Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Οκτ 2014

Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου! Και με τη βούλα του κράτους η κατάρρευση του Δήμου

Με το από 22.10.2014 Α.Π. 1757 έγγραφο του, το Παρατηρητήριο του Υπουργείου Εσωτερικών, ελέγχοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ και  Β΄ Τριμήνου του 2014), διαπιστώνει και πιστοποιεί την αρνητική εξέλιξη των οικονομικών παραμέτρων που οδηγεί το Δήμο μας στην ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση, ζητώντας από μας να πάρουμε δραστικά μέτρα για την εξυγίανσή του (πατήστε ΕΔΩ).
Οι επιπτώσεις, στην περίπτωση που δεν παρθούν τα μέτρα, θα είναι οδυνηρές τόσο για τους εργαζόμενους στο Δήμο όσο και για τους δημότες οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν το ......μάρμαρο, αφού το επόμενο βήμα είναι να υπαχθεί υποχρεωτικά ο Δήμος σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης (άρθρ.174 ν.4270/2014).
Η ένταξη στο ανωτέρω Πρόγραμμα, συνεπάγεται μεταξύ άλλων και τα εξής:
α.   Καμία πρόσληψη
β.   Επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού (σε άλλους Δήμους)
γ. Αύξηση των ιδίων εσόδων του Δήμου με την επιβολή επιπρόσθετων φόρων, τελών, δικαιωμάτων και εισφορών
δ.   Αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων από  0.5 που είναι σήμερα στο 2% (4 φορές επάνω).
ε.   Αύξηση του ανώτατου συντελεστή Τ.Α.Π. από 0.35 που είναι σήμερα στο 3 τοις χιλίοις (9 φορές επάνω) και επιβολή του τέλους υποχρεωτικά από το Δήμο σε όλα τα ακίνητα του νησιού μέχρι την οικονομική εξυγίανσή του.
στ. Περιορισμός των δαπανών μόνο για την μισθοδοσία αυτών που θα παραμείνουν στο Δήμο και μόνο για τις απολύτως αναγκαίες ανελαστικές δαπάνες.
Αυτό λοιπόν είναι το αποτέλεσμα της ανερμάτιστης οικονομικής διαχείρισης του Δήμου από την απελθούσα δημοτική αρχή διότι, όσο και να το φώναζα, ποτέ δεν κατάλαβαν ότι ο Δήμος είναι ένας Οργανισμός παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπου έξοδα και έσοδα πρέπει να ισοσκελίζονται.
Ήθελαν να το παίξουν πολιτικοί και όχι διαχειριστές, και ιδού τα αποτελέσματα.
Ό άκρατος λαϊκισμός και ανευθυνότητα οδήγησαν το Δήμο σε δραματική υστέρηση των εσόδων του με αποτέλεσμα τη δημιουργία τεράστιων ελλειμμάτων.
Η κάλυψη αυτών είχε σαν συνέπεια την απορρόφηση των εισπραττόμενων πόρων που προορίζονταν για άλλους σκοπούς, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο ελλειμμάτων και χρεών, τα οποία διογκώθηκαν με την έλλειψη στρατηγικής και   νοικοκυρέματος αλλά και ασύστολης σπατάλης για φιέστες και γιορτές κρασιού.
Το έλλειμμα στον τομέα της καθαριότητας που είναι αυστηρά ανταποδοτικού χαρακτήρα υπερέβαινε τα 2 εκατομμύρια το χρόνο, διότι ενώ οι δαπάνες συνεχώς αυξάνονταν, καμία αναπροσαρμογή δημοτικών τελών δεν έγινε από το 2007.
Για να καλύψουν όμως το έλλειμμα ξάφριζαν παράνομα όλο το ζεστό χρήμα που έμπαινε στο Δήμο και το οποίο προοριζόταν για άλλους ειδικούς σκοπούς.
Έτσι,
α)  όλα τα λεφτά (πάνω από 300.000 ευρώ) που πλήρωσαν οι κάτοικοι για να  συνδεθούν με την αποχέτευση (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτά) εξαφανίστηκαν, αφήνοντας απλήρωτο τον εργολάβο με συνέπεια να σταματήσουν  και οι συνδέσεις.
β)  Όλα τα λεφτά ( πάνω από 500.000 ευρώ) της εισφοράς σε χρήμα για την ένταξη στο σχέδιο (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτό) που πλήρωσαν οι κάτοικοι της Ψιλής Άμμου, εξαφανίστηκαν κι αυτά για αλλότριους σκοπούς, χωρίς κανένας να  έχει αποζημιωθεί για το ρυμοτομούμενο ακίνητό του.
γ)  Ακόμη και οι ειδικευμένες πιστώσεις (322.000 ευρώ) για την μεταφορά των  μαθητών έπεσαν κι αυτά στο χωνευτήρι, εξαφανίστηκαν.
δ)  Πέντε (5) ολόκληρα εκατομμύρια ζεστό χρήμα από τους καταναλωτές νερού του  δημ. δικτύου ύδρευσης που εισέπραξε ο Δήμος (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτό), πήγαν κι αυτά υπέρ πίστεως και πατρίδος, εξαφανίστηκαν.
      Ότι άλλο μπήκε στο Δήμο πήγε κι αυτό υπέρ βωμών και εστιών.
Τα χρησιμοποιούσανε, λένε, για να καλύψουν το έλλειμμα της καθαριότητας και να πληρώνονται οι υπάλληλοι.
Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα και δεν έχουν ξανασυμβεί σε κανένα άλλο Δήμο.  
Η κακοδιαχείριση στέγνωσε το Ταμείο του Δήμου και σαν να μην έφτανε αυτό, δεκάδες Διαταγές Πληρωμής έχουν πλημμυρίσει το Δήμο με ύποπτο αντικείμενο, βασισμένες οι περισσότερες σε βεβαιώσεις συνομολόγησης οφειλής από τον τέως δήμαρχο. Ακολουθούν τα εξώδικα και οι κατασχέσεις η μία μετά την άλλη.
Η Οικονομική Υπηρεσία αδυνατεί να προσδιορίσει το χρέος και τα ακριβή ελλείμματα γιατί κάθε μέρα προκύπτουν και νέα.
Αυτή είναι μία μικρή εικόνα μόνο της τρέχουσας στιγμής.
Την πλήρη κατάσταση θα μας την περιγράψουν οι ορκωτοί λογιστές.
Η έλλειψη αναπροσαρμογής των δημοτικών τελών επί 6 συναπτά έτη σε συνδυασμό με την απορρόφηση των ανταποδοτικών και ειδικευμένων κονδυλίων τέτοιου μεγέθους προς εξυπηρέτηση των ελλειμμάτων της καθαριότητας, ήταν τεράστιο ολίσθημα που οδήγησε στην οικονομική κατάρρευση του Δήμου.
Εμείς σαν νέα δημοτική αρχή και συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για εξυγίανση, νοικοκύρεμα και ανάπτυξη, είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην ασυδοσία και την κακοδιαχείριση, να πατάξουμε τη διαφθορά σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν αυτή ευδοκιμεί και να θέσουμε το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι πρώτα από όλα να διασφαλίσουμε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου και να μη το παραδώσουμε αμαχητί στο Παρατηρητήριο, για να το εντάξει στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης και να επιβάλει τα επώδυνα για τους δημότες μέτρα που προανέφερα στην αρχή.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλοι πόροι στον Προϋπολογισμό του Δήμου για να καλυφθεί εκ των έσω το έλλειμμα της καθαριότητας και προκειμένου αυτή να λειτουργήσει υποτυπωδώς στο σύνολό της, δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά να αναπροσαρμοστούν τα δημοτικά τέλη έτσι ώστε να καλύπτουν τουλάχιστον οριακά τις πάγιες αναγκαστικές δαπάνες, άλλως αναπόφευκτα θα υπάρξει αδυναμία κάλυψης των δαπανών με συνέπεια την κατάρρευση της καθαριότητας.
Σίγουρα δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη δυσάρεστη αυτή θέση, αλλά η θεσμική μου ιδιότητα επιβάλλει να διαφυλάξω πρωτίστως τη δημόσια υγεία.
Μαγικές λύσεις νομίζω δεν υπάρχουν, αλλά αν υπάρχουν θα χαρώ πολύ να τις ακούσω.
Δυστυχώς εκεί κατάντησαν το Δήμο οι ανεύθυνες και λαϊκίστικες πρακτικές του παρελθόντος.
Έτσι λοιπόν, με αμετάβλητους τους συντελεστές Δημοτικού Φόρου και ΤΑΠ, και προσβλέποντας στην εξοικονόμηση πόρων από το νοικοκύρεμα και το σωστό προγραμματισμό που ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται, τα Δημοτικά Τέλη τουλάχιστον για το προσεχές έτος 2015 επιβάλλεται να αναπροσαρμοστούν για μεν τα σπίτια κατά 0,79 ευρώ/τ.μ., για δε τα καταστήματα κατά 1,66 ευρώ/τ.μ. το χρόνο , που σημαίνει ότι για ένα σπίτι 80 τ.μ. που είναι και ο μέσος όρος εμβαδού η επιβάρυνση θα είναι 63 ευρώ το χρόνο, για δε ένα κατάστημα 50 τ.μ. η επιβάρυνση 83 ευρώ το χρόνο.
Με την συνεχή προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας για το νοικοκύρεμα του Δήμου, προσδοκούμε επαρκή  εξοικονόμηση πόρων ώστε του χρόνου να μπορέσουμε με χαρά να μειώσουμε την επιβάρυνση.
Όλοι ζούμε την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και καταλαβαίνω ότι και το 1 ευρώ είναι δυσεύρετο, αλλά μπροστά στις εκατοντάδες και τις χιλιάδες ευρώ του ΕΝΦΙΑ που μας χαρατσώνουν χωρίς ανταπόδοση, τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση θα πιάσουν τόπο, θα προστατέψουμε την υγεία μας και ίσως έτσι αποφευχθεί και η ένταξη στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης το οποίο θα είναι πολύ πιο δαπανηρό κι επώδυνο για όλους μας.
Τέλος, θέλω να τονίσω ότι μπορεί ο Δήμος να έχει συνέχεια, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να επωμισθούμε τυχόν ευθύνες και καταλογισμούς για πράξεις και παραλείψεις τρίτων. Πρέπει επί τέλους να μάθουμε επισήμως που πήγαν τόσα λεφτά.
Συνεπώς, ένας οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της διαχείρισης του Δήμου από την Οικονομική Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομικών καθίσταται πλέον επιβεβλημένος.
Σαλαμίνα  31/10/2014
Με τιμή
Ρούλα Νάννου
Δήμαρχος Σαλαμίνας

