της Κούλουρης πίνουν καφέ κάθε πρωϊ στο γραφείο του Μιχάλη Κορρού σας ρωτάω ρε παιδιά. Τι δουλειά έχουν κάθε μέρα στο Δήμο Ο ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ , Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ , Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ και άλλοι. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ βλέπει δίπλα της η κοιμάται όρθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 14:34

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 14:39

      ΑΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ: ΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΙΤΣΙΚΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟ. ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΡΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ" ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ;;; Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΤΕΛΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/10/14 14:43

      ΑΝ Η ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ "ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ" ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ; ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ "ΑΜΑΡΤΩΛΗ" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΝΕΑ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ... ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/10/14 14:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/10/14 14:14

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Ποια είναι η γυναίκα που έρχεται παράμομα κάθε πρωϊ στο Δήμο και κρύβεται στο Γραφείο του Μπαταρόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/10/14 14:16

    Χα , Χα , Χα. Ρε συ ο Αργυράκης και ο Μιχάλης μεγάλα... χα , χα , χα , χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/10/14 14:54

    Hajdutët pista farë KAPETANAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/10/14 14:56

    Hajdutët pista DUA sëmurë DUHET BËRË në burg dhe dhe shefi juaj. Pires GJITHA bum TONA PARA ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/10/14 15:28

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 16:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 22:20

      ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος2/10/14 15:52

    Παπαθεοχάρης-Καπετανάκης- Τσαβαρής η τριάδα της αρπαχτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 16:09

      aytoi re 15''28 itan treis tote ..simera poy eine 25 ti exei na gini sto mpoyr.........lo signomi dimarxia .arxiste apo ton penintariko me ta nera kai anevite pros ta pano na deite

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/14 08:18

      Τσαβαρης, Παπαθεοχαρης, Καπετανάκης, Δερτουζος η τετράδα της αρπαχτης.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος2/10/14 16:12

    ΚΑΛΕ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ. ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ Ο.Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ .ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ,ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/10/14 16:38

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 17:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/14 17:58

      ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ;;; Ο ΕΝΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΘΑ ΤΟ ΔΙΔΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/10/14 19:19

      Πες μας ρε Μάνο πες μας έχουμε μεγάλη αγωνιά να μάθουμε είπες αγαπημένοι και αγαπημένες ,είπες ότι άφησες ιστορία στο νησί, ότι δεν καταχράστηκες ούτε ένα ευρώ , ότι για όλα έχεις τιμολόγια .Η κοινωνία του νησιού μας είναι σε υπερένταση θα ακούσουμε τίποτα στα δελτία ειδήσεων το βραδύ θα την μετάδοση το ΒΒC .Έλα ρε Μάνο σε εκλιπαρεί ένα ολόκληρο νησί πες μας τι έγινε επιτέλους .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/10/14 23:46

      Όχι ρε έχει δίκιο ο Μάνος σε ΟΛΑ και για ΟΛΑ έχει τιμολόγια ΣΑΡΕΛΑ, το τι κωλόχαρτο αγόρασαν στην τριετία δεν λέγετε.
      Το μόνο που μένει να δούμε Μιχαλάκη και μην κάνεις το κορόϊδο, είναι αν η αναγραφόμενες ποσότητες στα τιμολόγια αγοράς της δευτεροβάθμιας, ανταποκρίνονται και στις ποσότητες που τελικά παρέλαβαν τα σχολεία.
      Έκανες τις συγκρίσεις ως όφειλες; Κι αν όχι ποιος ο λόγος ρε Μιχαλάκη;
      Λογικές ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις, έχεις κότσια Μιχαλάκη;
      Αν όχι παράταττα και πήγαινε σπίτι σου μη στα χώνουμε κιόλας όλοι εμείς οι βρωμιάρηδες οι ανώνυμοι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/10/14 23:55

