Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Οκτ 2014

Γιάννης Τσαβαρής τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑΣ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ» ….ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ

Ζαλισμένη η κ. Νάννου από την αποτυχία της, λόγω της υπέρμετρης φιλοδοξίας της να εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (βλέπετε έλυσε μέσα σε τέσσερεις μήνες από την εκλογή της  όλα τα προβλήματα του τόπου…) και προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από αυτήν την αποτυχία της, προσπαθεί για άλλη μια φορά να μπερδέψει εσκεμμένα  τα γεγονότα πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεφύγει από το τραγικό πολιτικό λάθος που έκανε να εγκαλέσει τον τέως Δήμαρχο Σαλαμίνας για την κατασκευή ενός έργου που μπορεί να το δει οποιοσδήποτε θελήσει, αρκεί να επισκεφθεί τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Παράλληλα, θέλω να την ευχαριστήσω, γιατί μέσα από αυτό το δελτίο τύπου παραδέχεται και η ίδια ότι ο τέως Δήμαρχος Σαλαμίνας, δεν είναι «υπάλληλος» κανενός αναδόχου, και δεν νιώθει καμιά «εξάρτηση» ή «υποχρέωση» απέναντι σε ΚΑΝΕΝΑΝ… προκειμένου να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον στηρίζει με την παρουσία του σε όποια δική του θεμιτή δικονομική επιλογή.
Ξέρει επίσης πολύ καλά, ότι η έγκληση που υποβλήθηκε εις βάρος του τέως Δημάρχου Σαλαμίνας, με εισήγηση δική της από την Οικονομική Επιτροπή, για το συγκεκριμένο θέμα στις 30-9-2014, είναι ανυπόστατη στην ουσία της και προϊόν αρρωστημένης εμπάθειας οικονομικών - πολιτικών συνεργατών της και δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά ούτε στην διαδικασία της προανάκρισης….
Γνωρίζει επίσης –και αν δεν το γνωρίζει  μπορούν να της το πουν οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου – ότι δεν υπάρχει από την πλευρά του τέως Δημάρχου Σαλαμίνας, άτακτη υποχώρηση, διότι εάν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να υποδηλώνει υποχώρηση, σας προκαλώ να το δημοσιοποιήσετε άμεσα δηλώνοντας επίσης ότι είναι διαθέσιμος, αν αυτό μπορεί να γίνει, να ζητήσουμε την συντομότερη χρονική εκδίκαση της υπόθεσης.
Στο σημείο αυτό θέλω να προτείνω στην κ. Νάννου τα εξής:
1)      Κυρία Νάννου, σας ΠΡΟΚΑΛΩ στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δεχθείτε να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα ως θέμα προ των θεμάτων προκειμένου να ενημερωθούν με στοιχεία ΑΠΑΝΤΕΣ.
2)      Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα σας χορηγήσω έγγραφο της εκκλησιαστικής επιτροπής με τις υπογραφές των μελών που αναφέρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (η οποία απ’ ότι φαίνεται σας ενοχλεί πολύ) γύρω από την περιγραφή των εργασιών που έγιναν από τον ανάδοχο.
3)      Στην ίδια συνεδρίαση θα δημοσιοποιήσω και το δεύτερο πόρισμα των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας, που έκανε την εκτίμηση του έργου, την ύπαρξη του οποίου επιμελώς αποκρύπτατε και έτσι έχουμε το παράδοξο γεγονός να υπάρχουν την ίδια μέρα δύο πορίσματα για το ίδιο θέμα με τις υπογραφές των ίδιων υπαλλήλων της Τ.Υ. και του Διευθυντή αυτής.
Επίσης κ. Νάννου αφού νιώθατε τόσο σίγουρη για την καταγγελία σας και προκειμένου να υποβάλλετε μήνυση σε έναν τέως Δήμαρχο, γιατί φέρατε το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση της Ο.Ε., ενημερώνοντάς μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα μερικές ώρες πριν και χωρίς να έχουμε στα χέρια μας ούτε τις εισηγήσεις σας; (αυτά ούτε στα στρατοδικεία της χούντας δεν γίνονταν).
Γιατί κ. Νάννου δεν δεχθήκατε κατά την συνεδρίαση της Ο.Ε. στις 30-9-2014 την πρότασή μας για συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Γιατί κ. Νάννου δεν δεχθήκατε στην ίδια συνεδρίαση την πρότασή μας να κοστολογήσει το έργο πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος; Τι φοβηθήκατε;
Γιατί κ, Νάννου δεν δεχθήκατε στην ίδια συνεδρίαση την πρότασή μας να επισκεφθούμε όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής το έργο επιτόπου για να έχουμε ιδία άποψη;
Τέλος ρωτώ τα μέλη της Ο.Ε., εάν γνώριζαν την ύπαρξη και το περιεχόμενο του πορίσματος πουν τους απέκρυψαν.
Όσο για την ταμπέλα που υπάρχει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αν σας ενοχλεί μπορείτε να την καθαιρέσετε, αφού είναι πολύ εύκολο να γκρεμίζει κανείς, αλλά πολύ δύσκολο να δημιουργεί…..
Τα υπόλοιπα κ. Νάννου, αν έχετε την πολιτική εντιμότητα να υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ μας, θα τα πούμε ενώπιος ενωπίω κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ιδού η Ρόδος κ. Δήμαρχε….
Σαλαμίνα  09-10-2014
Ο
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

