Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Δεκ 2016

Ανοιχτή επιστολή στην Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Νάννου από τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Κυρία Νάννου, κάποιοι πίστεψαν ότι είχατε το σθένος να συγκρουστείτε με τα μεγάλα συμφέροντα και ιδίως με αυτά που καταστρέφουν το περιβάλλον και λυμαίνονται τον πλούτο μας.
Πέρασαν δυόμισι χρόνια από την εκλογή σας στο δημαρχιακό θώκο και η κατάσταση πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Αναφερόμαστε στο λατομείο Αγγέλου το οποίο αποτελεί διαχρονική πληγή για τη Σαλαμίνα.
Ο λατόμος εξακολουθεί να δουλεύει σύμφωνα με δική σας ομολογία, ενώ στερείται άδειας, του έχουν σφραγισθεί τα μηχανήματα, του έχει κοπεί το ρεύμα, του έχει κατασχεθεί το υλικό, έχουν επιβληθεί τεράστια πρόστιμα, χρωστάει στο Δημόσιο και άλλα πολλά. Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις! Εσείς, ως Πόντιος Πιλάτος νίπτετε τας χείρας σας, ενώ οι νταλίκες πηγαινοέρχονται καθημερινά προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Παλιότερα φυλάγαμε βάρδιες και το λατομείο δεν τόλμαγε να δουλέψει. Σήμερα δεν τολμάμε να περάσουμε από εκεί γιατί κινδυνεύουμε. Όλοι θυμόμαστε τις επιθέσεις “αγνώστων” σε μέλη της επιτροπής με δολοφονικές προθέσεις και ότι επιλήφθηκε το τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ. Όλοι θυμόμαστε ότι σας είπε κατάμουτρα παρουσία αστυνομικών οργάνων και Δημοτικών Συμβούλων ότι δούλευε, δουλεύει και θα δουλεύει παράνομα! Λες και απευθύνεται σε υποτακτικούς.
Το σύγχρονο άγος δεν σταματάει εδώ.
Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο παραδεχθήκατε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι ο Αγγέλου "κλέβει" το υλικό μας!!!
 (Άκου το ηχητικό εδώ),
ο πρώην Δήμαρχος κ. Αστράκος τον χαρακτηρίζει "ληστή"
 (σχετικό ηχητικό ΕΔΩ),


 
και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή σας εγκαλεί ότι τον αφήνετε να "κλέβει" την περιουσία μας. Απίστευτα πράγματα!
Αναρωτιόμαστε αν είσαστε Δήμαρχος Σαλαμίνας ή κάτι άλλο.!
Κυρία Νάννου, η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου δεν είναι στη διακριτική σας ευχέρεια, είναι υποχρέωση που πηγάζει από τη νομοθεσία. Η ομολογία σας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο λατόμος κλέβει την περιουσία μας, συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και επισύρει σοβαρές κυρώσεις (232 του Καλλικράτη).
Αναρωτιόμαστε τι έγιναν τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα για κλείσιμο του λατομείου, η υποτιθέμενη προσήλωση στη νομιμότητα και το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα που λέγατε ότι σας διακρίνει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Τα ερωτήματα που βασανίζουν κάθε καλόπιστο δημότη είναι:
·         Με ποιο τρόπο η Δήμαρχος προστατεύει την περιουσία μας;
·         Σε τι διαφέρετε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που την κατηγορούσατε για συμπαιγνία με τον Αγγέλου;
·         Αν το λατομείο ήταν δικό σας θα τόλμαγε ο λατόμος να οικειοποιείται παράνομα την περιουσία σας;
Περιμένουμε την απάντησή σας.
Τελειώνουμε με μία παλιότερη αναφορά σας στον προηγούμενο Δήμαρχο:
"Μπορεί εσείς να πάθατε επιλεκτική αμνησία και να ξεχάσατε ότι υπάρχει ένα ενεργό λατομείο στο νησί που μέρα τη μέρα λαβώνεται και κατατρώγεται η σάρκα του επ΄ ωφελεία του επιχειρηματία και εις βάρος των συμφερόντων των κατοίκων, όμως οι εκατοντάδες νταλίκες που διακινούνται καθημερινά μέσα-έξω δεν αφήνουν τον κόσμο να ξεχάσει και θα σας το υπενθυμίσει στις επόμενες εκλογές". http://salamina- press.blogspot.gr/2012/06/ blog-post_2977.html#more
Ο λαός δεν ξεχνά κυρία Νάννου.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής.
·         Καρούση Δέσποινα
·         Πάλλας Δημήτρης
·         Καθαρός Θανάσης