      Όχι ρε έχει δίκιο ο Μάνος σε ΟΛΑ και για ΟΛΑ έχει τιμολόγια ΣΑΡΕΛΑ, το τι κωλόχαρτο αγόρασαν στην τριετία δεν λέγετε.
      Το μόνο που μένει να δούμε Μιχαλάκη και μην κάνεις το κορόϊδο, είναι αν η αναγραφόμενες ποσότητες στα τιμολόγια αγοράς της δευτεροβάθμιας, ανταποκρίνονται και στις ποσότητες που τελικά παρέλαβαν τα σχολεία.
      Έκανες τις συγκρίσεις ως όφειλες; Κι αν όχι ποιος ο λόγος ρε Μιχαλάκη;
      Λογικές ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις, έχεις κότσια Μιχαλάκη;
      Αν όχι παράταττα και πήγαινε σπίτι σου μη στα χώνουμε κιόλας όλοι εμείς οι βρωμιάρηδες οι ανώνυμοι.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος2/10/14 17:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/10/14 17:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/10/14 17:42

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Η ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΚΑΛΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΡΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/14 00:52

      Ρε τόσο βλάκας είσαι;
      Η Νάννου και η Οικονομική Επιτροπή δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ΄ αυτό που πρότεινε σύσσωμη η Νομική Υπηρεσία του Δήμου, κατόπιν των εισηγήσεων της Οικονομικής και της Τεχνικής Υπηρεσίας.
      Αν δεν έπαιρνε την απόφαση αυτή, εγκυμονούσε κινδύνους να πάνε αυτοί οι ίδιοι για υπόθαλψη εγκληματία.
      Λες να είναι και οι τρείς υπηρεσίες ψεύτες και βλάκες; Λιγάκι δύσκολο δεν είναι;

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος2/10/14 21:33

    αλητεια blogs αλητεια blogs αλητεια blogs αλητεια blogs αλητεια blogs. εάν φοράτε παντελόνια βάλτε και το ονοματάκι σας ξεφτίλες. Και εσείς που βρίζετε τον Τσαβαρή και την παρέα του σεις που βρίζετε την Νάννου και την παρέα της. Όλοι είσθε ξεφτίλες. Η αλητεία στο μεγαλείο της. Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του blog.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 22:38

      το δικο σου ονοματακι ποιο ειναι δεν μας το ειπες ρε τρομπα;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος2/10/14 22:17

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ;;;;;;;ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Σ Π.Α ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;;;;; ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ.ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;;;;;;.ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΙΑ ΣΕ ΘΕΙΑ. ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/10/14 22:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/14 22:41

      πωωωπππωωπωπω....θα τρελαθωωωωωω.......

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος2/10/14 22:47

    Στον 22:38 Θα σου απαντήσω με την δική σου ορολογία ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ!!!!! Εάν έβριζα και έθιγα συμπολίτες μου και δεν έγραφα το ονοματάκι μου θα ήμουνα ξεφτίλας.. Μπορούμε λοιπόν να συγκριθούμε; Είμαστε το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/14 13:56

      στον 22.47...ουτε εγω εβρισα κανεναν παρα μονον εσενα ανωνυμε τρομπα....μαγκιες του κωλου λες......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/14 13:58

      υ.γ.....σιγουρα δεν ειμαστε το ιδιο.... πολυ σιγουρο..... αλλα οποιος ανακατευεται με πυτουρα λεει ο λαος.....!!!!.....βλακα ανωνυμε.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/14 14:05

      υ.γ. 2....κατα τα αλλα....μπορει να ειμαστε και φιλοι.....που ξερεις;;;; αι μολις βρεθουμε να πουμε γεια σου ρε φιλε τι κανεις;;;;;

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος3/10/14 00:51

    ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ
    ΣΗΜ 1: ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΣΗΜ 2: ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
    ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/14 12:56

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΕΣΥ.ΟΠΛΑ ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΤΛ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗ.......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/14 13:50

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/14 13:52

      βγαλτα στην φορα ντε.........μην λες μονον λογια......αντε......θα το χαρουμε πολυ......