119 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/14 21:01

    Άρες μαρες κουκουνάρες. Ρε θρασυτατε πού κάνεις πως δεν καταλαβαινεις τι έχεις διαπράξει. Στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι και ο Π"απαθεοχαρης; Για ρωτησε τον θα ελθει; Θρασυτατε αυτή η ιστορία Θα θας κάνει να σκοτωθειτε μεταξύ σας. Και βέβαια ο εισαγγελέας κάτι απατεώνες και ψεύτες σαν και σένα τους παίρνει χαμπάρι από εκατό μέτρα. Κ Και κάτι ακόμη. Σε λίγες ημέρες περίμενε και θα σκάσει κι άλλη βόμβα. Ίσως το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 12:45

      Μήπως πρόκειται για το ΦΛΑΜΙΓΚΟ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/14 21:14

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ, ΡΟΥΛΑ, Ο, ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ε, ΜΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/14 21:18

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ.. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΒΟΜΒΕΣ ΑΗΔΙΕΣ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΠΑΤΑΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 12:48

      Μήπως πρόκειται για το ΦΛΑΜΙΓΚΟ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 12:50

      Μήπως πρόκειται για το ΦΛΑΜΙΓΚΟ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 12:54

      Μάλλον!! Ε ΡΈ γλέντια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/14 21:23

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ Δ.Τ. ΤΗΣ Κ. ΝΑΝΝΟΥ; ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΔΟΧΟΥ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ;;;; ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου ΓιανΑκη καλό είναι να κόψεις τις μ@λ@κίες και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για την απολογία σου στον εισαγγελέα ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν καταλαβαίνει από "πολιτική" είναι στούρνος.
    Θέλει επαρκείς εξηγήσεις διαφορετικά σε στέλνει Κορυδαλλό για να το σκεφτείς καλύτερα.
    Τώρα όσο αφορά τον Σαλαμινιακό Λαό, εκρίθης εβρέθης ελλιπής και πολιτικά είσαι νεκρός και νεκρανάσταση εδώ δεν προβλέπεται.
    Άσε τις φωνές λοιπόν και τον ψευτοτσαμπουκα και άραξε πάει τέλειωσες, εσύ έκλεισες ως πολιτικός άνδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/14 22:18

      ας μην ηταν ο Τραγακης και η ΝΔ και θα σου ελεγα αν θα εβλεπε δημαρχιλικι.Κανονικα πρεπει να του στησει εναν αδριαντα εξω απο το δημαρχειο .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/14 21:28

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2000 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.ΑΑΝΤΙ 20.000. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 2000 ΕΥΡΏ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΡΟΎΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/14 21:28

    αυτος τον χαβα του.ακομα δεν πήρε χαμπαρι οτι οδευει προς την πολη που ονομα πουλιου έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/14 21:48

      ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗ ΦΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ . ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟ;;;ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/14 21:35

    Ιδού η Ρόδος κυρία Δήμαρχε…. το πήδημα ασε το στο Τσαμπαρή άλλωστε ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/14 21:56

      Αληταρά απο την Νίκαια πάρε δρόμο και φύγε απο το νησί .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/14 22:32

      23/10/14. Κουίζ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 07:08

      Μουσακάς λόγω επετείου.. Το βρήκα..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/14 21:53

      Μπράβο μεγάλε το πέτυχες...Εύκολο το Κουίζ για σένα .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/14 21:42

    ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΡΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/14 21:45

    Κανείς δεν θέλει να πάει στην φυλακή και είναι λογική η εξαλλη αντίδρασή σου .Ο Μηνάς έξω εσύ μέσα τι να κάνουμε όταν τα άρπαζες ας πρόσεχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/14 21:48

      ΔΟΥΜΕΝΗ
      ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ
      ΣΟΦΙΑ

      Ο ΜΗΝΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/14 21:51

    ΔΩΡΑ

    ήταν υπέροχη γραμματεύς και πληρωνόταν με το αζημίωτο από τις ληστειες που έκανε ο σχιζοφρενής στο λαό της Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/10/14 21:52

    Ρε γεροντα των σεληνιων που τους εμπλεξες;; Καλα τη Μηναρουλα οι υπάλληλοι τι σου φταιγανε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/10/14 21:54

    Όσο για την ταμπέλα που υπάρχει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αν σας ενοχλεί μπορείτε να την καθαιρέσετε.... Συμφωνώ την πλάκα την θέλει για τον τάφο του μετά τον πολιτικό του θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/10/14 22:36

    Σχιζοφρενής. Δεν εξήγητε αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/10/14 23:32

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ . ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/10/14 23:39

    Ανώνυμος9/10/14 21:28
    αυτος τον χαβα του.ακομα δεν πήρε χαμπαρι οτι οδευει προς την πολη που ονομα πουλιου έχει

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ( Ι,Η) ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/10/14 23:57

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΕΤΑΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ,ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΑΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΔΥΝΑ(ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΠΑΝΤΑ) ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ .Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ.Α ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ) ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΟΥΦΑΝΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΤΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ...ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΦΙΛΥΣΗΧΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΩΤΗΣ ΣΑΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ)........Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΖΕΨΕ ΟΤΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ......................ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/10/14 01:09


    Γιατί ρε απατεώνα δεν κάνεις μήνυση σε αυτούς που κοστολογήσανε το έργο??
    Μια ζωή χέστης ήσουνα, χέστης παραμένεις.
    Γιατί ρε λήσταρχε δεν πήγες στο δικαστήριο να αποδείξεις ότι το "έργο" κάνει 25.000??
    Μια ζωή κλέφτης ήσουνα, κλέφτης παραμένεις.