·         Κοκκινίδης Γιώργος

86 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/16 12:02

    Πω πω πω μω μαναρι μ τι ΄ναι τούτο γαμώ τα καθαρά μου χέριαααααααααααααα
    Ρε εισαγγελέας για καθαρά χέρια υπάρχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    Πάρη μην ξεχάσεις ζούμερε σήμερα να την ρωτήσεις την ”Χιωνάτη” για την ανοιχτή επιστολή της διαπαραταξιακής χαχαχαχαχα
    Ναι σε καταλαβαίνω είν πολλα τα λεφτα Άρη σιγά μη την ρωτήσεις κάτσε στην γλαστρούλα σου να σε έχουμε διακοσμητικό φυτό κι άσε τα δύσκολα για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/16 13:15

    Κλύσμα με ταβανόπροκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 13:32

      και το μέγιστον πολιτικό ερώτημα που εύλογα γεννάται το κλύσμα γράφεται με "Υ" ή μήπως με "Ι" ????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/16 14:24

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΜΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/16 15:24

    Καθαρά χέρια ή καθαρό νταμαρόλαδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/16 16:11

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/16 16:20

    Πολύ σωστά. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν έχουν γραφτεί σχόλια.
    Με το που θα τελειώσει το δικαστήριο θα ξεσκιστουν πάλι στο βρισίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/16 17:03

    Επειδή και η κοροϊδία έχει τα όριά της, επόμενη κίνηση είναι να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα για το τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα που συμβαίνει στη Σαλαμίνα. Δε νομίζω να υπάρχει ιστορικό προηγούμενο όπου εν ενεργεία Δήμαρχος ομολογεί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ένα σφραγισμένο και χωρίς άδειες λατομείο δουλεύει και κλέβει δημόσια περιουσία. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δε μπορεί να σταματήσει ένα παντελώς παράνομο λατομείο;
    Κάποτε πρέπει να μάθουμε την αλήθεια, ποιος καλύπτει ποιον και γιατί.

    Πάμε στην αστυνομία, μας λέει ότι δεν έχει άτομα να στείλει στο λατομείο, πάμε στο δασαρχείο μας λέει ότι έχει κάνει έλεγχο και είναι όλα εντάξει, πάμε στην Αποκεντρωμένη μας λέει ότι περιμένει κάποια έγγραφα από την επιθεώρηση μεταλλείων, πάμε στην επιθεώρηση μεταλλείων μας στέλνει πίσω στην αποκεντρωμένη, πάμε στην περιφέρεια μας στέλνει στην αστυνομία, πάμε στην αστυνομία μας στέλνει στη Δήμαρχο. Πάμε στή Δήμαρχο μας στέλνει σε όλους τους άλλους εκτός απ' τον εαυτό της.
    ...Και η κοροϊδία συνεχίζεται.
    Ως εδώ...

    Επαναλαμβάνω το ερώτημα προς κάθε καλόπιστο δημότη.
    Αν το λατομείο ήταν δικό σας, θα αφήνατε τον Αγγέλου να σας κλέβει??

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 20:26

      ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/16 01:15

      Αφγο΄θυ λοιπόν ρε κοκινιδη γράφεις αυτά , τι θα θελες άλλο να κάνη η δημαρχος;
      Για πεσμας;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/16 17:49

    ΑΙ' ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ . ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΝΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΠΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 18:13

      Αυτός ρομπέν και εσύ τρομπέν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αποκαλυφτήκατε και ο κόσμος δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/16 17:49

    Κοκκινίδη φώναξε τον Μάνο να το λύσει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/16 17:57

    ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΚΟΥΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 18:15

      Την απόφαση ακόμα δεν την ξέρω τώρα μόλις εξετάζονται μάρτυρες θε σου πω μόλις βγει η απόφαση

