Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Σεπ 2015

Το Γ΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) μας ενημερώνει για την Παγκόσμια ημέρα εθελοντικού καθαρισμού ακτών

1. Σας γνωρίζουμε ότι η HELMEPA στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, συντονίζει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, για 25η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, εθελοντικούς καθαρισμούς ακτών από απορρίμματα και διάφορα άλλα άχρηστα αντικείμενα. Η δράση αυτή μπορεί να υλοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημέρα ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα μέχρι και την 19 Οκτωβρίου, διάστημα που ορίζεται ως μήνας εθελοντικής δράσης για το θαλάσσιο περιβάλλον. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων, όσον αφορά το βαθμό καθαριότητας των ακτών που απολαμβάνουν οι λουόμενοι το καλοκαίρι.

2.      Όπως είναι γνωστό η προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαιτέρως των θαλασσών και των ακτών, απαιτεί κοινή δράση πολιτείας και κοινωνίας. Η διεθνής εμπειρία και πρακτική έχει αποδείξει ότι η ρύπανση της θάλασσας μπορεί να εξαλειφθεί με την ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που να βασίζεται στις αρχές τις αειφορίας και με τη συλλογική προσπάθεια όλων των κρατικών και ιδιωτικών φορέων.
3.      Με δεδομένη την ευαισθησία και τον ενεργό ρόλο του ΥΠΟΥΝΤ/Α.Λ.Σ.-ΕΛ/ΑΚΤ. στην προστασία των θαλασσών και των ακτών της χώρας μας παρακαλούμε:
·         όπως συνδράμετε με κάθε δυνατό τρόπο στην υιοθέτηση και λήψη μέτρων προς καθαρισμό Λιμένων, Λιμενίσκων, χείμαρρων, ακτών και θαλασσών δικαιοδοσίας σας από εστίες απορριμμάτων από συνεργεία σας και με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή πολιτών.
·         όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη κινητοποίηση μη Κυβερνητικών Οργανώσεων , ιδιωτικών φορέων – Σωματείων-Συλλόγων (Πολιτιστικών - Γονέων και Κηδεμόνων-Σχολείων – Προσκοπικών – Αλιέων - Ναυταθλητικών - Ιστιοπλοϊκών) για συμμετοχή σε καθαρισμού των ακτών της νήσου Σαλαμίνας.
·         Μεριμνήσατε για την ευρεία μετάδοση του μηνύματος του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών από τα Τοπικά Μ.Μ.Ε., προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, φορείς και Σύλλογοι να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.
·         Στο πλαίσιο της διοργάνωσης εθελοντικού καθαρισμού ακτής ή βυθού από τις Υπηρεσίες σας, να επιστρέφεται συμπληρωμένη η συνημμένη Δήλωση Διοργάνωσης στη HELMEPA, προκειμένου η εν λόγω δράση να καταγράφεται στο διαδίκτυο στο σύνδεσμο http://WWW.HELMEPA.GR/GR/CLEANUP.PHP όπου υπάρχει συνεχής ενημέρωση για προγραμματισμένους καθαρισμούς στους οποίους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται.
·         Συνακόλουθα, μπορείτε να επικοινωνείτε , απευθείας, με τον Τομέα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της HELMEPA (τηλ. επικ. 210 9343088, email: environment@helmepa.gr ), για να δηλώνετε τη δράση σας και να λαμβάνετε πληροφοριακό υλικό και χρήσιμες συμβουλές. H Υπηρεσία μας, παραμένει στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτει, ώστε να επιτευχθεί η επιτυχής έκβαση όλης αυτής της προσπάθειας. 
Η Διοικητής

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΤΣΑΛΗ Αικατερίνη

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/15 22:59

    http://WWW.HELMEPA.GR/GR/CLEANUP.PHP

    Not Found

    The requested URL /GR/CLEANUP.PHP was not found on this server

    Τι γίνεται και δεν το βρίσκει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/15 00:01