223 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/14 15:54

    ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΡΑ. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/14 15:55

    Χώστους μέσα, τα ρημάξανε όλα τα λαμόγια, τίποτα δεν άφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 16:42

      ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝΕ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/14 16:08

    ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΤΑΠΙΩΝΑΣ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΨΟΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΣΚΥΛΟ!
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ!

    ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΓΥΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/14 16:15

    Ρούλα, πάτησέ τον τώρα εκεί που πονάει!
    Κάλεσε άμεσα την οικονομική επιτροπή του υπουργείου και θάφτον! να ησυχάσουμε μια και καλή από τον απατεώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/14 16:27

    Έτσι κάνω και εγώ τον Δήμαρχο από το Βουρκάρι. Αυξάνω τα τέλη και όλα καλά. Ανίκανοι, ανικανοι ,ανίκανοι είσθε. Ο τσαβαρής ρε βλάκες ήταν μαλάκας που δεν έκανε καμμίαα αύξηση; Δεν θα μπορούσε να κάνει; Έτσι κάνει τον Δήμαρχο και η κυρά Κατίνα η γειτόνισσα που είναι 80 ετών. Πόσα μας λείπουν ; 3 εκατ. Αύξηση 70%. - 80%. Ανίκανοι ανίκανοι ανίκανοι. Πηγαίνετε να τα πείτε αυτά το βράδυ στο Συμβούλιο. Ρε θα σας πάρει ο κόσμος με τις λεμονόκουπεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/14 16:42

    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΦΕΡΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/14 16:44

    ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ 70% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜ@@@@@@ΤΕ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ@@@@@@@@@@@ΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ..........ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 19:02

      αμα τον εχεις τοσο μεγαλο, βαλτον στο στομα σου, ριξε τα αρ...ια σου στη πλατη και κανε τον βατραχανθρωπο τις αποκριες

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/14 16:46

    Ρε ξευτιλισμενοι Ναννοπαπαγαλοι,πληρωμενοι γραφιαδεςντου κερατα ,προσπσθεοτε να δικαιολογησετε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας γραφοντας ΒΛΑΚΕΙΕΣ....ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ....ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ...ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΗ ""ΠΡΟΙΚΑ ""ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ..ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΕΜΙΡΗ ΤΩΝ ..ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΄΄ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/10/14 16:54

    Ρε ξευτιλισμενοι Ναννοπαπαγαλοι,πληρωμενοι γραφιαδεςντου κερατα ,προσπαθειτε να δικαιολογησετε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας γραφοντας ΒΛΑΚΕΙΕΣ....ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ....ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ...ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΗ ""ΠΡΟΙΚΑ ""ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ..ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΕΜΙΡΗ ΤΩΝ ..ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΄΄ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ...Μ\
    Μαστρο .....ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ...ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/10/14 16:54

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧ ΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/10/14 16:57

    ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ??????????????????????????????????????????????????????????????????
    ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/10/14 17:16

    ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .........ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ .........ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ......Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΙΛΙΓΕ ..........ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΡΩΤΟΣ.........ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ.......ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΗΜΑ ......ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΕΣΑ.......(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.....ΕΥΡΙΠΙΔΙΟ....ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ.....ΚΤΛ) ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΑ.......ΟΛΟΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/10/14 18:12

    Η πρώτη δικαιολογία μου άρεσε. Καμία πρόσληψη. Μα τι είναι αυτά που λέτε; Εδώ ολοι έχουν την ελπίδα να σιτιστούν με τον ένα ή άλλο τρόπο από τον Δήμο. Δικαίως το βάλατε πρώτο να συντηρήσετε και τις προεκλογικές υποσχέσεις, να βολέψετε και σεις τους δικούς σας εθελοντές.
    Αν έχουμε πλεονάζον προσωπικό να φύγει ή να μεταφερθεί όπου είναι απαραίτητο. Τι μας το λέτε για δικαιολογία;
    Αλλά το αποκόρυφωμα είναι το θέμα της δημόσιας υγείας. Μας περνάτε για αμερικανάκια που χάβουνε ότι τους πουν. Χειραγωγείτε με τον τρόμο για να περάσετε τις θέσεις σας.
    Αλλά το πιό πετυχημένο ήταν η δικαιολογία για τον ΕΝΦΙΑ. Σαν να μας λέτε εδώ πληρώνετε τόσα χαράτσια, τι είναι μωρέ ένα παραπάνω; Ψιλά είναι αυτά μπροστά στα άλλα. Μα καλά, δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν ξέρετε πως περνάει ο κόσμος;
    Λες και εξαντλήσατε κάθε περιθώριο πριν κάνετε αυξήσεις. Μας εμπαίζετε αλλά δεν μας πείθετε. Πολύ νωρίς έπεσαν οι μάσκες σας. Είσαστε αδίστακτοι. Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο κι' απάνθρωπο.
    Κοιμηθείτε ήσυχα το βράδυ, εσείς κάνατε το καθήκον σας. Και το κυριώτερο δεν έχετε κανένα άγχος πως θα πληρώσετε. Εσείς και χρήματα έχετε και μισθό.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/10/14 18:13

    ΜΑΣΤΡΟ...μιας και εχεις αναλαβει..ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ τη ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ...Σε πληροφορω οτι τετοια εγγραφα ,σαν αυτο που σουδωσε ,αφελως ,να προβαλλεις ,οι ΑΝΙΚΑΝΗ..ΝΑΝΝΟΠΑΡΕΑ..ΑΠΟ ΤΟ 2012,ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ,ΣΧΕΔΟΝ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,,,ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ,,ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ,,ΕΙΝΑΙ..ΓΕΛΟΙΑ....ΕΣΥ ,ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ..ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΑΚΕΥΣΕΙΣ Τ"ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.... ΑΛΗΘΕΙΑ...Σ".ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ Σ"ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ Η ΑΥΞΗΣΗ........ΕΚΤΟΣ ΚΙ"ΑΝ--------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,......................
    Ο ΤΣΑΒΕΣ ,ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ""ΠΡΟΙΚΑ"" Σ"ΕΤΑΙΡΙΑ...ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ,,,ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ,,ΕΜΙΡΑΤΩΝ,,.....ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/10/14 18:13