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος3/10/14 09:31

    Μικέ αλλά πολύ μικρέ Γιαννάκη ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απάντήσεις και να πληρώσεις για όλα αυτά που έκανες. Θυμάσε τοσοδούλη που έσερνες στα δικαστήρια παιδιά να τους ακυρώσεις τις συμβάσεις τους για 360 Ευρώ; Θυμάσε που πρόσβελνες ανθρώπους και μείωνες αξιοπρέπειες; Θυμάσε που είχες ηγετικό ύφος και δεν έλεγες ούτε μια καλημέρα; Εσύ μπορείς να τα ξέχασες αλλά δυστυχώς όλοι εμείς τα θυμόμαστε και ήρθε το ΠΛΗΡΩΜΑ του χρόνου να το απολάυσουμε επιτέλους την αποκαθήλωσή σου. ΜΙΚΡΕ Γιαννάκη τελικά είσαι πολύ μικρότερος απο ότι φανταζόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/14 13:49

      πολιτικος τυχοδιωχτης.......γιατι αχολειστε με πεθαμενους ρε παιδια;;;;;;;; καποιος που ξερει καλα τι λεει...!!! του αξιζει καθε χλεβασμος.....ανθρωπακι με παντελονακια σουφρας........εσπυρες μισος λογο συμπεριφορας βλακα.....τωρα θα το εισπραξεις θες δεν θες πατσαβουρα.........

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος3/10/14 09:37

    MIRE DITA lavire KAPETANAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/10/14 12:52

    ασχοληθείτε με τους υπαλληλους του δημου και θα δειτε ποια ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια εκει μεσα. ο καθε δημαρχος γινεται συνεργος της απατεωνιας τους εκει μεσα .Ρουλα προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/10/14 13:31

    μήπως μπορούμε να ξέρουμε πότε θα τον πάρουνε δεμένο για Κορυδαλλό;;
    να το ξέρουμε εμείς τα τζαμπαρόσκυλα, να πάμε στο κελί να του κρεμάσουμε κουρτίνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/10/14 15:43

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Η ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΚΑΛΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΡΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/14 16:46

      Ρε τόσο βλάκας είσαι;
      Η Νάννου και η Οικονομική Επιτροπή δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ΄ αυτό που πρότεινε σύσσωμη η Νομική Υπηρεσία του Δήμου, κατόπιν των εισηγήσεων της Οικονομικής και της Τεχνικής Υπηρεσίας.
      Αν δεν έπαιρνε την απόφαση αυτή, εγκυμονούσε κινδύνους να πάνε αυτοί οι ίδιοι για υπόθαλψη εγκληματία.
      Λες να είναι και οι τρείς υπηρεσίες ψεύτες και βλάκες; Λιγάκι δύσκολο δεν είναι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/14 21:53

      ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ.... ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος3/10/14 16:21

    Ευτυχώς ρε τζαμπαρόσκυλο που έχουμε εσένα με τη λογική σου
    Μας τα εχεις ζαλίσει με τα ίδια και ιδια !
    Το θέμα πήγε στον εισαγγελέα!
    Πες του γιανννάκη, του αρχιαπατεώνα αφεντικού σου, να βρει δικηγόρο και συ πήγαινε να του γλύψεις τα απαυτά!
    Δηλ. την τέχνη που πάντα ήξερες και την έκανες καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/10/14 17:15

    Με τον Φωτεινουλη και τον Αργυρουλη τι τρεχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/10/14 21:47

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Η ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜ. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΚΑΛΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΡΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/10/14 22:07

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ (ΜΗΝΑΣ - ΤΡΑΥΛΟΣ) , ΜΕΣΥΝΘΗΜΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΙΚΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ. ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος3/10/14 22:12

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ (ΜΗΝΑΣ - ΤΡΑΥΛΟΣ) , ΜΕΣΥΝΘΗΜΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΙΚΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ. ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος4/10/14 07:53

