Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2016

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ Καπετάνιε δυστυχώς οδηγείς το σκάφος στα βράχια ……

Αναδημοσίευση από το προσωπικό Face Book του κ Δερτούζου

Κανείς από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά δεν πρέπει να μένει απαθής όταν δημιουργούνται γεγονότα τα οποία προσβάλουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ και πιστεύω ότι έχουμε ηθική υποχρέωση να εκφράζουμε την άποψή μας ελεύθερα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Εφημερίδα «ΕΝΟΤΗΤΑ» που επί 25 συναπτά έτη ήμουν εκδότης, είχα στην πρώτη σελίδα κύριο άρθρο με τίτλο «Χωρίς φόβο και Πάθος» και έλεγα την άποψή μου ελεύθερα.
Είναι η ίδια στήλη όπου πριν 12 χρόνια, υπερασπιζόμουνα την Ρούλα Νάννου και την οικογένειά της από μη ηθικές επιθέσεις που δεχόταν. Το ίδιο κάνω και αυτή τη στιγμή να μιλώ ελεύθερα, επικαλούμενος την δημοσιογραφική μου ιδιότητα.

Ευθέως και χωρίς υπεκφυγές.
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!

Κε Μηνά Νάννο, η χθεσινή σας παρέμβαση στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τον τρόπο και το ύφος το οποίο έγινε, οι απειλές και οι ύβρεις τις οποίες εκτοξεύσατε ενάντια μελών της αντιπολίτευσης και η προσπάθεια να δικαιολογήσετε την μη θεσμική σας παρέμβαση στην διαφορά με την Μονή της Φανερωμένης, δείχνει με μαθηματική ακρίβεια, ότι το σκάφος του Δήμου οδηγείται στα βράχια και με δική σας ευθύνη.
Χθες Βουλευτές από βήματος της Βουλής μέσω τηλεοράσεως, μιλούσαν για την Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου και την Δήμαρχο και η προσπάθεια που έγινε για την ιστορία του νησιού και την Κυνόσουρα και το γεγονός αυτό επισκιάσθηκε από την δική σας παρέμβαση.
Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν είναι Εμπορικό πλοίο. Ο Δήμος Σαλαμίνας και κάθε Δήμος διοικείται από αιρετά πρόσωπα. Εάν αυτό δεν το καταλάβετε και δεν εγκαταλείψετε το σκάφος και συνεχίζετε να θέλετε να κάνετε τον Καπετάνιο, είναι σίγουρο ότι το σκάφος το οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.

Υ.Γ
Οι απειλές, οι ύβρεις, οι συνεχείς κατηγορίες και μηνύσεις και η μετατροπή του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένα διαρκές δικαστήριο, το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να ενώνετε την αντιπολίτευση ακόμη περισσότερο.
Φιλικότατα

Μάνος Δερτούζος

86 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/16 14:54

    Είτε σας αρέσει είτε όχι φυλακή θα τον βάλει ο μήνας.δεσμευση.το πήραν χαμπάρι κ την κάνουν ένας ένας.ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΣ..ο επόμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 16:27

      ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΗΠΩΣ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ !!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/16 15:19

    ΒΑΛΤΕ ΦΙΜΟΤΡΟ ΣΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ, ΣΤΗΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 01:02

      οχι οχι στην αραπια στο τρελοκομιο ξερει αυτοσ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/16 15:19

    αν ειναι αντρας και εχει ακομα ιχνος...στο παντελονι του θα πρεπει να ζητησει δημοσια συγγνωμη σε εκεινους που προσεβαλε χθες.Αφου πολυ καλα γνωριζει οτι εχει αδικο και με τις φωνες και τις βρισιες επιδεινωνει την θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 15:27

      Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΖΗΤΑΕΙ ΣΗΓΝΩΜΗ ΜΟΜΟ ΔΗΑΤΑΖΕΙ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/16 15:39

    Michael Nannos Φιλικοτατα θέλω να σας ενημερώσω ότι η προσπάθεια σπηλωσης της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα της Δημάρχου μέσω της οικογενειας μου έχει παραγίνει.

    Ναι η Δήμαρχος έχει οικογένεια και την βοηθάμε.
    Σας ενοχλεί όμως γιατί ξέρετε ότι δεν είμαστε λαμογια αλλά ούτε και παιδάκια για να τρομάξουμε.

    Βγάλτε όσες ανακοινώσεις θέλετε.
    Όσα ανέφερε ο πατέρας μου και από το μικρόφωνο και εκτός είναι πέρα για πέρα αληθινά και θα υπαρξουν οι συνέπειες που αναλογούν στον καθένα.

