Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Σεπ 2015

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΠΑΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Σε λαμπρό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Σαλαμίνας με την Κοινότητα Χλώρακας Πάφου την Δευτέρα 07/09/2015.
Οι άρρηκτοι δεσμοί που ενώνουν Σαλαμίνιους και Κύπριους ενισχύθηκαν με το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης που υπέγραψαν οι δυο πλευρές και που σκοπό του έχει την πραγματοποίηση πνευματικών και πολιτιστικών ανταλλαγών.

Οι σχέσεις Σαλαμίνας και Χλώρακας χρονολογούνται από το 1954 όταν ο τολμηρός Σαλαμίνιος καπετάνιος Ευάγγελος Λουκάς (Κουταλιανός) κίνησε με τα πρώτα πολεμοφόδια για τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ. Κατόπιν προδοσίας ο Ευάγγελος Λουκάς με τον Χλωρακιώτη ομαδάρχη Λεωνίδα Παπακώστα συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.
 «Η αδελφοποίηση δυο πόλεων συνδυασμένη με οικονομικές, κοινωνικές, επιμορφωτικές και πολιτιστικές δράσεις όπως αυτή του ανεγερθέντος Μουσείου του πλοιαρίου «Άγιος Γεώργιος» που δεσπόζει στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο του ομώνυμου ξενοδοχείου της περιοχής σας, σφυρηλατούν ακόμη περισσότερο και θα θυμίζουν στις επόμενες γενιές τους αδελφικούς δεσμούς των γονιών και των προγόνων τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου στον συγκινητικό λόγο που εκφώνησε.
Κατόπιν των ομιλιών της Δημάρχου Σαλαμίνας και του Προέδρου της Κοινότητας Χλώρακας κ. Κλεόβολου Παπακώστα πραγματοποιήθηκε  η ανάγνωση του όρκου αδελφοποίησης , η υπογραφή της απόφασης και η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων εκατέρωθεν.
Αμέσως μετά ακολούθησε μουσική εκδήλωση  με παραδοσιακούς χορούς από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα.

Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/9/15 18:06

    φωτογραφιεσ την δημαρχο να φευγει απο το δημοτικο συμβουλιο κα να ρεζιλευετε στα ματια των συμβουλων που αποχωρησαν μετα απο 10 λεπτα με το κεφαλι χαμηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/15 18:14

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΕΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ

    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ......ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/15 18:31

    αφηστε τα αυτα και μαζευτε τα σκουπιδια μασ εφαγε η βρωμα ουτε γιαυτο δεν κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/9/15 18:38

    ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/9/15 18:48

    Τι έγινε παιδιά, είδαμε τις διαμαρτυρίες και αρχίσαμε την παραγωγή δελτίων τύπου; Για την χθεσινή αποχώρηση θα μας πείτε κάτι; Eκτός αν η αδελφοποίηση με την Χλώρακα είναι πιο σημαντική από τα φλέγοντα του Δήμου. Ρε είστε για πολλά γιαούρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/15 19:18

    ΒΡΕ ΑΣΤΕ ΤΙΣ 7/9/2015 ΣΤΗΣ 15/9 /2015 ΔΕΙΞΕ ΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΒΙΝΤΕΟ ,ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΛΩΡΑΚΑ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/9/15 19:33

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ;;ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΦΩΤΟ Ο ΠΟΥΡΑΤΟΣ, Ο ΚΑΙΛΑΣ, Η ΒΕΡΟΥΛΗ Η ΡΟΥΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/15 20:59

      Ρώτα τον μπουχέσα το χοντολόλα που κόβει και ράβει σαν καλός ράφτης.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος16/9/15 20:24

    ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/9/15 21:58

    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΟΥΣΤ ΧΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΨΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/9/15 22:35

    Τα κουτσομπολιά του καφενείου δεν μπορεί να έρχονται ως θέματα στο δημοτικό συμβούλιο. 'Οταν ρώτησε ο Πρόεδρος των εργαζομένων τους 11 που υπογράψανε το αίτημα για συζήτηση αν έχουν κάποιο επίσημο στοιχείο, κάποιο έγγραφο ή τέλος πάντων κάτι που να δικαιολογεί το σαχλό θέμα του αιτήματος για συζήτηση, άκρα του τάφου σιωπή. Όλοι καταβάσανε το κεφάλι και κοιτούσαν το ... πάτωμα. Τα παιχνιδάκια λοιπόν τέλος. Καλά έκανε η πλειοψηφία που αποχώρησε γιατί πόση υπομονή μπορεί να έχει κάποιος να ακούει επί μία ώρα ανοησίες και λόγια του καφενείου;
    Ο Βασιλικής είπε ότι ο Ζαφειρίου του είπε ότι ο Δήμος βρίσκεται ήδη υπό καθεστώς εξυγίανσης, γεγονός που θα φτάσει και γραπτά τις επόμενες ημέρες.
    Άλλα του είπε ο Ζαφειρίου κι άλλα κατάλαβε γιατί είναι άσχετος. Δεν καταλαβαίνει ότι Πρόγραμμα εξυγίανσης και κλείσιμο του π/υ πάνε πακέτο. Αν όμως η συζήτηση ήταν για καμιά προμήθεια σίγουρα θα τα είχε καταλάβει όλα.
    Ο Τσαβαρής είπε ότι ο π/υ που γύρισε πίσω έπρεπε μέσα σε 15 ημέρες να τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να εγκριθεί, πράγμα που δεν έγινε, εγκαλώντας τη δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος.
    Εδώ βέβαια είναι για να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια.
    Με τέτοιες ανοησίες, φυσικό δεν είναι να πας για …. κατούρημα;
    Ο άνθρωπος έχει μεσάνυχτα βαριά σκοτεινιασμένα, το ομολόγησε και ο ίδιος βέβαια ότι είναι σκράμπας στα οικονομικά αλλά όχι και τόσο βλάκας ρε αδελφέ να λέει αυτά τα πράγματα, ήμαρτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/15 00:11

