Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Σεπ 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου σε όλους όσους συνεισέφεραν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Μπλε Λιμάνι Βασιλικών Σαλαμίνας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν  ενισχύοντας το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς της 19ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Μπλε Λιμάνι Βασιλικών Σαλαμίνας σε δασικό και δύσβατο τμήμα.
Στο σημείο άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, δυο πυροσβεστικά οχήματα του Ναυστάθμου Σαλαμίνας και ενισχύσεις από της υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά. Από πλευράς Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, η υδροφόρα δέκα τόνων και το πυροσβεστικό όχημα Α’ Τύπου.
Στο σημείο συνέδραμαν καθοριστικά η Τροχαία Σαλαμίνας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Γεώργιο Ζαχαράκη, το Α.Τ.Σαλαμίνας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Παντελή Τσούτση καθώς και ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Αττικής Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Σερεντέλος.
Η κατάσβεση ενισχύθηκε από αέρος από ελικόπτερο τύπου Έρικσον.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η βοήθεια των δυο εθελοντικών ομάδων της ΔΕΣ και της ΔΑΚ.
Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς έσπευσαν στο σημείο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντώνης Χατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ιωάννης Λένης και ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνος Τζοβάρας.
Θέλω να τονίσω πως είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το έργο τους όλοι όσοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του νησιού.
Τέλος, αυτή τη χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή Πόλεως Πειραιά του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιπύραρχο κ. Φίλιππα Παντελεάκο για την άμεση ανταπόκριση με παροχή μέσων (χλοοκοπτικά) στην προσπάθεια της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου να καθαρίσει τα πρανή των δρόμων.

Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/15 17:34

    Eίσαστε για πολλά γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/15 17:50

    Και όχι μόνο για γέλια αλλά και για κλάματα το πως κατάντησαν τον δήμο. Ευχαριστίες για τα αυτονόητα και για αυτά που δεν έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/15 18:01

    ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΕΙΧΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/15 01:14

      ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ Η ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;;;ΠΟΥ ΑΝΕΒΩΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!! Η ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/15 18:25

    Ρε Καραγκιόζη που έκανες καθαρισμό στα πρανή ρε ξεφτίλα και εμείς δεν το είδαμε;
    Κωστάκη κοίτα να το κόψεις γιατί μεγάλωσες και κινδυνεύεις με τύφλωση πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/15 18:52

    Πυροσβέστη λαμόγιο στα παιχνίδια η μίζα είναι 50-50????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/15 20:15

    Aυτό το δελτίου τύπου βγήκε για να μην φαίνεται ότι ο Τσαβαρής έτρεξε στην φωτιά κι' εσείς όχι; Θα ευχαριστείτε κάθε φορά που κάποιος κάνει τα αυτονόητα και το καθήκον του; Οχι για γέλια, για κλάματα είστε κομπλεξικά, μίζερα ανθρωπάκια που καθόσαστε και διαπληκτίζεστε για το ποιός έτρεξε και ποιός όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/15 21:12

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΜΙΛΆΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟ 2 ΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/9/15 23:08

    Δεν "προσπαθήσατε" αρκετά λαμόγια γιατί τα πρανή των δρόμων βρίσκονται στη θέση τους!
    Αντε στο δι@@@ο τσοκαρία αρκετά σας ανεχτήκαμε πουθενάδες δήθεν, τάχα μου, αληταμπουραίοι ούούούούούούστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπομονή και ανοχή τέλος λαμόγια!!!!!!! το καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.