    Άφρισε και σκύλιασε, ούρλιαξε και γαύγισε, τον Κορυδαλλό δεν τον γλυτώνεις.
    Είναι δέσμευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/10/14 01:37

    ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΖΑΒΑΡΗ. OVER !!!!!

    Σύντροφε Γιάννη Τσαβαρή,

    εδώ και μέρες γράφεις:
    - Να πάει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
    - Να έρθει το ΤΕΕ να πει την γνώμη του
    - Να διαβάσετε τι λέει ο παπάς
    - Να ρωτηθεί η καφεντζού της γειτονιάς...

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;; ΤΡΕΜΕΙΣ Ε;;;;

    Σε καταλαβαίνω. Και εγώ σε εκείνη την φάση έτσι ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ... μπας και παραμυθιάσω κανέναν χαζό.

    Αλλά μην φοβάσαι σύντροφε. Θα τα καταφέρεις περίφημα και σύντομα θα είσαι διπλανό κελλί μεσοτοιχία να τα λέμε από κοντά. Εχουμε τόσα κόλπα να συζητήσουμε για το πως τα φάγαμε.
    Σε περιμένω με λαχτάρα

    Φιλάκια
    Ο σύντροφος Ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/10/14 01:38

    Σοβαρέψου κάποτε al kapone και μη μας περνας για βλακες.
    Την εισηγιση για την εγκλιση εναντιον σου την εκαναν οι δικηγοροι του δημου και οχι η δημαρχοσ. έτσι λεει η αποφαση της οικονομικης επιτροπης.
    Η δημαρχοσ δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα, εκτος και αν ηθελε να την στειλουν αυτην στο εισαγελέα αντι για σενα και να πληρωσει αυτη τα σπασμενα σου. Ε, πολα δεν ζητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/10/14 02:27

    Ρε τεώς δημαρχε τι παπαριες ειναι αυτες που ξαναγραφεις;
    Γιατί δεν φωναξε το ΤΕΕ, Γιατί δεν το πηγε στο Δημ συμβουλιο, Γιατί, Γιατι, Γιατι..., και ολα αυτα οταν ηξερες οτι σε 2 μερες ελιγε η προθεσμια της προσφιγης.
    Ποιον κοροιδευεις μωρε, Ολα αυτα που ζήτησες ήταν για να περασει η προθεσμια οποτε ...παπαλα.
    Δεν πεσανε ομως στην παγιδα και τρελαθηκες.
    Ζητας να αντιπαρατεθεις με τη δημαρχο, σε τι πραγμα; αν εκανες παρανομιες; το λεει η οικονομιοκη και η νομικη υπηρεσια, αν το εργο κανει 2500 ευρω και οχι 26000; το λεει η τεχνικη υπηρεσία. Σε τι λοιπον θα αντιπαραταθειτε; μονο και μονο να γινεται ζερζελες. Αν θελεις αντιπαραθεση εκει ειναι ολες οι υπηρεσιες του δημου που ζητησαν απο τη δημαρχο τη μηνηση σου. Και ενα αλλο, γιατι δεν βγαζης στον αερα την ανακοινοση της εκλησιαστικης επιτροπης με τις υπογραφες τους;
    Σε μαθαμε φιλε μου σε ξερουμε τωρα καλα. Λες ψεματα, δεν την εχεις, γιατι αν την ειχες θα την εβγαζες αμεσος μετα απο αυτα που σου λεει η δημαρχος. Τι παη να πη θα στην δοσω στο δημ συμβουλιο και κουραφεξαλα, σε μαθαμε καλα φιλέ μου και αδελφε μου, πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/10/14 07:07

    http://togazaki2014.blogspot.gr/2014/10/blog-post_71.html

    Αυτοί είναι οι αληθινοί φίλοι σου Ρούλα.
    Άκουσε τους και άλλαξε ρότα πριν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 08:48


      Γράφει ο ληστής:
      "Είναι λάθος να ασχολείσαι μονίμως με τα πεπραγμένα της διοίκησης Τσαβαρή, για τον λόγο που ήδη σου εξηγήσαμε: ο Τσαβαρής δεν είναι πλέον δήμαρχος. Κανείς δεν ασχολείται μαζί του... Μόνο εσύ!"

      Θα ήθελες πολύ λήσταρχε να σε αφήσει ησυχο αλλά έχασες, θα σε κυνηγάει μέχρι να περάσεις την πόρτα του Κορυδαλλού. Η Ρούλα τηρεί τις υποσχέσεις της, τα λαμόγια στη στενή..

