Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Σεπ 2015

3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΓΥΑΛΑΣ (ΑΝΣ) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ

Νέες μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα κανόε-καγιάκ του ΑΝΣ Γυάλας !
1 ασημένιο, 2 χάλκινα και συμμετοχές σε τελικούς αγωνισμάτων είναι οι νέες επιτυχίες της σταθερά ανερχόμενης ομάδας κανόε-καγιάκ, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια πάντοτε κατακτά μετάλλια, σε όποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετέχει με στόχο τη διάκριση, με όλο και περισσότερους αθλητές, συνεχίζοντας την ανοδική αγωνιστική πορεία της. 
Οι νέες διακρίσεις σημειώθηκαν στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ (Μεσολόγγι, 8 και 9 Αυγούστου 2015) για αθλητές/τριες από 8 έως 14 ετών. Η ομάδα του ΑΝΣ Γυάλας αποτελείτο από 8 αθλητές/τριες.

Η Ελένη Μπαρτζίλα, η οποία διανύει την καλύτερη μέχρι τώρα χρονιά της, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων (3000μ) τον Απρίλιο, κατέκτησε στην κατηγορία Παγκορασίδων ακόμη 2 μετάλλια στο Πανελλήνιο του Μεσολογγίου : ασημένιο μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ 500μ και χάλκινο μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ 200μ της ίδιας κατηγορίας. Οι μικροί αθλητές Έκτωρ Τσεκούρας και Στέργιος Στιβακτάκης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διθέσιο καγιάκ 200μ της κατηγορίας προαγωνστική αγοριών, που αποτελεί και το πρώτο τους μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Ωρίων Τσεκούρας τερμάτισε στην 7η θέση του τελικού του μονοθέσιου καγιάκ 1000μ παίδων αρχαρίων ενώ συμμετείχε και στην απόσταση των 200μ. Την 9η θέση του τελικού 200μ στο μονοθέσιο καγιάκ προαγωνιστικής κοριτσιών, κατέλαβε η Κατερίνα Πούτου. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι αθλητές Παναγιώτης Βασιλικής, Παναγιώτης Κουτσιλαίος και Αντώνης Νικολαϊδης.
Ο ΝΑ.Ο.Σ Γυάλας κατέλαβε την 10η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος μόνο με 8 αθλητές/τριες, σε σύνολο 20 συμμετασχόντων σωματείων.
Ενδεικτικό της αγωνιστικής εξέλιξης αποτελεί το γεγονός ότι, το 2013 ο ΑΝΣ Γυάλας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξής με έναν αθλητή και μια αθλήτρια με έναν από τους δύο να συμμετέχει στους τελικούς των αγωνισμάτων που συμμετείχε, χωρίς να κατακτηθούν μετάλλια. Το 2014 η ομάδα αποτελείτο από 5 αθλητές/τριες, εκ των οποίων οι 4 συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, με έναν αθλητής να κατακτά 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο. Εφέτος, η ομάδα αποτελείτο από 8 αθλητές/τριες, εκ των οποίων οι 6 συμμετείχαν πρώτη φορά σε πρωτάθλημα. Από αυτούς, οι 5 συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ενώ κατακτήθηκαν 3 μετάλλια από 1 αθλήτρια και 2 αθλητές.
Κατόπιν  του πανελληνίου πρωταθλήματος μεγάλων αποστάσεων (Απρίλιος) και του πρωταθλήματος ανάπτυξης (Αύγουστος), ο ΑΝΣ Γυάλας έχει κατακτήσει συνολικά για το 2015 τέσσερα πανελλήνια μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα).
Τους αθλητές/τριες συνόδευσαν: 
ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Πέτρος Μερκούρης, ο προπονητής κ. Αθ. Δ. Βιλλιώτης και οι γονείς των αθλητών/τριων του ομίλου, οι οποίοι σταθερά υποστηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους στις επικρατούσες δύσκολες εποχές, τους οποίους από καρδιάς ευχαριστεί ο όμιλος. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την φυσιοθεραπεύτρια κ. Χριστίνα Παπαβασιλείου-Στιβακτάκη που, αφιλοκερδώς, συνέβαλλε ουσιαστικά στην ταχεία αποκατάσταση των αθλητών/τριων μετά από κάθε κούρσα.
ΜΠΑΡΤΖΙΛΑ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ-ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/15 15:06

    ΡΕ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ......
    ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ??????????
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΙ ΕΙΧΕ Η ......ΜΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ????????
    ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ??????
    ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΣΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ??????
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ????????
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ WIND ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΟΤΕΨΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ????????
    ΟΧΙ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ?????????
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/15 15:20

      ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/9/15 16:26

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Ανώνυμος8/9/15 15:06 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/15 16:38

      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 8/9/15 16:26 .................................... ...................................................... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/15 17:17

    ΚΟΥΙΖ:
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ????????
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.............
    ΦΤΟΥΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/15 18:47

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΙΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΙΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΡΕ ΧΑΜΕ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΓΑΤΕ ΚΥΠΡΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ Ο ΜΗΝΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥΓΙΝΑΝΕ 2015 ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/9/15 18:52

    ολο το χειμωνα το επαιζεσ αρρωστοσ και δεν πηγαινεσ ατα δημοτικα συμβουλια το χαρτι του νοσοκομειου να μασ δειξεισ για να σε πιστεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/9/15 19:35

    .... θα προβληθεί η θρησκευτικής ταινία «Μαρία η Μαγδαληνή» και στις 9.00μμ θα προβληθεί το θέατρο σκιών «Ο γάμος του Καραγκιόζη»...... Όλα αυτά στην Κύπρο. Εδώ ο κόσμος πεινάει, η χώρα καίγεται και η Σοφούλα, η Ρινούλα, και η Αλέξης του δήμου φωτογραφίζονται έχοντας κοχύλια (ο πουράτος) στον λαιμό!!! Όλος ο λαός στης Σαλαμίνας να τους υποδεχτούμαι με ΟΒΕΡ ΛΑΙΒ στα χέρια για καλύτερο καθαρισμό. ΞΕΦΤΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/9/15 19:57

    Στις εκδηλώσεις παρευρίσκονται η δήμαρχος Σαλαμίνας ΛΙΝΤΑ ΑΛΜΑ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΕΡΥ συζυγός , επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου, Ο Τζέι Αρ (πουράτος) η σύζυγος αυτού, η Άλέξης, ο Βασιλάκης Καΐλας ο Μέντορας του Κ.Υ η Βερούλη στο ποιο χονδρό, η Lady Gaga στο ποιο αδύνατο. Η καλύτερη αντιπροσωπία του Δήμου μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/9/15 20:27

    Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο.
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν κύριοι;
    • Τι συνδιαλλαγή έγινε ή καλύτερα είναι σε εξέλιξη και με ποιους;
    • Τι και ποιοι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες κα Δήμαρχε;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Πόσους μήνες τώρα πήρε το ΔΣ Ομόφωνη απόφαση που εσείς γράψατε στα όμορφα γοβάκια σας μαντάμ;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε για τους κινδύνους που διατρέχετε;
    Ε ρε γλέντια που θα χουμε σε λίγο, θα γελάν και οι παλαμίδες στο Βουρκάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/9/15 21:50

    Πού και πώς κατάντησες ρε κωλοτούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/9/15 01:28

    ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ¨¨ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ¨¨ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/15 13:52

    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.