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/16 18:19

    Για φανταστείτε να είχε βγει ξανά ο τσαβαρής και να έλεγε ότι ο νταμαράς κλέβει το υλικό. Τι σαματά και κακό θα είχαν κάνει τα καθαρά χέρια. Τώρα που πήρε την εξουσία φάνηκε η αδυναμία της να διαχειριστεί τα συμφέροντα του δήμου μας. Τι να πω μπράβο σε όσους τολμούν και βγαίνουν μπροστά και μας ανοίγουν τα μάτια. Μάλλον δεν μπορεί αυτό το δύσκολο έργο που ανέλαβε, δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι κάτι άλλο παίζεται στο παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/12/16 18:31

    18,13 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΕΝ ? ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ? ΠΟΙΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ? ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΙΑ , ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΕΙΕΡΓΕΙΕΣ , ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ? ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΒΛΑΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 18:51

      Είσαι μεγάλος τρομπέν γιατί αναφέρεται με επιχειρήματα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και εσύ του απαντάς που ήσουν τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια και η σημερινή δήμαρχος ήταν στην αντιπολίτευση και όλο κατηγορούσε τους πάντες λέγοντας μας να της δώσουμε την ευκαιρία να πάρει τον δήμο για να μπορέσει να προσφέρει και να στείλει τους παράνομους στον εισαγγελέα. Κι έρχεσαι εσύ και βρίζεις έναν άνθρωπο που δεν έχει εξουσία επειδή τολμά να ρωτήσει την σημερινή δημοτική ηγεσία τι έχει κάνει σχετικά με τις τόσο σοβαρές τις καταγγελίες;
      Όσο δε για το αν είναι αλήθεια ή ψέματα μάθε λοιπόν ότι δεν υπάρχουν μελέτες και άδειες. Όλα είναι παράνομα και η μαντάμ σφυρίζει αδιάφορα. Μπράβο της αλλά ξεχνά ότι ως δήμαρχος έχει ευθύνες απέναντι σε αυτόν τόπο. Καθαρά χέρια και διαφημιστικά κόλπα για να αρπάξει την ψήφο μας. Την άρπαξε και είδαμε τα χάλια του δήμου μας.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/12/16 19:23

    Αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, καρόδρομοι, ε μας κλέβουν και από πάνω;;;; Πάει πολύ δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/12/16 19:28

    18,51 ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ , ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣΕΩΝ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΜΑΤΑ , Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!! ΓΙ'ΑΥΤΟ (ΑΕΙ ΚΙΟΥ )ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 19:57

      ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ; ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ; ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;;; ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/12/16 21:35

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται από το μεσημέρι ο Τσάβες , η δίκη συνεχίζεται μέχρι τώρα , κουράγιο Τσάβες και όλα θα περάσουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/12/16 22:00

    Κοίτα να δεις τι ομορφια στα σχόλια του μπλοκ σήμερα που λείπουν τα νανάκια στο δικαστήριο
    Άντε να πάρουν τον πούλο τους να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/12/16 22:28

    Νεά απο την σκουζέ ΑΘΩΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/12/16 22:28

    ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ . ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΣΕΚΗΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/12/16 22:37

    ΑΘΩΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ !!!!!!!
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΥΛΙΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τις 10:30πμ μέχρι τις 10:30μμ διήρκεσε η περιβόητη δίκη κατά του π Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή! Μόλις βγήκε η απόφαση ΑΘΩΟΣ ο κατηγορούμενος! Και τι έμεινε; Η πικρή γεύση της εκδίκησης που οδηγεί στο χάος τον τόπο κι αποτρέπει νέους να ασχοληθούν με τα κοινά.
    Λεπτομέρειες αύριο από τον ίδιο τον π Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή με δελτίο τύπου, ας είναι αυτός ο τελευταίος Γολγοθάς στην πολιτική ζωή του τόπου μας κι ας επικρατήσει επιτέλους η σύνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 22:50

      Ρε τι με λες; Ούτε ο Ροχάμης να ήτανε ο άνθρωπος, Τραυλέ, ΡουλοΜηνάκο βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε.
      Ρε αν είχατε τσίπα που δεν έχετε θα πρεπε σήμερα να πάτε σπίτια σας να παραιτηθείτε, αλλά που τσίπα