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος10/10/14 07:58

    ΚΑΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ


    Ε ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 14:25

      εσύ προς το παρόν, στείλε τη κόρη σου στον τσαβες για παρηγορήτρα
      θα της κολλαει και ένσημα βαρέα ανθυγειινά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος10/10/14 08:03

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2000 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.ΑΑΝΤΙ 20.000. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 2000 ΕΥΡΏ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΡΟΎΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 08:49

      Ξεφτίλες είναι εκείνοι που φάγανε με εκατό μασέλες και φεσώσανε το δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 09:07

      ναι με 2000 δεν βάζεις πλακάκια σε μπάνιο αλλα και με 20000 αγοράζεις μισό στρέμμα οικοπεδο με μικρή εγκαταλελειμμένη κατοικία 60τμ μέσα,ετσι ειναι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 10:01

      Όποιος πιστεύει αυτά που λέει κάνει μήνυση στους εκτιμητές που κοστολόγησαν το έργο.
      Όποιος είναι τίμιος πάει στο δικαστήριο να αποδείξει αυτά που λέει.

      Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
      Θα τα ξεράσετε λήσταρχοι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/14 11:52

      η αρχή είναι περιμενε τεως

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/10/14 12:20

      ΝΑΝΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΥΛΙΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΙ ΟΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ....ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΕΩΣ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος10/10/14 09:01


    30 χιλιάρικα επιχείρησε να βγάλει από το τίποτα, ο κουτσιλεπρας, (το δεξί χέρι του αρχιαπατεώνα), για βυθομέτρηση του βουρκαρίου με την δικαιολογία ότι είχε να γίνει από το ΄60.
    Και όμως στα συρτάρια του λαμόγιου, πρώην του οτε, υπήρξε επίσημη βυθομέτρηση του 2002!
    Οταν λοιπόν η πουστιά βγήκε στη φόρα, η δικαιολογία ήταν: ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ!
    Και έτσι χάσανε την ΄΄μπουκιά'' μέσα από το στόμα

    Αλλά κάτι άλλες ''μπουκίτσες'' 60συν χιλιάρικα για ''απομάκρυνση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ μπαζών'' και ογκοδών αντικειμένων,'' πήγαν αβλεπί στη τσέπη του αρχιαπατεώνα!

    Αμ΄ πως αλλιως θ΄αγόραζε την βίλλα του Χάρη; με τον επίσημο μισθουλάκο του;

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΖΑΜΠΑΡΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/10/14 09:58

    Λέει ο ληστής:
    "Είναι λάθος να ασχολείσαι μονίμως με τα πεπραγμένα της διοίκησης Τσαβαρή, για τον λόγο που ήδη σου εξηγήσαμε: ο Τσαβαρής δεν είναι πλέον δήμαρχος. Κανείς δεν ασχολείται μαζί του... Μόνο εσύ!"

    Θα ήθελες λήσταρχε να σε αφήσει ησυχο αλλά έχασες, θα σε κυνηγάει μέχρι να περάσεις την πόρτα του Κορυδαλλού. Η Ρούλα τηρεί τις υποσχέσεις της, τα λαμόγια στη στενή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/10/14 10:34

    Για μερικούς που ξέρουμε καλά τον Γιάννη οφείλω να ομολογήσω ότι πρέπει να είναι πολύ στριμωγμένος , ο τρόπος αντίδρασης δηλώνει ότι έχει αιφνιδιαστεί και φοβηθεί σοβαρά, εύχομαι να κάνει λάθος η Ρούλα και να μην έχει πρόβλημα ο Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 11:51

      Δηλαδή μέχρι τώρα τον Γιάννη σου, που τον ήξερες πολύ καλά, τον είχες για έναν άγιο, έντιμο, αδιάφθορο άνθρωπο;;; και τώρα εκπλήσεσαι;;;;
      Κακές παρέες έκανες τα τελευταία χρόνια... Εγώ με την σειρά μου εύχομαι να μην τον ξέρεις καλά όπως λες επειδή μαζί τα τρώγατε, διότι σε βλέπω και εσένα σύντομα ....στριμωγμένο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 12:24

      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ .ΥΠΟΜΟΝΗ ..ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ..

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος10/10/14 10:44

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ? ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΤΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
    ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ? ΙΔΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΟΔΟΣ.
    ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΗΔΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΑΣΕΛΙΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/10/14 11:25

    Ο ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/10/14 12:13

    Ρούλα οπως λέει ο 23:57 καθαρισε την αγορα η υπομονή εχει όρια.Ξερουμε ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες ποίοι ειναι οι επιχειρηματίες παντός καιρού οπως ο μαρμαράς -πλακάς της δημαρχίας,ο καθαριστικο-κολωχαρτοέμπορας, ο τοπογραφομηχανικός ,ο χωματουργός ο κάνω και καθαρισμούς χόρτα, ο καθαριστο-πασοκονταβατζης συναιτερος πρώην αντιδημαρχου και τα μεγαλα οπως ο σκατο σκαφτιας κλπ Ξερεις αθτοι που καναν μαιμου διαγωνισμούς ανεκτελστα εργα και πληρωνόντουσαν ακεραια τα χρηματα τους και μαλιστα καποιοι ενω ηταν του 2013 και μετα τιμολογια τα πηραν ολα απο τον Καπετανακη.......Βγαλε τους στον τακο γιατι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε απληρωτοι και θα την πληρωσουν ατομα που δεν φταινε και ειναι οι καινουργιοι δημοτικοι συμβουλοι.Α και χεστηκαμε αν ο καθε λαμογιος μπεί η οχι φυλακή(κατι ΑΠΙΘΑΝΟ) τις ημέρες μας φερε αν μπορεις τα λεφτα πισω στην αναγκη παρε τους τα σπιτια......................τωρα.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/10/14 12:14

    Λέει ο Γκαιμπελίσκος:
    "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.... έχεις πρόβλημα Ρούλα.Δεν είναι καθαρή η Σαλαμίνα και κάτι πρέπει να κάνεις γι αυτό."

