Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Σεπ 2015

Βαριά τραυματισμένη βγήκε μόνο η σοβαρότητα, από το προχθεσινό κακό θέατρο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Σεπτεμβρίου

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας παραμονές των Δημοτικών Εκλογών του 2014 είχε μιλήσει περί βλαχοδήμαρχων και ότι έπρεπε να σαρωθούν στις εκλογές, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένα. Εμείς στην Κούλουρη ένα χρόνο μετά δυστυχώς τον δικαιώσαμε για αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Παρακολουθώντας το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τα είδα όλα !!!!!
Είδα μια Δήμαρχο πάνω στην έδρα μια να τσιρίζει, μια να μυξοκλαίει έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό τρέμουλο στην φωνή της.
Είδα μια Δήμαρχο σε ένα παραλήρημα χωρίς ουσία, με  ξύλινο λόγο με απρόβλεπτη συνέχεια. Δεν ήξερα αν θα έβαζε τα κλάματα ή τα ουρλιαχτά.
Είδα μια Δήμαρχο να κατεβαίνει από την έδρα και να αποχωρεί από την αίθουσα  όταν μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας.

Είδα μια Δήμαρχο να περιφέρεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, -στον βωμό της Δημοκρατίας για την Κούλουρη… υποτίθεται- και να κερνάει τους ημέτερους φοντάν σαν να ήταν στο σπίτι της, όταν και πάλι μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας. Για να λέμε τα σύκα, σύκα κι εκείνος δεν έβαλε γλώσσα μέσα του. Λες και το έκανε επίτηδες για να την αναγκάζει να φεύγει από την αίθουσα.
Είδα μια Δήμαρχο, να ουρλιάζει «πάρτε τηλέφωνο στο σπίτι μου να φέρουν το πτυχίο !!!!» και ως διά μαγείας το πτυχίο εμφανίστηκε σε δευτερόλεπτα. Διπλωμένο στα τέσσερα και όχι «καδρωμένο» όπως συνηθίζεται και φυσικά όχι  ο γνωστός πάπυρος.
Την είδα να το επιδεικνύει σε όλους, ξεκινώντας την επίδειξη του διπλωμένου στα τέσσερα  πτυχίου, στον επικεφαλής της μειοψηφίας με οργή, θυμό, αυτοϊκανοποίηση σαν να του έτριβε στα μούτρα τον πολύπαθο και ανύπαρκτο προϋπολογισμό του 2015. Τόση ήταν η ικανοποίηση της. Λες κι έκανε μέγα κατόρθωμα. Οικονομολόγος ον, σαν να ισοσκέλισε τον προϋπολογισμό!!!
Αλήθεια τι πιο απλό, να στείλει το πτυχίο της στο διαδίκτυο με ένα σύντομο σχόλιο.
Αυτά και άλλα πολλά χαριτωμένα είδαν τα μάτια μου!!!
Τα αυτιά μου όμως ακούν άλλα !!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι ο Δήμος έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα εξυγίανσης και ότι η Δήμαρχος μας ετοιμάζει το γραφείο του διορισμένου από την Κυβέρνηση διοικητή του Δήμου!!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι το δάνειο που θέλει να πάρει η Δήμαρχος μας για να εξοφλήσει τάχα μου τους φεσωμένους από τον Δήμο, έχει άλλους σκοπούς.
Τα αυτιά μου ακούν, ότι ήδη έχει γίνει εταιρία για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Αλήθεια από ποιους και με ποιους σκοπούς;
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους δύο άλλους άπειρους με τα δημοτικά επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, ο κοντός με ή χωρίς γραβάτα, που αποδεδειγμένα είναι πολύ μεγάλη γάτα, τι κάνει;
Γιατί δεν την ξεμπροστιάζει; Οι ατέρμονες τοποθετήσεις στα Συμβούλια δεν αρκούν. Πρέπει να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Το πολύ άμεσο μέλλον θα δείξει αν η Δήμαρχος μας είναι Δήμαρχος ή θα επιβεβαιωθεί ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλεγε ότι οι βλαχοδήμαρχοι έπρεπε να σαρωθούν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

204 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/9/15 20:22

    Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο. Μιχαλάκη κι αυτό γαργάρα; Έτσι «δημοκρατικά» θα πορευτείς;
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν κύριοι;
    • Τι συνδιαλλαγή έγινε ή καλύτερα είναι σε εξέλιξη και με ποιους;
    • Τι και ποιοι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες κα Δήμαρχε;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Πόσους μήνες τώρα πήρε το ΔΣ Ομόφωνη απόφαση που εσείς γράψατε στα όμορφα γοβάκια σας μαντάμ;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε για τους κινδύνους που διατρέχετε;
    Ε ρε γλέντια που θα χουμε σε λίγο, θα γελάν και οι παλαμίδες στο Βουρκάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 02:07

      H ΡΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ
      ΜΕΣΩ SALAMISOL . ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 20:37

      ΕΣΥ 02:07 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΘΜΟ.......ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ...ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ....ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ....ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ....ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ...!!!!ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,,,ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΜΑΣ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΑΦΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ.....ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΝΙΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ......ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΡΙΞΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.....ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΛΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΖΗΛΕΙΑΣ(;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ (που ουτε το νομα της δεν ξερετε να γραφετε) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΕΙΣΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ...Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ...Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ(λεξη που μαλλον δε τη γνωριζεις) ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΤΑΚΙΑ...ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ......ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ(προσωπικα εγω, διοτι ειχα καλο δασκαλο) ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΤΕ....ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ.....ΒΛΑΚΕΣ!!!!!!!

      Π.Γ ιδιοκτητης του site & web radio που αναφερεστε.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 21:48

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 22:02

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 22:41

      Τους μισθους και τα ενσημα στη ΤΕΤΑ να πληρωσεις.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/9/15 02:58

      ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ......

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/9/15 03:23

      Τι κοινο εχουν οι κουτσομπολες με το Βιαγκρα .
      Το τοσο το κανουν ΤΟΣΟΟΟ.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/9/15 03:32

      ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ .

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος27/9/15 09:59

      ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ???ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.....ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!

      Π.Γ

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος27/9/15 15:33

      ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ . ΚΑΙ
      ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .
      ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΙ .

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος27/9/15 17:51

      ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ(εκτος εαν γραφει ο κυριος της κυριας) την πολιτικη κρατηστε την για τον εαυτο σας.Προσωπικα δε με νοιαζει και δε με ενδιαφερει.Αλλα για να κοπτεσαι τοοοσο ,πρεπει να μην καταφερες να φας ,Προφανως η παρουσια της συντροφου μου ισως σου χαλασε τα σχεδια...Η λασπη επιστρεφετε σε σενα....Ετσι και αλλιως εσυ προσωπικα προσπαθουσες και προσπαθεις να γαντζωθεις πολιτικα και οικονομικα απο καπου,διοτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους πισινους...λοιπον κατσε στη μιζερια σου και στην κοινωνικη σου μοναξια και μην αγχωνεσαι για μενα....δεν θελω να κοπτοντε για μενα κατι τυποι σαν και εσενα....εξαλλου εχεις εσυ και οι υπολοιποι 10 λογικοι να μας δειξετε τις κιτς προτασεις σας......καλη επιτυχια στο θεαρεστο εργο σας..Ο πολιτισμος της σαλαμινας στα χερια σας.....χαχαχαχαχα Και επειδη εχω να ασχοληθω με σοβαροτερα πραγματα ειναι και η τελευταια φορα που ασχολουμα εδω μεσα,μιας που μιλαω επωνυμα και μου απανταει ο ΚΑΝΕΝΑΣ.Φιλακια κοριτσαρα μου καθως και στο σηζυγο και καλες δουλειες χαχαχαχ
      Π.Γ

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος27/9/15 19:21

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΕΦΕΡΕ το ονομα του σταθμου και εσυ αρχισες και προσωποποιεις με κατηγοριες και συκοφαντιες σε ολους . Γραψε για ποιους εννοεις ΚΥΡΙΟΣ της ΚΥΡΙΑΣ - διπλανος - υπολοποι 10 - ΠΟΠΕΣΑ - ΚΥΡΙΑ του ΚΥΡΙΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΨΙΜΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΙΣΑΙ .?

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος27/9/15 19:41

      Μια φωτο με σουτιεν σας παρακαλω .

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος27/9/15 20:17

      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΝΑΙ !

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος28/9/15 01:29

      Η ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ .

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος28/9/15 11:12

      ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΙΑ?

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος29/9/15 00:33

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/15 21:01

    Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ;;;;; ΕΙΠΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!!.

    Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ;;;;;;;;;ΛΙΓΑ,ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ!!!!
    ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/15 21:41

