Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2016

Παραχώρηση ή ξεπούλημα; Καυτό ερώτημα που θα βασανίσει σήμερα τους Δημοτικούς Συμβούλους στην συνεδρίαση το απόγευμα

Βέβαια είναι γεγονός πως τα καυτά ερωτήματα πρώτος τα έθεσε ο ανώνυμος σχολιαστής (βλέπε σχόλιο ”Ανώνυμος26/11/16 13:16”) και φυσικά η Δήμαρχος δεν απαντά σε ανώνυμους, τώρα θα μου πεις απαντά στα blogs ακόμα κι αν την στήριξαν προεκλογικά; ΟΧΙ βέβαια, τι να μας πει πως τα τότε ”ασημικά” –με κέρδη πάνω από 800.000 € ετησίως- γίνανε σήμερα σκουπίδια για ξεφόρτωμα απ’ την πλάτη μας;
Πώς να το τεκμηριώσει! Δεν τεκμηριώνονται τούτα τα πράγματα πολύ δε περισσότερο όταν θα κληθούν όλοι όσοι ψηφίσουν υπέρ, να το τεκμηριώσουν αρμοδίως, τι θα πουν δεν ήξερα, δεν γνώριζα;
Ας δούμε λοιπόν πέντε αλήθειες παρέα κι ας μας ενημερώσει –όχι εμάς τον λαό της Σαλαμίνας- η κα Δήμαρχος, είναι έτσι ή όχι;

Τον Ιούλιο του 2013 η προηγούμενη Δημοτική αρχή, δεν χρωστούσε στην ΕΥΔΑΠ ούτε ένα ευρώ!!!
Μετά την απόφαση του ΔΣ να παραχωρηθεί η εκμετάλλευση και μόνο !!! του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ για 20 χρόνια !!! και μετά την προσφυγή της σημερινής Δημάρχου (Δημοτική Σύμβουλος αντιπολίτευσης τότε), φτάσαμε στην προεκλογική περίοδο των Δημοτικών Εκλογών 2014 και για αυτό δεν υπογράφτηκε η σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ.
Το χρέος του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ όταν παρέδωσε ο τότε Δήμαρχος κ Τσαβαρής στα τέλη Αυγούστου του 2014 στην κα Ρούλα που ανέλαβε, ήταν 1.200.000 ευρώ περίπου !!!!
Σήμερα η Δήμαρχος, έχει φτάσει το χρέος στην ΕΥΔΑΠ τεκμηριωμένα πάνω από 6.500.000 ευρώ !!!!
Είναι αυτά τα στοιχεία αληθή κα Δήμαρχε ή σας αδικούμε;
Ας μας πουν λοιπόν οι διοικούντες τον Δήμο σήμερα, πόσα χρήματα έχουν εισπράξει τα δύο και πλέον χρόνια που διοικούν από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης και με την αύξηση μάλιστα που επέβαλαν με το καλημέρα σας και τι τα έχουν κάνει !!!!!
Γιατί στην ΕΥΔΑΠ δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ;
Χρωστάνε 6.500.000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ και δεν μπορεί να συνταχθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2017.
Για αυτό και θέλουν να ξεπουλήσουν το δίκτυο χωρίς αντάλλαγμα !!!!
Ο λαός της Σαλαμίνας ζητά απαντήσεις κα Δήμαρχε με δικό σας Δ.Τ. άμεσα και με σεβασμό στον πολίτη που σας στήριξε σκανδαλωδώς τότε.

