Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2016

Και η άποψη του π Δήμαρχου Αμπελακίων Μάριου Τραυλού για την δικαστική διαμάχη του με τον τ. Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή

Το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά κατά την συνεδρίαση της 18/7/2016 κατόπιν διακοπής από 6/7/2016, καταδίκασε τους κατηγορούμενους Αστράκο Ευάγγελο του Αντωνίου, Διαμαντίδου Άννα του Ρωσέτου, Σγούρδα Γεώργιο του Παναγιώτη, Μπερή Θωμά του Ιωάννη και Γκαβογιάννη Γεωργία του Βασιλείου σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών ο καθένας για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος από κοινού κατόπιν συναπόφασης .
Δηλαδή ότι με την ιδιότητα τους ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σαλαμίνας αποφάσισαν στις 7-6-2012 με την υπ΄ αριθμ 294/2012 απόφασή τους να εξουσιοδοτήσουν τον τότε Δήμαρχο Σαλαμίνας Ιωάννη Τσαβαρή, όπως εκπροσωπήσει το Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά κατά την εκδίκαση της με αριθμό 3709/2012 αγωγής των Μάνογλου Γεωργίας και Κουτούκα Αθανασίας και συνομολογήσει το περιεχόμενο και το αιτητικό της αγωγής αυτής.
Το ανωτέρω Δικαστήριο με την ίδια απόφαση του διαβιβάζει την Δικογραφία της υπόθεσης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για να ελεγχθεί και ο Ιωάννης Τσαβαρής για την ίδια αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος που τέλεσαν τα προαναφερθέντα πέντε μέλη της τότε Οικονομικής Επιτροπής, διότι ο τ. Δήμαρχος συμμετείχε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στη λήψη της με αριθμό 294/2012  απόφασης αυτής και μάλιστα, με την ιδιότητα του Προέδρου και Εισηγητή του θέματος.
Τέλος ο Δήμος Σαλαμίνας απεδείχθη ότι ορθώς άσκησε στη συγκεκριμένη δίκη, ως όφειλε, παράσταση πολιτικής αγωγής, γιατί με τον τρόπο αυτό προάσπισε τα συμφέροντά του Δήμου, αποτρέποντας βλαπτικές επενέργειες – συνέπειες που απορρέουν από την με αριθμό 4478/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά.
Πιστεύω δε ότι έχει συγχρόνως εξασφαλίσει την δυνατότητα επιφύλαξης, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση ενδίκων μέσων για την αποκατάσταση της νομικής, ηθικής και οικονομικής τάξης του Δήμου.
Σαλαμίνα 20/7/2016

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ

52 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/16 15:52

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 17:53

      ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Φίλης ορίζει ιμάμη στο “hot spot” του Σχιστού, αλλά στα ελληνικά σχολεία καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών!
      Ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, ο φανατικός εκείνος μπολσεβίκος που έχει θέσει στην κορωνίδα των στόχων του την κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία κατά παράβαση του Συντάγματος της χώρας, φροντίζει να καταδεικνύει πως κάθε του υπουργική ενέργεια δεν απορρέει από το πνεύμα ελευθερίας ως αυτάρεσκα δηλώνει, αλλά από το βαθύ του μίσος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
      Μία ακόμα απόδειξη των ανωτέρω, είναι το έγγραφο το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα και αφορά τον ορισμό (!) από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θρησκευτικού λειτουργού στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού, προς κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των «προσφύγων»!
      Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, ο ορισθείς προς τέλεση προσευχής και κηρύγματος στην αραβική γλώσσα έχει το δικαίωμα να ορίζει βοηθούς του, τους οποίους απλώς θα εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων!
      Είναι λοιπόν, κατόπιν της αποκλειστικής είδησης που μόλις διαβάσατε, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ μια κυβέρνηση που επιδιώκει και επιβάλλει δια της κρατικής της ισχύος την αθεΐα στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Στόχος της κυβέρνησης της Αριστεράς, όπως ήταν πρότερα και της μασονοδεξιάς είναι ο αποχριστιανισμός της Ελλάδος και ακολούθως η ισλαμοποίηση.
      Το Κράτος συνεπώς, φροντίζει να προσαρμόζεται άρον-άρον στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να εκδηλώνει με ζήλο το μίσος του κατά των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων.
      Αυτά τα ολίγα αλλά εξόχως ενδεικτικά, για να μην παραμυθιάζουν τον Ελληνικό Λαό οι «προοδευτικοί» τσαρλατάνοι που αγωνίζονται απεγνωσμένα για να καταστήσουν την Πατρίδα μας κόλαση των Ελλήνων και παράδεισο των λαθρομεταναστών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/16 21:15

      ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ;ΜΕ ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ;; ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΟΥ;;; ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗ Σ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ Η ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/16 21:23

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΠΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ;
      ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ
      Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/16 10:01

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 10 ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΟΥΖΕ;;ΣΤΙΣ 18-7-2016.ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΤΡΑΥΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/16 16:56

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/16 17:01

    Το δικαίωμα στην άποψη έχει ο καθένας, πολύ δε περισσότερο ο κ Τραυλός που χρόνια τώρα "εκτίθεται" πολιτικά προσφέροντας έργο στην καθημερινότητα μας.

    Το μέγιστο λάθος του; Οι εκάστοτε επιλογές του.

    Το χειρότερο όμως, που αποφάσισε να βγάλει ΔΤ για ένα τελειωμένο θέμα, χωρίς να έχει να προσθέσει ΤΙΠΟΤΑ νέο.

    Οι πολίτες έχουν εγκέφαλο Μάριε, σκέπτονται δεν είναι ασπόνδυλα, ενημερώθηκαν ΤΕΛΟΣ

    Η προφανή εμπάθεια σας είναι εκ περισσού, δεν προσφέρει τίποτα στην ενημέρωση πολύ δε περισσότερο στην πολιτική ζωή του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 21:21

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ;;;ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΤΡΑΥΛΟΣ;;;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/7/16 17:04

    ΑΜΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ
    ΑΜΑ ΚΡΙΘΕΙ
    ΑΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ
    ΑΜΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ
    ΑΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ
    ΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ .....ΙΑ
    ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 17:09

      ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/7/16 17:18

    Τραυλέ το πάλευες χρόνια και έκανες μία τρύπα στο νερό.Πιστεύαμε ότι είχες ανακαλήψει τα οικονομικά εγκλήματα του τσαβαρή και ότι θα τον έκλεινες φυλακή. Στην πραγματικότητα κυνήγησες δύο εργαζόμενες που έφαγαν ένα κομάτι ψωμί και ενοχοποίησες ανθρώπους που δεν έφταιγαν σε τίποτα όπως η Γκαβογιάνη.Αυτό λέγετε πολητική αλιτεία,άντε ψάρεψε κανένα χταπόδι μόνο για αυτό είσαι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/16 23:56

      Το θύμα στην όλη υπόθεση Μάριε Ήταν η μάρτυρας κατηγορίας κυρία καραβάνα που έβαλε τα κλάματα όταν της είπε η εισαγγελέας ότι <> και ευθύνεσαι εσύ τραυλε που την έβαλες να πει ψέματα στο δικαστήριο.Τώρα τι θα γίνει εάν κάποιος από την οικονομική Επιτροπή της κάνει μήνυση για ψευδορκία αλλά μήπως σε νοιάζει εσένα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/7/16 17:38

    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/7/16 17:58

    ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/16 18:02

    ΣΡΩΣΕΤΕ ΔΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΣΑΣ


    Ε ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 18:06

      ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ 600ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

      Ε ΠΑΛΛΑ 250ΜΕΤΡΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄/////

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/7/16 18:12

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ'''''''''' ΑΠΟ--------ΠΟΥ<<<<<<<<<
    ΘΑ=========== ΠΛΗΡΩΘΕΙ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/7/16 19:18

    ΤΕΛΙΚΆ ΜΆΡΙΕ ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΆΝΟ,, ΣΟΥΛΤΑΝΑΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΆΕΙ ΓΑΝ<<<< ΣΣΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒ>>>>> ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΊΛΕ. ΕΦΕΡΕΣ ΝΤΟΡΤΙΑ ΈΧΑΣΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΟΎΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/7/16 19:29