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/16 22:52

    Θεωρώ έχουμε την πιο ειλικρινή δήμαρχο μετά το ηχητικό που άκουσα. Μην είστε και αχάριστοι. Είναι και αυτό μία αρχή. Άλλοι ούτε τολμούσαν να το παραδεχτούν. Το αυτογκολ που έβαλε βέβαια αφορά την ίδια και όλοι καταλαβαίνουμε πως σε μετατρέπει η καρέκλα. Μην περιμένετε κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/16 22:53

    10:30 τέλειωσε η δίκη κάτι να συνέλθει από το αρχικό σοκ κάτι η απεργία των Φ/Β κάτσε και να δεις βρισίδια μετά τις 12 τα μεσάνυχτα θα πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 23:09

      Ο Τσάβες δεν έχει καμιά ανάγκη να βρίζει στα μπλογκς. Αύριο θα βγάλει δελτίο τύπου και θα δεις τι ωραία και χαρωπά λόγια ακούστηκαν απότην Δήμαρχο στη προσπαθεια της να τον καταδικάσει.
      Τα πληκτρολόγια φίλε μου θα έπαιρναν φωτιά αν είχαν καταφέρει αυτά ερπετοειδή να τον καταδικάσουν.
      Άιντε να δούμε τώρα τι άλλο θα βρουν για να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα.
      Ααα ξέχασα .... μέχρι τον Μάη του 2017 έχουμε τις μαλτέζικες πλάκες μεγάλης αρχαιολογικής αξίας και μετά πάπαλα.
      Μια χαρά θα του έρθει του Τσάβες.
      Άλλη μια αθωωτική τότε και θα ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ πιστοποιημένα με αποφάσεις δικαστηρίων και όχι μουσαντένια σαν της Δημαρχιακής οικογένειας

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος5/12/16 23:03

    Τελείωσε η μία δίκη αλλά εδώ μέσα καλείται να απαντήσει στον λαό της Σαλαμίνας, αφού γνώριζε ότι μας κλέβουν γιατί δεν πήγε να τα καταγγείλει. Ως δήμαρχος σιώπησε σκεφτείτε τι θα έκανε ως απλός πολίτης. Όλοι για την καρέκλα είναι και από εκεί και πέρα χεσμένο το έχουν το νησί μας όπως φαίνεται. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 23:14

      Φίλε η έννοια τους είναι να καταδικάσουν τον Τσάβες.
      Γιατί να κυνηγήσουν τον Αγγέλου, τον Σπανόπουλο, τον Διαμαντή, την COSCO ;
      Υπάρχει λόγος;
      Μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαινόμαστε
      Ο εχθρός για αυτούς είναι ο Τσάβες και μόνο.
      Αλλά κατάλαβαν πλέον ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει .... πολιτικά

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος5/12/16 23:10

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ. Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 23:16

      Η δημαρχιακή οικογένεια δεν παρανομεί για τον κλέφτη
      Παρανομεί για την τσέπη της

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος5/12/16 23:19

    Ξεφτίλα, αηδία, ντροπή, αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/12/16 23:25

    Είθε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει την Δήμαρχο να αφήσει την εμπάθεια και το μίσος κατά μέρος και να κοιτάξει τα του οίκου της γιατί είναι ανοικτή σε πολλά και σοβαρά θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/12/16 23:42

    Την επόμενη φορά να κάνει δηλώσεις για τον κλέφτη μπροστά στην κάμερα. Δεν θέλουμε μόνο να τα λέει στο μικρόφωνο. Μα να ομολογεί ότι γνωρίζει και να μην κάνει τίποτα; Αυτό δεν έχει προηγούμενο. Οι προηγούμενοι σου λέγανε αν ξέρεις ότι είναι κλέφτης πήγαινε και κατήγγειλε το. Τούτη εδώ έσπασε όλα τα κοντέρ. Φτωχή μου Σαλαμίνα πως σε κατάντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/12/16 23:55

    ΜΟΝΟΣ Η ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/12/16 23:55

    ΡΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/16 23:58

      Πιο πιθανόν το κόβω να κάνει στα μέλη της επιτροπής παρά στον παράνομο μου ζημιώνει εν γνώση της το νησί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/16 00:05

