Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουλ 2016

Γιώργος Γκλίστης, εξομολόγηση, παρότρυνση, κραυγή αγονίας, για τον ιστορικό ΑΙΑΝΤΑ

Δημοσίευση χωρίς δικούς μας σχολιασμούς μια και η έκκληση του ίδιου του φίλου μας από μόνη της καλύπτει τα "πάντα ΟΛΑ"
Αγαπητό μου τοπικό Ραδιοεντυπο, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας να διαβάσετε και να κοινοποιήσετε το κείμενο μου. Είμαι ένας φίλος από τα παλιά που τα τελευταία χρόνια ζω στη Κρήτη. Αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι μέσα σε όλα τα προβλήματα του ιστορικού μας νησιού και για την τύχη και τον αφανισμό του ΑΘΑΝΑΤΟΥ ποδοσφαιρικού μας ΑΙΑΝΤΑ.
Μπορεί να λείπω από την ιδιαίτερα μου πατρίδα εδώ και μερικά χρόνια αλλά η στεναχώρια μου για τον διασυρμό και τον αφανισμό της ΕΝΔΟΞΗΣ ποδ/κης μας ομάδας είναι τεράστια, όπως θέλω να πιστεύω και για πολλούς συμπατριώτες μου.

Νομίζω ότι το φλέγον θέμα του ΑΙΑΝΤΑ είναι ζωτικής σημασίας και δεν μπορώ να χωνέψω ούτε και να καταλάβω, ότι για δεύτερη συνεχή ποδ/κη σεζόν η αγαπημένη μας ομάδα ο άλλοτε κραταιός ΑΙΑΣ δεν θα συμμετέχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ύστερα από τόσα χρόνια ΕΝΔΟΞΗΣ πανελλαδικής ποδ/κης παρουσίας.
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να διοίκησαν την ομάδα μερικοί περαστικοί παραγοντίσκοι και η ομάδα να έφτασε στον απόλυτο διασυρμό, αλλά ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ποτέ δεν πεθάνει ούτε ξεχνιέται από κανέναν, κι' ας υπάρχει μέχρι σήμερα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Ο Α Ι Α Σ στα 86 χρόνια τις ποδ/κης του ΙΣΤΟΡΙΑΣ αγαπήθηκε απ' όλους τους Σαλάμινιους, και έγινε η ποδ/κη βιτρίνα του ιστορικού μας νησιού. Φίλοι συμπατριώτες μου κάνω έκκληση σε όλους σας γιατί ποτέ δεν είναι αργά, από την Δημοτική Αρχή ως και τον πιο απλό φίλαθλο που αγάπησε αυτόν ΕΝΔΟΞΟ σύλλογο να ενεργοποιηθούμε, για να ξαναζωντανέψει αυτός ο κοιμώμενος ποδ/κος Γίγαντας. Ο ΑΙΑΝΤΑΣ δεν πρέπει να γίνει ούτε να παραμείνει σαν ΑΓΚΑΘΙ για κανέναν μας, όλοι πρέπει να τον θέλουμε ζωντανό για να ξανά μεγαλουργήσει και δοξάσει τον ποδ/κο αθλητισμό του ιστορικού μας νησιού. Α Ι Α Σ σημαίνει Σαλαμίνα και Σαλαμίνα σημαίνει Α Ι Α Σ για πάντα.
Καλά είναι να γίνονται έργα στο δημ. στάδιο (χλοοτάπητα) και ότι άλλο μπορεί να γίνει αλλά χωρίς τον ΑΙΑΝΤΑ θα είναι σαν σπίτι χωρίς οικογένεια η κοστούμι χωρίς γραβάτα. Έχει περάσει πολύ καιρός που το γήπεδο είναι σαν νεκρό, επιτέλους φίλοι μου ΟΧΙ άλλη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ όχι άλλο χωρίς τον αγαπημένο μας ΑΙΑΝΤΑ στην αφάνεια, ο ΑΙΑΣ ήταν και θα είναι για πάντα το καμάρι της ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, το χρωστάμε άλλωστε και στους προγόνους μας και σε αυτούς που μόχθησαν και μάτωσαν αυτή την ΑΘΑΝΑΤΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανέλα του.!!!!!!!!

