Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου & ώρα 16:00 ο  Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με τον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Σαλαμίνας διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα διεξαχθούν από την αρχή της Λ. Φανερωμένης έως την πλατεία Μπόσκου. Θα διακοσμηθεί όλος ο εμπορικός δρόμος με έλατα που θα στολιστούν από παιδιά και συλλόγους. Θα διοργανωθούν διαδραστικά παιχνίδια, διάφορα happenings και πολλών ειδών εκπλήξεις για τα παιδιά και όχι μόνο!

Παιδιά !! O Αη - Βασίλης θα φωτογραφίζεται μαζί σας, θα υπάρχει πόνυ για να κάνετε την βόλτα σας, καστανάς,και σαλεπιτζής...
Άλλωστε η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη σε εσάς !! Γιορτάζουμε με εσάς την παγκόσμια ημέρα του παιδιού.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι από την Κυριακή 11/12/2016 έως 31/12/2016, στο Παλιό Δημαρχείο επί της Λεωφ. Φανερωμένης, θα βρίσκεται "Ο ΣΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", όπου εκεί θα μπορείτε να αφήσετε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.