    Ο διαχειριστής, γνωστός κωλοτούμπας και προπαγανδιστής, παρουσιάζει μία Δήμαρχο που έχει επάνω της όλα τα προτερήματα της φύσης (μόρφωση, ικανότητα, εμπειρία, ευγένεια, ήθος, σύνεση) ως βλαχοδήμαρχο, ε τι να πεις;
    Να αποκαλούσε τον Τσαβαρή βλαχοδήμαρχο να το καταλάβαινα.
    Είναι ολοφάνερη η εμπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο της Δημάρχου χωρίς να ξέρω τους λόγους, πιθανολογώ όμως ότι αιτία θα είναι τα μπικιμπίνια που δεν παίρνει και προσπαθεί με αυτόν το τρόπο να εκβιάζει. Όμως η Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζει από εκβιασμούς και εκβιαστές, οπότε κε Λάμπρο επί 4 τουλάχιστον χρόνια το ίδιο βιολί θα βαράς, εκτός κι αν έχεις προτίμηση σε άλλο όργανο.
    Καταλαβαίνω ότι γίνατε ξεφτίλα προεξάρχοντος του μέντορά σου.Ήταν κάτι που δεν το περιμένατε γιατί τη σιωπή της Δημάρχου στα γνωστά ανώνυμα σχόλια ότι δήθεν δεν κατέχει Πτυχίο Πανεπιστημίου σας έκανε να πιστεύετε ότι δεν έχει πτυχίο. Πέσατε στην παγίδα σαν πρόβατα. Η Δήμαρχος ήξερε ότι αργά ή γρήγορα ο τζαμπαράκος θα έπεφτε κι αυτός στην παγίδα και του την είχε στημένη. Σαν ανόητος και παρανοϊκός που είναι προκάλεσε τη Δήμαρχο και δικαίως του έτριψε το έτριψε το Πτυχίο της στη μούρη του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δει πώς είναι τα Πανεπιστημιακά Πτυχία, γιατί από ότι ξέρω ο τζαμπαράκος διαθέτει μόνο ένα χαρτί αποφοίτησης από μια βοϊδοσχολή επιπέδου ΙΕΚ.
    Η εμπάθεια κε Λάμπρο μου, είσαι που είσαι στραβός, φαίνεται ότι σε έχει εντελώς τυφλώσει και γράφεις με αναίδεια ότι δεν ήταν Πάπυρος όταν και η κουτσή Μαρία μπορεί να το αναγνωρίσει. Αλλά τι να ξέρεις εσύ από Πτυχία και Πάπυρους, εσύ ξέρεις μόνο λάσπη να ρίχνεις. Εάν έχεις αμφιβολία, δεν έχεις παρά να πας στη Δήμαρχο αφού αλλάξεις γυαλιά και να ζητήσεις να στο δείξει, χωρίς να το αγγίξεις με τα βρωμόχερα σου όπως του ΄πε και του τζαμπαράκου.
    Το ξέρω ότι πονάει ότι τσούζει που γίνατε ομαδικώς ξεφτίλα αλλά σας άξιζε τέτοια κουμάσια που είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/15 22:34

      Μηνά ξέχασες να υπογράψεις !!!!

      Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/15 22:37

      Μηνά γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμα του προσφάτως επανακάμψαντα φίλου της Δερτούζου να δημοσιοποιήσει το πτυχίο όπως έκανε εκείνος και δημοσιοποίησε το απολυτήριο στρατού;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 00:08

      Ρε μπαγασάκο Μηνά τι μας λες; Όταν ήταν ο Λάμπρος μαζί σας του τα ακούμπαγες κι όταν έπαψες να του τα ακουμπάς σας την έκανε;
      Αυτό λες ρε άθλιοι;
      Κι αυτοί οι δύο μπλογκεράδες που σου έχουν απομείνει ακόμα συνεχίζουν να τα παίρνουν;
      Μηνά έχεις ξεφτιλιστεί τελείως. Κρίμα στα παντελόνια που φοράς.
      Μαζέψτε τα και δρόμο.
      Δεν σας ανεχόμαστε άλλο. Ξεφτιλιστήκατε. Μέσα σε ένα χρόνο καταφέρατε όλη η Κούλουρη να λέει που είσαι Τσαβαρή. Και τον Λάμπρο και μένα και όλους όσους σας στηρίξαμε έναν έναν εσύ και η γυναίκα σου μας σπρώχνετε σε αυτόν.
      Μαζέφτε τα όσο είναι καιρός, γιατί μετά δεν θα φταίμε εμείς

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 09:26

      αποφοίτησης από μια βοϊδοσχολή επιπέδου ΙΕΚ.
      ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗ ΤΑ ΙΕΚ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ !!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 10:52

      Tι να περιμένεις από έναν βοϊδοκέφαλο που δεν καταλαβαίνει ότι όσα γράφει εκθέτουν την ίδια του την μάνα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/9/15 08:56

      Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ 21.41 ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ !!! ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΩ. ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΄΄ΣΑΧΛΟΣ΄΄, ΄΄ΕΜΠΑΘΗΣ΄΄ ΚΑΙ - σύμφωνα με τη δική του λέξη- ΄΄ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ΄΄ ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/9/15 22:18

    Όπως διαδίδεται από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας η Δήμαρχος – καρικατούρα είχε σύσκεψη σήμερα με τις Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ της Β’ Πειραιά Καρακώστα και Κασιμάτη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία βεβαίως του «μέγιστου» Δραγουμάνοβιτς. Έριξε λένε ως συνήθως την κλάψα της γι αυτόν τον έρημο τον προϋπολογισμό, για το δάνειο που ξέρει ότι δεν πρόκειται να της δοθεί, αλλά όμως σήμερα πρωτοτύπησε. Δεν της έφταιγε ο Τσάβες για την συμφορά που την έχει βρει. Της έφταιγε ο Κώστας Ζαφειρίου, ο Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών. Αυτός που έχει υπογράψει την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα εξυγίανσης, που όταν το ανέφερε ο Βασιλικής στο προηγ. Συμβούλιο που είχαν προκαλέσει οι 11 τον διέψευσε και φώναζε ότι δεν ξέρει τίποτα.
    Γιατί κυρά μου ταλαιπωρείς τους συνεργάτες σου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και κυρίως εμάς τους πολίτες της Σαλαμίνας;
    Γιατί δεν πας σπίτι σου να φτιάξεις τις σπανακόπιτες σου που λένε ότι τις φτιάχνεις ωραίες, να πλέξεις τα σεμεδάκια σου; Πρέπει ντε και καλά να τα πλέκεις στο γραφείο Δημάρχου; Τι βίτσιο είναι αυτό κυρά μου;
    Προχτές μας έδειχνες εκείνο το κωλόχ@@@@ και φούσκωνες σαν γαλοπούλα όλο καμάρι. Είναι δεν είναι γνήσιο καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Έχω όμως μια απορία. Η μόνη αλήθεια είναι ότι έχεις περάσει στο Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής. Άσχετα αν έχεις πάρει πτυχίο ή όχι κάτι έπρεπε να έχεις μάθει. Από Οικονομικά δεν έμαθες τίποτα γιατί αν είχες έστω και τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις έναν προϋπολογισμό τσάτρα πάτρα θα τον ισοσκέλιζες.
    Ούτε από Πολιτικές Επιστήμες έμαθες τίποτα; Τι στα κομμάτια έκανες τόσα χρόνια; Μάρκος πήγαινες Μάρκος γύριζες;
    Ο Τσάβες αν και ΤΕΙτζής –όπως τον αποκαλείς εσύ και το συνάφι σου- Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος σου παραδίδει συνεχώς μαθήματα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής. Τώρα τι θέλεις να σου παραδίδει και μαθήματα Πολιτικών Επιστημών; Αφού είσαι ανεπίδεκτη μαθήσεως.
    Τον Πρωθυπουργό δεν τον άκουσες σήμερα τι είπε; Τήρηση της νομιμότητας, σκληρή δουλειά χωρίς ιδιοτέλειες αλλά με συλλογικότητα. Γιατί κλαίς λοιπόν στις Βουλευτίνες του για να σε λυπηθούν;
    Πράξε όπως έπραττε ο Τσάβες αλλιώς παράτα τα.
    Σε βαρεθήκαμε και σε σιχαθήκαμε γαμώ το κέρατο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 02:51

      Έτσι σε θέλω Γιαννάκι, να βράζεις στο ζουμί σου.
      Ρε μακάκα τόση κλωτσιά έφαγες από τον κόσμο γι΄αυτά που έκανες και μυαλό δεν έβαλες;
      Το Πτυχίο της από Πάπυρο στον έστριψε στη μούρη σου για να σου δείξει πόσο μικρός είσαι μπροστά της.
      Την πάτησες γιαννάκι σαν αρσακιάδα. Την ξεφτίλα που πήρες δεν ξεπλένεται με τίποτα.
      Σε φιλώ και μένα Μηνά με λένε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 03:00

      Ρε γιαννάκι εντάξει, ξεφτιλίστηκες αλλά γιατί κάνεις έτσι, η πρώτη φορά είναι; Κουλάρισε αγόρι μου.
      Θα σου ανέβει το ζάχαρο και μετά θα σε τρέχουνε.
      Ρε τι κάνει ένα κωλοχ@@@@ από Πάπυρο, μπορεί και να σε πεθάνει.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/9/15 00:33

    ΚΤΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2010 ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 40,000,000, EURO ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16,000,000,



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/15 00:38

    ρουλα μου τι τι τι εμαθα ερχεται βιντεο απο τα παλια με μεγαλα γεγονοτα και μεγαλσ αποκαλυψεισ ποσεσ εκπληξεισ μασ επιφυλασεισ


    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/15 00:44

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ τοβιντεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/15 00:49

    το βιντεακι λεει πολλα μα παρα πολλα ΚΑ ΤΑΛΑΒΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑΛΛΙΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/15 01:07

    Δήμαρχε - καρικατούρα τι έπαθες πάλι σήμερα; Οι Συριζαίες σου έδωσαν τον πούλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/9/15 01:58

    1. Για την παραίτησή μου από προϊσταμένη καταστήματος η οποία έγινε κατόπιν αιτήσεώς μου τον Οκτώβριο του 2014, για προσωπικούς λόγους και ουδεμία σχέση έχει ή έχω με την φερόμενη κατάχρηση του 2015... και για τις βύζητες που κάνω για να καλύψω το έλλειμμα του ταχυδρομείου. ... όπως ανέφεραν οι ανώνυμοι σχολιαστές σας -κουκουλοφόροι.....
    2. Για την ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός μου, για πράγματα που αναφέρονται σε προσωπικά του δεδομένα από ουτιδενούς κουκουλοφόρους - υπάνθρωπους.
    3. Για μαύρα χρήματα. ...τα οποία έλαβα παρανόμως από εκδηλώσεις του Δήμου για να τα μοιραστώ με τον σύζυγό μου και με την Δήμαρχο. .... όπως αναφέρονται από τους ανώνυμους σχολιαστές. ... πράγμα ψευδές και ανυπόστατο, που διοχετεύθηκε από κάποιους δυσαρεστημένους....και τελειωμένους πολιτικά....πρώην συνεργάτες..... οι οποίοι ΠΟΛΥ. ...θα τα ήθελαν στην τσέπη τους και όχι στο ταμείο του Δήμου και σε δωρεές που έγιναν.
    Μπήκα στον Δήμο για να βοηθήσω και να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο, μη έχοντας καμία άνάγκη κοινωνικής προβολής, οκονομικής απολαβής ή τακτοποίησης.....δικής μου ή μελών της οικογένειάς μου.
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!
    και όποιος θέλει αποδείξεις. ... ας βγάλει την κουκούλα και να αντιπαρατεθεί μαζί μου ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!!!!
    Λυπάμαι δε ιδιαίτερα γι αυτούς που απαντούν επώνυμα στους ανώνυμους κουκουλοφόρους, νομομοποιώντας τους και δίνοντάς τους αξία στην ανύπαρκτη και αποτυχημένη ζωή τους.....
    Υ.Γ. Επειδή έχω σπουδάσει το Marketing και τυχαίνει. .... να έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτό..... η αρνητική διαφήμιση. .... είναι η καλύτερη διαφήμιση. Δεν στοιχίζει τίποτα. ..μεταφέρεται πολύ πιο γρήγορα από την θετική....αντιμετωπίζεται και καταρρέει πολύ πιο εύκολα......
    Και εδώ γελάω....γιατί δεν την επεδίωξα ποτέ!!!!!!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος18/9/15 11:50
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ MIA - ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