    Μας λέει η κυρία δήμαρχος ότι έγιναν διάφορα στον δήμο τα τελευταία χρόνια όπου για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις κάποιοι έκαναν τις δικές τους αλχημείες. Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι μόνο οι αιρετοί γιατί ο δήμος δεν λειτουργεί με αιρετούς.
    Στη συνέχεια η δήμαρχος μας λέει ότι ο δήμος δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην μισθοδοσία. Κι ερωτώ σε ποια μισθοδοσία όλων αυτών που έκαναν τις αλχημείες;;;;
    Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν γίνεται κάποιοι να παίζουν εκεί μέσα και εμείς να πληρώνουμε πάντα το μάρμαρο.
    Επίσης κα δήμαρχε θα ήθελα να βγείτε λίγο στο μπαλκόνι του σπιτιού σας και να μου πείτε πόσα σπίτια στην γειτονιά σας είναι 80 τ.μ.; Μας κοροϊδεύετε; Οι ντόπιοι που μένουν εδώ έχουν κατοικίες πάνω από 150 τ.μ. Δεν ζούμε στην Αθήνα αλλά στην Σαλαμίνα. HELLO!!!!!
    Οι αυξήσεις δεν πρέπει να περάσουν. Υπόλογοι όσοι τις ψηφίσουν στον λαό της Σαλαμίνας. Η εξυγίανση δεν γίνεται με αυτόν το τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/10/14 18:20

    Κονκισταδόρες

    Οι Ισπανοί κατακτητές ... ήταν γεμάτοι δίψα για κατακτήσεις, πλούτη και περιπέτειες. Άνθρωποι σκληροί, μαθημένοι στις κακουχίες, τολμηροί, γενναίοι πολεμιστές, μπροστά στην τυχοδιωκτική φιλοδοξία τους δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν απάνθρωπα μέσα. Έτσι οι επιχειρήσεις των κονκισταδόρες προκάλεσαν την κατακραυγή ακόμα και των συγχρόνων τους, εξαιτίας κυρίως της σκληρής συμπεριφοράς τους απέναντι στους ιθαγενείς κατοίκους των περιοχών...
    ... Οι ενέργειες των κονκισταδόρες επικυρώθηκαν μόνο από την Ιερή Εξέταση και ορισμένους ανώτερους κληρικούς, που φέρονταν και οι ίδιοι με παρόμοιο τρόπο στους ιθαγενείς. Οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης ήταν κυρίως γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών, που είχαν αντιδράσει στην καταδίκη τους από τα ήθη της εποχής και ζητούσαν περιπέτειες για να αποδείξουν την ανδρεία τους...
    Οι κυριότερες κατακτήσεις έγιναν από τους ταπεινούς χωρικούς που θέλησαν να συνεχίσουν το έργο του Κολόμβου...

    Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Η μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/10/14 18:46

    Κακό πράγμα η τσαβαρόλυσσα!
    Σου σπάει τ΄αρχ....ια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 18:58

      Ναι καλά, όποιος σας την λέει είναι ο Τσαβαρής. Ελα βρες κάτι πιο πρωτότυπο, μπορείς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/14 19:09

      ρε μαγκα, το σχολιο 1846 ειναι για τον 1813 που τσαβγιζει, δε το βλεπεις;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/10/14 19:13

      μια χαρά τα λέει ο 18:13
      εσύ τώρα πληρώνεσαι για να σχολιάζεις; που προσπαθείτε να αποδυναμώνετε όποιον διαμαρτύρεται.... πληρωμένες πένες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/10/14 20:44

      Ρεεε ..κοπανε..18:46 αυτο εχεις μονο
      να πεις.;;;;;;;;;;;;
      Απαντησε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............ΤΑΠΩΘΗΚΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..ΒΟΘΡΟΙ ...ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ..ΨΗΦΙΖΕΙ......

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/10/14 21:57

      ζήτω και πάλι ζήτω!
      συμπερασμα.....
      στους κουλουριωτες δεν αρεσουν τα εισαγωμενα σκυλολαμογια τυπου τζαμπαρι

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 00:15

      ζητω η χουντα!!! πέντε χρόνια χούντα.αλλά και μετά από πέντε χρόνια θα πληρωνεις αυξήσεις και τότε ειναι που θα φωναζεις ζήτωωωωωωωωωωωωωω

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/11/14 08:35

      τι τους νοιάζει ρε συ, αυτοί λεφτά θα έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο
      εμείς θα δεινοπαθήσουμε, οι χτυπημένοι από την κρίση, οι άνεργοι, τα γεροντάκια

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος31/10/14 20:39

    Ωραία η πλακίτσα να τα ξεφτιλίζουμε όλα όμως το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις αυξήσεις ρεύματος. Θα έχουμε τώρα και έναν πρωταθλητή Δήμο. Πληρώστε δούλοι να σας υπηρετούμε εμείς οι ευπατρίδες. Για το καλό σας βρε.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=64086444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/10/14 20:40

    Ο..ΜΕΓΑΣ .....ΚΑΡΑΜΟΥΖΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪ ΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ..ΚΡΑΞΙΜΟ.....ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ,,..ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.....ΑΥΤΟΙ Θ"ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ,,,,ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/10/14 21:39

    Αφού λοιπόν τέτοια έγγραφα έρχονται συνέχεια από το 2012, γιατί δεν βγάζεις ένα να το δούμε κι εμείς; Μάλλον ακολουθείς την πονηριά του αφεντικού σου που λέει λέει λέει και τίποτα χαρτιά.
    Είσαι και βλάκας όμως. Εάν ρε συνέβαινε εκείνο που λες, τότε θα γινότανε ακριβώς το αντίθετο, δεν θα έκανε καμία αύξηση θα καθότανε η καθαριότητα και θα ερχόταν νμετά και θα έλεγε ορίστε κύριοι καθαριότητα δεν έχουμε, άρα πάμε για ιδιώτες. Αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει ο Τσαβαρής αλλά δεν πρόλαβε, ευτυχώς. Αντε βλάκα, ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 23:30

      Ωραίο το σενάριο, μόνος σου το σκέφτηκες; Οι ιδιώτες θα ερχόντουσαν ούτως ή άλλως. Εδώ είμαι και εδώ είσαι και θα το δεις σύντομα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 01:00

      Όλους μπορείς να τους θεραπεύσεις, τον βλάκα ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 08:36

      ούτε τον πουλημένο

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος31/10/14 21:51

    ""ETAIΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ""
    ΕΔΡΑ: ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 23:22

      Ωχ ωχ ωχ τι πόνος ειν'αυτος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 11:34

      Ωχ ωχ ωχ τι πόνος ειν'αυτος. Ο Εμιρης και ο Κακομοίρης.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος31/10/14 21:53

    κακό πράγμα η τσαβαρολυσσα
    σου κάνει τα αρχ....ια τούμπανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/14 22:19

      Εσυ 21:51 και ο 21:39 πρεπει να εισαστε ..συγγενεις.....εκτος κι αν ..ΣΥΜΠΙΠΤΕΤΕ,,,,κουβαλατε τη ιδια ..ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.....
      Ρεεεεε τι γραφει ο 21:39...ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ....ΕΙΝΑΙ....Γιαυτο βριζει ο ...ηλιθιος... Απαντηστε μια φορα χωρις ..ΒΡΥΣΙΜΟ ..ΡΕ ΝΑΝΝΟΠΟΥΛΑ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/10/14 22:19

      Καλό μου βολεμένο μπλε Ναννάκι, φρόντισε να το συνηθήσεις γιατί για πέντε συναπτά έτη η "τσαβαρόλυσσα" όπως λες θα είναι στην ημερήσια διάταξη
      Φρόντισε λοιπόν τα αρχ....ια σου γιατί σε βλέπω με μόνιμο τούμπανο

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος31/10/14 23:23

    Σας βολεύει να το αποκαλείτε τσαβαρόλυσσα, αμ δε, απογοητευμένοι είμαστε που σας υποστηρίξαμε. Είναι το άδικο. Σας πιστέψαμε και μέσα σε ένα δίμηνο μας προδώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/10/14 23:54

    ΕΠΙ 12 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΥΠΗΡΞΡ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΤΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΑΣ!!!! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ..ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ..........ΒΓΑΛ' ΤΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.... ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 01:14

      Χρειάζεσαι ψυχίατρο φίλε μου με τέτοιες φαντασιώσεις.
      Ποιό Παρίσι ρε τρελέ και ποιό χρέος δημιούργησε ρε άρρωστε;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος1/11/14 00:01

    Με τιμή
    Ρούλα Νάννου
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    πόσο κστολογείτε την τιμή σας κα Νάννου;;;Συνάδει μάλλον με την αύξηση των δημοτικών τελών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 00:30

      η τιμή τιμή δεν έχει.... ή μήπως έχει;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος1/11/14 00:29

