Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουλ 2016

Φωτορεπορτάζ αγανακτισμένου αναγνώστη μας! Η ακριβή τοποθεσία; Έχει σημασία; ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2016 αρκεί παντού τα ίδια, ανικανότητα κι εγκατάλειψη ή σκοπιμότητα;

Φωτορεπορτάζ αγανακτισμένου αναγνώστη μας! Η ακριβή τοποθεσία; Έχει σημασία; ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2016 αρκεί παντού τα ίδια, ανικανότητα και εγκατάλειψη, το παρακάτω επώνυμο σχόλιο δικό του εκφράζοντας πλήρως την αγανάκτηση του.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΠΑΖΑ !! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/790%CE%A5%CE%A91%CE%95-%CE%9F0%CE%95 ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/16 09:53

    Σαλαμίνα 27/5/2016
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αρ. Πρωτ: -10603-
    Διεύθυνση Περιβάλλοντος
    Πρασίνου & Καθαριότητας
    ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    Στο Δήμο Σαλαμίνας σήμερα 27/5/2016 ημέρα Παρασκευή οι παρακάτω
    συμβαλλόμενοι:
    1) Ο Δήμος Σαλαμίνας νομίμως εκπροσωπούμενος από τη Δήμαρχο αυτού κ.
    Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου
    2) Η εταιρία «Χωματουργικών Εργασιών» με το διακριτικό τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΣΩΤ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ», που εδρεύει στη Σαλαμίνα Αττικής
    (Δ/νση: Τερψιχώρης 7, Σαλαμίνα, Τ.Κ. 18900, ΑΦΜ:011788052, ΔΟΥ: Ε Πειραά ,
    νομίμως εκπροσωπούμενη από τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΩΤ. ΑΝΔΡΕΟΥ .
    //
    //
    //
    δ. την 65/26-5-2016 απόφαση του Δημάρχου με την οποία έγινε η απευθείας
    ανάθεση της εργασίας « Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων στις Δημ. Ενοτ.
    Αμπελακίων» συνάπτει με το δεύτερο συμβαλλόμενο, καλούμενο του λοιπού
    «αντισυμβαλλόμενος», σύμβαση σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
    {{απόφαση του Δημάρχου }}
    MΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΣΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/16 16:50

      TΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΡΑ ΑΝΟΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/16 12:01

      δηλαδή εση που γραφης ανωνιμα; εση κιαν ησαι νουμερο η καμηλα κιταη την δικιατησ καμπουρα και μετα λεη για της άλλες καμπουρες,

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/16 09:57

    ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ SITE ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΟΥΛΟΜΗΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/16 10:01

    καντε τον κοπο και πατε σημερα στη ΛΑΙΚΗ του ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ!!!!!! Πραγματικα αξιζει τον κοπο!!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ φωναξε γρηγορα τον ΣΚΙΑΘΙΤΗ και βαλτε αμεσα ταξη. ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΛΙΚΙ ΤΟ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/7/16 14:41

    εχετε παρει του κοσμου τις εργολαβιες!! πενταμηνα!! οχταμηνα!! προυπολογισμο!! επισκευες & λαστιχα στα αυτοκινητα!! αυτο που λειπει ειναι η ικανοτητα και οι στοχοι !! μονο που εσεις εισαστε ΣΤΟΚΟΙ!! καταστρεψατε την Σαλαμινα ουστ ανικανοι!! Χατζη εκτος το να καθεσαι και να κουτσομπολευεις τους συναδελφους σου κανε κατι ποιο χρησιμο παρε την σκουπα & το φαρασι και καθαρισε λιγο τη βρωμα !! βγες απο το γραφειο ασε τα κουτσομπολια και τις κατηγοριες και κανε εργο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/16 16:42

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΛΑΙΚΗ ΣΙΜΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ Η ΞΕΝΗ ΑΠΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΕΤΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΙΣΗ ΘΑ ΤΩΝ ΒΡΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΡΙΑ ΔΙΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΗΣ Η ΞΕΝΗ ΘΑ ΣΥΝΟΝΟΓΙΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΦΤΙΚΑΤΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/16 17:19

    Η Καρούση πριν λίγο κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από παράπονα που δέχτηκε από πωλητές της λαϊκής, ότι ο κύριος Φωτεινός Πλατσούκας εισπράτει κάθε μέρα στις λαϊκές 2 ευρώ !!!!!!!!!! από κάθε πωλητή χωρίς απόδειξη. Η Δημαρχέσα φυσικά για άλλη μια φορά δεν ήξερε τίποτα !!!!!!! και έκανε τη πάπια.
    Αυτό συζητιέται από την αρχή που ανέλαβε ο Σουλτάνος τη Δημαρχία.
    Μήπως είναι κάτι ανάλογο με το πανηγύρι της Φανερωμένης και τις καλόγριες;
    2 ευρώ Χ 60 πωλητές Χ 6 φορές την εβδομάδα μας κάνει 720 ευρώπουλα την εβδομάδα Χ 4 εβδομάδες μας κάνει 2.880 Χ 12 μήνες μας κάνει 34.560 τον χρόνο Χ 5 χρόνια όσο και η θητεία του Σουλτάνου μας κάνει πάνω από 170.000 ευρώπουλα !!!!!
    Αυτά είναι λεφτά !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/16 22:23

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΩΧΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !! ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΡΙΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/16 01:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/16 22:30

    στο 60΄ λεπτά Ελλάδα με το μανεση ενα απολαυστικό ρεπορτάζ για το περιβάλλον όπως τι βιώνουν καθημερινά οι σαλαμίνιοι και την γνώμη τούς πάνω στα πολιτικά δρώμενα θα γελάση ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/16 22:51

    Εξω μαμη και θεμο κοπροσκηλα παρτε δρομο ξευτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/16 06:06

    ΣΚΙΑΘΙΤΗ...
    ΧΡΩΣΤΑΣ 100.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΑΙΡΩΝΩ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΣΩΦΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΩ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑΖΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο Η1Ν1 ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ 3-4 ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΩΣ ΠΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.Η ΑΓΡΙΑΔΑ ΣΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ.......ΑΝ Τ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ....ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΔΕΡΙΑ.....ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΕΣ.....ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΕ .....ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΛΗ?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ.......Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/7/16 05:13

    τουλαχηστον τα σκουπίδια στο ζωρμπαλα κυρια διμαρχος να μαζεύονται που εχουν να τα παρουν εδώ και διω ευδομαδες για την κοινοτιτα ασαι εκη δεν λεμε τιπωτε ηναι σαν ναμην ηπαπαμε τιπωτα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.