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ;ΟΤΙ ΟΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΕΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Α Θ Ω Ω Θ Η Κ Ε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΕΣ ΠΑΛΙΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗ
    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/7/16 19:49

    ΔΕΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.......
    ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΕΛΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ......
    Α Θ Ω Ο Σ..........ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΝΑΣ......ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ......ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΠΟΝΑΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΒΩ........ΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/7/16 19:58

    Μάριε σε θυμάμε στη κοινότητα Σεληνίων με το φάκελο στα χέρια και να λες "εδώ τον έχω"
    Τώρα φίλε μάλλον αυτός σε έχει και ξέρεις που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 21:24

      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ !!ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΚΕΙ!!ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/16 21:27

      ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΟΥΤΕ ΦΑΚΕΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ:::ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/16 21:29

      Οχι ρε ειχε συγκαψει η αμασχαλη του γι αυτο δεν κρατουσε φάκελλο και ουτε τσαντα γιατι ειχε μουδιασει το χερι του απο την χειρονομια ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΩ!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος20/7/16 20:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/7/16 20:11

    15 οκτωμβριου 2015 κυριε τραυλε ειχατε παει στο δημοτικο συμβουλιο με ενα πακο χαρτια και ενα cd λεγοντας στον τσαβαρη εδω σε εχω.τελικα τον ειχατε στα χαρτια αλλα τον ειχατε αθωοοοοοοοοοοοοοο και οχι μκαταδικο οπως τον φωναζετε

    γιατι δεν μπορεις να χωνεψεις την αθωοτητα του τσαβαρη; καλυτερα ρωτα τον ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/7/16 21:28

    ΠΟΣΕΣ ΤΣΟΥΝΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ; ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΚΟΜΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/7/16 21:44

    Τσαβαρή Μαστροκολια και Δερτουζο πανηγυρίζετε για την ιμιτασιόν απόφαση αθώωσης του τ δήμαρχου . Για την ποινή που έφαγαν ο Αστρακοσ ο Μπερησ η Διαμαντιού και ο Σγουρδας ούτε λόγος , αδιάφοροι για το τι έγινε στην πραγματικότητα ,για την εντολή που τους έδωσε ο τέως να ψηφίσουν στην οικονομική επιτροπή έχοντας ξεκινήσει η ταλαιπωρία τους στο εφετείο κ.λ.π κανένας προβληματισμός .Ατομιστές και δολοπλόκοι νομίζετε ότι μπορεί να κοροϊδεύετε τον κοσμάκη είσαστε βαριά νυχτωμένοι . Ο λαός και γνωρίζει και ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/16 22:23

      Καλά ρε πατσαβούρα ο Τσαβαρής Μαστροκολιας και Δερτουζος σας φταίνε για την αθώωση του Τσάβες;

      Δεν υπήρχε πρόεδρος τριμελούς; Δεν υπήρχε εισαγγελέας;

      Που είδες τους πανηγυρισμούς μωρή;

      Όσον αφορά την ποινή των Αστράκο, Μπερή, Διαμαντιδού, Σγούρδα Γκαβογιάννη αυτά είναι γαλόνια στην πολιτική τους στολή και τους κοινωνικούς τους αγώνες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/16 22:51

      Αυτό για τα γαλόνια ξαναπέστο. Ό,τι πιο σωστό γράφτηκε. Έδωσαν δουλειά. Το αυτονόητο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/16 00:20

      Τελικά ή είοαι ηλίθιος γιατί ένας και μοναδικός είσαι που γράφεις γιαννάκι ή το παίζεις ηλίθιος. Τέτοια καταδίκη δεν έχει ξαναγίνει σε δικαστήριο. Εκεί ή αθωόνεσαι ή καταδικάζεσαι. Να σε παραπέμπει όμως το δικαστήριο στον Εισαγγελέα για να σου ασκήσει ποινική δίωξη, αυτό δεν έχει ματαγίνει. Βλέπεις οι δικαστές δεν τρώνε κουτόχορτο, σε πήρανε χαμπάρι τι κουμάσι είσαι. Πούλησες τους συμβούλους σου και δεν σε ένοιαξε καθόλου για τη φυλακή που φάγανε. Μπράβο σου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/16 07:26