      Και να κάνει τώρα μήνυση σιγά μην έχει το αποτέλεσμα που όλοι θα θέλαμε. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον. Αφού γνώριζε και το έκανε αβαβά τότε να πάμε να πνιγούμε όσοι την ψηφίσαμε.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος6/12/16 00:01

    Γριά δώσε VIAGRA στο παιδί και γλέντα το όσο μπορείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/12/16 00:02

    Χάνει τον έναν σύμβουλο μετά τον άλλον τώρα έχασε και το ηθικό της πλεονέκτημα. Τελικά πολύ κουτόχορτο μας τάιζε. Δεν είναι τυχαίο που οι δικοί της μας τα έλεγαν όλα αυτά και εμείς τους θεωρούσαμε υπερβολικούς ή ότι δεν τα βρήκαν στην εξουσία. Τελικά έχει λάκκο η φάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/12/16 00:08

    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/16 08:13

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος6/12/16 00:22

    ΤΡΑΥΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/12/16 00:45

    Εμφανίστηκε ο ψυχοπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/12/16 01:04

    Ρε δεν ντρεπόσαστε λιγάκι λέω εγώ; Η δήμαρχος δεν ήταν αυτή που σταμάταγε τις νταλίκες στα Παλούκια και τη Φανερωμένη για έλεγχο; Η δήμαρχος δεν ήταν αυτή που έκανε ντου στο νταμάρι; Η δήμαρχος δεν ήταν αυτή που έτρεχε 3 η ώρα το πρωϊ στο Αστυνομικό τμήμα; Η δήμαρχος δεν ήταν αυτή που κατήγγειλε όσα συμβαίνουν στον Εισαγγελέα; Σαν τι άλλο θέλετε να κάνει; Να πάρει καλασνικοφ και να θερίζει; Ο δήμος δυστυχώς δεν έχει καμία αρμοδιότητα στο νταμάρι κι ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη στο νησί. Αν οι ελλεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους δεν λειτουργήσουν και δεν βάλουν ένα φρένο στην ασυδοσία, μη περιμένετε πολλά από το δήμο.
    Για πέστε μας ρε παληκάρια, πώς εννοείτε την αντίδραση για να καταλάβουμε κι εμείς, εσείς τι περισσότερο θα μπορούσατε να κάνετε αν ήσασταν στη θέση της; Ειμαι περίεργος να μάθω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/16 01:25

      Ρε μηνά, άσε τις παπάτζες και απάντησε αν θα άφηνες τον αγγέλου να σε κλέβει αν το λατομείο ήταν δικό σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/16 08:40

      η ρουλα σταματαγε.... τις νταλικες και ο μηνας ητανε με το νταμαρα στο ....ταμειο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/16 10:23

      Τι μου θυμίζει η απάντηση του μηνά. Τι μου θυμίζει η απάντηση του μηνά. Τώρα θυμήθηκα. Τον Τσαβαρή που έκλεινε τον δρόμο στην Φανερωμένη να μην περνάνε οι νταλίκες και αυτές περνούσαν από το Στενό. Στα χνάρια του βάδιζες Ρούλα μου αλλά βλέπω τον έχεις ξεπεράσει.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος6/12/16 08:10

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/12/16 08:36

    Ρε ρωτήστε να μάθετε με τι παλίκαρο τα βάζετε..
    Ρε σαν και σας ο Τσάβες έχει πολλούς στο κομπολόι του
    Γιάνναρε σε στηρίζουμε μέχρι Βαγγελίστρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/12/16 09:06

    Τελικά ο Τσάβες είναι σκληρός για να πεθάνει. Απόλυτα φυσιολογικό....Αφου έχει λαδώσει τους μισούς δικαστές στη Σκουζέ και αφού τα τσιράκια του αλωνίζουν στην οικονομική υπηρεσία του δήμου είναι απόλυτα φυσιολογικό να την σκαπουλάρει συνέχεια....Υπάρχουν όμως και δικαστές οι οποίοι δεν λαδώνονται....Πλησιάζει η μέρα που θα σκάσει η βόμβα....Γελάνε και οι πόρτες στη Σκουζέ με αυτά που κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/16 12:39