    Η οικογένεια μας είναι μια γροθιά και ας ενημερώνω ότι θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .ΑΣΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΣΥ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;;ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης». ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΠΑΝΩ.ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΠΗΛΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙς ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΝΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ .ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΣΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 16:21

      Michael Nanno ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ) ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΝ ΣΦΗΝΟΚΛΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΩΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/16 15:45

    Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Λέσβου: Μπαίνουν στα σπίτια μας και κλέβουν – Ελάχιστοι είναι από την Συρία
    «Οδοιπορικό» στην Λέσβο πραγματοποίησε καθεστωτική ιστοσελίδα, με σκοπό να αναδείξει την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. Εν τέλει και παρά τις προφανείς προσπάθειες να εκμαιεύσουν καθεστωτικές απόψεις από τους συνεντευξιαζόμενους κατοίκους η όλο υπόθεση κατέληξε σε φιάσκο που αναδεικνύει την πραγματική κατάσταση, που επικρατεί στο νησί.
    Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικού Διαμερίσματος Μόριας, Νίκος Τρακέλης, η περιοχή έχει πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες:
    «Η τοπική κοινωνία έχει χάσει την ησυχία της. Είμαστε χίλιοι κάτοικοι και οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι γύρω στους 4 χιλιάδες, είναι τετραπλάσιοι από εμάς.»
    Τα επεισόδια είναι συνεχή, όπως και η έλλειψη ασφάλειας των κατοίκων, ενώ το κράτος είναι παρόν μονάχα όταν έρχεται κάποιος διάσημος για να πραγματοποιήσει μία «αντιρατσιστική φιέστα» και ακολούθως να φύγει, αφήνοντας τους κατοίκους να τα βγάλουν πέρα με τις ορδέες των λαθρομεταναστών.
    «Ήρθαν εδώ ο Πάπας, ο Πατριάρχης, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, ήρθαν οι πάντες, τώρα όμως μας ξέχασαν πάλι. Προχθές οι μετανάστες μέσα στο Κέντρο Φιλοξενίας έβαλαν φωτιά και τα έκαψαν όλα. Είναι εδώ χωρίς χαρτιά, εγκλωβισμένοι. Τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους;», σημειώνει ένας εκ των κατοίκων που έλαβαν το λόγο στο... οδοιπορικό. Ένας άλλος λέει: «Δεν έχουμε τίποτα μαζί τους αλλά πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα. Μας κλέβουν, μπαίνουν μέσα στα σπίτια για να κλέψουν.»
    Όσον αφορά δε το μεγαλύτερο εκ των καθεστωτικών ψευδών ότι δήθεν όλοι αυτοί είναι «πρόσφυγες» και συνεπώς «υποχρεούμαστε» να τους περιθάλψουμε και πάλι η μαρτυρία των κατοίκων της Λέσβου είναι καθοριστική και γκρεμίζει τα ψέμματα. Σας την παραθέτουμε:
    «Ελάχιστοι από αυτούς που φιλοξενούνται εδώ είναι από τη Συρία. Είναι από το Μαρόκο, από το Ιράκ, από διάφορες χώρες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο στη Συρία. Στο Καρα - Τεπε βρίσκονται γύρω στα 600 άτομα που είναι από τη Συρία, οι υπόλοιποι που είναι εδώ δεν είναι από τη Συρία.»
    Όσον αφορά δε τα όσα πρόκειται να συμβούν στο νησί, σημειώνει ο πρόεδρος της Δημοτικού Διαμερίσματος Μόριας, Νίκος Τρακέλης: «Εμείς δεν θα το δεχθούμε να μείνουν εδώ. Δεν θα δεχθούμε να μείνει το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και του χρόνου για παράδειγμα. Ποιο είναι το μέλλον αυτών των ανθρώπων δηλαδή; Να τριγυρνάνε εδώ στο χωριό; Δεν μπορώ να πω ότι θα το δεχθούμε αυτό. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/16 15:47

    τι ωρα ειναι; 4 παρα. ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΙΚΟΓ. ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/16 15:49

    Τικ-Τακ κ Εισαγγελέα......!