    παραλαβαμε χαος....η γνωστη πολιτική καραμέλα για τον πόνο του άλλου........εσύ που έβαλες υποθήκη την ψυχική σου υγεία βρες λύσεις χωρις να τρελάνεις και τους υπολοιπους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 00:31

      τι έγινε τελικά; ψηφίστηκαν οι αυξήσεις; θα βγει κανείς να μας πει κανένα νέο;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος1/11/14 00:35

    ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ........Α ΡΕ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 01:19

      Τα σημαντικά θέματα τα βάζουν τελευταία για να έχουν όσο χρόνο χρειάζονται στη διάθεσή τους.
      Αλλά τι σημασία έχει πρώτο ή τελευταίο, αφού όλα θα συζητηθούν;
      όταν όμως βλέπεις φαντάσματα αυτά παθαίνεις,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 08:54

      το βασικό μπαίνει πρώτο πρώτο, μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας, απλά πήγε να περάσει απαρατήρητο

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος1/11/14 01:23

    Ρε μαλ.... εδώ γίνεται της κακομοίρας κι εσείς ασχολείστε με τρίχες;
    Εδώ ο τσάβες έχει ξαφρίσει όλα τα λεφτά του Δήμου, η Νάννου καλεί Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών για διαχειριστικό έλεγχο με ότι αυτό συνεπάγεται, κι εσείς μαλακ........στε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/11/14 01:39

    Βαρύτατες κατηγορίες από τη Νάννου που βαρύνουν τον Τσαβαρή και εγείρουν σοβαρά ποινικά ζητήματα. Με τά τις εξαγγελείες της Δημάρχου θα περίμενα να έχει κατατεθεί ΗΔΗ μήνυση του Δήμου προς τον πρώην Δήμαρχο καθώς φαίνεται ότι έχει φάει πολύ χρήμα.

    Όμως αν δεν καταθέσει μήνυση η Δήμαρχος την έχει βάψει διότι ο Τσαβαρής θα πρέπει να της κάνει εκείνος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και να της πάρει τεράστια αποζημείωση διότι χωρίς περιστροφές τον κατηγορεί δημοσίως.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 03:01

      Ε, δεν μας λες και κάτι! Ποιές είναι οι κατηγορίες; Τι του είπε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 08:52

      έλα πες μας τα κουτσομπολιά που θες να πεις

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 12:41

      όλα τα λεφτά (πάνω από 300.000 ευρώ) που πλήρωσαν οι κάτοικοι για να συνδεθούν με την αποχέτευση (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτά) εξαφανίστηκαν, αφήνοντας απλήρωτο τον εργολάβο με συνέπεια να σταματήσουν και οι συνδέσεις.
      β) Όλα τα λεφτά ( πάνω από 500.000 ευρώ) της εισφοράς σε χρήμα για την ένταξη στο σχέδιο (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτό) που πλήρωσαν οι κάτοικοι της Ψιλής Άμμου, εξαφανίστηκαν κι αυτά για αλλότριους σκοπούς, χωρίς κανένας να έχει αποζημιωθεί για το ρυμοτομούμενο ακίνητό του.
      γ) Ακόμη και οι ειδικευμένες πιστώσεις (322.000 ευρώ) για την μεταφορά των μαθητών έπεσαν κι αυτά στο χωνευτήρι, εξαφανίστηκαν.
      δ) Πέντε (5) ολόκληρα εκατομμύρια ζεστό χρήμα από τους καταναλωτές νερού του δημ. δικτύου ύδρευσης που εισέπραξε ο Δήμος (ανταποδοτικού χαρακτήρα κι αυτό), πήγαν κι αυτά υπέρ πίστεως και πατρίδος, εξαφανίστηκαν.

      Όλα αυτά αν τα αποδείξει, που για να τα λέει μπορεί να τα αποδείξει εγώ έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες της, τον πάνε μέσα και όταν λέω μέσα δεν το λέω μεταφορικά, πάει φυλακή ο άνθθρωπος αν έχει φάει τόσα λεφτά από το δήμο. Άρα περιμένω τα δικαστήρια και τον εισαγγελέα.

      Αν δεν δω εισαγγελέα και δικαστήρια πάει να πει ότι η Δήμαρχος πάει να δικαιολογήσει την αδυναμία της να διοικήσει και αυτό δεν θα μου αρέσει καθόλου γιατί τη δεύτερη κυριακή την ψήφισα κι εγώ και η οικογένεια μου.

      Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, μια φορά να δούμε κι εμείς καθαρά χέρια.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος1/11/14 04:29

    Εννοείται ότι τον κατηγορεί δημοσίως.
    Και το παραδέχτηκε και ο Δερτούζος στο ΔΣ σήμερα λέγοντας παρανομήσαμε για το 'καλό' του νησιού.
    Γιαυτό έχουν 6,000,000 χρέη στην ΕΥΔΑΠ, 10,000,000 χρέη σε προμηθευτές, και πόσα άλλα θα βγάλει ο διαχειρηστικός έλεγχος που ψηφίστηκε σήμερα.

    Επειδή δεν φοβάστε παλιοκλέφτες δαγκωνόταν η Καραγιάννη όταν το παραδεχόταν ο Δερτούζος.

    Και πρόσεχτε κλέφτες τι σφαλιάρα θα φάτε από τον κόσμο αν έρθουν και κλείσουν το νερό από τα χρέη που έχετε αφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 08:50

      "αν έρθουν και κλείσουν το νερό"
      πάλι μας τρομοκρατείτε; ρε δεν ντρέπεστε λίγο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 11:21

      τους κολημένους τσαβαρικούς που τρώγανε με χρυσα κουτάλια 4 χρόνια δεν μπορείς να τους αλλάξεις μυαλό και δεν χρειάζεται κιολας.
      Το θέμα ειναι να μαθει ο λαος οτι το πρόβλημα είναι τεράστιο και το να κλείσει ο Δήμος από την λαμογιά και την κακοδιαχείριση του Τσαβαρή, είναι μπροστά μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 15:32

      11:21 έλεγα πως η δουλειά δεν είναι ντροπή, τελικά κάποιες δουλειές όπως η δικιά σου είναι
      πληρώνεστε για να αποπροσανατολίζετε τον κοσμάκη

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος1/11/14 08:36

    Εγώ θέλω να δ'ωσω τα συγχαρητήρια μου στην κυρία Δήμαρχο τόσο για την ανακοίνωση -ενημέρωση όσο και για την στάση της χθες στο δημ συμβούλιο. Η πρότασή της να φέρει οικονομικούς επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο περιόδου 1.1.2011 έως σήμερα, έπεσε σαν βόμβα χθες στο δημ συμβούλιο και απέδειξε ότι δεν χαμπαριάζει. Τους κλέφτες θα τους στέλνει κατά κορυδαλλό μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:51

      Για την αυξηση στα τελη δε θα της δωσεις ..συγχαρητηρια ,,ρε πληρημενε ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:08

      Μωρή λινάτσα, αν δεν προκύψει ΤΙΠΟΤΑ, τι θα πείτε τότε;
      Ότι ήταν καλός κλέφτης και τα έκρυψε; Ή θα βγεί η "Γενοβέφα" να ζητήσει συγνώμη;

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος1/11/14 08:36

    Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο πέσανε οι μάσκες. Η κ. Νάννου και ο κ. Νίκος Αγαπίου προς τιμή του είπαν τα εξης " Δεν σας είπαμε ότι σπαταλήασατε τα χρήματα. ότι δηλαδή τα κλέψατε. Απο συγκεκριμένους κωδικούς για ορισμένες εργασίες πληρώσατε άλλες υποχρεώσεις του Δήμου" Και όμως η κ. Νάννου ωρυότανε πιο μπροστά που πήγαν τα λεφτά. Πλήρης αθώωσης του Γιάννη Τσαβαρή. Ομολόγησαν μόνοι τους την αλήθεια. Να λοιπόν που πήγαν τα λεφτά αισχροί συκοφάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 08:48

      Τι λες ρε απατεώνα??
      Κανείς δεν μπορεί να σας πει κλέφτες χωρίς αποδείξεις, θα του κάνετε μήνυση και θα βγείτε από πάνω.
      Γιατί νομίζεις ότι κάλεσε τους ορκωτούς ελεγκτές και τους επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών?????ι
      Κάτσε να πιάσουν δουλειά και θα δεις πώς θα σε λέει η Ρούλα..
      Και ιδίως πού θα σε στείλει.