    Το να διαπιστώνεις κάτι είναι πολύ εύκολο, λύση έχεις; Αν έχεις πρότεινε την.
    Γνωρίζεις ότι ο μισός και πλέον στόλος των οχημάτων δεν μπορεί να κινηθεί γιατί χρειάζονται επισκευές και λάστιχα;
    Γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει ούτε 1 ευρώ στους κωδικούς;
    Γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει ούτε 1 ευρώ στον προϋπολογισμό;
    Γνωρίζεις ότι ο Δήμος μας στερείται πιστοληπτικής ικανότητας κι όλοι θέλουν τα λεφτά μπροστά για να κάνουν κάτι;
    Πώς θα καθαρίσει η Σαλαμίνα κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες χωρίς φράγκο στο ταμείο του;
    Ποιός φταίει για όλα αυτά, η Ρούλα που δεν έχει ούτε ένα μήνα στη θέση της;
    Δεν πρέπει λοιπόν να λογοδοτήσουν αυτοί που φέρανε το Δήμο σ΄αυτή την κατάσταση γιατί κοιτάξανε πρώτα την τσέπη τους; Εσύ μας λες όχι, εγώ σου λέω ναί. Τα κλεμένα και είναι πολλά πρέπει να ξαναγυρίσουν στο δήμο.
    Αν η Ρούλα δώσει άφεση αμαρτιών, τότε θα ΄χουμε μία από τα ίδια και η συγκάλυψη των οικονομικών εγκλημάτων του Τσαβαρή και της παρέας του, θα σημάνει το τέλος της και θα αποτελέσει εφαλτήριο για τα λαμόγια να προσπαθήσουν να επανακαταλάβουν το Δήμο για να τον ....αποτελειώσουν.
    Και μόνο η κάθαρση που θα επέλθει, θα είναι ένα τεράστιο κέρδος για το δήμο.
    Εξάλλου, εσύ που μιλάς για το "Πρόγραμμα μας", προφανώς δεν το έχεις διαβάσει γιατί αν θα το ανοίξεις το πρώτο που θα διαβάσεις είναι η εξυγίανση και η κάθαρση.
    Τη Ρούλα την έβγαλε δήμαρχο ο κόσμος γιατί πίστεψε στα λόγια της για ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.
    Τώρα εσύ μας λες ότι πρέπει να συγκαλύψει τις αποδεδειγμένες ανομίες, λοβιτούρες και αρπαχτές του Τσαβαρή και σια, και να βρωμίσει τα χέρια της.
    Αν το κάνει αυτό όμως, εσύ ο ίδιος που γράφεις αυτά θα την έχεις στο χέρι και θα την απειλέις με παραπομπή για απιστία όποτε δεν θα ενδίδει στις ορέξεις σου.
    Και επειδή ξέρω ποιός είσαι, σου λέω ότι η Ρούλα θα φύγει από το Δήμο με Ψηλά το Κεφάλι, όσο ύπουλο πόλεμο και να της κάνεις. Η ώρα πλησιάζει και για σένα παλιολαμόγιο.
    Ν.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/10/14 12:22

    Μολις πηρανε το ΡΕΓΑΛΟ τους.....ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ....ΦΑΤΣΑ -ΚΑΡΤΑ ΤΗ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ............Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ,,,.....Ετσι κι εδω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος10/10/14 12:34

    Ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ;;;;;;;;;ΦΥΣΙΚΑ ..ΟΧΙ.....;Προσοχη.λοιπον .....στους υπαλληλους που θα συμπραξουν σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ...ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.....
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ.......ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.....ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ""ΠΑΙΔΙΑ"".ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΗΣ...ΑΜΕΣΑ.......ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος10/10/14 12:45

    ιδιαιτερεσ οπωσ
    δουμενη
    μεσολογγιτου
    σοφια

    Ε ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 12:55

      ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ............................
      ...............................
      ...............................
      ...............................



      ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, Ε, ΡΟΥΛΑ, Ε, ΜΗΝΑΣ... .. .. .. .. .. ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 13:33

      ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Κας ΣΟΦΙΑΣ ΔΟΥΜΕΝΗ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ, ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ( ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ) ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΚΟ ΘΩΚΟ
      Η ΣΟΦΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ (ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ)
      ΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 14:25

      χααααααααααααα νέο συκώτι έκανα(πολλά προσόντα βλέπω έχει)

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος10/10/14 13:18

    Ρε ηλίθιοι, πού τις είδατε εσείς τις προσλήψεις, δεν ντρέπεστε λιγάκι να λέτε τέτοια πράγματα;
    Αφού το ξέρετε καλά ότι προσλήψεις δεν μπορούν να γίνουν, γιατί λέτε παπαριές;
    4-5 που βοηθάνε εκεί είναι γιατί το θέλουνε οι ίδιοι για να βοηθήσουνε χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντάλλαγμα.
    Εάν νομίζετε ότι η Ρούλα θα κάνει αυτά που έκανε ο προηγούμενος για να τους δίνει μαύρα, είσαστε πολύ νυχτωμένοι.
    Τα καθαρά χέρια θα μείνουν καθαρά μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 13:26

