Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2016

Η απάντηση του διαχειριστή μας στον (ανώνυμο 7/12/16 21:36) έτσι για την ιστορία για να δουν και οι αναγνώστες ποιος είναι ο ψεύτης, το λαμόγιο και ο κουτός

Η απάντηση του διαχειριστή μας στον (ανώνυμο 7/12/16 21:36) έτσι για την ιστορία για να δουν και οι αναγνώστες ποιος είναι ο ψεύτης, το λαμόγιο και πιο ο κουτός κι από τα λάχανα. Να δούνε ποιος κάνει εμπάργκο σε ποιόν, είναι αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει, ”… θύμωσε ο Αγάς κι έκοψε τα ”φρύδια”  του…” περαστικά σας δεν θα σας ακολουθήσουμε στην κατρακύλα σας ούτε και θα σχολιάσουμε ένα ΔΤ που γελά έτσι κι αλλιώς όλη η Σαλαμίνα.
Σας παραθέτουμε κατωτέρω το ανώνυμο σχόλιο του ανώνυμου πολιτικάντη της πλάκας για να περάσει και καλά δια της πλαγίας το ΔΤ της Δημάρχου αλλά να κατηγορήσει κι εμάς παράλληλα.

Θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την λύπη μας, αλλά τούτοι δεν είναι να τους λυπόμαστε, αλλά εμάς τους δημότες που με την ψήφο μας επιλέξαμε αυτούς να μας κυβερνήσουν, που δεν είναι τελικά άξιοι να πάνε βάρκα Παλούκια – Καμετερό πόσο μάλλον το καράβι του δήμου σε ”ήπια νερά’.
Αλλά και τον πίνακα αποδεκτών του γραφείου Δημάρχου όπου φαίνονται καθαρά οι αποδέκτες του Δ.Τ. προς τι λοιπόν οι κατηγορίες εις βάρος των λοιπών blogs της Σαλαμίνας, σας αποκαλούμε λοιπόν ΨΕΥΤΕΣ και το γραφείο Δημάρχου που έστειλε επιλεκτικά το εν λόγω Δ.Τ. αλλά κι έγραψε το εν λόγω ανώνυμο σχόλιο μια και δεν είχε κατά την πάγια τακτική του το κουράγιο να βάλλει την υπογραφή του.

Το σχόλιο του ανεγκέφαλου ανώνυμου
Ανώνυμος7/12/16 21:36
Επειδή ο διαχειριστής έχει κάνει εμπάργκο στη Δήμαρχο και δεν ανεβάζει τα δελτία τύπου διαβάστε εδώ http://salamina-press.blogspot.gr/2016/12/blog-post_77.html#more για να καταλάβετε πόσο ψεύτης και απατεώνας είναι ο άνθρωπος που ακούει στο όνομα λαμόγιο.

Αποδέκτες του Δ.Τ. από το γραφείο της Δημάρχου
Το Απόστειλε 7/12/2016
Προς


Τα σχόλια δικά σας

18 σχόλια:

  1. Προς όλους τους συναδέλφους blogger’s,
    Όσοι θέλετε να αναδημοσιεύονται οι αναρτήσεις σας για όποιο λόγο, δεν είναι δεοντολογικό να τα δημοσιεύετε στα ανώνυμα σχόλια.
    Μπορείτε να μας στέλνετε Ε-Μαιλ και να ‘σαστε βέβαιοι πως θα σας εξυπηρετήσουμε φτάνει η ανάρτηση να ‘ναι επαρκώς τεκμηριωμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακούργημα8/12/16 00:01

    Όταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση μία δυστυχισμένη είπε βρείτε μου ένα παράθυρο να πηδηξω πο πο πο τη επαθα. Κακομοίρα ακόμα δεν έχεις καταλάβει τη θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/16 07:21

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ LAIT ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΣ ΤΕΤΑΣ, ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Λ.Τ. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/16 11:29

    TO BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΖΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/16 13:37

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2014

    ;;ΚΟΝΤΑ στο ΔΗΜΟΤΗ''

    ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ



    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,
    ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 800.000 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ
    ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΩΣ
    ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/16 13:58

      Ο ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/16 14:05

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΣΧΕΤΕ. ΤΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ????????ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΖΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΤΟ 1980.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ 40ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ 1980. ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΡΑΚΟΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΗΛΗΘΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΒΡΟΝΤΟΥ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΡΜΠΑΛΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΤΣΑΝΕΣ ΦΟΥΛ. ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ????????ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ.ΝΥΣΑΦΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.