      Συγνώμη ξέχασα να υπογράψω το σχόλιο 22:35
      ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΟΣ
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/9/15 22:53

    30days of Salamis
    Η Κα Νάννου αποχώρησε από το Δ.Σ
    ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/15 10:01

      Ο Τσαβαρής ομολόγησε ότι δεν έχει στοιχεία. Εκείνο που ακούω από το video είναι να παρακαλάει τη κουμπάρα του τη Λεμονίτσα να μη βάλει το αίτημα προς ψήφιση.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/9/15 00:04

    ΜΝ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/9/15 00:40

    Αυτά που λέω, και βέβαια πέστε με Μηνά ή όπως αλλιώς θέλετε, είναι ακριβή γιατί ήμουνα εκεί όπως και άλλοι που και τα ακούσαμε και τα είδαμε. Μάρτυρας και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Γιάννης Γκιόκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/9/15 00:52

    Η πλάκα η μεγάλη ήταν, αφού είχανε μείνει μόνοι τους οι 11 και μονολογούσανε, πετάγεται η Πρόεδρος σε κάποιον που μίλαγε και του λέει σου αφαιρώ το λόγο. Το γέλιο που έπεσε ήταν άλλο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/15 08:32

      αυτα που γράφεις για να γίνονται πιστευτα μην τα κανεις κοπυ σ ολα τα μπλογκς ,καρφωνεσε οτι εισαι επι πληρωμή,μανταμα ε,μανταμα

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος17/9/15 07:18

    Μηνάκο 00:40,00:52,σε καταλαβαίνουμε ότι είσαι εσύ γιατί τέτοια ώρα εδώ και χρόνια μόνο εσύ γράφεις αφού δεν έχεις ή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/9/15 09:12

    Ρε πουθεναδες αν θεωρειτε αυτο αντιπροσωπεια του δημου Σαλαμινος (δεκα ατομα εκτων οποιων τρεις δημοτικοι συμβουλοι και οι υπολοιποι οτι ναναι) τι να πουμε πλεον,ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/15 23:49

      Γιατί τώρα το κατάλαβες ότι είσαι για τα μπάζα, για κοιτάξου λίγο στον καθρέπτη; ίδιος ο τσαβαρής είσαι.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/9/15 14:57

    ρε αυτον τον κοντο που το πεζει προισταμενος στην καθαριοτητα ποτε θα τον μαζεψετε τον αχριστο μας εχει σπαση τα νευρα εδω πανω ο ακαταληλος τον ακαταληλον χατζη γιατι δεν μιλας ολα τα βλεπης ο αχριστος δεν ξερη που του παν τα τεσερα δημαρχε γιατη δεν κατεβενης μια βολτα κατω να δεις τα χαλια του και μην ακους τον χατζι που σου λεει συνεχια οτι ολα παν μια χαρα τον ακουμε τι σου λεει στα τηλεφονακια σας δημαρχε σε καταστρεψανε ο κοντος και ο χοντρος χατζι μην τους καλυβεις θα ανεβουμε στα γραφεια και θα γινει χαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/9/15 22:58

    Ετσι απο περιεργεια:τα εξοδα των συνοδων τους τα πληρωσαν οι δημοτικοι συμβουλοι ή το ταμειο του Δημου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/15 23:46

      Ρε μουρόχαυλε, πόσες φορές θα το πούμε;
      Ο καθένας τα πλήρωσε από τη τσέπη του, ο Δήμος δεν χρεώθηκε ούτε ένα ευρώ, κατάλαβες μακάκα; Γιατί ρε κηφήνα δεν έκανες τις ίδιες ερωτήσεις όταν ο τσαβαρής πήγαινε με κουστωδία στην Αγγλία και στην Αμερική; Από που τα έπαιρνε τα λεφτά ξέρεις; Ρώτα τον Δερτούζο να σου πεί.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.