ΥΓ: θα σας παρακαλούσα θερμά να συμβάλετε και εσείς με τον τρόπο σας στο φλέγον θέμα του ΑΙΑΝΤΑ.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/7/16 13:44

    ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ Κ. ΓΚΛΙΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΓΙΝΑΝ 3 ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΥΡΙΑΝΗ,ΑΦΗΣΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 82 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/16 17:15

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΓΚΛΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ, ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ -ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΑ- ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ Γ.Σ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΥΓ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΛΙΣΤΗ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΄΄ΑΙΑΣ΄΄,ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/16 19:18

    13,44 ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΗΤΙΚΑ . ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 17,15 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/16 21:28

    Αν είναι δυνατόν το ανθρωπάκι αυτό να βρεί το θάρος να γράξει με το ονομά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/16 22:51

    ολοι επωνυμα μιλατε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/7/16 11:37

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ
    ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/7/16 12:45

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;;;;;;;;ΚΑΝΕΙΣ ,ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΚΙΑΘΙΤΗ,ΚΟΡΡΟΥ, ΜΑΡΙΔΑΚΗ ,ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΜΑΖΙ;;;;;;;ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑ ΕΚΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/7/16 13:22

    η σαλαμίνα έχει ομάδες νοικοκυρεμενες ,σαλαμινομαχους και αμπελακι , ο αιας τελείωσε δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/16 15:14

      Καλέ μου φίλε,

      Ο ΑΙΑΣ Σαλαμίνας είναι ιστορία κι ένας λαός που διαγράφει τόσο απλά την ιστορία του δεν έχει ο ίδιος θέση στον κόσμο τούτο.

      Κανείς δεν είπε πως δεν υπάρχουν κι άλλες ομάδες στο νησί, καμιά όμως ομάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντικαταστήσει τον ιστορικό ΑΙΑΝΤΑ

      Κι εδώ έρχεται η ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου σύσσωμου και ομόφωνου, να πάρει τις ιστορικές εκείνες αποφάσεις που θα σώσουν την ιστορική ομάδα του νησιού.

      Δεν έχω καμιά διάθεση αντιπολιτευτική στον σημερινό δήμαρχο η τον χθεσινό

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/7/16 18:31

      Λυπαμαι για τον αια ειλικρινά, εχω αποτελέσει κομμάτι του για μικρο διάστημα οπως εχω παει και στο γηπεδο σαν φιλαθλος του αρκετες φορες αλλα απλα αυτη τη στιγμη η κατασταση του αιαντα οικονομικα και διοικητικα ειναι εξίσου δυσκολη με το οσο μεγαλη με την ιστορια του ,αν θέλεις βαρέθηκα εγω προσωπικά εδω και 5-6 χρονια τα διοικητικα του σουπα μουπες φυγε ελα μπες εσυ βγες εσυ κλπ και μαλλον δεν ειμαι ο μονος .Εδω να σου πω οτι ο δημος δεν ειναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ,δεν μιλαω και εγω για κανενα δημαρχο (απο αγαπιου τσαβαρη μεχρι και ναννου)δεν ειναι λοιπον ο δημος αυτος που πρεπει να δινει λυσεις σε τέτοια προβληματα ειναι μονο ο κοσμος της ομαδας και απο οσο βλεπεις κανεις δεν θελει κατι καλύτερο για τον αια ,αφηστε τον λοιπον να σβησει αξιοπρεπως οπως αξιζει σε ενα τετοιο σωματειο απο το να αρχίσουμε ακομη ενα γύρο με καραγκιοζιλικια δικαστήρια και ποιος εισαι εσυ ,ποιος εχει τη σφραγιδα και πολλα αλλα,δυστυχως αλλα κουράσατε κυριοι οπως θα ελεγε και ο μακαρος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/7/16 20:31

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ; KAΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/7/16 17:55

    Ναι φιλε μου μετα την γενικη συνελευση υπαρχει ελπιδα.Δηλωσαν και εκλεχτηκαν 15 ατομα ως προσωρινη Διοικηση που θα τρεξουν τα θεματα ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΑΙΑΝΤΑ σε υγιεις βασεις πλεον.Η ομαδα ξεκιναει από το ΜΗΔΕΝ αλλα σε χερια ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΑ.Μην ακουτε παραμυθια και λογια.Στο χερι μας είναι να ξαναπεταξει και παλι ο ΑΕΤΟΣ ΤΗς ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.Αν ενδιαφέρεσθε,αφηστε την κριτικη και τα σχολια και πλαισιωστε την προσωρινη Διοικηση ...όλα τα αλλα είναι πρασινα δαμασκινα και ψιλες ελιες...ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ??????ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/16 14:49

    KANENAS ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ 100 ΜΕΛΗ

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ

    90ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.