Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Δεκ 2016

PERIVOS Συνομιλώντας με τους μαθητές/τριες των Εκπαιδευτηρίων Ηλιάδη

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας είχε στις 30/11/16 τη χαρά να παρευρεθεί στο ιδιωτικό σχολείο «Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη» και να κουβεντιάσει με τους νεαρούς μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου πάνω σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον που ζούμε και μας ζει.
Μερικά από αυτά ήταν η διαχείριση απορριμμάτων (επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση, ανταποδοτική ανακύκλωση, κομποστοποίηση), οι δράσεις του ομίλου στο νησί μας και η αξία του εθελοντισμού στην εποχή μας.

Πραγματικό ενδιαφέρον είχε η γνώση των παιδιών και η προθυμία τους να συμμετέχουν στην κουβέντα και να εκφράσουν τις ευαισθησίες τους για τα δάση, τη θάλασσα, τις ακτές και τα ζώα.
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ευχαριστεί θερμά τη διευθύντρια του σχολείου κ. Χρυσούλα Ηλιάδη για την πρόσκληση και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη φιλοξενία!

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.