      Φίλε γύρνα πλευρό φίλε,ο καραμουρτζουνης πέθανε φιλε ,εδω σφάζονται σύμβουλοι για εμμισθη θέση και υπάρχουν καποιοι που θα δουλέψουν για την καλη τους την καρδια και μαλιστα απο τις 8 μεχρι 11 το βραδυ;
      φιλε μου μπας και εισαι ολίγον αφελής μεχρι και μαλακας;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 13:32

      Οταν είσαι βουτηγμένος στη λαμογιά όπως εσύ, υπάρχει ποτέ περίπτωση να δεχτείς ότι υπάρχουνε και άνθρωποι που θέλουνε να προσφέρουν αφιλοκερδώς; Ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 13:42

      Τωρα τη ΠΑΤΗΣΕΣ 13:18.....Κι ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ειχε 4-5 που ...βοηθαγανε....Τοτε εσεις ειχατε ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΤΑ '..ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..ΟΤΙ ΤΟΥΣ ..ΠΛΗΡΩΝΕΙ...ΜΑΥΡΑ.ΚΙ ΑΡΑΧΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ..ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ..ΑΣΠΡΑ -ΞΕΞΑΣΠΡΑ.;;;;;;;;;;;;;;ΔΗΛ..ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ..ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ..ΡΕ/.......................ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΖΟΥΜΕ ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ......ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ......ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ....ΚΑΙ ΤΑΞΑΤΕ ..ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Σ"ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ...ΜΙΛΑΓΕ ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ.ΜΟΝΟ......ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΞΗΓΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ..ΠΟΥ ΑΦΕΛΩΣ;;;;; ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ...... ..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/14 14:08

      ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ, ΔΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΓΙΟΣ,

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, Ε, ΡΟΥΛΑ, Ε, ΡΟΥΛΑ,

      ΚΑΛΑ.................................................... .......................................................

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/10/14 14:10

      ΡΟΥΛΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

      Ε, ΡΟΥΛΑ, Ε, ΜΗΝΑΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/10/14 14:21

      Τα μεγαλύτερά ποσά οι αφιλοκερδώς που λες φιλε καραμουρτζουνη τα βγάζουν απο τις μίζες, λεει πχ ο ταδε δήμαρχος θέλω να αλλαξουμε αυτα τα δέκα φωτιστικα,πετάγεται η αφιλοκερδώς και λεει, να παρω τον κωτσο που κανει καλες τιμες,εχω παρει τα δικα μου, ειναι ξαδερφος, μας ψηφισε κιολας; να τον παρεις,ερχεται ο κωτσος πληρωνεται το ενα φωτιστικο 6 φορες απο οτι εχει ,παιρνει το κομισιον η αφιλοκερδώς και ούτε γάτα ουτε ζημιαααααααα ..............αλη στους κουλουριωτες που πληρωσαν.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/10/14 14:38

      Έχεις δίκιο, έτσι είναι, αυτά όμως τα έκαναν τα βρώμικα χέρια του τέως, η νυν είχε, έχει και θα έχει καθαρά χέρια.
      Αυτή είναι η διαφορά.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/10/14 15:29

      Φίλε μια συμβουλή,να μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανέναν,και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στη διαυγεια, αυτή μόνο μιλάει και τώρα αν την δεις μιλάει,άκου τι σου λέω.Καταρχας δες ποιους ειχε μπιστικους ο πρωην και δες αν τους κρατησε και η επομενη,αυτο λεει πολλα.Την λογικη σου βαλε να δουλεψει μονο, εσυ τι θα εκανες μετα απο τοσα που ειχες πει στην προεκλογικη περιοδο για τον πρωην;το πρωι που θα πηγαινες πρωτη φορα στο γραφειο θα ελεγες εσυ εσυ και εσυ στο γραφείο στο νεκροταφείο μέχρι να σιγουρευτώ ότι είσαστε εντάξει,εκανε κατι τετοιο η διάδοχος κατασταση και δεν το ξέρουμε;η θα διοιηκησει με τους μπιστικους του πρωην;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/10/14 01:25

      Θα έχεις ακούσει φυσικά το: " Ο Βασιλιάς απέθανε, Ζήτω ο Βασιλιάς", έτσι;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος11/10/14 10:00

      αν το έχω ακούσει λέει! ασε που αυτή την στιγμή πραγματώνετε μπροστά μου η ενθρόνιση του νέου βασιλια

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος10/10/14 14:25

    Όπα !!! ξεφυτρώσανε τα αμέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/10/14 14:51

    Tα λαμόγια στη στενή.
    Τσαμπαροκαπετανάκηδες, παρτουζολοστρόμοι, κουτσιλερωμένοι και λοιπό σκυλολόι, μέσα και βαθιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος10/10/14 16:06

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2000 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.ΑΑΝΤΙ 20.000. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 2000 ΕΥΡΏ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΡΟΎΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 18:55

      Προς το παρόν εσύ έχεις από πίσω ένα αγγούρι και φρόντισε να το απολαύσεις περιμένοντας 5 χρονάκια ακόμα!
      Απόλαυσέ το με την ησυχία σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 20:21

      ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ . ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ...Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 21:53

      Καλύτερα δήμαρχος με διοίκηση αγγούρι, παρά λέτσος όπως εσύ, σαλιάρης πεινάλας και με το αγγούρι της πενταετίας μακρυά από την δημαρχία!
      Ας πρόσεχες κοπρόσκυλο που μας τ΄έπαιζες αυτοκράτορας
      Φάε σκατά τώρα

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος10/10/14 16:39

    Ο ΑΝΤΙΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ;
    Σχετικά με τις ελλείψεις σε απορριμματοφόρα και μηχανήματα για την αποκομιδή των απορριμματοφόρων δήλωσε πως θα φροντίσει να μετακινηθούν οχήματα και μηχανήματα από όμορους Δήμους που διαθέτουν.


