Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Σεπ 2015

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Εξ/κού και Εκπ/κού Συλλόγου "ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ " ΣΑΤΕΡΛΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έκλεισαν με την ξενάγηση στα Αμπελάκια

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ " ΣΑΤΕΡΛΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κλείνουν με την ξενάγηση  στα Αμπελάκια, που έχει τίτλο:
"ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ώρα συνάντησης 10 το πρωί στο μνημείο Σαλαμινομάχων στο Αρχαίο Λιμάνι.
Ευχαριστούμε  όλους τους εκλεκτούς φίλους  και εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας, που τίμησαν  με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας που προηγήθηκαν. (ΑΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με πολύ επιτυχία  από τους Σαλαμίνιους Ακαδημαϊκούς κυρίους Βασίλη  Λεμπέση και Προκόπη Μαγιάτη,  με την συμμετοχή της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, καθώς και μουσικές βραδιές από τους κ.κ. Βασίλη Κορρό, Σπύρο Ευσταθίου, Πάνο Τσάμη και Σταύρο  Κουτσούκο.
Θερμά ευχαριστούμε τους φίλους  μας που ξεναγήθηκαν μαζί μας στο "Σπήλαιο του Ευριπίδη" από τον κύριο Παναγιώτη Βελτανισιάν.
Όμως στην ομιλία της Σαλαμίνιας Προέδρου και Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου DAVIS της Καλιφόρνιας κυρίας Λίντας Κατέχη ευχαριστούμε  ιδιαιτέρως για την τιμή  που μας έκαναν με την παρουσία τους εκτός των άλλων και
Τον Ισχυρό  Διεθνή Έλληνα της μεγάλης  εφοπλιστικής οικογένειας, με ιστορία 170 χρόνων  κύριο Παναγιωτή Λαιμό, την  Πρέσβειρα Πολιτισμού και Πρόεδρο της Ανθρωπιστικής  Οργάνωσης ''LIFE ACTION TRUST'' κυρία Χρυσάνθη Λαιμού, την Γενική Πρόξενο της "Ακτής Ελεφαντοστού" και Πρόεδρο  του Ιδρύματος" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ"  κυρία Μέρω Κεσεσίογλου  και την Βραβευμένη  Βελγίδα Αρχιτέκτονα  Βαρώνη Leen Vandaele!
Έκκληση  προς τους καλεσμένους μας , που έγινε θερμά αποδεκτή, ήταν να ενώσουν την δύναμη των ισχυρών γνωριμιών τους  για να επηρεάσουν τις αποφάσεις των αρμοδίων και να μας βοηθήσουν να βγει από το σκοτάδι στο φως, η Ιστορία μας
"Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"!
Nα προβληθεί το νησί μας ΔΙΕΘΝΩΣ!!!
η Πρόεδρος
Ερη Σακελλαρίου
η Γραμματέας
Ελλη Κορρού


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/15 12:00

    TEΛΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΣΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΚΟΥΤΟΕΓΔΗΛΩΣΕΙΣ Π,Χ, ΓΛΕΝΤΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ 5Χ5 ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΗΔΕΝ (ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Λ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΑΝΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/15 12:06

    Ο ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/15 12:10

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ/ΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
    https://plus.google.com/110655283557139619109
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΥΡΤΖΗ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????????
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE G+1 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG
    ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ.
    Η/Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ/ΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ/ΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/15 15:52

      Καλα αυτη η "κυρια" απο του Μποσκου δεν ντρεπετε καθολου. Αυτη ελεγε δεξια κι αριστερα οτι την ξερει πολυ καλα την "Αφροδιτη κιουρτζη" οτι ειναι μεγαλη γυναικα οτι ειχε πολλα στοιχεια και θα ξετιναξει τον Δερτουζο και πολλα αλλα πικαντικα και οι φωτογραφιες δειχνουν ενα μικρο κοριτσακι..
      πρεπει αμεσα να παει το θεμα εισαγγελεα χρησιμοποιει τη φωτογραφια ενος μικρου κοριτσιου για τα βρωμικα παιχνιδια της.
      Ο κυριος Τζαβαρης τι κανει για ολα αυτά ????????????
      Καλα λενε οτι το ............... σερνει καραβι και το παει κατεφθεια στα βραχια εκει εχει παει ο συνδιασμος του

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/15 17:05

    ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ,ΡΕ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛ@Σ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΝΟΥΜΕΡΟ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ???????
    ΤΙ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/15 17:30

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ/ΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
      ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
      https://plus.google.com/110655283557139619109
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΥΡΤΖΗ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????????
      ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE G+1 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG
      ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ.
      Η/Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ/ΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ/ΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/9/15 17:34

      12/9/15 17:05 ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ???????????