      Διαγραφή
  6. Κακούργημα8/12/16 15:04

    Χαριτε λεξιλόγιο του παραπάνω,Μιχαλομινακου αυτοί μας αξίζουν, αλλά για εξήγησε μας γιατί δεν αφησατε την προηγούμενη Δημοτική αρχή να δώσει το δημοτικό δίκτυο όπως είχε συμφωνήσει με 20 χρόνια εκμετάλευση, γιατί λέγαμε ότι ή αξία του δικτύου είναι 80000000€, γιατί λεγατε ότι αφήνει κέρδος 800000€, πότε λεγατε αλήθεια και πότε ψέματα, πάντα λεγατε ψέματα γιατί με αυτά πηρατε το Δήμο και τώρα τον πουλάνε τομάρια Νάνοι όνομα και πράμα, αλλά για να δούμε θα κάνουν το ίδιο καί οι λίγοι σοβαροί σύμβουλοι που έχετε,Αγαπιου, Μπινιρη, Χατζη Φηλιαγκο,Μπιλια εσύ ρε Στρατηγέ Κορε που έχεις ορκιστη να προστατεύεις την περιουσία του Δήμου τι θα κάνεις. Να ξέρετε δεν θα σάς λυπηθεί κάνεις,περιμενουμε να δούμε και ο καθένας θα πάρει αυτό πού τού ανήκει,δοξα και τιμή ή δικαστήρια και διαπόμπευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/16 15:26

      Η αποφαση του Δημοτικου Συμβουλιου, για τη συναψη συμβασης με την ΕΥΔΑΠ για 20ετη παραχωρηση της εκμεταλλευσης του δημοτικου δικτυου υδρευσης

      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, 2014. Εμεις Θα ακυρωσουμε αμεσως και την αποφαση του ΔΣ και τη συμβαση με την ΕΥΔΑΠ,

      ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗς, ενα περιουσιακο στοιχειο του Δημου που αποφερει ετησιωσ 800.000 ευρω Κερδος και θεσεις εργασιασ για τους συντοπιτες μασ,ειναι αξιας δεκαδων εκατομμυριων ευρω και δεν μπορει να προσφερθει ως δωρο στην ΕΥΔΑΠ, ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ 2014

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/16 07:29

      ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Τ Ω Ρ Α !!!!
      Ο ΑΓΑΠΙΟΥ, Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ, Ο ΜΠΙΛΙΑΣ, Ο ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΣ, Ο ΚΟΡΡΟΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
      ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΤΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΟΧΗ.
      ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.
      ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ". ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ" ΤΟΥ ΤΣΑΒΒΡΗ.
      ΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΠΔΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΆΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ.
      Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
      ΕΕΕ,,,,,ΑΥΤΗ Η ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΓΟΗΤΕΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Τ Ε Λ Ο Σ ///

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/12/16 15:38

    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΥΔΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΣΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ. ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ 2014 ΤΙ ΕΞΙΗΓΙΑΝΣΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ;57%ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/12/16 15:47

    Ή ανάξια Ρούλα, ο σουλτάνος Μηνάς και το καραφλό αγόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/12/16 15:53

    ρουλα ναννου 2014 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ

    ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ,

    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/12/16 16:16

    Ο ψυχοπαθής κατέφθασε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/12/16 19:22

    Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΣΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/16 23:05

      Η γρια κότα ναι έχει το ζουμί, εσύ δεν έχεις πια το ξεζούμισες παίξε - παίξε πια σκατό μ@λάκ@ έλεος πια είσαι τόσο κουτός τελικά ή μήπως κι είσαι βαλτός μια και δεν τους βγαίνουν πια τα κουκιά;
      Είναι πολλά τα λεφτά;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/12/16 10:42

    ΓΡΙΕΣ - ΛΕΣΒΙΕΣ - ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!! ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/16 11:04

      ειναι τοσο μπροστα ο αγαπουλας δημοτικος συμμβουλος που εχει αποδεχθει και τη σχεσησυγγενη του με τον γκομενο του.τοσο μπροστα.και μετα εμεις παρακαλαμε να γινει κατι με το νερο. εδω ο αλλος τρωει και πινει με το συντροφο παπου και ο εκπροσωπος μας το καταχερεται.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.