      Κάθε url πρέπει να είναι με μικρά γράμματα, ο υπολογιστής δεν καταλαβαίνει κεφαλαία.
      Για κάνε κλικ με τα μικρά όπως αυτά: http://www.helmepa.gr/gr/cleanup.php.
      οκ ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/15 00:23

      Έκανα και έτσι κλικ, αλλά τίποτα δοκίμασε το και εσύ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/15 23:06

    Ανώνυμος18/9/15 10:42
    Χθες, εμφανίστηκε στο Γραφείο Δημάρχου Δικαστικός Επιμελητής με 2 μηνύσεις/Αγωγές του Τσαβαρή στο χέρι και βγήκε με 1. Τη μία την παρέλαβε η Δήμαρχος διότι προφανώς ήταν εναντίον της, η άλλη για ποιόν ήταν, ξέρει κανείς να μου πει;
    Ο δικομανής ξαναχτύπησε, μέχρι τώρα πρέπει να χει κάνει καμιά 30ριά. Άντε να τις εκατοστήσεις Τσαβαρή, σε θέλω παληκάρι να ακούνε Τσαβαρής και να τρέμουνε όπως τρέμω εγώ, έτσι σε θέλω κοντορεβυθούλι μου, γλυκέ μου εσύ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/15 06:58

      Μηνάκο απατεωνάκο γιατί ανησυχείς????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/9/15 00:19

      Γιαννάκο απατεωνάκο ανησυχεί γιατί δεν περνάει ο γαλατάς από τη φυλακή.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/15 00:16

    Ημέρα παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού καθαρισμού ακτών 19/9/2015 έως και 19/10/2015
    Ποιανού ιδέα ήταν οι ημερομηνίες αυτές;;;;;;;;δεν μπορούν να αλλάξουν;;;;;;;;Τέλος Αυγούστου ο κόσμος ο πολύς φεύγει ,γιατί αρχίζουν τα σχολεία ,και τελειώνουν οι άδειες.
    Ο κάθε Σύλλογος τέσσερις μήνες το καλοκαίρι όσοι έχουν χρήματα πληρώνουν και εργάτη και εργόσημο .οι υπόλοιποι κάνουν εθελοντισμό όλο το καλοκαίρι ,και φέτος κάναμε εθελοντισμό και για την υπόλοιπη καθαριότητα εκτός των ακτών παρ΄'ότι μας έβαλαν 50% αύξηση ανταποδοτική,και ανταποδοτική δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.
    2. Όπως είναι γνωστό η προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαιτέρως των θαλασσών και των ακτών, απαιτεί κοινή δράση πολιτείας και κοινωνίας.
    Εσείς αυτό το θυμάστε από ότι λέτε 19/9 εως 19/10 Εμείς αυτή την κοινή δράση την θέλουμε από της αρχές του καλοκαιριού για να απολαύσει και να αισθανθεί την καθαριότητα ο κόσμος που έρχεται στη ωραία ΣΑΛΑΜΙΝΑ μας και είναι πάνω από 300.000 περίπου τους καλοκαιρινούς μήνες.
    3. Με δεδομένη την ευαισθησία και τον ενεργό ρόλο του ΥΠΟΥΝΤ/Α.Λ.Σ.-ΕΛ/ΑΚΤ. στην προστασία των θαλασσών και των ακτών της χώρας μας παρακαλούμε:
    παράγραφος β
    όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη κινητοποίηση μη Κυβερνητικών Οργανώσεων , ιδιωτικών φορέων – Σωματείων-Συλλόγων (Πολιτιστικών - Γονέων και Κηδεμόνων-Σχολείων – Προσκοπικών – Αλιέων - Ναυταθλητικών - Ιστιοπλοϊκών) για συμμετοχή σε καθαρισμού των ακτών της νήσου Σαλαμίνας.
    Δεν συμφωνώ για τα παιδιά ,που τα βάζουμε και λαμβάνουν συμμετοχή ,ΟΧΙ ότι δεν πρέπει να μαθαίνουν τον εθελοντισμό, αλλά επειδή υπάρχουν αντικείμενα που δεν γνωρίζουν τα παιδιά και έχουμε παραδείγματα πολλά και μια πράξη εθελοντισμού μπορεί μας βγει σε κακό.
    Με δεδομένη την ευαισθησία και τον ενεργό ρόλο του ΥΠΟΥΝΤ/Α.Λ.Σ.-ΕΛ/ΑΚΤ
    Επειδή και εμάς μας διακρίνει ευαισθησία και είμαστε ενεργοί πολίτες μήπως πρέπει αυτό να γίνεται πιο συχνά, όταν όλος ο κόσμος είναι εδώ , αρχές καλοκαιριού για ένα πιο απολαυστικό και καθαρό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. εκτός ότι θα πρέπει να δοθεί μήνυμα ΄
    ότι η καθαριότητα πρέπει να συνεχίζεται όλο το ''ΧΡΟΝΟ'' γιατί όλοι μαζί μπορούμε εάν θέλουμε να διατηρούμε το περιβάλλον 'ΚΑΘΑΡΟ'' Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας αυτή ,και πιστεύω να έχουμε μια επιτυχημένη,και αποτελεσματική διοργάνωση.
    για φέτος ,Και από του χρόνου εάν γίνεται πιο νωρίς.και η υπηρεσία σας να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτει να στείλει εγκαίρως το πληροφοριακό υλικό και να μας δώσει και τις χρήσιμες συμβουλές που χρειάζονται.
    Επίτιμος Πρόεδρος Εξωραιστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/15 07:47