    ''ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ''
    Δεν χωράει στο μυαλό του μέσου έλληνα πολίτη και δη του νησιού της Σαλαμίνας η σήψη και η απατεωνιά που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους.
    Τελευταίο συμβάν, εξελίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας όπου θα συζητούσαν μεταξύ άλλων και το θέμα της εμποροπανήγυρης της ιεράς Μονής της Φανερωμένης.
    Φυσικά και είναι θέμα που καίει...
    Κάνει τζίζ που λέει και ο λαός.
    Όποιος ήθελε να πεί κάτι τον διέκοπταν και του αφαιρούσαν το λόγο. Με φωνές και αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ακριβώς οι ίδιες, σαν καρμπόν ένα πράγμα.
    Ευτυχώς που υπήρξε μια φωτεινή εξαίρεση που βέβαια την διέκοπταν και δεν την άφηναν να κάνει.... Εύστοχες τοποθετήσεις και ερωτήσεις.
    Η κα Μπινιάρη λοιπόν ως ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό της αλλά και προς τους Δημότες που την ψήφισαν αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
    Η σειρά μας τώρα να ρωτήσουμε,
    •Γνωρίζει η ηγουμένη της Μονής πόσα μέτρα δίνει προς ενοικίαση;;
    πόσα χρήματα εισπράττονται από τους μικροπωλητές ;; αν όχι οι περσινές θέσεις είναι «345χ2 = 690 χωρίς καντίνες και τις προνομιούχες θέσεις που έχουν άλλες τιμές ενοικίασης»

    Τι επίσημα τριπλότυπα είσπραξης κόβονται και από ποιον;
    •Οι υφιστάμενοι και παρατρεχάμενοι της ,είναι σίγουρη για το τι κάνουν πίσω από την πλάτη της. …. Δεν τα γνωρίζει τόσα χρόνια;
    • Γιατί ο πρώην δήμαρχος σήμερα κόπτεται για την έκδοση αδειών όταν αυτός ο ίδιος λειτούργησε κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η δήμαρχος Σαλαμίνας κκ Ρούλα Νάννου τον Αύγουστο του 2014 «ήταν είδη σε εφαρμογή από τον 5/14 ο νομός 4264»
    Και τέλος τι γνωρίζει για όλα αυτά που διαδραματίζονται πίσω από την ιερά πανήγυρη ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κκ Κωνσταντίνος ;;
    Τέλος πληροφορίες μας λένε ότι το θέμα είναι προ των πυλών της ιεράς συνόδου .


    Επειδή ποια η σήψη έχει φτάσει σε απαγορευτικά επίπεδα, ειδοποιούμε και προειδοποιούμε ...Τικ-Τακ κ Εισαγγελέα..

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2014 ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4264;;;;;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΜΕΝΩΣ;;;;;;;;;;;;ΡΕ ΣΥΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 15:52

      ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΛΕΓΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 01:07

      ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΙΣ ΜΙΛΑΕΙ. Ο ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Ο ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΞΑΦΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΑ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΗΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/16 02:46

      Όποιος ήθελε να πεί κάτι τον διέκοπταν και του αφαιρούσαν το λόγο. Με φωνές και αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ακριβώς οι ίδιες, σαν καρμπόν ένα πράγμα.
      Ευτυχώς που υπήρξε μια φωτεινή εξαίρεση που βέβαια την διέκοπταν και δεν την άφηναν να κάνει.... Εύστοχες τοποθετήσεις και ερωτήσεις.
      Η κα Μπινιάρη λοιπόν ως ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό της αλλά και προς τους Δημότες που την ψήφισαν αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας
      ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;;;;;;
      ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΠΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;;;;;;
      ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;;;;;;;
      ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;;;;;;;
      ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ !!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/16 03:31

      Fotinos Mplatsoukas Αγαπητέ Μιχάλη μην μασάς για το χθεσινό ήμουν παρών και αν θέλεις τα συμπεράσματα μου έχει χάση ο κοντοστούπας τον Έλενχο και τα ξερά σκατά στο τοίχο δεν κολάν και ξέρεις και κάτι ακόμα μιας και δεν άφηνε κανέναν να μιλάει ‘ΠΑΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ‘Ας μας απαντήσει γιατί όταν αυτός ακόμα δήμαρχος τον Αύγουστο του 2014 δεν έκδοσε άδειες για την μονή και σήμερα έρχεται και ζητά να έκδοση η σημερινή δήμαρχος άδειες τι άλλαξε στον νόμο ;;
      ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Έλενχο ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙς ΚΑΛΛΟΓΡΙΕΣ;;ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Τα σκατά δεν κολάν { τα σκατά δεν κολλάνε} Το κολάν άστο να το φορέσεις σε καμία έξοδο βραδινή. ''ΠΑΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ''ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΊΑ {πάγια τακτική}
      δεν έκδοσε άδειες[ Δεν έκδωσε άδειες}και έρχεται και ζητά σήμερα να εκδοση σήμερα η σημερινή Δήμαρχος άδειες{να εκδώσει σήμερα η σημερινή .....}ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/7/16 07:47

      Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος (Ανώνυμος2/7/16 03:31) είναι ο μόνος που πληρώνεται από τα μαύρα του Μηνά.
      Είναι αυτός που ελέγχει τη τρελλλλή κι ότι της λέει κάνει
      Είναι η ντροπή των μπλοκεράδων