    1 ) Nα μας δειξει την ημερομηνια στο χαρτι παραδοσης . Ασε που η καταχρηση /υπεξερεση γινοταν
    πριν ενα - δυο χρονια και αποκαλυφθηκε το 2015 μετα απο καταγγελια .
    2) Για την επιθεση στον συζυγο σου εσυ τον ξεφτιλησες που τον εστειλες προισταμενο στη ΠΟΠΕΣΑ
    Ειναι προσωπικο δεδομενο οτι παιρνει συνταξη αναπηρικη και εχει φοροαπαλλαγες ασε που
    απαγορευτεται να κυκλοφοραει μονος του μονο με συνοδο . Και αυτος συντονιζε το τμημα και εδινε
    διαταγες στους υπαλληλους του δημου .
    3) Tα μαυρα που αναφερεις η δημαρχος το παραδεχτηκε σε τρια μελη του συμβουλιου σου . Και εσυ
    εβαλες το συλλογο ΜΥΛΟΙ - ΛΙΒΑΔΙ να σου φερει ηχητικα μηχανηματα για να καλυφθεις .
    4) Οσο αφορα τους συνεργατες εναν ειχες μονο τη ΣΤΕΡΙΑΝΑ και αυτο αποδειχτηκε στο συμβουλιο
    το διοικητικο σου που δε μπορεσες να περασεις κανενα απο τα διεφθαρμενα θεματα που εφερες .
    Αν υπονοειες κατι αλλο γραψε επωνυμα οχι ανωνυμα του συνεργατες γιατι εισαι τα ιδια με τους
    κουκουλοφορους που αναφερεις .
    5) Kαι επειδη εχεις σπουδασει Marketing ΑΚΟΥ η αρνητικη διαφημιση ειναι καλη στους κωμικους και
    στους φαλτσο τραγουδιστες . Στους ανθρωπους που ασχολουνται με τα κοινα σε κλειστη κοινωνια
    ειναι καταστροφικη .
    6) Πολιτικα τελειωμενοι η οχι αυτο το κρινει μονο ο κοσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 09:33

      ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!!!!

      ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΚΛΗ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 10:56

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 10:59

      Ποιοι είναι οι συνεργατες ???
      Η ψιλη της ποπεσα και ο αντρας της ???

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 11:27

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΜΕ
      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
      ΕΛΕΓΧΟ . ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 11:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/9/15 01:15

      ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ .

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/9/15 09:26

    κυρια ναννου, αμφισβητειτε οτι ο τσαβαρησ το 2010, παρελαβε χρεοσ 40.000.000. Ε, και το κατεβασε στα 16.000.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/9/15 09:29

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ Ε, ΡΟΥΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/9/15 09:33

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΙΟΣΕ ΤΟ ΧΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ 40,000.000. ΤΟ 16.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 10:25

      Ρε τόσο ηλίθιοι είσαστε;. Πού τα βρήκε ρε βλάκα τα 24 εκατομμύρια, εδώ φέσωσε το Δήμο με άλλα 15 εκατομμύρια και άφησε προίκα στη Νάννου 1 εκατομμύριο έλλειμμα στο ταμείο και με ξαφρισμένα όλα τα ειδικευμένα και μη.
      Για όλα αυτά δεν εγκρίνεται και ο π/υ.
      Για όλα αυτά το δημ συμβούλιο κάλεσε τους επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών για έκτακτο έλεγχο που ακόμη να γίνει γιατί έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο.
      Δεν θα αργήσει όμως πολύ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 10:41

      Μηνάκομιχαλάκο10:25,η ίδια η φουκαριάρα λέει ότι το χρέος τέλος του 2014 ήταν 16000000€
      Αν το αμφισβητείς λαμόγιο βγάλε στον αέρα το τελευταίο τρίμηνο του 2014 που το ψήφισε και η φουκαριάρα με τους συμβούλους της
      Έτσι κοροιδα σας ταπώνει ο Τσάβες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 10:57

      Μιλάς συνέχεια για ξαφρισμένα Μιχαλάκο, ανώνυμα και χωρίς αποδείξεις. Πόσο κουτός είσαι πια και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν σας πιστεύει κανείς πλέον. Η λάσπη που πετάξατε, γύρισε όλη πάνω σας. Είστε ότι πιο βρώμικο πέρασε από το νησί.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 20:18

      Γιαννάκι, ακόμη δεν κατάλαβες γιατί το δημ συμβούλιο κάλεσε τους επιθεωρητές του υπουργείου οικονομικών για έκτακτο έλεγχο ; Αστο θα το καταλάβεις όταν έλθει η ώρα.
      ΄Οσο για τα 16.000.000 μπερδεύεις τα μπούτια σου. Αυτό ήταν το άνοιγμα του π/υ, το χρέος είναι 26.000.000 . Είσαι ο μεγαλύτερος τυφώνας που πέρασε από το νησί, δεν άφησες τίποτα, τα ξάφρισες όλα, ακόμα και στο ταμείο έβαλες χέρι με 1.000.000 μείον.
      Η πιο βρώμικη μαφία που πέρασε ποτέ από το νησί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 22:33

      Ρε κουτέ "Ανώνυμος26/9/15 20:18" αν λέω αν είχε έλλειμα το ταμείο του δήμου 1μύριο και τον έχεις ακόμα εκτός φυλακής, είσαι συνυπεύθυνος. Άσε που θα είχε γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα, οι Κουλουριώτες ρε δεν μασάνε ταραμά πιά σας μάθανε και σας ξεράσανε πρόωρα
      Βέβαια δε λέω βλάκας δεν είσαι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις γιατί βλέπεις τον όλεθρο και δεν είσαι ικανός να αντιδράσεις.
      Το τι σας περιμένει, ούτε που μπορείς να διανοηθείς γιατί είσαι και κουτό παιδί

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/15 22:43

      Μωρή χλαπάτσα αποτυχημένε δήμαρχε που κάθεσαι και γράφεις στα blogs αυτό το τελευταίο τρίμηνο...θα το πληρώσεις πολύ ακριβά.
      Και ακόμα κουρ@δα δεν έχεις καταλάβει ποιος γράφει και τι.
      Με λένε Μηνά και εμένα.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/9/15 09:37

    τα κοριτσια του πολιτικου σου γραφεειου τα δικα μασ κοριτσια ποσο τα δουλεψεσ εν ψυχρω, κυρια ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 11:54

      Δε σας δουλεψε μονο σας εβγαλε και κλεφτρες .Τις ελλειπε ενα πετσετακι μια γλαστρα και ενα ουισκι .
      Τα πηρε το βραδυ εκεινη για να βρει δικαιολογια να της διωξει ...Δε καταλαβαινεται τη παλιοπραγμα ειναι
      αυτη . Καντε της μηνυση και θα ερθουν να καταθεσουν πολλοι .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 22:47

      Καλά κρασιά και ουίσκια κουρ@δες τις Σαλαμίνας. Από μ@λακίες είστε πρώτοι όπως ο βρωμι@ρης ο μέλλον φυλακισμένος.

      τα κορίτσια που είχε η Ρούλα τουλάχιστον δεν τα γ@μαγε όπως ο τσαβλαξ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 23:16

      Τις χαιδευε ο ΜΗΝΑΣ αλλα που να κατσουν κουκου τιποτα .

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος26/9/15 09:43

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΥΣΒΗΤΗΣ ΡΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙ;

    ΤΟ 2010 ΠΑΡΕΛΑΒΕ 40.000.000 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 16.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 10:27

      Τον τρελό, μπορείς να τον κάνεις καλά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 10:59

      ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ??? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΤΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 15:14

      Εχει παραγγείλει φούμωτρο να του το βάλει ο μπόγιας στο επόμενο δημ συμβούλιο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 17:33

      THS MANOYLAS BRE FOYMVTRO NTROPH!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/9/15 09:47