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/16 07:34

    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Τ Ω Ρ Α !!!!
    Ο ΑΓΑΠΙΟΥ, Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ, Ο ΜΠΙΛΙΑΣ, Ο ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΣ, Ο ΚΟΡΡΟΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΤΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΟΧΗ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.
    ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ". ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ" ΤΟΥ ΤΣΑΒΒΡΗ.
    ΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΠΔΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΆΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
    ΕΕΕ,,,,,ΑΥΤΗ Η ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΓΟΗΤΕΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Τ Ε Λ Ο Σ ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 08:54

      Ο τροπος που μιλας σε κανει αιτιο και αμοιρο των ευθυνων της τωρινης διοικησης. Το να μην παρεδεχεσε το λαθος της σημερινης διοικησης το να προσπαθει να τιμωρησει καποιον οχι τον οποιοδιποτε αλλα τον πρωην δημαρχο γινεσε και εσυ ενοχος. Και σε αθωωτικες αποφασεις δεν εχεις το δικαιωμα να αποκαλεις καποιους ληστες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 09:07

      Όταν κάποιος καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για κάποιον άλλον κάποιοι εισαγγελείς κρίνουν αν πρέπει να παραπεμφθεί η υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία εφόσον στοιχειοθετούνται αδικήματα. στην προχθεσινή δίκη η παραπομπή ήταν αυτά παγκράτι τώρα κάποιος μετά στη διαδικασία αν απαλλάσσεται με πλειοψηφία δηλαδή λόγω αμφιβολιών έχουμε πολλά παραδείγματα ενόχων αποδεδειγμένων οι οποίοι είναι έξω από τέτοιες περιπτώσεις και με απαλλακτικά βουλεύματα βλέπε μαντέλης χριστοφοράτος μετά από Deal.
      το ότι σέρνεται υπόδικος δεν του φταίει κανένας και πάλι καλά που μέχρι τώρα απαλλάσσεται όσον αφορά για την σημερινή δημοτική αρχή όποιος έχει αμφιβολία αντίρρηση στοιχεία να τα στείλει στη δικαιοσύνη και όποιος είναι ένοχος εκεί η ρόδος εκεί και το πήδημα τέλος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/16 09:13

      Ρε αλήτη μηνά οι σύμβουλοι είναι υπάληλοί σου;;;;Γιατί πρέπει να ψηφίζουν το ξεπούλημα που το λέγατε προδοσία;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/16 09:26

      Ναι είδαμε και τον δικό σου τον τσάβες στα συμβούλια που δεν τους άφηνε ούτε καν να μιλήσουμε τους συμβούλους του όχι να ψηφίσουν και ότι θέλουν
      ρε άντε από εκεί πού ξυπνήσατε τώρα και μου θέλετε δημοκρατικές διαδικασίες απατεώνες///

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/12/16 11:59

      Το τσάβες το διώξαμε για να γλυτώσουμε αλλά ήρθε το σουλτανάτο να τα ξεπουλήσει-χαρίσει και να γίνει μέγιστος δικτάτορας. Θα φάτε καλά λαμόγια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/16 07:44

    Αυτους τους Συμβουλους της πλειοψηφιας τους στοχοποιησανε σαν αδυναμους κρικους ? ?
    Κουνια που σας κουναγε . . . .
    Ο Τσαβες τιμητης των παντων και υπερμαχος της νομιμοτητας θα γινει ο θεματοφυλακας του Δημου ? ? ?
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/16 07:52

    ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΗΛΗΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;;; ΚΑΙ ΕΚΕΙ;;;;;;;Λ.Τ ΚΑΙ Δ.Σ;;;;;ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 50% ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ 57% ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;;;;;ΚΟΝΤΕΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΩΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 08:17

      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.
      ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΖΙΑ.
      ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΕΣΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ. ///
      ΑΣΕ ΡΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/16 07:58

    Μήπως τελικά είναι ύποπτο και επιλήψιμο το γεγονός ότι κάποιος δεν θέλει να παραχωρηθεί το δίκτυο στην ευδαπ? ? ?
    Αφού δεν είναι προς όφελος του δημότη ? ?
    μήπως αν παραμείνει όπως έχει κάποιοι κρατώντας σε ομηρία τους καταναλωτές δημότες για τις βλάβες και για τις νέες παροχές έχουν όφελος και τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι ? ?
    μήπως κάποιοι τώρα που κόπτονται να μην παραχωρηθεί ενώ στο παρελθόν ήταν υπέρμαχοι τις παραχωρήσεις και μάλιστα με δυσμενέστερες συνθήκες αποβλέπουν μόνο στην πολιτική φθορά της δημοτικής αρχής συνεπεία των αντιδράσεων του δημότη καταναλωτή ? ? ?
    φτάνει πια η υποκρισία περισσεύει και μην νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
    για αυτό σας έστειλε από κει που ήρθατε γιατί δεν πείθεται ούτε τους δικούς σας πΙα
    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 08:13