      Δε γλυτώνετε λαμόγια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 08:53

      Ρε βλακοτσάβ; το να κατηγορείσαι για τέτοια τεράστια σπατάλη δεν σημαίνει ότι αυτόματα απαλλάσεσαι από την υποψία της κλεψιάς, της υπεξαίρεσης και ένα σωρό άλλων λαμογιών!
      τη λέξη δηλαδή βάλε τη εκεί που ξέρεις!
      Μονο οι επιθεωρητές του υπουργείου θα μιλήσουν υπεύθυνα!
      Αυτούς τρέμει το αρχιλαμόγιο της Νίκαιας!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 08:56

      μπα, ώστε τώρα έγινε ΥΠΟΨΙΑ; τότε πως κατηγορείς βάσει υποψιών;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 09:02

      Mην ανησυχείτε κλεφταράδες, οι ορκωτοί ελεκτές και οι επιθεωρητές του υπουργείου έρχονται.
      Μήπως έρχονται να πιούνε καφέ????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 09:06

      ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ
      ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 09:20

      πονατε??
      ακομα δεν ειδατε τιποτα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/11/14 09:49

      ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος1/11/14 08:43

    Για όλα, την ευθυνη εχει παντα ο ηγετης!
    Στην περιοδο που τα οικονομικα του Δημου πηρανε την κατηφορα, δημαρχος ήταν ο αρχιαπατεωνας!
    Αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ υπευθυνος για ΟΛΑ!
    Και φυσικα, σαν γνησιο λαμογιο που ειναι, ριχνει τις ευθυνες σε αλλους!
    Μαρεσει που τολμουνε τα τσαβαρακια να τσαντιζονται που τα αποκαλουμε τζαβαροσκυλοκλεφτοπουλα!
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΣΑΝΑΚΟΛΕΦΤΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΄Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 08:48

      από νωρίς στο μεροκάματο βλέπω

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος1/11/14 08:44

    Γιατί δεν βιντεοσκοπείτε τα δημοτικά συμβούλια για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται; Για να κυκλοφορούν μόνο τα κουτσομπολιά που διασπείρουν οι πληρωμένες πένες; Για να ξέρει ο κόσμος ποιός είναι ποιός και ποιός ψηφίζει εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/11/14 08:46

    ΡΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΥΤΌ; ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΉ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΣΟΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΩΤΟΑΦΑΝΕΙς ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΝΤΡΟΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 08:59

      O παρτούζος μίλαγε σαν παρθένα που ήρθε από άλλο πλανήτη.
      Δε μπορείς να προκαλείς λέγοντας ότι όλα ήταν τέλεια τη στιγμή που δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ούτε δεκάρα στα ταμεία, κομένα τα τηλέφωνα, απλήρωτοι οι λογαριασμοί, ξηλωμένα τα πάντα και το παίζετε παρθένες??

      Κάποτε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και ξεσπάς. Ξεχάσατε τα δικά σας? Ξεχάσατε που πήγατε να δείρετε δημοτικό σύμβουλο? Ξεχνάτε που αφαιρούσατε το λόγο και κλείνατε τα μικρόφωνα? Ξεχνάτε τί γίνεται σε άλλους δήμους, ξεχνάτε τι γίνεται στη βουλή?
      Πολύ όψιμο το δημοκρατικό σας ενδιαφέρον.
      Σε λίγο θα σας φτύνουμε ομαδικά..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:01

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ
      Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:07

      εσυ τσαβαρογάβ 08:46, είχες ακούσει ποτέ τον προκάτοχο του λενη πως ωρυόταν για τα συμφεροντα του τσαβες και τα δικά του;
      τώρα σε πείραξαν οι φωνές του λένη;
      ΧΑΧΑΧΑ........πως γυρίζουν οι καιροί ε;
      νομίζατε ότι το προνόμοιο της φωνής θα το είχατε ες αεί δικό σας!

      πως σου φαίνεται λοιπόν κλεφτόπουλο που δεν επέτρεψαν στον Αλή Μπαμπά να ολοκληρώσει; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

      Οσο ποιο γρήγορα προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση τόσο το καλύτερο γι αυτόν! (εκτός και αν στέλνει επιστολές από την φυλάκα)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 09:10

      μολις μαθει ο κοσμος ποσα φαγατε, θα δεις τις ροχαλες συνεφο.
      αυτο που εγινε χθες ηταν χαδι.
      δε μπορει οι πουτανες να το παιζουνε παρθενες..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 09:11

      "Οσο ποιο γρήγορα προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση τόσο το καλύτερο γι αυτόν! (εκτός και αν στέλνει επιστολές από την φυλάκα)"

      ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ??? ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 09:34

      ειναι η πραγματικοτητα, ετοιμαστε τα μπογαλακια σας για τη στενη..

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/11/14 09:50

      ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΝΕΦΟ

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος1/11/14 09:00

    ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:05

      Έγινε ότι οι φαταούλες δεν αφήσανε δεκάρα και από κάπου πρέπει να πληρωθούνε οι υπάλληλοι της καθαριότητας οι μαϊμού επισκευές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί.
      Γκέγκε τσαβαροκοπρόσκυλο??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:08

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:12

      ρε ουστ αρχικλέφτες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 09:20

      ότι πεις πληρωμένε

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 09:26

      μην κρινεις απ'τον εαυτο σου, τσαβαροσκούληκο..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 09:47

      ΒΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος1/11/14 09:05

    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗς ΚΑς ΝΑΝΝΟΥ ΨΞΦΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙς. 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ 50% ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:07

      πρώτα να χειροκροτήσεις τους κλεφταράδες που τα ρημάξανε όλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:09

      ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:13

      πληρώνομαι με τσαβαρόλαδο, νταμαρόλαδο και σπανόλαδο..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 09:17

      ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΚΙ' ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 09:23

      ομολογεις ότι είσαι πουλημένο τομαρι..
      βρωμας απο μακρια

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 09:26

      εγώ είμαι πολίτης, η δικιά σου η μπόχα όμως δεν κρύβεται
      κάνε και κανένα μπάνιο, πλύνε τα δόντια σου, άλλαξε και κανένα ρούχο

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/11/14 09:29

      ΠΕΙΝΑΜΕ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/11/14 09:29

      πιες και λιγο τσαβαρολαδο να στανιαρεις.
      φυλαξε και λιγο για να μην πονάς, το αγγουρι ζυγωνει.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/11/14 09:30

      ΓΡΑΨΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΕΝΑ

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/11/14 09:33

      μην κρινεις απ' τον εαυτο σου.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/11/14 09:37

      εγώ είμαι ένας άνεργος πολίτης χωρίς εισόδημα που πλήττομαι βάναυσα από τις αυξήσεις
      εσύ μπορείς να το πεις αυτό; όχι βέβαια γιατί πληρώνεσαι
      λίγο φιλότιμο ρε συ, άντε κοιτάξου στον καθρέφτη σου

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος1/11/14 09:11

    ΣΤΟΝ 08.59 ΛΕΓΕ ΜΕ ΛΕΝΗ. ΣΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΣΥ ΚΑΙ 4-5 ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑς ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΧΘΕΣ ΛΕΝΗ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΩΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:15

      να ντρεπεσαι για τα λεληλασία του δημου και τις λαμογιες σας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:18

      ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
      ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:30

      Δεν μπορεί ο αρχικλέφτης να καταστρατηγεί συνεχώς τον Κανονισμό Λειτουργίας του ΔΣ και να πετάγεται όποτε του αρέσει. Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είναι δημοτικός σύμβουλος και όχι δήμαρχος για να παίρνει το λόγο όποτε θέλει.
      Τον Κανονισμό αυτός τον έφτιαξε και λειτούργησε τα περασμένα χρόνια.
      Ξεχνάτε πως συμπεριφερόντουσαν τότε στην κυρία Νάννου, που μόλις ξεπέρναγε το χρόνο των 5 λεπτών της κλείνανε το μικρόφωνο;
      Ξεχνάτε που μόλις άρχιζε να μιλάει της αφαιρούσατε το λόγο με το άκουσον-άκουσον πρόσχημα ότι είναι εκτός θέματος;
      Ξεχνάτε που σας κατηγορούσε για δικτατορία της πλειοψηφίας;
      Και τώρα σας φταίει ο Λένης και ο κάθε Λένης;
      Τέρμα ως εδώ. Θα μάθετε τσαβαρόσκυλα να εφαμόζετε τον Κανονισμό που εσείς οι ίδιοι φτιάξατε, σας αρέσει δεν σας αρέσει τώρα που είσαστε στην μειοψηφία.
      Τα ψέματα τελειώσανε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 11:21