    Όπως διαδίδεται από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας η Δήμαρχος – καρικατούρα είχε σύσκεψη σήμερα με τις Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ της Β’ Πειραιά Καρακώστα και Κασιμάτη κεκλεισμένων των θυρών παρουσία βεβαίως του «μέγιστου» Δραγουμάνοβιτς. Έριξε λένε ως συνήθως την κλάψα της γι αυτόν τον έρημο τον προϋπολογισμό, για το δάνειο που ξέρει ότι δεν πρόκειται να της δοθεί, αλλά όμως σήμερα πρωτοτύπησε. Δεν της έφταιγε ο Τσάβες για την συμφορά που την έχει βρει. Της έφταιγε ο Κώστας Ζαφειρίου, ο Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών. Αυτός που έχει υπογράψει την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα εξυγίανσης, που όταν το ανέφερε ο Βασιλικής στο προηγ. Συμβούλιο που είχαν προκαλέσει οι 11 τον διέψευσε και φώναζε ότι δεν ξέρει τίποτα.
    Γιατί κυρά μου ταλαιπωρείς τους συνεργάτες σου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και κυρίως εμάς τους πολίτες της Σαλαμίνας;
    Γιατί δεν πας σπίτι σου να φτιάξεις τις σπανακόπιτες σου που λένε ότι τις φτιάχνεις ωραίες, να πλέξεις τα σεμεδάκια σου; Πρέπει ντε και καλά να τα πλέκεις στο γραφείο Δημάρχου; Τι βίτσιο είναι αυτό κυρά μου;
    Προχτές μας έδειχνες εκείνο το κωλόχ@@@@ και φούσκωνες σαν γαλοπούλα όλο καμάρι. Είναι δεν είναι γνήσιο καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Έχω όμως μια απορία. Η μόνη αλήθεια είναι ότι έχεις περάσει στο Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής. Άσχετα αν έχεις πάρει πτυχίο ή όχι κάτι έπρεπε να έχεις μάθει. Από Οικονομικά δεν έμαθες τίποτα γιατί αν είχες έστω και τις στοιχειώδεις οικονομικές γνώσεις έναν προϋπολογισμό τσάτρα πάτρα θα τον ισοσκέλιζες.
    Ούτε από Πολιτικές Επιστήμες έμαθες τίποτα; Τι στα κομμάτια έκανες τόσα χρόνια; Μάρκος πήγαινες Μάρκος γύριζες;
    Ο Τσάβες αν και ΤΕΙτζής –όπως τον αποκαλείς εσύ και το συνάφι σου- Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος σου παραδίδει συνεχώς μαθήματα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής. Τώρα τι θέλεις να σου παραδίδει και μαθήματα Πολιτικών Επιστημών; Αφού είσαι ανεπίδεκτη μαθήσεως.
    Τον Πρωθυπουργό δεν τον άκουσες σήμερα τι είπε; Τήρηση της νομιμότητας, σκληρή δουλειά χωρίς ιδιοτέλειες αλλά με συλλογικότητα. Γιατί κλαίς λοιπόν στις Βουλευτίνες του για να σε λυπηθούν;
    Πράξε όπως έπραττε ο Τσάβες αλλιώς παράτα τα.
    Σε βαρεθήκαμε και σε σιχαθήκαμε γαμώ το κέρατο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/9/15 09:55

    Δημαρχίνα μας στο είπε χτες και η Καρακώστα. Τι σου είπε; Το αυτονόητο. Κάνε όπως ο Τσάβες. Μάζεψε τα χαρτιά σου, βάλε τα πόδια στην πλάτη και γρήγορα στον Υπουργό.
    Χτες έπρεπε να το έχεις κάνει. Σου τα λέει ένα χρόνο τώρα ο Τσάβες. Δεν τον ακούς. Στο είπε χτες και μια αριστερή Βουλευτίνα. Το είπε χτες και ο Πρωθυπουργός. Δουλειά και μόνο δουλειά. Τι άλλο περιμένεις; Μας κούρασες.
    Σε βαρεθήκαμε και σε σιχαθήκαμε γαμώ το κέρατο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/9/15 10:30

    Ανώνυμος26/9/15 02:51
    Έτσι σε θέλω Γιαννάκι, να βράζεις στο ζουμί σου.
    Ρε μακάκα τόση κλωτσιά έφαγες από τον κόσμο γι΄αυτά που έκανες και μυαλό δεν έβαλες;
    Το Πτυχίο της από Πάπυρο στον έστριψε στη μούρη σου για να σου δείξει πόσο μικρός είσαι μπροστά της.
    Την πάτησες γιαννάκι σαν αρσακιάδα. Την ξεφτίλα που πήρες δεν ξεπλένεται με τίποτα.
    Σε φιλώ και μένα Μηνά με λένε.


    Ανώνυμος26/9/15 03:00
    Ρε γιαννάκι εντάξει, ξεφτιλίστηκες αλλά γιατί κάνεις έτσι, η πρώτη φορά είναι; Κουλάρισε αγόρι μου.
    Θα σου ανέβει το ζάχαρο και μετά θα σε τρέχουνε.
    Ρε τι κάνει ένα κωλοχ@@@@ από Πάπυρο, μπορεί και να σε πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 11:01

      Κωλόχαρτο; Είδες τι κάνει η λανθάνουσα γλώσσα; Καρφώνεσαι ρε ούφο.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος26/9/15 10:41

    Ανώνυμος25/9/15 21:41
    Ο διαχειριστής, γνωστός κωλοτούμπας και προπαγανδιστής, παρουσιάζει μία Δήμαρχο που έχει επάνω της όλα τα προτερήματα της φύσης (μόρφωση, ικανότητα, εμπειρία, ευγένεια, ήθος, σύνεση) ως βλαχοδήμαρχο, ε τι να πεις;
    Να αποκαλούσε τον Τσαβαρή βλαχοδήμαρχο να το καταλάβαινα.
    Είναι ολοφάνερη η εμπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο της Δημάρχου χωρίς να ξέρω τους λόγους, πιθανολογώ όμως ότι αιτία θα είναι τα μπικιμπίνια που δεν παίρνει και προσπαθεί με αυτόν το τρόπο να εκβιάζει. Όμως η Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζει από εκβιασμούς και εκβιαστές, οπότε κε Λάμπρο επί 4 τουλάχιστον χρόνια το ίδιο βιολί θα βαράς, εκτός κι αν έχεις προτίμηση σε άλλο όργανο.
    Καταλαβαίνω ότι γίνατε ξεφτίλα προεξάρχοντος του μέντορά σου.Ήταν κάτι που δεν το περιμένατε γιατί τη σιωπή της Δημάρχου στα γνωστά ανώνυμα σχόλια ότι δήθεν δεν κατέχει Πτυχίο Πανεπιστημίου σας έκανε να πιστεύετε ότι δεν έχει πτυχίο. Πέσατε στην παγίδα σαν πρόβατα. Η Δήμαρχος ήξερε ότι αργά ή γρήγορα ο τζαμπαράκος θα έπεφτε κι αυτός στην παγίδα και του την είχε στημένη. Σαν ανόητος και παρανοϊκός που είναι προκάλεσε τη Δήμαρχο και δικαίως του έτριψε το έτριψε το Πτυχίο της στη μούρη του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δει πώς είναι τα Πανεπιστημιακά Πτυχία, γιατί από ότι ξέρω ο τζαμπαράκος διαθέτει μόνο ένα χαρτί αποφοίτησης από μια βοϊδοσχολή επιπέδου ΙΕΚ.
    Η εμπάθεια κε Λάμπρο μου, είσαι που είσαι στραβός, φαίνεται ότι σε έχει εντελώς τυφλώσει και γράφεις με αναίδεια ότι δεν ήταν Πάπυρος όταν και η κουτσή Μαρία μπορεί να το αναγνωρίσει. Αλλά τι να ξέρεις εσύ από Πτυχία και Πάπυρους, εσύ ξέρεις μόνο λάσπη να ρίχνεις. Εάν έχεις αμφιβολία, δεν έχεις παρά να πας στη Δήμαρχο αφού αλλάξεις γυαλιά και να ζητήσεις να στο δείξει, χωρίς να το αγγίξεις με τα βρωμόχερα σου όπως του ΄πε και του τζαμπαράκου.
    Το ξέρω ότι πονάει ότι τσούζει που γίνατε ομαδικώς ξεφτίλα αλλά σας άξιζε τέτοια κουμάσια που είσαστε.
    Και για να σε προλάβω σού λέω ότι και μένα με λένε Μηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 11:04

      Το ότι σε λένε Μηνά δεν είχαμε αμφιβολία. Να δημοσιευθεί το πτυχίο αν θέλετε να γίνετε πιστευτοί. Με το σόου και τα ουρλιαχτά δεν αποδεικνύεται τίποτα. Κι' αυτό με τον πάπυρο, τι το λες και το ξαναλές, τώρα το ανακάλυψες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 13:50

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 14:10

      Μάθε πρώτα που πρέπει να στείλεις τον Γιαννάκη να ελέγξει το πτυχίο και μετά δημοσιεύεις ότι θέλεις.
      Στην Νομική πρέπει να ελεγχθεί το πτυχίο όχι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
      Στην Νομική ανήκει το τμήμα Π.Ο.Ε.που ισχυρίζεται η Δήμαρχος - καρικατούρα ότι έχει τελειώσει.
      Όπως και να το κάνεις είναι σχεδόν μια ώρα δρόμος με τα πόδια.
      Μην μας ταλαιπωρείς τον Γιαννάκη μας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 14:21

      Μηνά Νο.2 γιατί θέλεις να ταλαιπωρείς τον Γιαννάκη μας; Βγάλε το κωλόχ@@@@ στο ίντερνετ μαζί με το μεγάλο .... που διαθέτεις να τελειώνουμε.
      Τι φοβάσαι μη δούμε τον αριθμό και το τσεκάρουμε;
      Πέντε έξι μήνες τώρα ψαχνόσουν στην Ομόνοια για να αγοράσεις πτυχίο. Αλλά κι εκεί μαλάκας πιάστηκες. 50 τα πουλάνε κι εσένα σου πήραν 500.
      Μηνά Νο.(ύμερο) χωρίς 1 ή 2

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 14:38

      Ρε Γιαννάκι γιαυτό σου λέω ότι είσαι σκράμπας. Η Νομική πού ανήκει ρε αμόρφωτε, δεν ανήκει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών; Στη μούρη σου το έτριψε, ούτε αυτό δεν διάβασες;
      Η Δήμαρχος το κράταγε ξεδιπλωμένο και όρθιο για να το βγάλουν τα λαμόγια φωτογραφία και το βγάλανε.Αυτή η ψυλλάκη, το αστέρι της παραπληροφόρησης που γυρνάει όλη τη μέρα με μια κάμερα στο χέρι, το έβγαλε 5 φορές Ξεστραβωθείτε λοιπόν και διαβάστε τι λέει, μακάκες.
      ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 65
      ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ
      ΙΣΙΔΩΡΑ ΕΥΑΓ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
      ΑΞΙΩΘΕΙΣΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
      ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΕΤΕΙ 1984
      ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
      Ο ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΜΤΟΣ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΗΣ Β. ΒΑΪΤΣΟΣ
      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ-ΨΑΡΡΗ