    Τι λες ρε μανάρι μου. Ξέρεις τι λες; Τη μήνυση δεν την έκανε η Νάννου και την έκανε η Οικονομική Επιτροπή. Ποιος είναι Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ; Ο μπακάλης της γειτονειάς. Όταν πάει στο δικαστήριο και αθωωθεί η ξευτίλα ποιανού θα είναι; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό το έργο ήρθατε να κανετε στον Δήμο; Να κατασκευάζετε κατηγορητήρια;; Και έχετε την εντύπωση ότι θα μπορέσετενα κάνετε ένα βήμα χωρίς τον έλεγχο και την μύνηση; Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να φάει μία μήνυση η Νάννου , ένας Δήμαρχος και μέχρι να πάει στο δικαστήριο να έχει την ρετσινιά ότι είναι κλέφτης ; Κάθε μέρα θα πεύτει και μία μήνυση. Αυτόν τον Δήμο θέλετε; Είσθε πολύ γελασμένοι εάν νομίζετε ότι εσεις θα σέρνετε στα δικαστήρια τον Τσαβαρή και αυτός θα σας κοιτάει. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει να γίνει άσχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/14 09:10

      ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/14 09:11

      ΓΚΑΜΠΕΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ- ΑΓΑΠΙΟΥ - ΣΟΦΡΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΞΕΧΡΑΙΩΣΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/14 09:14

      ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/10/14 14:34

      Τον Τραυλο τον ξεχάσατε. Μέχρι κι αυτόν μυνησε λίγο πριν απ έλθει. Όμως πίσω έχει η αχλαδα την ουρά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/10/14 14:50

      Μικρέ Γιαννάκη σου θυμίζω την αθλιότητα σου να στείλεις για κακούργημα όλο το Δήμο. Συμβούλιο επί Σοφρα. Σου θυμίζω επίσης ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο . Ήταν για την εργολαβία του Μάκη Λούκα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανεις να σε ξεσκίσει μετά. Κιεκβιαζεις κι από πανω; και έχεις και παράπονο; Μικρέ Γιαννάκη κάνε λίγη υπομονή .Σε λίγο θα καταλάβεις τι εστι βερίκοκο!!!

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος4/10/14 14:40

    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος4/10/14 15:07

    Ο Τραυλος καθ' όσον γνωρίζουμε ήταν μόνο χορηγός. Ο μικρός Γιαννάκης ήταν χορηγός αδειών οδήγησης, γκαράζ, ηλεκτρικού ρεύματος, βενζιναδικων. Νομίζω ότι επιτελουσε κοινωνικό έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος4/10/14 17:05

    Ρε ηλίθιοι καταφέρατε να συσπειρώσετε τον κόσμο του Τσαβαρή. Η ιστορία θυμίζει τον Παπανδρέου που το 1989 τον έστειλαν στο ειδικό δικαστήριο και το 1993 έγινε πάλι Πρωθυπουργός.Συνεχείστε όπως αρχίσατε. Στον 22:12 ο Τραυλός δεν κάνει τέτοιες μαλακίες .Πάνως όποιος και να είναι συγχαρητήρια στον επικοινωνιολόγο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξάχνατε πολύ να τον βρείτε....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/10/14 17:08

    Ρε ηλίθιοι καταφέρατε να συσπειρώσετε τον κόσμο του Τσαβαρή. Η ιστορία θυμίζει τον Παπανδρέου που το 1989 τον έστειλαν στο ειδικό δικαστήριο και το 1993 έγινε πάλι Πρωθυπουργός.Συνεχείστε όπως αρχίσατε. Στον 22:12 ο Τραυλός δεν κάνει τέτοιες μαλακίες .Πάνως όποιος και να είναι συγχαρητήρια στον επικοινωνιολόγο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξάχνατε πολύ να τον βρείτε....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ανίερε στόκε πας καλά;

      Συγκρίνεις τον πολιτικό "ΠΑΣΑΡΗ" με τον Αντρέα Παπανδρέου;

      Ζήτα συγνώμη ρε ηλίθιε ΑΜΕΣΩΣ

      Ρε τι δουλειά έχει η "βούρτσα" με την "π@@τσα" ;

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που θα μπορούσε να γράψει τέτοιο σχόλιο είναι ΜΟΝΟ ο ίδιος ο Τσάβες ή το εξόφθαλμο για να στηρίξει τον έρωτα της ζωής της

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/14 20:59

      ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ? ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ? ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΡΕΑ

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος4/10/14 19:39

    Γιαννάκη μικρέ ηρέμησε. Σε λίγο θα μείνεις μόνος σου. Αφού έφτασες στο σημείο να προσομοιωνεσε με τον Αντρέα . Πόσο ακόμη θα ξευτιλιζεις όσους σουχουν απομεινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/10/14 11:06