    Σε ποιόν εξωραιστικό σύλλογο είστε επίτιμος πρόεδρος κυρία Δημητριάδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/15 08:56

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ::::::::::: ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ:::::::::::::
    ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;;;;
    ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ , ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/15 10:11

    Εγώ έκανα την ερώτηση γιατί αν και όχι Σαλαμίνιος, τώρα τελευταία έχω επισκευθεί πολλές φορές το νησί και έχω διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα όμορφο νησί,με προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης. Μάλιστα προκύπτει ότι οι εξωραιστκοί σύλλογοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν κάνει σπουδαία δουλειά. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Γι΄αυτό ρώτησα για την κυρία και τον συλλογό της.Μήπως έσφαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/15 11:44

    ΑΠΆΝΤΗΣΗ ,7:47 και 10:11
    Είμαι Επίτιμος στον Σύλλογο ''Η Σκυτάλη'' 22η Στάση Αιάντειο Μία επίσκεψη θα σε πείσει για την εθελοντική μας εργασία .
    και εγω το ιδιο θα απαντούσα διότι τις περισσότερες φορές τα γράφουν ειρωνικά ,και σας πήρε και εσάς η μπάλα .
    Απάντηση στον8:56 ευχαριστώ για την στήριξη και συμφωνώ μαζί σας.

    Δημηριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/9/15 13:50

    ΩΧ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΄΄ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ΄΄. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ...ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/9/15 15:08

    ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;;{ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ} ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ .ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΤΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ. ΜΗ ΛΥΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΕΠΙΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/15 15:59

      ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΓΙΑΛΟΣ (ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΟΧΙ ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ....ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΡ ΠΟΣΤΑΛ, ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/15 18:49

      ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ- ΕΚΤΡΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ...ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ,Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ...)