      Άντε λοιπόν λαμογιογιαννάκι τρέξε να το ελέγξεις και βγάλε ανακοίνωση ότι είναι ψεύτικο. Ρε τόσο μακάκας είσαι και δεν το ΄χα καταλάβει; Ρε, να στο τρίψει η Δήμαρχος στη μούρη σου; Ρε τι ξευτίλα είναι αυτή, και κάθεσαι ακόμη και γράφεις; Ρε πήγαινε πνίξου να ξεβρωμίσει ο τόπος, μακάκα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/15 14:54

      Μηνά Νο.(ύμερο) χωρίς 1 ή 2 που ανήκει ξέρουμε αλλά άλλο να τον στέλνεις στα Προπύλαια κι άλλο στην Σόλωνος.
      Ανέβασε το στο fb να το δούμε γιατί όταν γράφεις κάνεις λάθη.
      Γράφεις ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΕΤΕΙ 1984 ξέχασες το ΕΝ.
      Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
      Τίποτα δεν είδαμε όπως μας το έδειχνε η δικιά σου ένα κωλόχ@@@@@ μας έδειχνε που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε τίποτα κι ακούγαμε μόνο τη τσιρίδα της.
      Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε
      Άντε μπας κι ασχοληθείς και με τον Δήμο.
      Εμείς την πλάκα μας κάνουμε και τον χαβαλέ μας.
      Εσάς θα πάρουν με τις ντομάτες ..... κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/9/15 15:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/9/15 15:17

      Στην φωτο που είναι στην ανάρτηση βλέπεις εσύ τίποτα;
      Τίποτα κι εμείς δεν είδαμε.
      Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/9/15 15:19

      Ανώνυμος26/9/15 15:09 μπα δεν γίνατε πολλοί όσο πάτε και λιγοστεύετε εκτός κι αν εννοείς τους Μ@ΝΑΔΕΣ

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος26/9/15 16:25

      Ρε γιαννάκι (14:54) zoom δεν ξέρεις να κάνεις; Πού το είδες εσύ το ΕΝ ;
      Δικαιολογείσαι βέβαια γιατί πρώτη φορά στη ζωή σου βλέπεις Πανεπιστημιακό Πτυχίο.
      Άντε γιαννάκι, ντουγρού στην Αθήνα, βγάλε ανακοίνωση ότι είναι πλαστό το Πτυχίο και πήγαινέ την για πλαστογραφία να εκπέσει του αξιώματος, οπότε μετά από 4 χρόνια δεν θα ΄χεις αντίπαλο παρά μόνο τους Εισαγγελείς.
      Είδες που στα μαρτυράω όλα και σου ανοίγω τα μάτια, γρήγορα μη κάθεσαι καθόλου γιατί έρχονται τα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ έρχεται η 28η Οκτωβρίου, θα αντέξεις να βλέπεις τη Δήμαρχο σου στην εξέδρα κι εσύ κάτω με τη χλέμπα ή θα μας πάθεις τίποτα !!!!

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/9/15 23:31

      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΤΕ
      ΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ
      ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑ

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος27/9/15 01:14

      XA.XA.XA.X.AXA..XA.XA.XA.XA.XA..A.XA.XA. να σαι καλα γιαννάκι με έκανες και γελασα.
      Α, τώρα που έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη και έχεις κόπια του Πτυχίου, δεν μπορείς ε;
      Ρε σε ποιόν τα λες αυτά ρε κηφήνα; Την άλλη φορά δεν θα στο τρίψει στη μούρη σου, θα το κάνει ρολό και θα στο χώσει στο .........σου, αληταρά.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος28/9/15 00:27

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος26/9/15 11:46

    Καλά ρε Δημαρχίνα δεν ντρέπεσαι κατακαθόλου; Προεκλογικά στο συμβούλιο που είχαν προκαλέσει οι 11 για τα οικονομικά έβριζες τον Τσίπρα θεωρώντας τον υπεύθυνο !!!! για τα χάλια σου γιατί ήσουν σίγουρη ότι θα βγει ο Μεϊμαράκης.
    Τώρα καλείς τις Βουλευτές του να τους πεις τι; Ότι είσαι και φασίστρια και άχρηστη και ανίδεη;
    Και συ σύντροφε Μιχάλη Κανάκη τι κάνεις;
    Συνεχίζεις τα λάθη της Καρούση που στις δημοτικές μας έβαλε στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουμε αυτό το πράμα;
    Σταμάτα να καθοδηγείσαι από το φασιστοειδές πασοκολαμόγιο Δραγομάνοβιτς. Παρών ήταν όταν η κυρία Δήμαρχος έβριζε τον Τσίπρα και δεν έβγαλε κιχ.
    Σύντροφε Μιχάλη αν και σε εκτιμώ να ξέρεις ότι θα ενημερωθεί και το κόμμα και η Κυβέρνηση.
    Ένας σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 11:51

      Το κωλοχ@@@@ από Πάπυρο το έδειξε στις Βουλευτίνες;
      Λοιπόν Δημαρχίνα μου ρθε ιδέα.
      Πάρτο και πηγαίνε στο Μαξίμου.
      Θα συγκινηθεί ο Αλέξης γιατί τέτοιο πτυχίο δεν έχει ματαδεί.
      Μπορεί από την συγκίνηση να σου λύσει τα προβλήματα σου όχι μόνο τα δημαρχιακά αλλά τα υπαρξιακά και ψυχολογικά κυρίως.

      Διαγραφή
    2. τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν!!!τα δυο άτομα που αναφέρθηκε ο 11:46 είναι από τα ποιο ικανά άτομα του συνδυασμού !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 13:35

      Λόγω βάρους;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος26/9/15 13:43

    Ε, ΡΟΥΛΑ , ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2010, ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ, 40.000.000.Ε,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16.000.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 14:04

      Μόνο αυτό; Άφησε και 1 εκατομμύριο ευρώ στη Νάννου όταν ξεκουμπίστηκε από το Δήμο.
      Ο μεγαλύτερος τυφώνας που πέρασε ποτέ από το Δήμο, τα ξάφρισε όλα, φέσωσε το Δήμο με άλλα 12 εκατομμύρια χρέος κι έβαλε και 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα το ταμείο του Δήμου.
      Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για κει που πρέπει, κι εκεί γιαννάκι θα τα ξεράσεις όλα όσα έχεις καταβροχθίσει αρπακτικό. Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
      Μηνάς Νο.2
      Στο γράφω εγώ για να μη κάνεις το κόπο να το γράψεις εσύ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 14:30

      Εσύ είσαι νούμερο χωρίς αρίθμηση.
      Είσαι ο ίδιος ΝΟΥΜΕΡΟ.
      Υπόγραφε λοιπόν έτσι:
      Μηνάς Νο.(ύμερο) χωρίς 1 ή 2

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 14:33

      Έλα ... πες μου τώρα ... σε ρωτάω σοβαρά.
      Επειδή μας έχετε μπερδέψει που φοίτησε σε σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ή στην Νομική;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 14:37

      Από τη Νομική Σχολή Αθηνών έχουν αποφοιτήσει αρκετοί πρωθυπουργοί όπως οι Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, Επαμεινώνδας Δεληγεώργης, Χαρίλαος Τρικούπης, Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Ελευθέριος Βενιζέλος, Αλέξανδρος Ζαΐμης, Δημήτριος Γούναρης, Νικόλαος Καλογερόπουλος, Νικόλαος Στράτος, Σπυρίδων Μαρκεζίνης, Νικόλαος Τριανταφυλλάκος, Σωτήριος Κροκιδάς, Γεώργιος Καφαντάρης, Ανδρέας Μιχαλακόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Παναγής Τσαλδάρης, Κωνσταντίνος Δεμερτζής, Αλέξανδρος Κορυζής, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Δημήτριος Μάξιμος, Παναγιώτης Πουλίτσας, Κωνσταντίνος Τσαλδάρης, Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, Δημήτριος Κιουσόπουλος, Αλέξανδρος Διομήδης - Κυριακός, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Πιπινέλης, Ηλίας Τσιριμώκος, Γεώργιος Αθανασιάδης - Νόβας, Ξενοφών Ζολώτας, Ιωάννης Γρίβας, Γεώργιος Ράλλης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Α. Καραμανλής, οι πρόεδροι της Δημοκρατίας Αλέξανδρος Ζαΐμης, Μιχαήλ Στασινόπουλος, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, Κάρολος Παπούλιας και Κωνσταντίνος Τσάτσος καθώς και αρκετές άλλες προσωπικότητες της πολιτικής. Τέσσερεις καθηγητές της σχολής, οι Κωνσταντίνος Δεμερτζής, Ιωάννης Παρασκευόπουλος, Σωτήριος Κροκιδάς, Διομήδης Κυριακός έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί και ένας, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

      ΚΑΙ Η ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 14:46

      ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/15 14:52

      τσούζει ε γιαννακι τσουζει ε;
      μεχρι τωρα λεγατε δεν εχει πτυχιο, τωρα που το ειδατε το λετε κωλοχαρτο;
      Αυτα να τα διαβασουνε οσα παιδια σπουδαζουνε στα Πανεπιστημια για να δουνε τι κουμασι δημαρχο ειχαμε μεχρι περσι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/9/15 14:57

      Τίποτα δεν είδαμε όπως μας το έδειχνε η δικιά σου ένα κωλόχ@@@@@ μας έδειχνε που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε τίποτα κι ακούγαμε μόνο τη τσιρίδα της.
      Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε
      Άντε μπας κι ασχοληθείς και με τον Δήμο.
      Εμείς την πλάκα μας κάνουμε και τον χαβαλέ μας.
      Εσάς θα πάρουν με τις ντομάτες ..... κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/9/15 16:04

      Ανώνυμος26/9/15 15:09
      Γιαννάκι έχεις δίκιο, πώς να το διαβάσεις ο φουκαράς αφού στο έτριβε στη μούρη.
      Πάρε λοιπόν τη φωτογραφία του Πάπυρου από την κολητή σου την οριάνα φαλάτσι, τι φαλάτσι τι ψυλλάκι δηλαδή, και με τον αρ. Πρωτοκόλου 65 του Πτυχίου της τρέξε στο Πανεπιστήμιο για έλεγχο. Ξέρεις, άμα αποδειχθεί ότι είναι ψεύτικο, που θα το πεις εσύ με επίσημη ανακοίνωση, πάει για πλαστογραφία και εκπίπτει από Δήμαρχος.
      Βλέπεις γιαννάκι που στα λέω όλα, μην κάθεσαι καθόλου, άσε δε που θα πάρεις και εκδίκηση για το ότι σε έστειλε αδιάβαστο στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του μισού Ποινικού Δικαίου. Αυτό πού το βάζεις. Ανέχεσαι μια γυναίκα να σε μαμάει;
      Μηνάς Νο.3 (γίναμε πολλοί βλέπεις).