    Θα περάσει δύσκολες ημέρες. Σημειώστετο. Όλα αυτά που κάνει σκοπό έχουν να εκβιασει την κ.Νανου. Παλιά μας τέχνη κόσκινο. Και να την εκφοβισει!! Κατά βάθος είναι πανικοβλητος. Ξέρει τι έχει κάνει. Όπως ξέρουν κι άλλοι. Η υπόθεση της Παναγιτσας στο Αμπελακι έχει πολύ βάθος. Βολτυρακη- Αστυνομία- πλαστογραφια -ημερομηνίες κ.λ.π. Επομένως κ.Τσαβαρη άφησε τους λεονταρισμους και ζήτα τον οίκτο τής κ. Νάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος5/10/14 11:07

    Θα περάσει δύσκολες ημέρες. Σημειώστετο. Όλα αυτά που κάνει σκοπό έχουν να εκβιασει την κ.Νανου. Παλιά μας τέχνη κόσκινο. Και να την εκφοβισει!! Κατά βάθος είναι πανικοβλητος. Ξέρει τι έχει κάνει. Όπως ξέρουν κι άλλοι. Η υπόθεση της Παναγιτσας στο Αμπελακι έχει πολύ βάθος. Βολτυρακη- Αστυνομία- πλαστογραφια -ημερομηνίες κ.λ.π. Επομένως κ.Τσαβαρη άφησε τους λεονταρισμους και ζήτα τον οίκτο τής κ. Νάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/14 13:33

      Τον ΟΙΚΤΟ ΤΗΣ ...ΔΗΜΑΡΧΕΣΣΑΣ..;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ..ΜΕΔΙΚΩΝ.......ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ.....ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ..ΚΑΛΑ......ΜΕΧΡΙ ΤΑ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,,,,,,,
      Ακουστηκε απο ΔΗΜΑΡΧΙΑ ,,μερια οτι δεν βγαινουν ...και ισως δε πληρωθουνε οι υπαλληλοι,τουλαχιστον..στην ωρα τους.......Μαστρο....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ..ΟΡΓΑΝΑ....ΓΚΕΓΚΕ....

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος5/10/14 19:54

    Eίναι ντροπής για την δημοτική αρχή να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο που έφερε στο νησί 10 εκατ. ευρώ για να τελειώσει η σταματημένη επί 2 χρόνια αποχέτευση, 10 εκατ. ευρώ για λιξηπρόθεσμα για να ξπφληθούν οι τοπικοί και όχι μόνο προμηθευτές που είχαν χρεώσει προηγούμενοι Δήμαρχοι, ενα Δήμαρχο που έφερε έργα από το ΕΣΠΑ αξίας 80 εκ. ευρώ. Να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο με κατασκευασμένα στοιχεία ότι μία πλατεία κόστισε 2.5οο ευρώ μαζί μετο φ.π.α και όχι 25.000 ευρώ. Φανερώνει μία Δημοτική αρχή που θέλει να κατασκευάσει ενόχους. Η ανακοίνωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι χαστούκι στουσ εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της άθλιας ιστορίας. Ανπεναόρθωτα εκτίθεται η κ . Νάννου που παρασύρεται από γνωστούς άγνωστους χωρίς να μπορεί μόνη της να ενεργήσει. Η ενέργεια αυτή της καςΝάννου οδηγεί τον δήμοπλέον σε παράλυση. Το μίσος της δεν τηνέχει αφήσερι να καταλάβει τι έχει κάνει. Θα τα βρεί μπροστά της. Το πρώτο χαστούκι το έφαγε. Ακολουθούν και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος5/10/14 19:55