      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ 57%;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΑΑΛΑΜΗΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 08:33

      Βεβαίως και θα αφαιρεθεί το 57% διότι στην ευδαπ θα πληρώνεις καθαρή αξία νερού που τιμολογιμένη είναι πιο φθηνή από του δήμου που περιλαμβάνει τις δαπάνες από την αποκατάσταση βλαβών του δικτύου + της κατανάλωσης αυτών που κλέβουν + τους μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν και έχουν θάψει τα ρολόγια τους σε τσιμέντο

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/16 09:00

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΜΥΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΛΑΣΠΩΝΑΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 09:17

      Δεν μου λες ο εισαγγελέας που τον παρέπεμψε ήτανε κι αυτός κολλητός του μάριου η είχε να λαβαίνει μίζα από τα έργα που θα έπαιρνε ???
      άσε μας από εκεί ρε ///
      και με την λογική την δικιά σου αυτός που τον αθώωσε ήταν κολλητός του τσάβες

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/16 09:07

    Όταν είσαι άχρηστος παραιτείσαι δεν ξεπουλάς την περιουσία του Δήμου.
    Τα 800.000 το χρόνο κέρδη έγιναν ζημιές. Γιατί άχρηστοι απατεώνες;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/16 09:13

    Το δίκτυο παραχωρείται γιατί τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα για συντήρηση και τα κέρδη τα τότε εξανεμίζονται από τις βλάβες και από τους μπαταχτσήδες που θέλουνε να έχουνε μποστάνια καθώς και από αυτούς που δεν πληρώνουν άλλωστε την ακύρωση τις παραχωρήσεις του δικτύου x τσαβαρή κάποιος ελεγκτής νομιμότητας την ακύρωσε.///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/12/16 09:14

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014
    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ''ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ''

    παμε μπροστα με Χερια ΚαΘαρα


    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ 20ετη
    ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ
    ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΗΡΑΨΟΥΝ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΣΗΣ,
    ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 800.000 ευρω ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ
    ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/12/16 09:21

    Αυτό που γράφεις δεν λέει τίποτα γιατί οι πολιτικοί είναι η τέχνη του εφικτού και όταν η δήμαρχος αναδιπλώνεται στις απόψεις της επωφελείται του δημότη αναγνωρίζοντας μάλιστα ότι μία προεκλογική της δέσμευση ήταν λάθος αυτό είναι πολιτική μαγκιά///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 09:32

      ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57% ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2015 ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

      ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50% ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ


      ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ 2015. ΔΕΣΜΕΤΙΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΗ.2016

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/12/16 09:31

    Τσάβες άντε βρες κανέναν παρατρεχάμενος να βάλεις στο συνδυασμό αν αποφασίσεις να κατέβεις τελικά και είσαι ακόμα έξω και άσε την αντιπολίτευση σε κανέναν άλλον κοίτα πρώτα να συντονιστής με τους μαϊντανούς και τους και τις γλάστρες που έχεις δίπλα σου στο συμβούλιο///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/12/16 09:38

    ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΡΤ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 2015, ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57% ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50% ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΗ. 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/12/16 10:46