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/9/15 23:01

    Είναι κάποια άτομα που με ΜΙΣΟΥΝ όχι γιατί έκανα κάτι κακό.......αλλά γιατί έκανα κάτι καλύτερο από αυτούς...........
    Ένας από αυτούς είσαι και εσύ 18:49 , βέβαια και πολλοί άλλοι

    Όσοι δεν μπορούν να με φτάσουν προσπαθούν με κάθε τρόπο να με μειώσουν.Εγώ όσο περνά από το χέρι μου δεν θα το ΕΠΙΤΡΕΨΩ!!! Δέσμευση!!! που θα έλεγε και κάποιος άλλος!!που συνέχεια δεσμεύεται !!!
    Δημητριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/9/15 23:49

    AN ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ : ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΑΥΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΕΑΥΤΟΛΟΓΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΩΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑ-), ΟΤΑΝ,ΟΤΑΝ,ΟΤΑΝ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΣΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΦΑΙΔΡΗ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ). ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΚΤΑ (από εκείνον που κάποτε τον αποκάλεσες ΄΄ψεύτη΄΄ ,αλλά δεν είναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/9/15 00:24

    Εάν δεν σου κάνει κόπο ,επειδή δεν θέλω να υπάρχουν σύννεφα μαύρα στο ουρανό .θύμισε μου γιατί σε αποκάλεσε έτσι ::::ειλικρινά δεν θυμάμαι ,και να είσαι σίγουρος ότι εάν έχω κάνει καταλάβει κάτι λάθος και σε αποκάλεσε έτσι ,θα σου ζητήσω συγνώμη δημόσια
    σε εσένα που στο κάτω .κάτω είσαι ανώνυμος.Όταν κάνουμε λάθη όχι ξεπίτηδες πιστεύω είναι δεκτή η συγνώμη,όταν ζητηθεί
    Καλή σου νύκτα και σε εσένα ,πιστεύοντας να λυθεί η παρεξήγηση πες το ότι το έχω ανάγκη ,να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα
    Άλλωστε δεν είναι κακό όπως παραδέχομαι τα κάποια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη μου, να παραδεχθώ και τα ανθρώπινα.
    Ο Μόνος τρόπος για να πάψεις να δέχεσαι κριτική είναι:
    Να μην κάνεις τίποτα
    Να μην λές τίποτα και
    Να μην είσαι τίποτα
    ΕΓΩ
    Δυστυχώς Η ευτυχώς θα δέχομαι κριτική διότι:
    Δεν μπορώ να μην κάνω τίποτα
    Δεν μπορώ να μην λέω τίποτα και
    Δεν είμαι ένα τίποτα
    '' ΕΙΜΑΙ Η Δημητριαδου Μαρία''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/9/15 07:55

    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΟΠΩΣ ΕΣΥ- ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΣΧΕΣΕΙΣ ...ΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΄΄ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;΄΄ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ, ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/9/15 08:54

    Καλημέρα, δηλαδή είναι πιο τίμιο να γράφω ανώνυμα;;να βρίζω;;;να συκοφαντώ;;;να λέω υβριστικές κουβέντες;;; ,Και δεν είναι έντιμο που γράφω ,και τοποθετούμε για θέματα που νομίζω ότι γνωρίζω.και λέω και εγώ την άποψη μου,που ρωτώ να μάθω;;;;Και αν θές πολλές φορές έψαξα λέξεις που γράφονται ,και δεν τις γνώριζα, έμαθα πιο πολύ ορθογραφία ,και πιστεύω γράψε ,γράψε θα συντονίσω και τον συντακτικό μου.Άλλωστε σου λέω πιο πάνω (Δυστυχώς η Ευτυχώς θα δέχομαι κριτική διότι) είμαι ζωντανός άνθρωπος, Μήπως το ""πάλι αυτή γράφει"" ΕΊΝΑΙ '''αμάν τι θα γράψει πάλι''' δηλαδή. τι έπεσε στην αντίληψη μου;;;Μήπως αυτό φοβούνται;;;;;;;;;; Όσοι αγαπητέ ανώνυμε,δεν με σεβάστηκαν και ξέρουν για ποιους κτυπά η καμπάνα καλύτερα να με φοβούνται
    Καλημέρα, και καλή ψήφο ,πιστεύοντας να δούμε ενα καλλίτερο.αύριο,όχι ότι το πολύ πιστεύω.
    Δημητριαδου Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.