    Eίναι ντροπής για την δημοτική αρχή να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο που έφερε στο νησί 10 εκατ. ευρώ για να τελειώσει η σταματημένη επί 2 χρόνια αποχέτευση, 10 εκατ. ευρώ για λιξηπρόθεσμα για να ξπφληθούν οι τοπικοί και όχι μόνο προμηθευτές που είχαν χρεώσει προηγούμενοι Δήμαρχοι, ενα Δήμαρχο που έφερε έργα από το ΕΣΠΑ αξίας 80 εκ. ευρώ. Να εγκαλέσει ένα Δήμαρχο με κατασκευασμένα στοιχεία ότι μία πλατεία κόστισε 2.5οο ευρώ μαζί μετο φ.π.α και όχι 25.000 ευρώ. Φανερώνει μία Δημοτική αρχή που θέλει να κατασκευάσει ενόχους. Η ανακοίνωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι χαστούκι στουσ εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της άθλιας ιστορίας. Ανπεναόρθωτα εκτίθεται η κ . Νάννου που παρασύρεται από γνωστούς άγνωστους χωρίς να μπορεί μόνη της να ενεργήσει. Η ενέργεια αυτή της καςΝάννου οδηγεί τον δήμοπλέον σε παράλυση. Το μίσος της δεν τηνέχει αφήσερι να καταλάβει τι έχει κάνει. Θα τα βρεί μπροστά της. Το πρώτο χαστούκι το έφαγε. Ακολουθούν και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος5/10/14 20:35

    χεστήκαμε τι είπε η επιτροπή ρε τρόμπα τζαμπαρόσκυλο! με ένα κατοστάρικο θα έγραφαν και ποιήματα!
    θα τα βρει όλα ο εισαγγελέας τζαβαροντόγκ

    αει στο διάολο απατεώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος5/10/14 21:34

    Προς τους Μηχανικούς του Δήμου που υπέγραψαν κατά παραγγελία ότι το κόστος της πλατείας έκανε 2000 ευρώ. Σας καταγγέλω ότι το κόστος είναι λιγότερο, είναι 1000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!. Σπάσατε τις πλάκες, είδατε τι έχει από κάτω; Δεν κανατε καλά την δουλειά σας!!!!!!!!. Στείλατε στο χημείο του κράτους να ελέξετε ποια είναι ποιότητα του τσιμέντου που χρησιμοποιήθηκε, Έγινε ανάλυση στο τσιμέντο εάν υπήρχε αρκετή ποσότητα ή έβαλαν όχρα σε χρώμα τσιμέντου; Φώναξαν εμειρογνώμονα να μας πει εάν αυτός που έκανε την λάσπη την έκανε σωστά; Διότι εάν δεν την έκανε σωστά και την έκανε γρήγορα ,αυτό σημαίνει ότι είχαμε λιγότερα εργατικά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα εργατικά ήταν λιγότερα και καταγγέλω τους μηχανικούς του Δήμου ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τιους.Εγώ όλα αυτά τα εκανα και έχω βγάλει συμπέρασμα. Το κόστος της πλατείας έχει 1000 Ευρώ!!!!!!!!! Είναι ντροπής και για τους μηχανικούς του Δήμου να μπλέκουν σε τέτοια πολιτικάντικα τερτίπια. Δεν επιτρέπεται κε Κριτσίκη. Εκτίθεσαι και σύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος5/10/14 21:41

    Προς τους Μηχανικούς του Δήμου που υπέγραψαν κατά παραγγελία ότι το κόστος της πλατείας έκανε 2000 ευρώ. Σας καταγγέλω ότι το κόστος είναι λιγότερο, είναι 1000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!. Σπάσατε τις πλάκες, είδατε τι έχει από κάτω; Δεν κανατε καλά την δουλειά σας!!!!!!!!. Στείλατε στο χημείο του κράτους να ελέξετε ποια είναι ποιότητα του τσιμέντου που χρησιμοποιήθηκε, Έγινε ανάλυση στο τσιμέντο εάν υπήρχε αρκετή ποσότητα ή έβαλαν όχρα σε χρώμα τσιμέντου; Φώναξαν εμειρογνώμονα να μας πει εάν αυτός που έκανε την λάσπη την έκανε σωστά; Διότι εάν δεν την έκανε σωστά και την έκανε γρήγορα ,αυτό σημαίνει ότι είχαμε λιγότερα εργατικά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα εργατικά ήταν λιγότερα και καταγγέλω τους μηχανικούς του Δήμου ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τιους.Εγώ όλα αυτά τα εκανα και έχω βγάλει συμπέρασμα. Το κόστος της πλατείας έχει 1000 Ευρώ!!!!!!!!! Είναι ντροπής και για τους μηχανικούς του Δήμου να μπλέκουν σε τέτοια πολιτικάντικα τερτίπια. Δεν επιτρέπεται κε Κριτσίκη. Εκτίθεσαι και σύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/14 09:01