      9.11 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ Δ.Σ.? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος1/11/14 09:15

    Εγώ ένα κατάλαβα. Οτι βλέπουμε το σύνηθες θέατρο της καμένης γης. Βρίζουνε τον Τσαβαρή και τους προηγούμενους για να στρέψουν την προσοχή αλλού και να μην συζητηθούν οι ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:38

      Για ποιές απάνθρωπες αυξήσεις μιλάς ρε βλήτο; τα 63 ευρώ το χρόνο είναι απάνθρωπο;
      Θέλεις ή δεν θέλεις να σου παίρνουν τα σκουπίδια από το σπίτι;
      Θέλεις ή δεν θέλεις να είναι η πόλη καθαρή;
      Έχεις εσύ καμία άλλη λύση, αν έχεις στο είπε η Δήμαρχος, θα την ακούσει μετά χαράς. Και μακάρι να έχεις το μαγικό ραβδάκι για να γλυτώσουμε κι εμείς έστω κι αυτά τα 63 ευρώ το χρόνο.
      Αντί να πιάσετε στις κλωτσιές αυτόν που έφερε την κατάσταση ΄σε αυτό το σημείο, μιλάς για αυξήσεις και μάλιστα απάνθρωπες; Ουστ από δω ηλίθιε .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:42

      το να βρίζεις όσους δεν συμφωνούν μαζί σου μου δείχνει ότι είσαι φασίστας
      και άψυχος, δεν έχουμε ρε λεφτά, μπορείς να το καταλάβεις εσύ και οι όμοιοι σου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:43

      ΠΕΙΝΑΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 10:21

      100 kila ise more apo ti poli masa, pos na mi pinas;.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 10:49

      ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ? 100 ΚΙΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΠΕΙΝΑΜΕ

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος1/11/14 09:16

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΜΙΛΑΤΕ . ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ. εΕΙΠΑΝ "ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΠΗΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΣΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:19

      Να ακουστούν όλα, αυτό είναι δημοκρατία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:21

      κανεις δε σας εδιωξε, κλεφταραδες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 09:24

      κι' εσείς ληστεύετε νόμιμα τους εξαθλιωμένους πολίτες, αυτό που κάνατε είναι ΕΓΚΛΗΜΑ
      και δεν έχετε λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ αλλά βγαίνετε και βρίζετε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 09:30

      οι ληστες του δημου να μας πουν απο που θα πληρωθουν οι υπαλληλοι

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 09:38

      από εμάς που δεν έχουμε

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/14 09:40

      "Πως θα πληρώσουμε τους υπαλλήλους μανούλα; Μην ανησυχείς θα το φροντίσω εγώ."
      Και έβγαλε τους κυνόδοντες και ρούφηξε το αίμα του κοσμάκη

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/11/14 09:53

      ας ειναι καλα ο λησταρχος που τα ρημαξε ολα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/11/14 09:58

      λες και σεις είσαστε καλύτεροι αιμορουφήχτρες

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος1/11/14 09:25

    Αυτός ο δύστυχος ο Πίπης τι θέλει; Γενικός Γραμματέας δεν γίνεται όσο και να την γλύφει.
    Και γλύφει και απαίσια ο ξεφτίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:27

      ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 09:56

      70.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 10:03

      Ο Πίπης όπως τον λες τουλάχιστον φοράει παντελόνια, μπορεί να έκανε κι αυτός λάθος που δεν αύξανε τα δημοτικά τέλη επί θητείας του και αναγνωρίζει το λάθος του, και καλά έκανε και μπράβο του που ζήτησε συγγνώμη δημόσια που με την πολιτική τους όλοι οι προηγούμενοι έφεραν τον δήμο στην τραγική αυτή κατάσταση, και μπράβο του.
      Όμως το σπουδαιότερο είναι ότι ο Σοφράς δεν ξάφρισε όλους τους κωδικούς και τα εκατομμύρια όπως έκανε ο τσαβαρής.
      Κι αν ήταν άντρας ο τσαβαρής έπρεπε να πει ναι από την αρχή στην εισήγηση της Νάννου για οικονομικό έλεγχο. Αλλά θα μου πεις εδώ κιότεψε κι έβαλε την ουρά στα σκέλια με ένα ...βύξιμο του Μηνά, και δεν θα χαιζότανε με την εισήγηση της Δημάρχου;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 10:03

      !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος1/11/14 09:51

    Το γεγονός είναι ένα και αναμφισβήτητο και μάλιστα ομολογημένο.
    Εκατομμύρια ευρώ ξαφρίστηκαν από κωδικούς ειδικού σκοπού των ανταποδοτικών και ειδιοκευμένων κονδυλίων.
    Το πού πήγαν αυτά, η Δήμαρχος δεν μπορεί να ξέρει. Εδώ δεν ξέρουνε αυτοί οι ίδιοι αφού ο καθένας έκλεβε για την πάρτυ του. Γιαυτό η πράξη της κυρίας Δημάρχου να εισηγηθεί στο Δημ Συμβούλιο τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο από επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών είναι η πιό σωστή, ενδεδειγμένη και δίκαιη.
    Είχα προβλέψει από την αρχή, ότι η κυρία Νάννου θα αφήσει εποχή ως Δήμαρχος και βλέπω ότι μέρα με τη μέρα επαληθεύομαι. Δεν γνωρίζω αλλόν δήμαρχο στο νησί μας που να έχει κάνει το ίδιο να καλέσει επιθεωρητάς.
    Τώρα θα σφήξουνε οι κ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:59

      ΝΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:10

      xa,xa,xa,xa,xa
      Όταν .........μπατάρει κάποτε η γη, μπορεί και να συμβεί αυτό.
      Προς το παρόν όσο βλέπουμε τον ουρανό από πάνω μας, μόνο λατρεία εισπράττει από τον κόσμο που ξέρει με ποιάν έχει να κάνει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 10:19

      κι' εσύ είσαι η φιλενάδα της ε; εσένα σε πήρε στο δημαρχείο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 10:24

      Όχι, έχεις εσύ προτεραιότητα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 10:45

      εγώ δεν το πουλάω το τομάρι μου και ν' αδικήσω τον κοσμάκη

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος1/11/14 09:51

    Nα μας πουν οι αλητες του ληστη και ο λησταρχος ο αρχηγος τους, ενα ευρω περιτα εξοδα που εκανε η Ρουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 09:59

      Αμέσως αμέσως αυτά που πληρώνει εσένα για να βρίζεις ξεφτιλισμένο ναννόσκυλο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:00

      δεν μας λες πόσο στοίχισε η ανακαίνιση;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 10:14

      852,03 ευρώ όσο στοίχισαν και τα ΣΑΛΑΜΊΝΙΑ. Ικανοποιήθηκες τώρα;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 10:20

      είδες που βρέθηκαν τα 852 για φρουφρου στα άδεια ταμεία;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 10:24

      ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος1/11/14 09:57

    ΞΕΥΤΙΛΑ Ο ΠΙΠΗΣ. ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙς ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 10:01

      Θα τον θαυμάσουμε όταν πάρει τον πούλο. Πόσο θα γλύψει ακόμα; Μέχρι να πάρει την θέση του Γενικού Γραμματέα δηλαδή τον πούλο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:14

      η μονη τελικα που εχει αξιοπρεπεια μεσα στο ΔΣ ειναι η Καρουση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 10:19

      Ναι και ψηφίζει συνεχώς "παρούσα" βλέπεις είναι από άλλο ανέκδοτο και δεν έχει άποψη
      Ρε δε πα να κουρεύεσαι

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 10:36

      ενω ο δικος σου-δικια σου που ψηφιζουν αυξηση δημοτικων τελων ειναι απο ποιο ανεκδοτο? ρε ουστ λαμογιο απο δω.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος1/11/14 10:18

    Τι έγινε ρε παιδιά η μειοψηφία τι ψήφισε τελικά για τον έλεγχο και για τα τέλη, μπορεί να μας πει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 10:22

      έλα πες μας εσύ που καίγεσαι να μας τα πεις για να στρέψεις αλλού την κουβέντα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:31

      Ρωτάω, γιατί κάποιο πουλάκι μου είπε χθες ότι ο τσαβαρής ξαφνιάστηκε και χαίστηκε από το φόβο του όταν άκουσε τη Δήμαρχο να μιλάει για οικονομικό έλεγχο, και στέλνει το Καπετανάκη να της πει ότι θα ψηφίσουνε τα τέλη και να αποσύρει την πρόταση της.
      Επειδή όμως η απάντηση της Δημάρχου ήταν στα ....αυτά μου αν ψηφίσετε ή όχι κι εγώ δεν κάνω πίσω, απλά ήθελα να ξέρω τι τελικά ψηφίσανε. Πειράζει;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 10:42