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/16 16:32

    Ο κ.Τσαβαρης έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τεράστιο πολιτικό ζήτημα για τον συνδυασμό του, μάς είπε ότι δεν κέρδισε η σημερινή Δήμαρχος αλλά έχασαν αυτοί, πώς το εννοεί αυτό; είχε κάνει συμφωνία με τη δήμαρχο ; Η κάποιοι σύμβουλοι στήριξαν τη σημερινή δήμαρχο ; Η για κάποιους άλλους λόγους δεν ήθελε να εκλεγεί ; έκανα ποτέ απολογισμό στο συνδυασμό του και να πει την αλήθεια και τα πραγματικά αίτια ; σ αυτά πρέπει να απαντήσει , έχει όμως τη δύναμη ; Αναμένουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 18:24

      Δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι διαβάζεις, γιατι να σου εξηγούμε; Μ@λ@κας ήσουνα, Μ@λ@κας είσαι και Μ@λ@κας θα πεθάνεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 02:52

      ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ

      ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;;
      ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ Μ Ε Ρ Ι Κ Ο Ι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΑΥΤΟΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/7/16 16:39

    Ποιος ασχολήθηκε με την οικογένεια του Τσαβαρη ρε λαμογια;
    Χεστηκαμε για τις γκομενο ή οτιδήποτε άλλο είχε.
    Πολιτικά διαλύθηκε μόνος του και το παραδέχεται και ο ίδιος.
    Μόνος του έχασε επειδή είναι άσχετος και επικίνδυνοΣ.
    Κραξτε κι άλλο.
    Προσπαθείτε να δημιουργησετε προβλήματα στον συνδυασμό με τον Μηνά και τον Μιχάλη.
    Καλά τα είπε ο Michael Nannos θα σας πάρει και θα σας σηκωσει.
    Και όποιον σας βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 19:14

      Συνεχίζεται η συντονισμένη επίθεση από τα τσιράκια του αποτυχημένου και υποδικου πρώην δημαρχου προς την οικογένεια μου.
      Αυτή είναι η οικογένεια μου και σε όποιον αρέσουμε.
      Ψεύτες και υποκριτες δεν θα είμαστε πότε.
      Συνδημοτες είμαστε όλων και απλοί άνθρωποι. Δήθεν πολιτικοί και λαμογια ψεύτικα δεν θα γίνουμε πότε.
      Και για να τελειώνουμε μια δέσμευση προς όλους.
      Όποιος τα βάλει με την οικογένεια μου ξανά θα τον καταστρέψω ότι και αν χρειαστεί να κάνω.

      MONO ΤΣΙΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΜΙΧΑΗΛ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙ .ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΚΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ;;ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/16 19:21

      Απάντηση στο κατάπτυστο κείμενο του Μάνος Δερτούζος που για άλλη μια φορά επειδή δεν μπορούν να βρουν τίποτα να προσαψουν στην δημοτική αρχή χρησιμοποιουν την οικογένεια μου για να δημιούργησαουν εντυπώσεις και ίσως να επηρεάσουν δημοτικούς μας συμβούλους.
      Ύστατη προσπάθεια πολιτικά πεθαμένων και αποτυχημένων.
      ΝΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΑΝΕΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ .ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/7/16 18:20

    Ο ΤΣΑΒ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ , ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ , (ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ ) δηλ.ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!!!!!! ΤΟ ΜΠΑΓΑΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/7/16 18:24

    ΜΑΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΙΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΒΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΝΑΥΑΓΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 01:10

      ΕΝΩ Ο ΜΗΝΑΣ ΞΕΦΟΡΤΟΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος1/7/16 18:33

    ΡΕ 18,24 ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ,ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/7/16 19:34

    Αντε ρε γελοίε που απειλείς κιόλας. Μαζέψε το κυρά Ρούλα γιατί δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/7/16 20:01

    Κυρά Ρούλα μάζεψε το γιατί θα του πέσει καμιά τρίχα απ το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/7/16 21:02

    Ανώνυμος1/7/16 18:20 με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι μέχρι την Τετάρτη. Κοίτα μη ζητάς εσύ αναβολή γέροντα .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/7/16 21:30

    Το ΜαΜη το τεμπελοσκυλο πετατε τον στα σκουπιδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 03:02

      RE POY KOLA O MAMMHS MESA SE OLA AYTA;;;;POLOI EINAI GIA TA SKOYPIDIA .ASE DEN EXOYME KAYSIMA GIA PERITA DROMOLOGIA
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ;;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος1/7/16 22:03

    ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ

    Michael Nannos
    Χθες στις 8:30 μ.μ. ·
    Μάριος Τραύλος τα έμαθες τα νέα σήμερα στο ΔΣ;
    Ο υποδικος για όλο τον ποινικό κώδικα έκανε πάλι μαγκιές.
    Αυτή είναι η Ελλάδα δυστυχώς.
    Ο κάθε απατεώνας το παίζει και κόκορας.
    Αλλά έχει μπλέξει με λάθος ανθρώπους.
    Κοινοποιήστε
    20Οι Roula Firlemi, Φωτεινη Δυναμιδου και 18 ακόμη
    Σχόλια
    Μάριος Τραύλος
    Μάριος Τραύλος Μιχάλη δεν έμαθα τίποτα ακόμα.
    Ομως δεν ασχολουμε άλλο μαζί του.Ασχολείται η Δικαιοσύνη.
    Συμφωνώ ότι έχει μπλέξει με λάθος ανθρώπους. Ας πρόσεχε!
    2 · Χθες στις 9:57 μ.μ.
    Μάριος Τραύλος
    Μάριος Τραύλος Και κάτι ακόμη. Επειδή , πρώτα ο Θεός, θα γίνω σύντομα Παππούς, δεν θέλω να κλείσω το σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/16 22:06

      ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ?????????

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος1/7/16 23:57

    Ποιός είναι κατηγορούμενος τη Τετάρτη για απάτη επί δικαστηρίω ; Ο Τσάβες λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 08:36

      ΓΕΡΟΝΤΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 09:07

      Για ποια απάτη επί δικαστηρίω μιλάς ρε καραγκιόζη; Τολμάς και μιλάς εσύ για απάτη επί δικαστηρίω; Κάτσε και να δεις που την Τετάρτη θα σου τρίψουν στη μούρη την απόφαση .... ξέρεις με τα ανήλικα .... για να δει και η Ελληνική Δικαιοσύνη την αξιοπιστία σου, την εντιμότητα σου και την μαγκιά σου σε όλο της το μεγαλείο καραγκιόζη.
      Τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
      "η απάτη επί δικαστηρίω" του Τσάβες ζήμιωσε τον Δήμο ή η δική σου απάτη επί δικαστηρίω ζήμιωσε το Ελληνικό Δημόσιο;
      "η απάτη επί δικαστηρίω" που κατηγορείς τον Τσάβες θα κριθεί στο Δικαστήριο την Τετάρτη ενώ εσύ εξαπάτησες το δικαστήριο και βγήκες πανωλαδιά χωρίς να πληρώσεις τους φόρους σου στο Δημόσιο

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/7/16 00:48

    Michalis Korros MISERABILE VISU!!!!!!!!!!!Αυτο ηταν σημερα το Δημοτικο συμβουλιο ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ


    Κύριες μεταφράσεις
    English Greek
    miserable adj (person: feeling sad) στενοχωρημένος, θλιμμένος επίθ
    (νιώθω) άσχημα, άθλια, χάλια επίρ
    (ανεπίσημο) μίζερος επίθ

    miserable adj (thing: pitiful, wretched) μίζερος, άθλιος, ελεεινός επίθ
    (εμφατικός τύπος) ελεεινός και τρισάθλιος φρ ως επίθ
    (ανεπίσημο) κατακαημένος επίθ
    The farmer lived in a miserable little hut.
    miserable adj figurative (weather: bad) μίζερος, μελαγχολικός επίθ
    άθλιος επίθ
    (σκοτεινιασμένος) μουντός επίθ
    VISU;;;;;;;;;;;;;;;Δεν υπάρχουν τίτλοι με τη λέξη/φράση "VISU".ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ;
    EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΑΡΑΓΕ;;ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ,ειναι εμφανές οτι εισαι πολύ νεότερος και δεν πρόλαβες τα Λατινικά στο σχολείο.Ηφραση αυτή σημαίνει οικτρό απογοητευτικό το θέαμα.....κυριολεκτικά μεταφράζεται οικτροτατον το ιδειν....ηταν ένα σχόλιο μου και αναφερόμουν σε όλη την εικόνα του συμβουλίου ,με φωνές ,βρισιές χειρονομίες,κατηγορίες,απειλές απο όλες τις πλευρές και δεν εχει σχέση με την προτροπή σου και τα συμπεράσματα σου για το συγκεκριμένο ατομο

      Διαγραφή
    2. Κορρος Μ.2/7/16 13:54

      Αγαπητε φίλε,ειναι εμφανές οτι εισαι πολύ νεότερος και δεν πρόλαβες τα Λατινικά στο σχολείο.Η ένα λόγω φράση μεταφράζεται οικτροτατον το ιδειν.Που σημαίνει πολύ απογοητευτικό το θέαμα.Το σχόλιο αυτο αφορούσε την όλη εικόνα του συμβουλίου...Βρισιές,φωνές,απειλές,χειρονομίες απο όλους τους εμπλεκόμενους.Τα συμπεράσματα,η προτροπή σου και η στόχευση σου μονο σε έναν άνθρωπο ειναι αυθαίρετη και άδικη.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος2/7/16 01:47