      Όλα αυτά που κάνει ο Γιαννάκης σκοπό έχουν να εκβιασει την κ.Νανου και τη τεχνική υπηρεσία. Παλιά μας τέχνη κόσκινο. Και να την εκφοβισει!! Κατά βάθος είναι πανικοβλητος. Ξέρει τι έχει κάνει. Όπως ξέρουν κι άλλοι. Η υπόθεση της Παναγιτσας στο Αμπελακι έχει πολύ βάθος. Βολτυρακη- Αστυνομία- πλαστογραφια -ημερομηνίες κ.λ.π. Επομένως Γιαννάκη άφησε τους λεονταρισμους και ζήτα τον οίκτο τής κ. Νάνου.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος5/10/14 22:37

    ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/10/14 16:52

    ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΗ
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος6/10/14 17:00

    Τι λέτε ρε βλάκες. Ένας Δήμαρχος που έφερε στο νησί 100 εκατομμύρια ευρώ θα τον πάτε φυλακή γιατί χρέωσε τηνπλατεία 20 χιλιάδες και σεις με ψέμματα την βγάζετε 1900 ευρώ; Ρε είσθε σοβαροί θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες.1900 Ευρώ δεν κάνουν τα πλακάκια της τουαλέτας με την τοποθέτηση ενός σπιτιού. Ρε αναγνωρείστε όταν κάνατε μα@@@@κία. Δεν καταλαβαίνετε ότι ο άλλος θα σας κυνηγάει από το πρωϊ μέχρι το βράδυ; Δηλαδή τι περιμένετε εσείς θα τον ξεσκίζετε και αυτός θα σας κοιτάει; Ρε θα πάθετε της Αλεπούς τον θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/10/14 17:01

    Σπάσανε δύο πλάκες στον αύλειο χώρο στα Εισόδεια για να δουν τι έχει από κάτω. Τι ψαχνατε να βρείτε ρε ηλίθιοι τον κλεμένο θησαυρό; Δεν έπρεπε να ανοίξετε 2 έπρεπε να ανοίξετε περιμετρικα 22 τρύπες να βγάλετε 22 πλάκες, για να έχετε σαφή άποψη. Καλά η Νάννου εσύ ρε Κριτσίκη ,εσύ ρε Δημητράκη αυτά σας εμαθαν στο Πολτεχνείο; Να πηγαίνετε σε ένα Αρχαιολογικό χώρο και σαν τους κλέφτες να σπάτε τις πλάκες με κομπρεσέρ για να δείτε τι έχει από κάτω , για να εκτελέσετε εντολές της Δημάρχου; Εσύ Κριτσίκη εάν ερχόταν πολίτης και σου ζητούσε προσφορά για να κάνει δωρεάν αυτό το έργο της πλατείας θα του ζητούσες 1900 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α; Και δεν ντρέπεστε που υπογράφετε τέτοια χαρτιά; Μπορείς να μας πεις τι δουλειές πήρες το 2014 και πόσα πήρες από την κάθε μία; Στη Κούλουρη όλοι γνωριζόμαστε. Σοβαρευτείτε γιατί με τις ενέργειες αυτές θα αναγκάσετε τους πολίτες να γίνουν ρουφιάνοι και ο ένας να ρουφανεύει τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος6/10/14 17:40

    Γνήσιο τζαμπαροντόγκ, ξαφνικά σ΄έπιασε η πρεμούρα για τους πολίτες; τώρα είναι πολύ αργά......τώρα ανησυχούνε άλλοι γι αυτούς.......εσύ άντε ψόφα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/10/14 09:28

    ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/10/14 13:19

    ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σήμερα στο δικαστήριο που συζητιόνταν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου για την ανακοπή της Διαταγής Πληρωμής των 26.000 ευρώ, η πλευρά Τσαβαρή-Φώτη τρομαγμένη από τα αδιάσειστα στοιχεία και τεκμηρίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, παραιτήθηκε από την εκτέλεση της επιταγής που είχε υποβάλλει απαιτώντας το ποσό των 26.000 μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Δικαστήριο το 2016.
    Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά.
    Απ΄ αυτό καταλαβαίνει κανείς πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/10/14 19:56

    ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ !!! OVER !!!!
    --------------------------------------------------
    Σήμερα λοιπόν ήταν το δικαστήριο στο οποίο ο εργολάβος Φώτης (ο σχεδόν μοναδικός προμηθευτής μαρμάρων του Δήμου επί θητείας Τσαβαρή...) ζητούσε να πληρωθεί τα 25.000 ευρώ από τον Δήμο για την πλακόστρωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, και όχι για την πλακόστρωση του μεγάλου ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπως αρχικά πολλοί νόμιζαν, και όπως παρουσίαζε η έκθεση της εκκλησιαστικής επιτροπής. Αρκεί να κάνει κανείς μία αναζήτηση στο www.diavgeia.gov.gr και να δει την σχετική απόφαση του Δημοτ. Συμβουλίου για το συγκεκριμένο έργο. Η πλακόστρωση του μεγάλου ναού είχε γίνει ένα χρόνο πριν όπως ξέρουμε όλοι στη γειτονειά.

    Ο Δήμος σήμερα υπό την δημαρχία της κυρίας Νάννου έκρινε με βάση τις υπηρεσίες του ότι ο εργολάβος έπρεπε να πάρει κάπου 2.500 ευρώ (από τα 25.000 !!!) και πολλά του ήτανε. O Τσαβαρής όλες αυτές τις μέρες έσκιζε τα ιμάτιά του υπέρ του εργολάβου..., έλεγε ότι αυτά είναι ρεβανσισμός... και θα βάλει βρόχους στο λαιμό των συκοφαντών του κλπ φαιδρότητες.

    Σήμερα λοιπόν στο Δικαστήριο δινόταν η χρυσή ευκαιρία στον κύριο Τσαβαρή να αποδείξει ότι ο εργολάβος αδικείται από τον Δήμο. Και ω του θαύματος... ο εργολάβος με τους δικηγόρους του δήλωσαν ότι δεν θέλουν να γίνει η δίκη... δεν θέλουν τα λεφτά... και από ότι βλέπω ζήτησαν για το θέμα να γίνει κάποιο άλλο δικαστήριο μετά από 2 χρόνια!!! Εφήρμοσαν την τακτική "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ"...

    Τι έγινε κύριε Τσαβαρή;;; Γιατί τέτοια ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;;; Αληθεύει ότι ούτε καν εμφανίστηκες στο δικαστήριο;;; Γιατί δεν πήγες να υπερασπιστείς το "έργο" σου;;; Σε τόση εκτίμηση το έχεις;;; Εστειλες χτες το μήνυμα στον εργολάβο να κάνει την πάπια ;;; Γιατί;;; Μήπως διότι το πράγμα είχε αρχίσει να βγάζει ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ και ΜΠΟΧΑ... οπότε κινδυνεύατε να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι γουλί στο κουρείον "Ο ωραίος Κορυδαλλός";;;

    Σήμερα ξέροντας τι ΡΟΜΠΑ είχες να γίνεις μετά από τέτοια ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, προσπάθησες στην συνεδρίαση της Οικον. Επιτροπής με τον γνωστό ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ να φέρεις στα όρια την κ. Δήμαρχο, μη σεβόμενος ότι είναι γυναίκα και μάλιστα με ευαισθησίες και αυτό είναι προς τιμήν της. Το έκανες προκειμένου να σκεπάσεις επικοινωνιακά το σημερινό σου ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ !!! Τελικά ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ... και μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου... ξέρεις εσύ για που...
    Με την ευκαιρία, μια που θα πας μέχρι εκεί, δώσε χαιρετισμούς στον σύντροφο Ακη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.