Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιουλ 2016

Ενημέρωση για τις εξελίξεις του δασικού προβλήματος ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ


ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το οποίο συμπεριελάμβανε και άρθρα για την ανάρτηση των δασικών χαρτών , ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση του δασικού προβλήματος. Θεωρούμε απαραίτητο σε αυτή την συγκυρία να ενημερώσουμε τους πολίτες τι ακριβώς αναφέρει το Νομοσχέδιο. Είναι απαραίτητο επίσης να γνωρίζει ο κόσμος ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι ακριβώς θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα γίνει αναφορά ποιος θα είναι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που καλούνται όλοι (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο .
Για τους πιο πάνω λόγους, σας καλούμε την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 11 στην Αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη. Ο δρόμος για την επίλυση του δασικού προβλήματος δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα παρ όλες τις ευνοϊκές ρυθμίσεις. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Για τον Πανσαλαμίνιο Σύλλογο

Μάνος Δερτούζος