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος26/9/15 13:48

    ρουλα μου ΤΙ ΤΙ ΤΙ Εμαθα Ερχεται ..........................................................
    Β
    Ι
    Ν
    Τ
    Ε
    Ο

    λεει πολλα κα ταλαβεσ ελπιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 13:53

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 17:47

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 20:28

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/9/15 14:54

    Ο μεγαλύτερος τυφώνας που πέρασε ποτέ από το Δήμο, τα ξάφρισε όλα, φέσωσε το Δήμο με άλλα 12 εκατομμύρια χρέος κι έβαλε και 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα το ταμείο του Δήμου.
    Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για κει που πρέπει, κι εκεί γιαννάκι θα τα ξεράσεις όλα όσα έχεις καταβροχθίσει αρπακτικό. Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
    Μηνάς Νο.3
    Στο γράφω εγώ για να μη κάνεις το κόπο να το γράψεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 14:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 15:00

      26/9/15 14:54 Φοβηθήκαμε τώρα Μηνά Νο (ύμερο) στο άπειρο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 16:00

      ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΟ.3 ;
      ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
      ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΜΑΚΑΚΑ, ΤΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΗΣΟΥΝΑ;
      Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΧΙ, Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤ΄ ΑΥΓΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΘΑ ΄ΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
      ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΣΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ.
      ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΚΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΟ.4

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 17:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 17:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/15 20:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/9/15 07:10

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/9/15 07:11

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος26/9/15 15:32

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΡΟΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑΝΝΟΥ

    Πέθανε λοιπόν ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ και πάει στον παράδεισο. Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:

    «Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις…»

    Παίρνει το ασανσέρ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκόλφ, κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν
    πεθάνει και αυτοί, ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές κοπέλες. Για πότε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε.

    Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα…!

    Έρχεται ο Άγιος Πέτρος το πρωί και του λέει…
    – «Τι αποφάσισες να διαλέξεις;»
    – «Κοίτα Άγιε Πέτρο καλός ο παράδεισος, αλλά σαν την κόλαση δεν έχει!»

    «Εντάξει» του λέει ο Άγιος Πέτρος. Παίρνει λοιπόν πάλι το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση. Ανοίγει η πύλη και βλέπει μπροστά του μια τεράστια έρημο γεμάτη σκουπίδια, τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια και κάτι γριές να τους την πέφτουν. Τρελάθηκε!

    Τρέχει στον Άγιο Πέτρο και του λέει…
    – «Τι πράγματα είναι αυτά… εγώ άλλα είδα χθες… άλλα έζησα…»

    Οπότε του απαντά ο Άγιος Πέτρος «Χθες ήταν προεκλογική εκστρατεία… Σήμερα ψήφισες!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/9/15 15:51

    Τι κοινο εχουν οι κουτσομπολες με το Βιαγκρα .
    Το τοσο το κανουν ΤΟΣΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/9/15 16:08

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/9/15 16:17

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
    - ΔΗΜΑΡΧΕ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
    - ΔΗΜΑΡΧΕ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα...
    Αφού ακούει διάφορα τέτοια, τους λέει:
    - Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.
    Μπαίνει στην Mερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα.
    - θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε...
    - Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε.
    Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του.
    - Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ...
    Μένει κάγκελο ο γραμματέας.
    - Μα ΔΗΜΑΡΧΕ, τί είναι αυτά που λέτε;
    Και απαντά η ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
    - Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως σίγουρα θα πάμε... Κατάλαβες;






    κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
    - Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
    - Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα...
    Αφού ακούει διάφορα τέτοια, τους λέει:
    - Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.
    Μπαίνει στην Mερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα.
    - Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε...
    - Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε.
    Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του.
    - Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ...
    Μένει κάγκελο ο γραμματέας.
    - Μα κύριε υπουργέ, τί είναι αυτά που λέτε;
    Και απαντά ο υπουργός:
    - Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως σίγουρα θα πάμε... Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/9/15 18:49

    ΑΜΑΝ ρε Γιαννάκη τι σφαλιάρες τρως;
    Ρε έχεις μπλέξει άσχημα και το καλυτερο είναι ότι όλα ξεκινάνε από την μαλ@κία που σε δέρνει.
    Αντί ρε βλ@κα να το κάνεις μόκο μπας και σε αφήσουν ήσυχο να χαρείς όσα έφαγες, τολμάς και τα βάζεις με οικογένειες;;;;;
    Νομίζεις ότι είσαι πολύ μάγκας αλλά τους μάγκες τους πάτησε το τρένο.

    Που να δεις τι σε περιμένει σε λίγο.
    Α ναι... και εμένα Μηνά με λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 07:08

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος26/9/15 18:52

    κυρια ναννου αμφισβητειτε οτι ο τσαβαρησ το 2010, παρελαβε χρεοσ 40.000.000.Ε, και το κατεβασε στα 16.000.000.


    ο τσαβαρησ δειχνει στοιχεια οτι μειοσε το χεοσ του ΔΗΜΟΥ απο 40.000.000. στο 16.000.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 20:46

      Εσένα ρε βλάκα σου απάντήσανε πιο πάνω, πάλι ρωτάς; άλλαξε τουλάχιστον τις λέξεις ή το ΄χεις βάλει στο αυτόματο;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος26/9/15 18:53

    Ρε ξεφτίλες...όσο και να αγωνίζεστε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, την ποιότητα και την προσωπικότητα της Νάννου δεν μπορείτε να την φτάσετε.
    Μηνά με λένε και μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 19:13

      ΜΗΝΑ, ΜΟΥ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙ ΤΙ ΤΙ Β Β Β Β Β Β, ΤΙ ΤΙ ΤΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΣ

      ΤΙ ΤΙ ΤΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΥΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος26/9/15 18:54

    WIND-------WIND------ TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΥ ΡΕ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/9/15 19:04

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ .....................................................................ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΧΙ............................................


    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 20:37

      Σκάσε 12.000.000 που χρωστάει ο Τσαβαρής στους προμηθευτές και τους εργολάβους κι αμέσως κλείνει ο π/υ. Είδες πόσο απλό είναι; Ούτε φωτογράφος δεν χρειάζεται να είσαι.
      Υπάρχει βέβαια ένα μικρούλικο προβληματάκι, τόσο δα. Ποιός θα δώσει τα 12.000.000.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 20:38

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 20:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/9/15 22:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/9/15 22:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/15 23:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος26/9/15 23:01

    Ρε σβήνεις σχόλια για την γκόμενα του τσαβλαξ:::::: Και αφήνεις όσα βρίζουν τους Νάννους ε;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/9/15 23:06

    Ρε παιδιά σας παρακαλώ μην βρίζετε τον τσαβλαξ.
    Με πληρώνει και πρέπει να κάνω ότι μπορώ να προστατεύσω την διαλυμένη έστω αξιοπρέπεια του.
    Τι να κάνω είναι και η κατάσταση σκατά και κάνω τον γελοίο.
    Με συγχωρείτε. Και εγώ τον σιχαίνομαι αλλά το μεροκάματο πρέπει να πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/9/15 23:19

    Νάνοι όνομα και ....πράμα σε ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/9/15 23:21

    ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, Β....., ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣΣΣΣΣ
    ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ε, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 23:26

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
      ΒΡΕΙ ΤΟ
      ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ
      ΘΑ ΠΑΣ
      ΓΙΑΤΙ ΘΑ
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      πολλα μα παρα πολλα κα ταλαβεσ ελπιζω αλλιωσσσσσσσσσσσσ ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/15 23:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/15 23:56

      ΤΟ ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑ ΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΠΙΖΩ

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος26/9/15 23:25

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος26/9/15 23:27

    Μηνακομιχαλάκο βγάλτε πάλι τη ...πλαστούρα του πενηντάρικου για να γελάσουμε λαμόγια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος26/9/15 23:39

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ, ΚΛΕΙΣΑΤΕ 18, ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ 13, ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ


    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 23:59

      Σκάσε εσύ 12.000.000 που χρωστάει ο Τσαβαρής στους προμηθευτές και τους εργολάβους κι αμέσως κλείνει ο π/υ. Είδες πόσο απλό είναι; Ούτε φωτογράφος δεν χρειάζεται να είσαι.
      Υπάρχει βέβαια ένα μικρούλικο προβληματάκι, τόσο δα. Ποιός θα δώσει τα 12.000.000.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 00:16

      2011 ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 50.000.000. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16.000.000.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος26/9/15 23:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 07:06

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος26/9/15 23:44

    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/15 23:55

      Ποιός τον μαμάει αυτόνε, ρε ; Κατέστρεψε ένα δήμο ολόκληρο και έχει το θράσος και μιλάει;
      Μηνάς Νο.25

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 00:02

      ΡΟΥΛΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2010 ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 50.000.000. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16.000.000.


      Ε, ΡΟΥΛΑ Ε, ΡΟΥΛΑ Ε, ΡΟΥΛΑ, ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ



      οχι

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος26/9/15 23:51

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΡΑΦΕΕΙΟΥ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΙΚΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΨΥΧΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝ ΨΥΡΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ 1,2,3,4, 444444444444444444444444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 07:03

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος27/9/15 00:03

    Ανώνυμος26/9/15 16:00
    ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΟ.3 ;
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ ΜΑΚΑΚΑ, ΤΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΗΣΟΥΝΑ;
    Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΧΙ, Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤ΄ ΑΥΓΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΘΑ ΄ΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΣΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΚΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΟ.4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 00:12

      ΡΟΥΛΑ Ε, ΡΟΥΛΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2010 ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 50.000.000.Ε, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16.000.000.