    Δημοτικοί σύμβουλοι του απατεώνα πιάνουν συμβούλους της πλειοψηφίας και τους φοβίζουν ότι αν ψηφίσουν να δώσουν το δίκτυο στην ΕΥΔΑΠ θα πάνε για κακούργημα. Δεν ξέρω τελικά αν αυτοί που τα λένε είναι άσχετοι ή αυτούς που πιάνουν έχουν καταλάβει ότι είναι βλάκες.
    Η παραχώρηση της κυριότητας επιτρέπεται σύμφωνα με το νόμο. Εκείνο που δεν επιτρεπόταν ήταν η παραχώρηση της εκμετάλλευσης. Επειδή λοιπόν αυτοί που τα λένε είχαν ψηφίσει το 2013 να δώσουν την εκμετάλλευση του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ που δεν επιτρεπόταν από το νόμο και τους την χάρισε η Νάννου, θα πρέπει η Δήμαρχος, δεν το έκανε τότε, να το κάνει τώρα, να τους πάει τώρα στον Εισαγγελέα για κακούργημα. Κυρία Δήμαρχε χτύπησε τους σαν χταπόδια γιατί είναι ψεύτες, αλήτες και απατεώνες. Βρίσκουν μερικούς ηλίθιους και άσχετους συμβούλους της Ρούλας και τους τρομοκρατούν και αυτοί δεν τους δίνουν κλωτσιά γιατί είναι ανίκανοι και δεν ξέρουν πού παν΄ τα τέσσερα. Κρίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/16 00:45

      ΠΑΝΗΛΗΘΙΕ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΚΗ. ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕΙΤΕ;;;Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΔΑΠ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο 7:52 9/12/2016

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/12/16 11:00

    ΔΗΜΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΤΕΡΙΑ.ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΛΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΗΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/12/16 11:09

    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΝΕ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΑ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ "ΑΓΟΡΕΥΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 12:02

      Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να σκεφθούν ότι δεν είναι χανουμάκια του σουλτάνου και ότι θα φάνε ροχάλα σύνεφο από τον κόσμο που τους ψήφισε. Υπάρχει και ποινικό αδίκημα για το χάρισμα περιουσίας του δήμου. Ας προσέξουν καλά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 12:21

      Εσύ υπόδικε γιαννάκι, έχεις βρεί χανουμάκια και τα κάνεις. Για πες μας ρε απατεώνα από πού προκύπτει το ποινικό αδίκημα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/16 14:01

      απο το χαρισμα περιουσιας του δημου σκατογερε

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/12/16 13:18

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014
    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ''ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ''

    Εμεις Θα ακυρωσουμε αμεσως Και την αποφαση του ΔΣ Και τη συμβαση με την ΕΥΔΑΠ,
    σε περιπτωση που την υπογραψουν.

    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΣΗΣ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 800.000 ευρω ΚΕΡΔΟΣ, ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 13:26

      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014
      ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      ''ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ''


      ειναι αξιας δεκαδων εκατομμυριων ευρω και δεν μπορει να προσφερΘει ως δωρο στην ΕΥΔΑΠ,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 13:33

      δεν ξεπουλαει την περιουσια του δημου για να κρατηΘει στην εξουσια.ρουλα ναννου 2014,

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/12/16 13:47

    Οι σοβαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι θα δείξουν τη σοβαρότητα και την ευαισθησία τους όταν έρθει η ώρα της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.Το σημερινό Δημ. Συμβούλιο έχει να κάνει με προκαταρκτικές διαδικασίες που όλοι τις θέλουν και τις στηρίζουν.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 13:58

      Σοβαρότητα θα δείξουν όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι στις προσταγές του σουλτάνου αλλά στη συνείδησή τους.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος9/12/16 16:04

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΣΧΕΤΕ. ΤΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ????????ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΖΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΤΟ 1980.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ 40ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ 1980. ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΡΑΚΟΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΗΛΗΘΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΒΡΟΝΤΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΡΜΠΑΛΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΤΣΑΝΕΣ ΦΟΥΛ. ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ????????ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ.ΝΥΣΑΦΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 19:29

      Αυτό που με σκλαβώνει είναι η ευγένεια ψυχής και λόγου του δημαρχιακού περιβάλλοντος, μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι και στις εκλογές ελάτε να πάρετε το δεξί μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/16 13:41

      ΜΗΧΑΛΑΚΟ ,ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΕΙΜΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ,ΑΚΟΥ ΚΟΥΤΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
      "ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ",ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΥΤΟΥΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 2-2;;;;
      ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/16 23:28

      ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ 2-2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 2-2 ΗΡΘΕ .............ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!! ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος9/12/16 16:53

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΝΑΝΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 80 ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.