      ήταν φως φανάρι ότι ήθελες να πεις κάτι για να ξεκινήσει ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης με άλλο θέμα
      αλλά πάντα με τον Τσαβαρή πρωταγωνιστή βέβαια
      θέλετε να στρέψετε την οργή πάνω του για να την βγάλετε αλώβητοι
      εσείς τα σκεφτήκατε, εσείς τα ψηφίσατε κι' αυτό δεν αλλάζει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 16:21

      στον (Ανώνυμο 1/11/14 10:31)
      Έχεις πολύ μεγάλη φαντασία αχαλίνωτη θα σου λεγα,
      Ο Τσαβαρής τους έχει χεσμένους τους Ναννάκιδες κι αν έχουν στοιχεία ΟΛΑ στο φως
      ΟΧΙ δεν ψήφισε τηναύξηση των δημοτικών τελών κατά 50%
      ΡΤην ψήφιασαν όμως για την ιστορία ΟΛΟΙ της πλειοψηφίας και μην σας παραμυθιάζουν

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος1/11/14 10:28

    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, 45.......................................................ε



    ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 10:33

      Ωχ, ο τρελός πάλι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 10:35

      ΔΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ,

      ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΙΟΣ

      ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,............................Ε ΡΟΥΛΑ............................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 12:12

      Ας τον τρελό στην τρέλα του.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 12:25

      εδω ο κόσμος χάνετε βαρκούλες αρμενίζουνν.. σε πήραμε χαμπάρι.. Δ.....άκη..βρες άλλο σλόγκαν..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/14 14:35

      Ας τον τρελό στην τρέλα του.

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος1/11/14 10:49

    Ένα είναι το ερώτημα. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Αν υπάρχει άλλην απ΄αυτήν που εισηγείται η Δήμαρχος, το γράφει η γυναίκα, είναι έτοιμη να την ακούσει μετά χαράς.
    Εμπρός λοιπόν πέστε μου ποιά είναι, αν υπάρχει.
    Πάντως από αυτή τη ιστορία βγηκε κι ένα καλό, ότι θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών κι έτσι θα μάθουμε ακριβώς που πήγαν και σε ποιές τσέπες τόσα εκατομμύρια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και επισκιάζει την όποια αναπροσαρμογή των τελών που στο κάτω κάτω δεν είναι και εξωφρενική (63 ευρώ το χρόνο για ένα σπίτι 80 τ.μ.) κι αυτό εξ ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 11:03

      ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ?
      ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ 63 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΣΟ ΑΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 11:21

      Γιαυτό γίνεται ο έλεγχος φίλε μου, για να καταλογιστούν σε αυτούς που τα φάγανε και να επιστραφούν τα λεφτά στο δήμο, οπότε δεν θα πληρώσεις ούτε 1 ευρώ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 11:32

      νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους
      εν τω μεταξύ το κοντέρ γράφει, να περάσεις να πληρωθείς μετά το μεροκάματο

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος1/11/14 11:13

    ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ; ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ. ΕΙΠΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ. ΠΟΙΟΥς ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. "ΕΣΕΙς ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΗΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΣΑς ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕΤΗΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΜΕΤΙς ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος1/11/14 11:45

    Της είπε ο Τσαβαρής χτες ότι και με την αύξηση του 50% πάλι δεν ισοσκελίζονται και έχει έλλειμμα 500.000 ευρώ. Προς τι λοιπόν η αύξηση αφού και για ένα ευρώ ο προϋπολογισμός είναι ελλειμματικός.
    Μούγκα η κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος1/11/14 11:47

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όσο και να φώναζαν εκει μέσα την αλήθεια της την είπε ο Βλάχος με μια φράση:
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος1/11/14 11:51

    Το συμπέρασμα του χτεσινού Συμβουλίου είναι ότι την Σαλαμίνα πλέον την διοικούν ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ εντός και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Αυτή δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 14:26

      ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΤΡΑΜΠΟΥΟΣ-ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος1/11/14 11:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος1/11/14 11:58

    Γιατί δεν βγάζει κάποιος το Δημοτικό Συμβούλιο στον αέρα αφού είναι όλα μαγνητοφωνημένα;
    Βαρεθήκαμε πια να ενημερωνόμαστε από ανώνυμα κουτσομπολιά από ανθρώπους που πληρώνονται κιόλας.
    Να βγουν όλα να λάμψει η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος1/11/14 12:08

    Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΛΑΓΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΜΝΗΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΡΑΛΛΗ ΠΟΥ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ " ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΟΥ". ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΒΑΚΑ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος1/11/14 12:16

    50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ
    50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑ
    50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ
    50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ
    50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 15:20

      ΑΥΞΗΣΕΙΣ. 57

      ΕΥΔΑΠ

      ΡΟΥΛΑ.................................................

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος1/11/14 12:29

    Δώδεκα και μισή το μεσημέρι και φαίνεται οι ιδιοκτήτες των "δημοσιογραφικών" μπλογκς δεν πήρανε χαμπάρι τις αυξήσεις. Δεν είδα να ανεβαίνει ένα ποστ με τα ευχάριστα ετούτα νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 12:45

      Γιατί, για ηλίθιους τους πέρασες;
      Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μονόδρομος μετά από αυτά που διαβάσανε στην ανακοίνωση της κυρίας Δημάρχου και αυτά που ακούσανε χθές στο δημοτικό συμβούλιο;
      Σας ισοπέδωσε η Δήμαρχος εχθές με όσα έβγαλε στη φόρα.
      Τώρα σειρά έχουν οι Οικονομικοί Επιθεωρητές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 13:08

      πέρνα να πληρωθείς αγόρι μου, μην το ξεχάσεις

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος1/11/14 12:40

    6.000.000 ευρώ φαγοθήκανε, σε ποιές τσέπες πήγανε; να βγει ο λαός στους δρόμους.
    6.000.000 ευρώ φαγοθήκανε, σε ποιές τσέπες πήγανε; να βγει ο λαός στους δρόμους.
    6.000.000 ευρώ φαγοθήκανε, σε ποιές τσέπες πήγανε; να βγει ο λαός στους δρόμους.
    Ούτε 50 όυτε 100 ευρώ, 6.000.000 ολόκληρα εκατομμύρια.
    Μπράβο στην Δήμαρχο που δεν κιοτεύει και καλει Οικονομικούς επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών για διαχειριστικό έλεγχο, να βρεθούν οι κλέφτες και να καταλογιστούν τα ποσά, να τα επιστρέψουν πίσω.
    Ο κόσμος πεινάει κι αυτοί αγοράζουν μεζονέτες τη μία πίσω από την άλλη, βγάζουν τα κλεψιμέϊκα στην Ελβετία και τους φιγουράρουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
    Κτύπησέ τους αλύπητα κυρία Δήμαρχε, η Σαλαμίνα θα σε ευγνωμονεί για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 12:44

      ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ.
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ 50% ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
      ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΕΙΝΑΜΕ
      ΠΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΛΕΟΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 12:49

      Ρε, μπορεί να είσαι κουφός και να μην ακούς, είσαι όμως και τυφλός;
      Δεν διαβάζεις πόσα εκατομμύρια ξάφρισε; αυτές δεν είναι αποδείξεις; δεν το ομολόγησε χθες και ο ίδιος ο τέως;
      αντε στο καλο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/14 12:50

      Να βγει ο λαός στους δρόμους να ζητωκραυγάσει τους σωτήρες που μας οδηγούν στην ένδεια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/14 12:51

      12:49 κι' εσύ να μην ξεχάσεις να περάσεις να πληρωθείς

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος1/11/14 12:40

    η μονη που τηρησε υπευθυνη σταση σε ολα τα θεματα ηταν τελικα η ΚΑΡΟΥΣΗ.
    ΟΧΙ στις αυξησεις,ΟΧΙ ΛΑΤΟΜΕΙΟ,ΟΧΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 13:29

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΕΜ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΟΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.ΣΤΑΜΑΥΞΣΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΑΥΤΟ ΝΗΣΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 14:21

      Ο πρώην δεν φοβάται τον έλεγχο και γι αυτό το ψήφισε. Η δικιά σου και ο Πίπης φοβούνται τον έλεγχο επί Πίπη και γι αυτό δεν το ψήφισαν. Μάθε όμως ότι έλεγχος θα γίνει και επί Πίπη. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι γι αυτό. Η δικιά μας έδειξε τον δρόμο