    Michael Nannos
    8 ώρες ·
    Συνεχίζεται η συντονισμένη επίθεση από τα τσιράκια του αποτυχημένου και υποδικου πρώην δημαρχου προς την οικογένεια μου.
    Αυτή είναι η οικογένεια μου και σε όποιον αρέσουμε.
    Ψεύτες και υποκριτες δεν θα είμαστε πότε.
    Συνδημοτες είμαστε όλων και απλοί άνθρωποι. Δήθεν πολιτικοί και λαμογια ψεύτικα δεν θα γίνουμε πότε.
    Και για να τελειώνουμε μια δέσμευση προς όλους.
    Όποιος τα βάλει με την οικογένεια μου ξανά θα τον καταστρέψω ότι και αν χρειαστεί να κάνω.

    ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΝΑΝΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.

    Όποιος τα βάλει με την οικογένεια μου ξανά θα τον καταστρέψω ότι και αν χρειαστεί να κάνω.
    ΚΑΛΆ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΠΕ; όποιος δηλαδή από δω και πέρα γράψει και κάνει κριτική στην μάνα του ή στο πατέρα του, που όλη η Κούλουρη γνωρίζει ότι κάνει τον Δήμαρχο, θα τον ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!! Αυτοί ξεφτιλίζουν την Δημαρχία.....Εσύ μακάκα Δερτούζο ακόμα δεν πήγες στην αστυνομία; MISERABILE VISU!!!!!!!!!!! που λέει και ο ΚΟΡΡΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 14:23

      Θάρρος ο παρτουζος; από πότε; χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!ουστ από δω ρε τσαβόσκυλο πισωγλέντη!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 14:33

      Καλέ μου (Ανώνυμος2/7/16 14:23) όσον αφορά το "πισωγλέντη" που αποδίδεις στον κ Δερτούζο, ρώτα καλύτερα την μανούλα, εκείνη ξέρει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/16 15:26

      Καλέ μου 14:23, ''το πισωγλέντης'' είναι για τον ανώνυμο 01:47!
      Για το πότε ΄΄γιόρτασαν΄΄ τελευταία φορά η μαμά σου και η θεία σου, ρώτα τον Μηνά....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/16 17:12

      Καλέ μου 2/7/16 15:26, σιγά τον ευνούχο και μας τρόμαξε αγόρι μου, άσε τον Μηνάρα ήσυχο αυτός κουβαλάει στην τσέπη του μανταλάκι, αν δεν ξέρεις ρώτα τον τι το θέλει

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος2/7/16 02:05

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ,Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 02:57

      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 20:15

      Στο καλό ....

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος2/7/16 12:14

    ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/7/16 15:17

    Εμαθα σήμερα ότι ο Ακης έστειλε στο σπίτι του τσαβες τον ράφτη των φυλακών να του πάρει μέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 15:23

      Εδώ και χρόνια το ίδιο ακούμε αλλά ράφτη δε βλέπουμε, μήπως δούμε το μηναρούλη με ριγέ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 15:26

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
      Υ.Γ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ
      ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/16 15:30

      Το ριγέ κουστουμάκι του τσαβες θα συνοδεύεται με ασορτί πιτζάμα και παντόφλες!
      Ολα πρώτης ποιότητας με αντοχή στον χρόνο!
      Α ρε Ακη!.... πάντα γαλαντόμος με τους ομοίους σου!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/16 15:38

      το τσαβοκελί θα έχει και ριγέ κουρτίνες, δώρο της Ρούλας!!


      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/7/16 15:44

      Με πάνω από 5 χρόνια ο τσαβες θα αποκτά και μία πριβέ ριγέ πράσσινη χέστρα!!!!
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος2/7/16 16:26

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/7/16 17:19

    ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΛΟ ΓΕΡΟΝΤΟΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

    Για ποια απάτη επί δικαστηρίω μιλάς ρε καραγκιόζη; Τολμάς και μιλάς εσύ για απάτη επί δικαστηρίω; Κάτσε και να δεις που την Τετάρτη θα σου τρίψουν στη μούρη την απόφαση .... ξέρεις με τα ανήλικα .... για να δει και η Ελληνική Δικαιοσύνη την αξιοπιστία σου, την εντιμότητα σου και την μαγκιά σου σε όλο της το μεγαλείο καραγκιόζη.
    Τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος.
    "η απάτη επί δικαστηρίω" του Τσάβες ζήμιωσε τον Δήμο ή η δική σου απάτη επί δικαστηρίω ζήμιωσε το Ελληνικό Δημόσιο;
    "η απάτη επί δικαστηρίω" που κατηγορείς τον Τσάβες θα κριθεί στο Δικαστήριο την Τετάρτη ενώ εσύ εξαπάτησες το δικαστήριο και βγήκες πανωλαδιά χωρίς να πληρώσεις τους φόρους σου στο Δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/7/16 17:57