      Ε ΡΟΥΛΑ

      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 07:02

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος27/9/15 00:20

    ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΤΤΤΤΤΤΤΤΙ ΕΜΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος27/9/15 00:26

    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 00:42

      ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΌ ΕΙΣΟΔΟ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 01:46

      ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ............Η ΚΑΡΛΟΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/15 03:16

      χα χα χα θελουμε μια φωτο με σουτιεν απο ΚΥΠΡΟ .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/9/15 10:09

      ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος27/9/15 00:35

    Ρε βλάκα του τα ΄χει πει χίλιες φορές η Δήμαρχος αλλά ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει. Τι να κάνει, να του κάνει μεταμόσχευση μυαλού; Εξάλλου το ομολόγησε μόνος του ότι έχει μεσάνυχτα από οικονομικά, γιαυτό λέει έβαλε αντιδήμαρχο οικονομικών τον καθηγητή του HARVANT Καπετανάκη.
    Ρε έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου 1.000.000 ευρώ; Ρε λαμόγια φεσώσατε που φεσώσατε το Δήμο με άλλα 16.000.000 ήταν ανάγκη να βάλετε χέρι και στο Ταμείο του Δήμου;
    Καπετανάκη, ακούω να λες από δω κι από κει ότι εσύ δεν θα πάθεις τίποτα, μην είσαι τόσο σίγουρος, μπορεί ο Τσαβαρής να έδινε τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ αλλά έβαζε εσένα και υπόγραφες τα εντάλματα, βλάκα. Γιαυτό και σε έκανε αντιδήμαρχο οικονομικών, για να έχει παρέα στη στενή.
    Για να μην ξεχνιόμαστε, είμαι ο Μηνάς Νο.27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 07:04

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 10:06

      ΒΆΛΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΣΑΒΓΑΒ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/15 11:00

      Ρε παπάρα 10:06,εσύ γράφεις ότι μακακία θέλεις,από το Τσάβες ζητάς υπογραφή???????
      Υπέγραψε ρε νάνε αν έχεις άντερα.......

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος27/9/15 01:28

    'Εχω την εντύπωση συνονόματε ότι την ευθύνη την έχει μόνο ο δήμαρχος που δίνει το ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ.
    Τώρα θα με ρωτήσεις αν ο Καπετανάκης ήταν υποχρεωμένος να εκτελέσει το ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ του Τσαβαρή. Εδώ πάω πάσο γιατί ο Καπετανάκης δεν ήταν υπάλληλος αλλά αιρετός, οπότε μάλλον έχεις δίκιο, είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι, την πάτησες σουβλατζή ήθελες να γίνεις και οικονομικών παναθεμά σε.
    Μηνάς Νο.8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος27/9/15 06:54

    Αδελφούλα 00:35 και 01:28,γιατί δεν βάζεις την υπογραφούλα σου γιά να σας πάρει .....βόλτα καί πάλι ο Τσάβες???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 10:04

      Μωρή λουλού, εσύ γιατί δεν βάζεις την υπογραφή σου, φοβάσαι;
      Μηνάς Νο.27

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 10:21

      Ρε Τσαβαρή, καιρό έχουμε να σε δούμε, δεν βγάζεις καμια ανακοίνωση να ταπώσεις τα ναννοσκυλα γι΄αυτά που γράφουν, αν δεν είναι αλήθεια;
      Βγες και διέψευσε τα Γιάννη μου γιατί όλη η Σαλαμίνα μιλάει για το χρέος και το ελλειμμα στο ταμείο. Ξέρω ότι εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.
      Πού ακούστηκε να άκου

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος27/9/15 10:56

    Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
    Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
    Νομίζετε ότι έχουμε ακόμη προεκλογική περίοδο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 11:37

      Το μαρτύριο της σταγόνας !!!!!!!

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος27/9/15 11:03

    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος27/9/15 14:07

    κυρια δημαρχε σας ψηφησα δυο φορες για χαρη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΕΙΜΩΝΑ


    ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ;ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 14:15

      ΡΟΥΛΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ 2011 ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 50.000.000.Ε, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 16.000.000.


      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΙΟΣΕ ΤΟ ΧΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ, 50.000.000. ΣΤΟ 16.000.000.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 15:29

      Ο Τσαβαρής είναι πλέον με τη βούλα του κράτους βυθισμένος στο βούρκο, κατάφερε να κάνει το Δήμο κόκκινο, ξάφρισε όλα τα λεφτά από το Ταμείο και καταχρέωσε το Δήμο. Αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν εγκρίνεται και ο προϋπολογισμός που φτιάχθηκε με τα δικά του οικονομικά στοιχεία και είναι καταχωρημένα στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών. Τι να μας πει τώρα, παραμύθια της χαλιμάς όπως ότι το χρέος το κατέβασε ενώ τον φέσωσε με άλλα 16 εκατομμύρια; Και ποιόν θα πιστέψει ο ακροατής τη Δήμαρχο ή το Τσαβαρή να λέει τα ίδια και τα ίδια και ξανά μανά τα ίδια; Προσπαθεί μάταια να πιαστεί από μια σανίδα μπας και μπορέσει να πείσει κανά άσχετο και ανίδεο ψηφοφόρο του, είναι μάνα στο ψέμα. Φίκια για μεταξωτές κορδέλες. Του τα ΄χει πεί δεκάδες φορές η Δήμαρχος αλλά ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει. Τι άλλο να κάνει; Να του κάνει μεταμόσχευση μυαλού; Να φέρουνε τον Γιαγκούπ; Αρκετά ασχολήθηκαν με την τρέλα του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/15 16:13

      Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
      Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
      Είσαστε δεκατρείς μήνες διοίκηση τόχετε καταλάβει???????? ή ούτε αυτό ακόμη δεν ξέρετε???????
      Ως πότε νομίζετε ότι μπορούμε νακούμε τις μπουρδολογίες σας???????

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος27/9/15 14:23

    ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΙ ΕΜΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ...........ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ

    ΑΠΟ ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΓΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΓΓΓΓΓΓΓΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΙ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΓΑΛΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΣΕΣ ΕΚΠΛΞΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος27/9/15 15:11

    https://freethinkingisland.wordpress.com/2015/09/27/%CE%B5%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%BF%CF%85/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 16:35

      ΚΑΝΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΛΑΞ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΗΣΥΧΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ.
      ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ G+1 ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 18:37

      ΧΥΔΑΙΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΣΟ ΑΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/15 19:21

      ΚΛΑΨΚΛΑΨΚΛΑΨΚΛΑΨ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/9/15 20:12

      27/9/15 18:37 ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΠΑΛΙΟΧΑΡΒΑΛΩ

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος27/9/15 16:15

    Τελικά ρε νανακοκαραγκιοζάκια θα μας ζαλίζετε γιά πολύ ακόμα τα ...........??????
    Γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα και συγκεκριμένα να καταγγείλετε ΟΛΑ αυτά που ανώνυμα γράφετε και λέτε???????
    Είσαστε δεκατρείς μήνες διοίκηση τόχετε καταλάβει???????? ή ούτε αυτό ακόμη δεν ξέρετε???????
    Ως πότε νομίζετε ότι μπορούμε νακούμε τις μπουρδολογίες σας???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος27/9/15 16:20

    Καταπέλτης για τον Αντρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, η αναίρεση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου όπως και για όσους οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια και τα τεράστια χρέη.
    Στημένη μεθοδολογία υπήρξε, όπως προκύπτει από την έκθεση της δικαστικής λειτουργού. Απέκρυβαν πλεονάσματα από δημόσιους οργανισμούς και έτσι η χώρα αποκλείστηκε από τις διεθνείς αγορές ενώ διογκώθηκε και ο δανεισμός μας.
    Σε δίκη θα παραπεμφθούν, όπως όλα δείχνουν για ψευδή επιβεβαίωση και βλάβη για το ελληνικό δημόσιο ενώ θα διερευνηθούν και τα εξής:

    - Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, τα επιπλέον τοκοχρεολύσια ύψους 210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI.
    - Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ.
    Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που διαθέτει η δικαιοσύνη, από καταθέσεις μαρτύρων και αναμένεται "σεισμός" στο πολιτικό σύστημα.

    Τέλος, ένα από τα στοιχεία είναι ότι για να επιτευχθεί από τον κύριο Γεωργίου και τους υπόλοιπους η αλλοίωση των στοιχείων απέκρυβαν τα πλεονάσματα 500 οργανισμών του δημοσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος27/9/15 16:32

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ Η έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μηνάς ο κανένας27/9/15 16:41


    Ο λαός απαιτεί ο παραθεριστής στη φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος27/9/15 18:22

    ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΡ . ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ . ΕΠΙΣΗΣ
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ...Α .. ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ..........ΚΑΜΑΡΟΣΤΕΤΟΥΣ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 19:34

      Ειναι και δυο σαποιοκοιλιαδες εκει .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/15 22:03

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/15 00:47

      ΣΤ------Α και ΠΟ----Υ τον μπουλο .. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος27/9/15 19:58

    Μέχρι τώρα μας είχαν ζαλίσει ότι η Δήμαρχος δεν έχει πτυχίο και ζητούσαν να το εμφανίσει.
    Τώρα που το εμφάνισε γιατί προκλήθηκε, το κάνουνε κωλοτούμπα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Α, να χαθείτε λούστροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος27/9/15 20:18

    που είναι το τζαβόσκυλο που μας είχε πρήξει τα ούμπαλα με το πτυχίο της Ρούλας;
    παρακαλείται ν΄ανοίξει τα γκαβά του καλά καλά και αφού το διαβάσει να σταματήσει να μας τα ζαλίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος27/9/15 22:39