      Μπουλη...παλι Μ-------ς γραφεις.....τα χεις χασει ..εντελως...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/16 10:13

      ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/7/16 06:02

    ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ 00:20,ΤΟΣΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΛΕΠΟΡΙΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ
    ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/7/16 06:14

    ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
    ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/7/16 07:19

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΔΙΚΗ:
    "ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ"
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/7/16 07:23

    ΤΡΑΥΛΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ....ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΕΝΤΗΜ....
    ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ....ΠΑΛΙΟΛΑΣΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/7/16 07:26

    ΡΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧ@@@ΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/7/16 07:34

    Ανικανοποιητο ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ταλαιπωρεις τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ κι οχι μονο, αυτου του τοπου ,για πανω απο 40 χρονια...ΕΛΕΟΣ πια....κατσε ,επιτελους στο ωραιο σου σπιτακι κι απολαυσε τα πολλα η τα λιγα χρονια που σου απομενουν..ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/7/16 07:43

    Το ερώτημα είναι ένα. Πόσα αρπάξανε για να στηρίξουν τις 2 μόνο γυναίκες και όχι και τους άλλους 12 που ήταν στην ίδια μοίρα; Γιατί αυτή η διάκριση; Οι άλλοι 12 τι είναι, μούλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/16 10:08

      ΡΕ ΑΝΗΜΕΡΩΤΕ 16 ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;;;;ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/16 12:56

      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ 13 ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ.......

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος21/7/16 10:17

    Τις παπαριές αυτές άρωστε να τις λες στους κουτούς, άκου δω να λες " ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ". Και βέβαια δεν συνέχισαν γιατί σε αυτούς δεν έδωσε Βεβαίωση όπως έδωσε στις 2 κυρίες. Και το ερώτημα παραμένει, γιατί μόνο σε αυτές έδωσε Βεβαίωση; Τι κρύβεται από πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/16 11:19

      Αγαπητέ 10.17 οι άλλοι δεν συνέχισαν γιατί φοβήθηκαν τις απειλές του χταποδα αν έχεις ακούσει είναι πολύ καλός σε αυτό !!!!!!!Φοβηθηκαν την έκαναν με ελαφρά πως το λένε !!!!!!!!! Και κάποιοι δεν είχαν και λεφτά ....πες μας εσύ που ξέρεις γιατί έδωσαν μόνο σε αυτές τις δυο ;;;;;γιατί αφήνεις να αιχμές και υπονοούμενα για δυο χρόνια άνεργες και με παιδιά !!!άλλωστε έχουν γίνει και στο παρελθόν χειρότερα και ξέρουν όλοι ......Γιαυτα δεν σε βλέπω να λες ;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/16 14:23

      ΡΕ 10:17 ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
      ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ;;
      ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ;;;
      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1999 ΕΩΣ 2002 ΚΑΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ
      ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΚΑΜΙΑ

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος21/7/16 10:35

    Γιαννάκη με τον μεγαλοδικηγόρο που έβαλες με αμοιβή 5000 ευρώ έπεσες στα μαλακά , για τους δημοτικούς συμβούλους που στο ψήφησαν στην οικονομική επιτροπή και καταδικαστήκαν κανένα ενδιαφέρον , τους άφησες στο έλεος του δικαστηρίου .Ο εαυτούλη σου και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/16 15:00

      Ότι κι αν κάνεις στον συνδυασμό δεν φέρνεις την διχόνοια, δες τι θα κάνετε στον συνδυασμό "καθαρά χέρια" τρομάρα σας.

      Όσον αφορά τον δικηγόρο, δεν του πήρε 5.000 € αλλά 50.000 € ευχαριστημένος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/16 16:56

      Ο εαυτούλη σου ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ Ε

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος21/7/16 14:31

    ΤΑΜΤΑΚΟ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΕΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/7/16 08:20

    ΜΑΡΙΕ ΤΙ ΔΟΣΟΛΙΨΙΕΣ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/16 11:22

      ο σπανο μπαζοσε τη πουντα και ο δρακουλασ κραταγε τσηλιεσ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος23/7/16 04:45

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ"ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.