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/15 17:31

    ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/15 21:28

    Κωλοτούμπα αλήθεια τι φοβάσαι??????????????
    Γιατί ζητάς με αγωνία την εξαίρεση??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/9/15 01:03



    http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/129958/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BE%CE%B7-15-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%C2%ABalbion-2%C2%BB

    Κάθειρξη 15 ετών στον Παν. Λαιμό για το «Albion 2»
    Πέμπτη, Ιούνιος 12, 2014 - 13:47

    Αντιμέτωπος με «φουρτούνες», δικαστικές αυτήν τη φορά, βρέθηκε ο γνωστός εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη με αναστολή για το ναυάγιο του «Albion 2». Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά τη βύθιση του μεταλλευματοφόρου πλοίου του, που οδήγησε στον «υγρό τάφο» 25 ανθρώπους, ο 84χρονος εφοπλιστής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά για διατάραξη ασφάλειας υδάτινης συγκοινωνίας.

    Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και πλέον ο Χιώτης εφοπλιστής, που είναι παντρεμένος με τη Χρυσάνθη Λαιμού, θα πρέπει να καταβάλει σε διάστημα δύο μηνών χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

    Η υπόθεση του πλοίου «Albion 2», το οποίο βυθίστηκε αύτανδρο δυτικά της Βρέστης της Γαλλίας, «κυνηγάει» από το 1997 τον Λαιμό, όμως έπρεπε να περάσουν κοντά δύο δεκαετίες για να φτάσει στο ακροατήριο και να ανακουφιστούν οι οικογένειες των θυμάτων.

    Τον Απρίλιο του 2003 παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο κατά την έναρξη της διαδικασίας η μηνύτρια σύζυγος του Ελληνα υποπλοιάρχου που έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο ανακάλεσε την έγκλησή της, με αποτέλεσμα να παύσει η ποινική δίωξη.

    Η υπόθεση επρόκειτο να... βυθιστεί στη λήθη, όπως συνέβη και με το κουφάρι του πλοίου, όμως πέντε χρόνια αργότερα ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Τρανταλίδης επανήλθε με νέα μήνυση για άλλο αδίκημα και συγκεκριμένα αυτό της διατάραξης ασφάλειας υδάτινης συγκοινωνίας, το οποίο συνιστά κακούργημα.

    Στη δίκη που έγινε την περασμένη Τρίτη κατέθεσε και ο προηγούμενος πλοίαρχος του «Albion 2», ο οποίος σώθηκε όταν αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο πλοίο επικαλούμενος ασθένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/15 01:07

      http://www.tlife.gr/Article/yacht/0-9-1405.html

      Ποιος είπε ότι η κρίση δεν έχει χτυπήσει και τους πλούσιους; Ο λόγος για τον Παναγιώτη και την Χρυσάνθη Λαιμού, το λαμπερό κοσμικό ζευγάρι του Λονδίνου, που αναγκάζεται να χάσει τα δυο πολυτελή yachts του, αφού φαίνεται να χρωστά 150.000 ευρώ σε δυο μεγάλες εταιρίες.

      Το κοσμικό ζευγάρι Λαιμού, που είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο στους κύκλους του Λονδίνου δεν μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να δεσμευτούν από το Λιμενικό τα δυο yachts τους, το "Στροβίλη" (πρώην "Mistral Blue") και το "Phoenician Blue", μετά από ένα χρεος 150.000 ευρώ που οφείλουν σε δυο μεγάλες εταιρείες που ανέλαβαν την επισκευή τους.