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος1/11/14 13:19

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ .ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΕΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 13:42

      Εάν το είπε αυτό ο κ.Βλάχος ή οποιοσδήποτε άλλος, να μας δώσει τη λύση, να έλεγε στην Δήμαρχο από που να πάρει τα λεφτά που δεν έχει για να καλύψει το έλλειμμα. Μίλησε κανείς, έδωσε λύση στο πρόβλημα; ΚΑΝΕΙΣ.
      Η Δήμαρχος είπε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει αναπροσαρμογή αναπόφευκτα θα υπάρξει αδυναμία κάλυψης του ελλείμματος και θα καταρρεύσει η καθαριότητα. Απάντησε κανείς σ΄αυτό; ΟΧΙ.
      Άρα, τι εξυπηρετούν τα κροκοδείλια δάκρυα;
      Εμείς θέλουμε Δήμαρχο στα δύσκολα για να προτείνει ρεαλιστικές λύσεις κι όχι λαϊκίστικες, γιατί αυτές μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.
      Άρνηση χωρίς θέση, είναι μπούρδα, αγαπητέ μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 13:51

      να περάσεις να πληρωθείς φίλε μην το ξεχάσεις

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος1/11/14 13:46

    Εγώ δεν ξέρω αν ο Τσαβαρής έκλεψε ή δεν έκλεψε. Μια ερώτηση θα κάνω μόνο. Ολοι εσείς οι ανώνυμοι θα είχατε το θάρρος της γνώμης σας να βγείτε να τα πείτε επώνυμα; Οχι βέβαια. Μήπως έφτασε η ώρα η πολιτική στην Σαλαμίνα να βγει στο φως; Να βγουν στο φως όλα, και δημοτικά συμβούλια, και σκάνδαλα και υπεξαιρέσεις και παρανομίες, και τα ονόματα των υπαλλήλων που παρανόμησαν με τον έναν ή άλλο τρόπο, έστω και καλύπτοντας αυτά που γινόντουσαν; Μήπως πρέπει να πάψει το νησί να ενημερώνεται από τα παπαγαλάκια του εκάστοτε;
    Μήπως πρέπει να πάψουμε να τα βάζουμε με τον Τσαβαρή για να καλύψουμε τις δικές μας ελλείψεις; Αποκαλέστε με τσαβαρόσκυλο, δεν με θίγετε γιατί ξέρω ότι δεν είμαι. Ενας απλός πολίτης είμαι που βλέπω ότι και η τωρινή δημοτική αρχή χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους χειραγώγησης. Τίποτα δεν με θλίβει περισσότερο εκτός από το γεγονός ότι κι' εγώ βοήθησα με τον τρόπο μου να αλλάξουν τα πράγματα και βλέπω μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα. Μέχρι τώρα αυτό παίζεται στις οθόνες μας. Ολα για το καλό μας και όλα στο σκοτάδι. Οτι αρπάξει ο καθένας από τα κουτσομπολιά και τα ανώνυμα σχόλια.
    Η νέα δημοτική αρχή παρουσίασε ένα φιλανθρωπικό προφίλ που πολύ σύντομα ανατράπηκε. Ετσι είναι οι φιλάνθρωποι; Επιλεκτικά φιλάνθρωποι και όπου τους συμφέρει; Στραφήκατε εναντίον του κόσμου που πίστεψε σε σας και ήλπισε σε ένα καλύτερο αύριο. Πολλοί απ' όσους είναι σήμερα στα πράγματα ήταν και χθες. Τόσο άσχετοι ήταν; Δεν ξέρανε που πάνε τα τέσσερα και ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική;
    Οι αυξήσεις ήταν το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνετε σε έναν σκληρά δοκιμαζόμενο λαό και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος1/11/14 14:00

    Αγαπητέ Γιαννάκη, επειδή σ΄αρέσουν οι παροιμίες θα σου θυμίσω μία "θέλει η πουτ..... να χαρεί....."
    Η ενημέρωση δεν έγινε από τα παπαγαλάκια που λες.
    Έγινε από την ίδια τη Δήμαρχο με ανακοίνωσή της και με το λόγο της εχθές στο δημοτικό συμβούλιο που σε ισοπέδωσε.
    Η σημερινή Δήμαρχος δεν έχει να κρύψει τίποτα και τα βγάζει όλα στη φόρα.
    Το κάλεσμα των Οικονομικών Επιθεωρητών από την Δήμαρχο είναι το πιό αφοπλιστικό επιχείρημα για την διαφάνεια που ευαγγελίζεται και που θα σε στείλει από κει που μας ήλθες λαμόγια που ξαφρισες όλο το ταμείο του Δήμου και κατέστρεψες το Δήμο. Ουστ από δω λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 14:07

      συνεχίζεις το ίδιο κολπάκι, σας πήραμε χαμπάρι πια
      έχω δίκιο και το ξέρεις και πετάς την λάσπη σου αποκαλώντας με Τσαβαρή
      στις λέξεις μου όμως λάμπει η αλήθεια γιατί είναι ειλικρινείς και το κυριώτερο, δεν πληρώνομαι γι' αυτές

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος1/11/14 14:01

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 5000000 ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ Λ.Τ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
    1)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΕΩΡΗΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ.ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ 1023/2014
    2) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
    3) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ
    4) ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Π.Χ (ΠΟΡΟΥ)

    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΛΕΝΗ ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος1/11/14 14:05

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ 50% ΣΕ ΝΕΡΟ. ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΗ. ΤΟΥΣ ΤΑΧΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος1/11/14 14:16

    ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΉ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ 50% ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 14:27

      αυτοί καλά κάνουν και προτείνουν αυξήσεις αφού ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ εμάς μας ρωτάνε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 15:27

      10 λεπτά μιλούσε .. πόσο ακόμα ? αφορμή ήθελε και την βρήκε..

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος1/11/14 14:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος1/11/14 14:37

    Η Δημαρχος εξηγησε τον λογο που γινεται η αυξηση των τελων.Αν νομιζετε οτι ηταν ευκολη η αποφαση της εισαστε νυχτωμενοι .....ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος1/11/14 14:39

    Τα σπασμενα αλλου πληρωνει το ξερουμε ρε φιλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος1/11/14 15:05

    14:37 και 14:39
    εσείς ούτε στον γκρεμό θα πέσετε, ούτε στο ρέμα γιατί πληρώνεστε και μπαίνουν τα ευρώ στο σπίτι σας
    σας έχουμε πάρει χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος1/11/14 15:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 15:52

      δεν έχετε γιατί τότε θα τα γράφατε κι' επώνυμα
      έλεγα ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, τελικά η δικιά σας είναι
      πληρώνεστε για να αποπροσανατολίζετε τον κοσμάκη που υποφέρει βόθροι

      Διαγραφή
  70. Ανώνυμος1/11/14 16:05

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος1/11/14 16:17

    Να έβλεπες την φάτσα σου Γιάννη μου όταν σου πήραν το μικρόφωνο από το στόμα......αχ και πάλι αχ.....
    η τέλεια ξεφτίλα

    Εμ Γιαννάκη μου, και να ήθελα να σου τα πω, προτιμούσες να μ΄έχεις μονίμως μπουκωμένη........
    σ΄έφαγε η σιγουριά γιάννη μουυυ.......

    Αχ τώρα που γύρισε ο τροχός, ήρθε η ώρα να γαμ...σει κι ο χοντρός!
    Κι ο χοντρος γαμ...ει βαριά Γιαννάκη μουυυ!!!!!!!

    Πάντως Γιάννη μου, όλα τα Τσαβαρογαβγάβ σου εύχονται υπομονή για τα επόμενα πέντε χρόνια και εάν δεν το αντέχεις, έμπα οικειοθελώς στο κελί το 13

    Με αγάπη
    Η φίλη σου η εξώφθαλμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/14 16:49

      μαλλον φιλη αλλης εισαι τραβα να ανεβασεις φωτο στο φμπ κι αστα αυτα μην σπασεις κανενα νυχι γουαουουουουου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/14 16:53

      εισαι μια κουκλα χρυση μου ΚΟΥΚΛΑ γουαουουουου ΘΕΑ

      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος1/11/14 16:37

    ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙ,ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...................................
    ΚΡΙΜΑ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος1/11/14 16:43

    ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΕΝΟΠΙΟΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΙΣΙΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.