Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Σεπ 2015

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑΕ την Τρίτη 15/9 στις 19:30


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/15 11:06

    Σαλαμίνεια τέλος για εφέτος, απ' ότι διάβασα, λόγω εκλογών. Και εύλογα μου γεννήθηκε η απορία: τι σχέση έχουν αυτά τα δύο μεταξύ τους; Είναι τόσο δύσκολο να διοργανωθεί μια σεμνή τελετή, χωρίς έξοδα και φανφάρες ή μήπως δεν υπάρχει η ικανότητα να την διοργανώσει κάποιος;
    Οταν η δημοτική αρχή προσδοκά τουριστική ανάπτυξη, πως περιμένει να γίνει αυτό, δια μαγείας; Είναι δυνατόν να αφήνονται τέτοιες ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες;
    Και επιτέλους πόσο ανίκανη είναι αυτή η δημοτική αρχή; Μάθαμε ότι φάκελος για την πολιτιστική πρωτεύουσα δεν θα κατατεθεί. Ποιός να τον ετοιμάσει άλλωστε, μήπως και υπάρχουν γνώσεις και θέληση; Εδώ δεν υπάρχουν για την διοργάνωση των Σαλαμινείων. Βρήκαν και δικαιολογία, τις εκλογές, γελάνε κι' οι κότες.
    Είναι σαν να μην υπάρχει πλέον Δήμος, όπως κάποιος σχολιαστής πολύ σωστά έγραψε. Αυτός ο Δήμος δεν έχει απλά πτωχεύσει οικονομικά αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Κι' αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα να οργανωθεί οτιδήποτε, γιατί αφήνετε κυρία Δήμαρχε τις προσωπικές σας συμπάθεις και αντιπάθειες να λειτουργούν εις βάρος του νησιού; Υπάρχει ο Αιαντίς, και είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε να τις διοργανώσει καλύτερα απ' οποιονδήποτε.
    Εμπρός λοιπόν, κύριε Μαριδάκη αποδείξτε τους πόσο αδιάφοροι και ανίκανοι είναι. Και πως όταν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται.

    Λεωνίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/15 11:16

    ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ .. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ .
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ... ΤΟΥΠΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.