      Ακόμη, πληροφορίες θέλουν το ζεύγος να μην μπορεί να πληρώσει ούτε και το πλήρωμα των θαλαμηγών του... Συγκεκριμένα, το γιοτ "Στροβίλη"΄, το οποίο συνήθιζαν να νοικιάζουν σε Άγγλους ευγενείς που έκαναν τις διακοπές τους στο Αιγαίο, βρίσκεται αγκυροβολημένο από τον Οκτώβριο στη Σύρο και το πλήρωμα του παραμένει απλήρωτο πάνω από 7 μήνες. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας επισκευής μηχανών κ. Ευθύμης Ακτύπης, αναφέρει σε συνέντευξη του πως η οικογένεια Λαιμού του χρωστά 130.000 ευρώ μετά τις εργασίες που έκανε στο γιοτ "Στροβίλη". Συγκεκριμένα ο κ. Ακτύπης αναφέρει ότι όταν τελείωσε τις εργασίες επισκευής, ο Παναγιώτης και η Χρυσάνθη Λαιμού πήραν το σκάφος, άλλαξαν offshore εταιρεία και άλλαξαν και το όνομα της θαλαμηγού, με σκοπό να αποφύγουν την πληρωμή της εταιρείας. "Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήσαμετο εντοπίσαμε στη Σύρο. Αμέσως κινηθήκαμε νομικά και κάναμε ασφαλιστικά μέτρα", αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/9/15 01:11

    ΕΡΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΝΤΑ ΚΑΤΕΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/15 08:46

      TI NA ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΝΤΑ ΚΑΤΕΧΗ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ...ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/9/15 10:44

      ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ........ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΧΗ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΠΙΠΕΡΙ.

      http://eecs-hna.blogspot.gr/2010/10/blog-post_4923.html

      ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΛΙΝΤΑ ΚΑΤΕΧΗ
      Η Λίντα Κατέχη, πρύτανης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Davis (και πρώην πρύτανης στο Ιλλινόις), η οποία θα είναι και η συντονίστρια της επιτροπής «σοφών» που συγκροτεί η Ελληνική κυβέρνηση για τις αλλαγές στην Παιδεία κατηγορείται στις ΗΠΑ για παράνομες εγγραφές φοιτητών.

      http://www.davisvanguard.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2883:new-chicago-tribune-report-appears-to-directly-links-katehi-to-scandal&Itemid=118



      http://www.news10.net/news/local/story.aspx?storyid=61518

      Ο ετήσιος μισθός της στο Davis θα είναι 400,000$ (ελπίζω να μην πάρει τα ίδια από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας) και ακόμα θα έχει:

      • University-provided housing.

      • An annual automobile allowance of $8,916.

      • Payment of packing and moving costs for household effects, library and related equipment.

      • Reimbursement of travel expenses for business-related visits to the campus during the transition period.

      • Eligibility for a Mortgage Origination Program loan and payment of relocation costs if she continues in a tenured faculty position after stepping down as chancellor.

      Additionally, Katehi will receive a relocation allowance of $100,000 (25 percent of base salary), subject to proportional repayment if she resigns within the first four years of appointment.

      Each new chancellor, should she elect to maintain an active research program, will receive an annual allocation of campus funding for such research.

      Both will receive standard pension, health and welfare, and senior management benefits, including senior management life insurance, executive business travel insurance, executive salary continuation for disability, accrual of sabbatical leave and an administrative fund.

      Katehi’s husband, Spyros Tseregounis — who, like Katehi, did his graduate study at UCLA, earning a doctorate in chemical engineering — holds an adjunct faculty position at the University of Illinois . UC Davis will be considering him for a similar or equivalent appointment.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/9/15 00:34

    https://www.youtube.com/watch?v=G968tf9r4ik
    H Λίντα Κατέχη δουλεύει σε διεθνές δίκτυο για την καταστροφή της δημόσιας παιδείας! Επιεικώς ΑΙΣΧΟΣ! Είναι ντροπή τέτοια άτομα να φέρουν την οποιαδήποτε μορφή Ελληνικότητας ακόμα και κατ'όνομα!
    Ρίξετε μια ματιά στους συνδέσμους! Η "κυρία" Κατέχη είναι μπλεγμένη στη καταστροφή της δημόσιας εκπαίδευσης και στην Ελλάδα!
    Ερη σοβαρέψου και άσε τις μακακίες με τα ψώνια που κουβαλάς και το παραμύθι "λεφτά υπάρχουν" σαν τον Γιωργάκη. Είδες που κατήντησε! Καλή η προσπάθεια αλλά μην περιμένεις τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.