    Που κανατηντησες ρε ΤΕΩΣ να καθεσαι κ να απαντάς ανώνυμα...η απόλυτη ξεφτίλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 18:27

      Δεν είναι είναι ο Τέως καρδιά μου. Τα τσαβαρόσκυλα είναι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 18:29

      Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτή που θα πάθεις εσύ τη Τετάρτη.
      Σε βλέπω να πρήζεται το ποδαράκι πάλι και να ζητάς αναβολή.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος2/7/16 18:11

    ANIKANOI NANOI KATASTREFETE KAUE MERA TO NHSI MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/7/16 19:02

    ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FASEBOOK Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!!! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ) ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!!!!!!!! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/16 20:08

      (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ)!!!!
      ο τσαβες με κατεβασμένα τα ριγέ σωβρακα καθισμένος στη ριγέ χεστρόνα της φυλακής!
      ποιος το περίμενε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/16 20:19

      αναμενόμενο ήταν θέμα χρόνου.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος2/7/16 20:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/7/16 20:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 02:06

      Ε.... Παιδιά λόγο κράτει, τι σχέση έχει ο άνθρωπος με τον απατεώνα? Είπαμε να γράφουμε καμία μαλακιιτσα αλλά αυτό παραπαίει. Μάικ μην κολωνεις αλλά μακριά και από αυτούς τους τύπους.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος2/7/16 23:45

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!και που να σφιξουνε οι ζεστεσ τι άλλη μακακια εχουμε να ακούσουμε από κατι καραγκιοζιδες σαν και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/7/16 07:51

    Τεμπελοσκυλο ΜΑΜΗ κομπλεξικε ΘΕΜΟ περτε δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/7/16 09:31

    ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ .ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .ΠΕΤΑΣ ΚΑ ΕΝΑ ΜΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΟ.

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ???? ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/7/16 11:25

    Κάποιος να πει στον κουραδόμαγκα πόσο γελοίος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/7/16 13:51