    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΝΕ ΠΙΑ .,ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ,ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΙΠΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ. ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ .ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος10/10/14 17:11

    τα κοριτσια μασ ιδιαιτερεσ οπωσ μασ ειχεσ πει

    ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 17:35

      ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΡΟΥΛΑ ΔΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
      ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


      ΡΟΥΛΑ ο μηνασ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/14 17:47

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/14 19:21

      τι ηθελες να εχει...τις ιδιαιτερες του απατεωνα; την εξωφθαλμη;
      ρε ουστ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/14 19:41

      ΔΟΥΜΕΜΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

      ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/10/14 01:21

      Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι σε καμία δεν υποσχέθηκε να την πάρει στο δήμο με παράνομο τρόπο.
      Αυτό το ξέρανε, γιαυτό και δεν παραπονέθηκαν.
      Θα είναι ευτύχημα όμως, αν ο νόμος δώσει τέτοια δυνατότητα στο μέλλον, να τις πάρει γιατί πραγματικά αξίζουνε και αποδίδουνε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/10/14 09:28

      Η ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ 4 ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ. Η Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΠΟΣΕΣ?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/10/14 14:26

      H εξόφθαλμη μια γλώσσα ήξερε καλά και δεν το συζητώ. Έτσι Γιάννημ;
      Για τις άλλες τρεις δεν ξέρω καλά κάτι άκουσα για Αρβανίτικα κάτι λίγα Αγγλικά, κι όπως μουπε και γνώστης των επιδόσεων πολύ καλή και εις την Γαλλικήν, οψόμεθα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/10/14 14:27

      Ποια είναι η εξόφθαλμη ρε παιδιά; Εμείς δεν κάνει να μάθουμε;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/10/14 14:31

      Αν είναι έτσι, να !πάει διερμηνέας στην Ακρόπολη

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος10/10/14 19:35

    ;ΑΚΟΥΣΑ ΌΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΓΟΥΡΛΙΔΟΥ. ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 01:20

      Καλά τώωωωωωρα; Πού είσαι εσύ ρε, η Γουρλίδου είναι κάθε μέρα στο γραφείο δημάρχου από το πρωϊ μέχρι το βράδυ αργά τώρα κι ΄λενα μήνα. Τώρα το θυμήθηκες εσύ;
      Α, ρε βούρλα !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/14 15:15

      Το ξέρω εδώ και ενα μήνα ειναι εκεί απο το πρωί μέχρι αργά είναι δίπλα στην Νάννου και δεν το έχουν ανακοινώσει. Σε δύο μήνες το πολύ θα το ακούσετε. Τελικά την Γουρλίδου στο τύπου έβαλε, το έχω διασταυρώσει απο το γραφείο της και απο δικό της άνθρωπο της που είναι σαν να τον γέννησε, τόσο δικό της.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/14 23:21

      να χαρω τις πληροφοριες που δινεις μεγαλε!που την εχεις δει εσυ καθε μερα τη γουρλιδου;;;;δεν μπορεις να κρυφτεις τελικα με τιποτα....χαχαχα

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος10/10/14 20:17

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ.. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ;;;; ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ; Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/14 21:47

      ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ...

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος10/10/14 20:26

    Τι λετε ρε....ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΜΙΧΑΗΛ....ΜΑΣΤΟΡΑΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος10/10/14 20:29

    Πρώτη ερώτηση για τον τέως. Γιατί σήμερα ο Παπαθεοχαρης απειλούσε με χυδαίο τρόπο και με μηνύσεις υπάλληλο της Δήμοτ. Κοινότητας Αμπελακιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 21:03

      Τον έριξε στην μοιρασιά ο Καπετανάκης και ο υπάλληλος δεν του τόπε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/14 23:26

      Λάθος απάντηση. Δεν είσαι ο τέως.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/10/14 12:11

      Τέως ακομη περιμένω την απάντηση σου για τον Π" θεό χάρη. Θα περιμένω λίγο ακόμα. Και μία συμβουλη στον Πέτρο. ΠΑΡΑΤΑΤΟΝ αν θέλεις να γλυτώσεις .Υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος10/10/14 21:06

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 09:14

      Εσύ έχεις όνομα; Γειά το καλό της Σαλαμίνας ρε γαμωτο!!!

