Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Σεπ 2015

Δραστηριότητες Αντιπεριφερειάρχη Νήσων σε Τροιζηνία και Πόρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε όλα τα σχολεία του Γαλατά μαζί με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας κ. Κώστα Καραγιάννη, και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, σε συνεργασία με τους οικολόγους Ύδρας, παρέδωσε ποσότητα οικολογικού λιπαντικού λαδιού για τις μηχανές των αλιευτικών σκαφών στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Πόρου.

Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον κ. Εμμανουήλ Τσακίρη για την προσφορά των Υδραίων οικολόγων στην περιοχή του Αργοσαρωνικού και δήλωσε ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πρώτιστη μέριμνα της Περιφέρειας Αττικής.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/9/15 18:28

    TEΛΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΣΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΚΟΥΤΟΕΓΔΗΛΩΣΕΙΣ Π,Χ, ΓΛΕΝΤΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ 5Χ5 ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΗΔΕΝ (ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Λ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΑΝΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/15 20:41

    ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ρουλα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πτυχιο οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.