    Όντας υποχρεωμένοι να αναδεικνύουμε με αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητα θέματα τα οποία επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα αλλά και το αποτέλεσμα της πολιτικής μας αντιπαράθεσης εν όψει των δημοτικών εκλογών, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια και το στόμα σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα που προέκυψε πριν από λίγο καιρό.
    Το ζήτημα αυτό αφορά στην επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Κοτσέλη από το συνδυασμό της κας Ρούλας Νάννου, ο οποίος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο περιγράφει σημαντικές πτυχές της πολιτικής οντότητας της κας Νάννου αλλά ιδιαίτερα του τρόπου άσκησης της διοίκησης του συνδυασμού της από “εξωθεσμικά" πρόσωπα όπως στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της, κος Μηνάς Νάννος.
    Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κουκουλώσουν το θέμα. Εμείς δεν δικαιούμαστε και δεν θα τους το επιτρέψουμε.
    Στην επιστολή αυτή περιγράφεται η πολιτική προσωπικότητα της κυρίας Νάννου ως “ελλιπής” αφού απερίφραστα η ίδια χαρακτηρίζεται “πολιτική μαριονέτα”, δηλαδή ένα άβουλο ον, έναντι της δεσποτικής απ’ ότι φαίνεται προσωπικότητας του συζύγου της κου Μηνά Νάννου, ο οποίος κατά τον κ. Κοτσέλη, καθορίζει τα τεκταινόμενα στο συνδυασμό όπως εκείνος νομίζει. Απόδειξη αυτού, η φράση της κας Νάννου προς τον κ. Κοτσέλη “αφού το είπε ο Μηνάς δεν μπορώ να κάνω τίποτα”.
    Δυστυχώς στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται η πλήρης υποταγή της στις επιθυμίες του συζύγου της, ο οποίος διαφεντεύει σήμερα τα πάντα (και γιατί όχι και αύριο…;) έναντι της πολιτικά ανήμπορης να του αντισταθεί συζύγου του. Φαίνεται να είναι τόση η ισχύς του κου Μηνά Νάννου επάνω της, που η ίδια κατά τη διάρκεια της περιγραφόμενης συζήτησης μένει με το στόμα κλειστό (ακροάτρια), υποτάσσοντας έτσι την άποψή της στις βουλές του “πανίσχυρου” συζύγου.
    Εάν αυτά είναι αληθή (και δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε) τότε ρωτώ δημόσια κάθε δημότη:
    - Ποιος ή ποια είναι ο πραγματικός υποψήφιος Δήμαρχος; Ποιος ή ποια θα έχει αύριο την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου; Οφείλουμε ή όχι από σήμερα να το γνωρίζουμε;
    - Μπορεί εν έτει 2014, άλλος να εκλεγεί Δήμαρχος και άλλος ενδεχομένως να ασκεί τη διοίκηση του Δήμου;
    - Θα επιτρέψουμε σε εξωθεσμικούς παράγοντες να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα και ταυτόχρονα “θεσμικούς” να τους υπηρετούν στον τρόπο άσκησης της διοίκησης;
    - Θα επιτρέψουμε να εξαπατηθούν οι δημότες της Σαλαμίνας;
    Όμως το πρόβλημα δεν σταματάει εδώ. Με ιδιαίτερη λύπη μας διαβάζουμε στην ίδια επιστολή ότι εναντίον του παραιτηθέντος κου Κοτσέλη υπάρχει απειλή κατά της ζωής του και μάλιστα αυτή η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας.
    Ρωτώ δημόσια λοιπόν τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας: έχει διαβιβαστεί η καταγγελία στον εισαγγελέα; Τι ενέργειες έχουν ξεκινήσει από τη μεριά της δικαιοσύνης;
    Ποιος λοιπόν δικαιούται να μετατρέψει την πολιτική ζωή του νησιού μας σε υπόκοσμο; Ποιος νομίζει ότι μπορεί να κλείνει τα στόματα με τέτοιες απειλές;
    Ο τελευταίος αυτός τραμπουκισμός αποτελεί το μεγαλύτερο ατόπημα (μετά το δημόσιο ξυλοδαρμό του κου Μηνά Νάννου προς τον τότε Δήμαρχο Σαλαμίνας Βαγγέλη Αγαπίου το 2006) και δείχνει το ήθος και τον τρόπο που πρεσβεύουν αυτοί που θέλουν να διοικήσουν αύριο το Δήμο.
    Κλείνοντας θέλω να τονίσω (επειδή θα επανέλθω για το ίδιο θέμα) ότι πρόκειται να ρίξουμε τόσο φως σε αυτό το διαφαινόμενο παράκεντρο εξουσίας ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως τόσο η πολιτική γύμνια τους όσο και η ενδεχόμενη επικινδυνότητά τους.
    Με τη Σαλαμίνα εμείς δεν παίζουμε.
    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Γιάννης Τσαβαρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 19:00

      Σωστά τα λες κύριε ΤΕΩΣ!
      Με την Σαλαμίνα εσύ ΔΕΝ παίζεις ΤΩΡΑ!
      Ευτυχώς για την Σαλαμίνα και για μας!
      Οσο για το πιλάφι που τον έχεις σε τόσο εκτίμηση, τι του έταξες για να αλλαξοπιστήσει;

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος3/7/16 15:52

    ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 16:20

      ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ. ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/16 18:18

      TOYΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΒΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ;
      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.............!!!!!!111!!1

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/7/16 20:24

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/7/16 20:42

      ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣ...Α ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος3/7/16 19:37

    Κάποιους τους έχει βαρέσει η ζέστη κι' έχουν πάθει παράκρουση. Η φαλάκρα φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/7/16 20:20

    ΜΗΝΑΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 20:33

      άσε τα σάλια μήπως από Τετάρτη γίνει φυλακισμένος κλάνας

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος3/7/16 20:40

    (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ)!!!!
    ο τσαβες με κατεβασμένα τα ριγέ σωβρακα καθισμένος στη ριγέ χεστρόνα της φυλακής!
    ποιος το περίμενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος4/7/16 04:18

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 06:50

      Κάνεις λάθος,
      είχαμε δημαρχάρα κι έχουμε άρα μάρα και χοντρή κολοκυθάρα.

      Μόνο φουκαριάρα δεν είναι μια στερημένη είναι που δεν μπορεί να χορτάσει με τίποτα

      Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/16 07:56

      Είχαμε δημαρχάρα αρχιαπατεωνάρα που έφαγε την πρώτη εφταμηνάρα και τώρα θα φάει την χρονάρα!
      Γεια σου τσαβες αρχικλεφτάρα στη μεγάλη κελάρα του Κορυδαλλού!

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος4/7/16 08:05

    Ελάτε όλα τα τσαβγάβ μαζί:
    Να ζήσεις Γιαννάκη και χρόνια πολλά,
    να γίνεις παππούλης με άσπρα μαλλιά
    μεσ΄της φυλάκας στα ωραία κελιάααα!!!!!!

    Αντε πάλι τσαβγόπουλα...ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος4/7/16 16:54

    Θεμο παρε δρομο ναξεβρομισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.