    Πάει καιρός τώρα που η μαφία που λυμαίνονταν το Δήμο επί 4 χρόνια άρχισε μία ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης και συκοφαντίας εναντίον μιας λαοπρόβλητης και άρτι εκλεγείσας Δημάρχου με σκοπό να κάμψουν τις αντιδράσεις της και να συνεχίσουν να λυμαίνονται με τον έναν ή άλλο τρόπο το Δήμο σε βάρος των δημοτών. Πες, πες, πες, κάτι θα μείνει έγραφε ο προπαγανδιστής των ΝΑΖΙ Γκαίμπελς. Στα πλαίσια αυτού του πολέμου φθοράς κι εκβιασμού οι γνωστοί προπαγανδιστές και λασπολόγοι αρχίσανε πριν 6 μήνες να διατυμπανίζουν παντού ότι η Δήμαρχος είναι μαϊμού οικονομολόγος γιατί δεν έχει πάρει Πτυχίο. Αν ανατρέξει κάποιος στις αναρτήσεις όλων των blogs θα διαβάσει τουλάχιστον 1000 φορές το ίδιο τροπάριο. Στις ανοησίες και τα ψεύδη των ανώνυμων σχολιαστών πολύ καλά έκανε η Δήμαρχος και δεν έδινε σημασία και ορθά δεν κοινοποίησε το Πανεπιστημιακό της Πτυχίο. Αν το έκανε θα είχε την τύχη του κ.Δερτούζου ο οποίος υπέπεσε στο λάθος να κοινοποιήσει το απολυτήριο του Στρατού και είδαμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα, κι αυτό διότι αυτοί που σε προκαλούν δεν είμαι άνθρωποι αλλά υπάνθρωποι τελευταίας βαθμίδας. Στο δημοτικό συμβούλιο ο πάντα εριστικός και αγενής κ.Τσαβαρής προκάλεσε την Δήμαρχο αμφισβητώντας ότι είναι Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου και κατά τη γνώμη μου πολύ ορθά έπραξε που πήγε κι έφερε το Πτυχίο της από Πάπυρο και του το ΄τριψε στη μούρη. Ποιος δεν θα έκανε το ίδιο όταν προκαλείσαι ευθέως από δημοτικό σύμβουλο; Ίσως ήταν και μια ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω και να αποστομώσει και τους υπόλοιπους λασπολόγους των blogs που από ότι φαίνεται κι ακούγεται καθοδηγούνται από τον ίδιο. Άκουσα δε τον κ.Στάμο Μπακαούκα να λέει : Κυρία Δήμαρχε μη μου το δείχνετε σε μένα, εγώ είμαι Κουλουριώτης και γνωρίζω πολύ καλά από την εποχή που είσασταν στην Τράπεζα ότι έχετε πτυχίο. Να κι ένας μπεσαλής μέσα στους τόσους κηφήνες. Μπράβο κυρία Δήμαρχε για την ενέργεια αυτή, μόνο που δεν έπρεπε μόνο να του το τρίψετε στη μούρη, έπρεπε να του το φορέσετε και κολάρο κι ας έσχιζε ο Πάπυρος. Δυστυχώς και μετά λύπης μου διαπιστώνω μέρα τη μέρα ότι ο άνθρωπος αυτός που τον κάναμε και δήμαρχο, τρομάρα μας, είναι ότι χειρότερο και βρώμικο πέρασε ποτέ από το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/15 22:49

      Ρούλα μου ξέχασα να υπογράψω.
      Είμαι ο γλυκούλης ο αντρούλης.
      Ο Μηνάκος σου
      Σε φιλώ γλυκά.
      Καληνύχτα μωρό μου
      (Εγώ έχω ξενύχτι στο πληκτρολόγιο, ως συνήθως)

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος28/9/15 10:22

    ΡΟΥΛΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ. ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ 1987. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 1982. http://www.roulanannou.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C/.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/15 11:00

      Εμένα μ΄αρέσει που μια γυναίκα σας μαμάει όλους εκεί μέσα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/15 11:04

      Μήπως λέει 2027, άντε ρε σαχλαμάρα.

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος28/9/15 11:01

    ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ? ΠΩΣ ΠΗΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/15 11:11

      ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ''ΤΙΝΑΞΑΤΕ ΥΗΝ BANKA'' ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2015, ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΣ Λ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΤΑΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΑΧΑΧΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟΟΟΣΕΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΠΟΡΤΕΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤHREE AND THE KOUKOS. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ? Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/15 14:41

      Μπες βλακουλη όταν θα έρθουν τα δελτία τύπου κ δες γκαβακα κάποιοι σαν κ σένα κράτησαν το νησί τριάντα χρόνια πίσω...δεν πειράζει όμως ετοιμάσου για πόνο γκαβοσκυλλο...

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος28/9/15 11:23

    Τελικά η Δήμαρχος αποδεικνύεται ότι είναι πολύ γάτα, πολύ μάγκας για να το πούμε και στη γλώσσα μας. 6 μήνες είχαν φαγωθεί τα τσαβγαβ να λένε ότι δεν έχει πτυχίο και η Δήμαρχος έκανε την πάπια γιατί ήξερε ότι κάποια στιγμή ο καθοδηγητής της λασπολογίας αυτής που είναιο ο τσαβαρής θα έπεφτε στη φάκα και του την είχε στημένη για να του τρίψει στη μούρη τον Πάπυρο.
    Μιλάμε και για πολύ μάγκα γυναίκα Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/15 14:30

      Μηνάκο λίγα λόγια και σταράτα
      Το πτυχίο στο διαδύκτιο ΤΩΡΑ
      Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να μην το κάνεις....αφού το έδειχνε με καμάρι
      Εκτός αν είναι πλαστούρα του πενηντάρικου από την Ομόνοια
      Αν είναι γνήσιο ιδού η Ρόδος

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος28/9/15 14:31

    Μηνάκο λίγα λόγια και σταράτα
    Το πτυχίο στο διαδύκτιο ΤΩΡΑ
    Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να μην το κάνεις....αφού το έδειχνε με καμάρι
    Εκτός αν είναι πλαστούρα του πενηντάρικου από την Ομόνοια
    Αν είναι γνήσιο ιδού η Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος28/9/15 15:23

    O γνωστός άγνωστος υποστηρικτής μιλάει για μαγκιά. Ετσι είναι οι μαγκιές; Γελοιοποίησε και τον θεσμό και τον εαυτό της. Θαυμάστε την κατίνα με τον "πάπυρο". Το κακό είναι ότι δεν σας πιστεύει και κανείς πλέον. Ποιός μας λέει ότι δεν ήταν ένα κωλόχαρτο. Εκεί φτάσατε, να μας λέτε ότι έξω είναι μέρα και να χρειάζεται να πάμε ως το παράθυρο το εξακριβώσουμε. Και μια και λέμε για παράθυρα, αφού το έδειξε που το έδειξε, γιατί δεν το αναρτάτε να δούμε λεπτομέρειες; Πάλι νάζια κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος28/9/15 15:36

    "ο εριστικός και αγενής Τσαβαρής" Να κάτι τέτοια γράφεις και την γελοιοποιείς εντελώς. Θαυμάσαμε όλοι την ευγένεια της και τις υστερίες της. Μαζευτείτε γιατί έχετε εκτροχιαστεί από τις εικόνες μεγαλείου που έχετε πλάσει στο κεφάλι σας. Ούτε λαοπρόβλητοι είσαστε πλέον. Στην συνείδηση του κόσμου είστε κοινοί ψεύτες που τάζατε λαγούς και πετραχήλια, και μόλις βγήκατε μας χαρατσώσατε και δίχως αποτέλεσμα και χωρίς να σας νοιάζει αν ο κόσμος έχει να πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος28/9/15 15:42

    Ένα χρόνο μετά, βλέπω ότι τίποτα απ’ όσα προεκλογικά είχαν εξαγγελθεί δεν τηρείται. Ούτε καν το “ούτε ένα ευρώ χωρίς διαγωνισμό”! Αντίθετα βλέπω φάουλ απανωτά και απαξίωση, όχι μόνον των ιδεών που διέπουν την δημοκρατία, αλλά και των ανήμπορων συνδημοτών μας. Βλέπουμε τις κοινωνικές δομές να καταρρέουν, και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Είναι έλλειψη θέλησης ή ικανότητας; Αν είναι θέμα ικανότητας, ίσως θα έπρεπε να δοκιμαστούν άλλα στελέχη, πιο έμπειρα αν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος28/9/15 22:50

    Ανώνυμος28/9/15 00:55
    Ανώνυμος26/9/15 14:54
    Μηνά Νο.(ύμερο) χωρίς 1 ή 2 που ανήκει ξέρουμε αλλά άλλο να τον στέλνεις στα Προπύλαια κι άλλο στην Σόλωνος.
    Ανέβασε το στο fb να το δούμε γιατί όταν γράφεις κάνεις λάθη.
    Γράφεις ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΕΤΕΙ 1984 ξέχασες το ΕΝ.
    Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    Τίποτα δεν είδαμε όπως μας το έδειχνε η δικιά σου ένα κωλόχ@@@@@ μας έδειχνε που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε τίποτα κι ακούγαμε μόνο τη τσιρίδα της.
    Άντε ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ... ΤΟ .... ΤΙΜΗΜΕΝΟ να τελειώνουμε
    Άντε μπας κι ασχοληθείς και με τον Δήμο.
    Εμείς την πλάκα μας κάνουμε και τον χαβαλέ μας.
    Εσάς θα πάρουν με τις ντομάτες ..... κάτσε και να δεις

    Γράφεις ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΕΤΕΙ 1984

    Πήρε το Πτυχίο της το 1984 αν θυμάμαι καλά και μας φώναξαν να το γιορτάσουμε.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ,ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΕΥΦΤΗΚΕ, ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕ..... Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΙΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΛΕΕΙ 1987 ΕΣΥ ΛΕΣ 1984
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ 1984;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΑΣΑΤΕ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!
    ΑΡΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΦΙΛΗ;;;;;;;;;;
    Σπουδές
    Αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Σαλαμίνας το 1977 και εισάγεται στο Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 1982.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥ?? ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ

    ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1982;;1984; Η 1987;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος29/9/15 08:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.