Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Δεκ 2016

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ σας εύχεται καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο, και ευτυχισμένο 2017

TO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΑΣ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ
ΔΥΣΚΟΛΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                   ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/16 06:50

    H ΠΟΛΥΖΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΟΧΡΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ.ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/16 09:07

    ☆☆☆ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ☆☆☆
    Ν ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κα. ΠΟΛΥΖΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
    ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ?
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ.
    ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ.
    Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΌ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ
    ΣΑΣ ΕΧΟΤΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ☆☆☆ Τ Ε Λ Ο Σ ☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 09:44

      Η φοράδα που θέλει να λέγεται Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου είναι πασίγνωστη στη Κουλούρη τόσο αυτή όσο και ο άντρας της ο άρχοντας με τα κόκκινα κολλητά παντελόνια.
      Τους γνωρίζουμε χρόνια.
      Τώρα ως Πρόεδρος βγάζει και τον φασιστοειδή ανθρωποειδή εαυτό της.
      Λέτε από εκεί ορμώμενο το καραφλό παιδί να μιλάει για αλλαγή πολιτεύματος;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/16 09:40

    Μηχαλακη τελικα εισαι μεγαλος ακας το διαλιμενο μαγαζι δεν μαζευεται και που να ερθουν οι αγωγες φαλαγκρο παιδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/12/16 10:24

    Η υπομονή των δημ συμβούλων έχει εξαντληθεί. Την επόμενη φορά γιαννάκι που θα πετάξεις το μικρόφωνο θα σε πλακώσουν στο ξύλο, γιατί μόνο με ξύλο μπορείς να στρώσεις, φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/12/16 10:49

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΤΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ...)ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/12/16 10:51

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ... ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΤΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ...)ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/12/16 11:25

    Να πληροφορήσω τον γνωστό-άγνωστο που κρύβεται σαν γυναικούλα, ότι ο Κοκκινίδης δεν φιμώθηκε από τη χούντα, πολύ περισσότερο δεν θα τον φιμώσει η Ρούλα Νάννου.
    Κανείς δεν μπορεί να βάλει φίμωτρο σε συνειδήσεις, ιδίως σε αυτές που δεν στέργουν με τα περιβαλλοντικά και οικονομικά εγκλήματα του νησιού μας.
    Όπως πολεμήσαμε τον προηγούμενο Δήμαρχο που έκανε τα στραβά μάτια στις νταλίκες του Αγγέλου, άλλο τόσο θα πολεμήσουμε τη Ρούλα Νάννου που κάνει τα ίδια και χειρότερα με τον Τσαβαρή. Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από εκείνη, επειδή μας έδινε όρκους πίστης και αφοσίωσης στη νομιμότητα και την υπεράσπιση των συμφερόντων του νησιού. Μπούρδες... Η παρανομία ζει και βασιλεύει, το λατομείο δουλεύει μέρα μεσημέρι, τα ναυπηγεία καταστρέφουν αρχαιολογικές ζώνες απόλυτης προστασίας, οι παραλίες δίνονται βορά σε αυθαίρετους και τζαμπατζήδες, τα πεζοδρόμια το ίδιο, τα ιχθυοτροφεία παρανομούν, το δίκτυο του νερού αξίας 50 εκατομμυρίων το χαρίζει στην ΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα πλοία το έφαγε η μαρμάγκα, τι να πρωτοθυμηθείς και τι να ξεχάσεις. Χάος...
    Το ερώτημα είναι απλό.
    Αν τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου ήταν δικά της θα τα άφηνε βορά στις ορέξεις των παράνομων και των τζωμπατζήδων??
    Καθαρά χέρια, καθαρή ανικανότητα, ή κάτι άλλο??

    Αν κατάλαβες καλά, αυτός που προσπαθεί να με φιμώσει δεν είναι ο Δερτούζος αλλά η Ρούλα Νάννου. Αυτή έπαψε την επιτροπή για το λατομείο που τόσα προσέφερε και τόσα έχει ακόμα να προσφέρει. Φαίνεται ότι τρέχαμε πολύ, ξενυχτάγαμε πολύ, ξοδεύαμε πολλά, κινδυνεύαμε από δολοφονικές επιθέσεις, βλέπαμε πολλά φορτηγά, πολλές ευθύνες, πολλά κακώς κείμενα και μιλάγαμε πολύ. Αυτό το τελευταίο, φαίνεται ότι δεν συγχωρείται. Μπορεί και να της τρώγαμε το ψωμί, κανείς δεν ξέρει... Πάντως μας έδιωξε, μας έπαψε, μας κατάργησε. Ο νταμαράς τρίβει τα χέρια του. Και εις ανώτερα.

    Μέχρι χθες είμαστε οι πιστοί, αφοσιωμένοι και δραστήριοι συνεργάτες της, τη βοηθάγαμε με ψυχή και σώμα. Από χθες μας έβαλε απέναντι. Τώρα έγινε μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης.
    Ο αγώνας συνεχίζεται εναντίον όσων παρανομούν και όσων ανέχονται, ή καλύπτουν την παρανομία.
    Υπεράνω όλων η νομιμότητα, και το συμφέρον της Σαλαμίνας.