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος11/10/14 11:19

    Κάντε καταγγελια στην επιθεωρηση εργασίας μέσα στην εβδομάδα και στο ΙΚΑ αλλίως θα την κάνω εγώ και για τα κοριτσια και για τους εθελοντες βαρεθήκαμε να διβαζουμε μαλακίες.Και με ποιο δικαιομα εθελοντής και οχι υπάλληλος του Δημου διακινεί έγγραφα συντάσει εγγραφα και καταστάσεις που αφορούν προσωπικά δεδομενα πολιτών.Κατέγγελια και στον φορεα Προσωπικων δεδομένων.Θα πανε ολοι στον Εισαγγελεα και παλαιοι και νεοι.Τερμα τα κασταν.Λαμογια ολοι οι αχρηστοι της κοινωνίας οι ανικανοι που δεν μπορουν να επιβιωσουν εξω μαζευτηκατε εκει μεσα. ΦΤΑΝΕΙ.
    ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΨΟΓΩς ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟΙ ΕΤΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ .
    ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 13:52

      Εσύ τζαμπαροσκυλο τσιμπα ένα αρχ...ι και κανε οσες καταγγελιες θελεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/14 14:22

      13:52 οταν μιλας για αερχ...δια μαλλον ανφερεσαι στον ευατο σου οταν κοιτιέσαι σταν καθρεπτη αλλα ρε φιλε εγω δεν εχω να χασω τιποτα αμα κανω καταγγελια αν θα βγει που θα βγει αληθινη εσυ το κοπροσκυλο της δημαρχιας θα τρεχεις.Εγω εχω και μπορω και θα κανω καταγγελια για ολες τις μαλακιες εκει μεσα και πιστεψε με οταν θα τρεχεις και εσυ και το συναφι σου στον εισαγγελεα και στον ανακριτη εσυ τραγουδα ειμαστε ενα και δυο και τρία αρχ΄΄΄δια τραλα τραλα.
      Βλακες προκαλειτε με μαλακιες παντα να ξερετε οτι το κρατος ειναι εκθετο προς τους πολιτες και παντα σε δικαστικη αιθουσα οι πολιτες κερδιζουν.....αρα αγράμματε τσομπανη ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/10/14 14:35

      Γειά σου, Γειά σου! Στο καλό!!
      Να προσέχεις στο δρόμο.....τις φόλες και τον μπόγια!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/10/14 16:49

      Και εσυ να προσεχεις τα παλουκια γιατι οποιος πηδαει πολλα στο τελος του μπαίνουν στον κ....... μηπως ομως σου αρεσει και μαλιστα επι πληρωμη. Μαλλον τις πονηρες σου σκεψεις σου αρεσει να τις μοιραζεσε στα μπλογκς.....ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ......ΜΑΖΟΧΑ...ΧΑ....ΧΑ...ΧΑ......

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/10/14 17:15

      πολλά λόγια λες.......πολλά και παχιά, σαν τ΄ αγγούρια που σου έχουν μπει στο κώλο!
      με τις υγείες σου τζαμπαροντόγκ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/10/14 19:16

      να σου φερω και γιαουρτι να φτιαξεις τζατζικι ΤΡΕΛΗ Ε ΤΡΕΛΗ ξερεις αυτο που βαζεις στο πρωσοπο για τις ραγαδες Α και σαββάτο βραδυ ξεχασα πηγαινε να παρεις το μεροκαματο σου δουλε της δημαρχιας να πας για κανα καφε.....ΜΑΝΑΡΙ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/10/14 00:12

      ΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΛΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος12/10/14 22:14

      Γεια σου βρε νταου Πεντέλης σου αρεσε για τα αγγουρια εισαι και τακπίνικο......μαλλον στα σπιτια σας μιλατε για αρχ....α και αγγουρια......βλέπω το επιπεδο σας ειναι σαν τα μουτρα σας .......σκατα......αλλα μαλλον θιγω τα σκατα...και κατα τα αλλα κολλημενη με τον τσαβαρη λες και ολη η κουλουρη ασχολειτε με τον Γιαννάκη.......στα παλια μας τα παπουτσια και αν πμορει να τον βαλουν μεσα ακομα καλυτερα να καθαρισει ο τοπος η σημερινη αρχη τι κανει ομως τα ιδια και τα ιδια ....εγω στην δημαρχια μεσα στα γραφεια βλεπω τα ιδια προσωπα καπετανακιδες δερτουζος και ΣΙΑ οποτε εισται και εσεις μια μεγαλη ΑΠΑΤΗ

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος11/10/14 11:58

    Οταν Κα ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ εβαλες ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ..ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ .ΠΡΙΝ ..ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ..ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΗ Κα ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ..ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ....ΤΗ Χ.Α. ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΣ .ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ..ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.....ΠΙΟ ..ΑΝΙΔΕΟΙ ..ΠΟΛΙΤΙΚΑ .ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ..ΤΩΡΑ ..ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΟΙ ..ΑΠΟΛΙΤΙΚ....ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ......
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ..ΤΗΝ ..ΞΕΥΤΙΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 11:59

      Ακουσε τον ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ....ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...ΕΓΡΑΨΕ.......

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος11/10/14 14:15

    μπάμια 11.58, η χα σε εχει γραμμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/14 14:28

      ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α
      ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/14 14:39

      Απ΄τη ΧΑ είμαι ρε........να, φοράω μαύρο σώβρακο και ψηφίζω τζάμπαρι

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος11/10/14 17:47

    Ειμαι ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος και πριν αλέκτωρ λαλήσει....είμαι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές με...τη Ν.Δ. Καρούση πες αλεύρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος11/10/14 18:09

    ΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ.
    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.