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 12:17

      Κύριε Κοκκινίδη ήσαστε έκτος πραγματικότητας , ο κ Δερτούζος ήταν συνεργάτης του νταμαρά όταν εσείς δίνατε μάχη για το λατομείο .Χρέωσε τον δήμο αυτός ο Καπετανάκης και ο Παπαθεοχάρης 1.000.000 ευρώ , τον αποκαλούσε Θωμά μου και όταν αποχωρούσε μετά από συνεχείς επίσκεψης από το λατομείο ο Άγγελου μπροστά στους εργαζόμενους του λατομείο τον έλεγε μαύρο κοράκι .Κύριε αγωνιστή πρέπει να προσέχεις ποιους έχεις συνεργάτες τη γράφεις και ποιους επαινείς , γιατί αυτός ο τόπος έχει ιστορία και από τα λεγόμενα και γραφόμενα κρινόμαστε όλοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/16 16:21

      Επειδή φάγανε οι προηγούμενοι, πρέπει να ξεσκίσουν τα καθαρά χέρια; Με την ευκαιρία, το νταμαρόλαδο πάει με το κιλό ή με τον τόνο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/12/16 11:45

    ΜΠΡΑΒΟ,,,,ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 11:54

      Εσύ τράβα για νταμαρόλαδο μήπως γιάνεις το ουγκα ουγκα που έχεις. Γιατί μαλλιά με αυτό δεν βγάζεις.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/12/16 11:53

    Η κατάργηση της διαπαραταξιακής επιτροπής για το λατομείο από την δήμαρχο Σαλαμίνας κα Νάννου έγινε για λόγους εκδικητικούς, τακτικής ή κατά απαίτηση των παρανόμων; Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αναγνώρισαν το σημερινό πρόβλημα του λατομείου, αναγνώρισαν το έργο της επιτροπής, το οποίο έκριναν ιδιαιτέρως θετικό και στο τέλος ψήφισαν την εισήγηση της δημάρχου για κατάργησή της.
    Ο πρόεδρος ενός εργατικού κέντρου που δεν έχει το σθένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου του και κρύβεται πίσω από την δήμαρχο θα έπρεπε να απολογείται αυτή την στιγμή και όχι να στέλνει τις κλισέ ευχές προς τον κόσμο της Σαλαμίνας.
    Ποια ευτυχία και χαρά κε Σκιαθίτη εύχεστε ενόψει εορτών στον κόσμο της Σαλαμίνας όταν με την ψήφο σας συνηγορείτε στην συγκάλυψη ενός περιβαλλοντικού και οικονομικού εγκλήματος για το νησί μας;
    Τι άλλαξε κε Σκιαθίτη από τότε που πηγαίνατε στα υπουργεία με τους ενεργούς πολίτες για το θέμα του λατομείου μέχρι σήμερα που κατέχετε θέση μέσα στον δήμο, που σας έδωσε η σημερινή δήμαρχος; Πιστεύετε ότι παρέχετε υπηρεσίες στον λαό της Σαλαμίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 14:42

      Το σκυλί εκεί που τρώει, εκεί γαβγίζει. Παραπέρα κλαίνε Γιάννη.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/12/16 12:41

    Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να συμπεριφέρεται με τρόπο τραμπουκίστικο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο . Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να μην σέβεται τον κανονισμό που αυτός καθιέρωσε στο ΔΣ. Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να πετάει μικρόφωνα και με χτυπήματα επάνω στην έδρα να απειλεί την πρόεδρο του ΔΣ. Δεν μπορεί ένας τέως δήμαρχος να φωνάζει ότι εδώ θα κάνω ότι θέλω εγώ. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι δήμαρχος . Ότι είναι άνανδρο να απειλούμε με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα και ότι απέναντι στην σεμνή παρατήρηση μιας προέδρου όσο και να μας ενοχλεί αντιδρούμε με ευγένεια και πολιτισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 13:39

      έλα όλα αυτά για την πρόεδρο; Και δεν είναι απαράδεκτο να διακόπτει τους δημοτικούς συμβούλους και να τους αφαιρεί τον λόγο προτού ολοκληρώσουν μία πρόταση; μήπως τα ίδια δεν έκανε και στον κο μπακαούκα; μήπως όλα αυτά που λες να τα έλεγες καλύτερα στον κο αγαπίου που πήρε την θέση του τέως δημάρχου;
      είναι άνανδρο να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο και δεν είναι υποτιμητικό να λες ότι μία γυναίκα δεν μπορεί κρατήσει το επίπεδο σε μία συζήτηση; να διακόπτει όλους από την μειοψηφία;
      ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/12/16 14:41

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑΣ; ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ , ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ . ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ 2 ΦΟΡΕς ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/16 15:36

      υγκάντα την είχε καταντήσει ο προσφιλής ο τέως δήμαρχος τα συμβούλια του ήταν ανεκδιήγητα έκλεινε τα μικρόφωνα κατά το δοκούν στην νάνου και δεν άφηνε ούτε καν τους δικούς του να μιλήσουν.
      Τώρα ποιο είναι το έγκλημα της προέδρου που θέλει να εφαρμόσει τον κανονισμό και πρέπει να εγκΛιθεί για αυτό ???

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος20/12/16 15:21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/16 08:36

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος20/12/16 15:33

    ☆☆☆ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ☆☆☆
    Ν ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κα. ΠΟΛΥΖΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
    ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ?
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ.
    ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ.
    Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ . 
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΌ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ
    ΣΑΣ ΕΧΟΤΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ
    ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ☆☆☆ Τ Ε Λ Ο Σ ☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/12/16 17:12

    ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.......
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/12/16 07:47

    TAΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.