      Με σας γελάνε νανάκο που τρώτε την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Μπορεί να κερδίσατε τις εκλογές με ψέμματα αλλά τις ήττες τις τρώτε την μια πίσω από την άλλη. Ρεντίκολο που πας να βγεις κι' από πάνω! Γιατί δεν αρχίζεις τα βρισίδια; Τσούζει ε; Περαστικά ακόμα μια φορά, βαζελίνη κάνει θαύματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/16 13:50

      ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΟ 09:06,ΡΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ
      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/16 14:26

      Βλέπω το βρυκόλακα των σελινίων να την κάνει για γλυφάδα μεριά. Παλεύει τρία χρόνια να βάλει μέσα το τσάβες και τρώει συνέχεια σφαλιάρες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/16 14:53

      Είναι τέτοια η βλακεία σας που όποιος γράφει πρέπει να είναι Μηνάς ή Μιχάλης. Έλα ντε που δεν είμαι ούτε ο Μηνάς ούτε ο Μιχάλης. Είμαι αυτός που ξέρει και γνωρίζει πολλά!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/12/16 16:49

      Σιγά ρε (Ανώνυμος7/12/16 14:53) και γκιάστηκα.
      Όποιος ξέρει πολλα πεθαίνει

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/12/16 19:24

      Ωραία απειλή για να προωθηθεί στην δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος...

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος6/12/16 10:26

    Δεν υπάρχει προηγούμενο που ο ίδιος ο δήμαρχος να καρφώνει τον εαυτό του. Τόσο βλάκες είμαστε που την ψηφίσαμε. Μόνο από αυξήσεις ξέρει στα δημοτικά τέλη και για ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ και του ορυκτού πλούτου του νησιού μας. Να την χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/16 16:51

      Αυτό είναι το λιγ'οτερο, δεν υπάρχει προηγούμενο να λες παγκοσμίως που να φοβάται κάποιος να μπει ο ίδιος δήμαρχος και να βάζει μπροστινή την γυναίκα του, αυτό κι αν ειναι για βιβλίο Γκίνες

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος6/12/16 12:08

    ΠΑΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ; Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος6/12/16 12:32

    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΜΑΘΑΜΕ , ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΟΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος6/12/16 12:35

    Τα καθαρά χέρια που θα νοικοκύρευαν τον τόπο. Δεν ξέρω τι έκανε ή δεν έκανε ο Τσαβαρής αλλά δεν αποδείξατε τίποτα. Στην συνείδηση του κόσμου είστε πλέον ψεύτες και συκοφάντες. Γιατί δεν κατεβαίνεις κυρά Ρούλα και τώρα στους δρόμους να σταματήσεις τις νταλίκες; Με ποιό δικαίωμα χαρίζετε τον δημόσιο πλούτο σε ένα κλέφτη; Από βλακεία ή από συμφέρον; Είστε όχι απλά άχρηστοι αλλά και επικίνδυνοι. Αν είχατε λίγο φιλότιμο θα είχατε εξαφανιστεί νύχτα. Φτου σας ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/12/16 12:41

    Στον φίλο που ρωτάει τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια, απαντάω ότι τρέχαμε με την (τότε) Ρούλα, να σταματήσουμε το παράνομο λατομείο στον Μπατσί και να μην ξεκινήσει το λατομείο της Τούρλας. Το ένα το πετύχαμε, για το άλλο φυλάγαμε 24ωρες βάρδιες το καλοκαίρι του 2014 έξω από το λατομείο για να μη δουλεύει. Το λατομείο δεν δούλευε. Η Ρούλα συμπαραστεκόταν και βοήθαγε οικονομικά.
    Κάποια μέλη του συνδυασμού "Κοντά στον Δημότη" φύλαγαν μαζί μας βάρδιες. Γειά σου Γιάννη.
    Σήμερα σιγή ασυρμάτου.

    Περιμέναμε τη Ρούλα να αναλάβει Δήμαρχος για να σταματήσει το μαρτύριο του ξενυχτιού και το καθημερινό πήγαινε έλα. Γελαστήκαμε.
    Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη. Μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο που δεν ξέρουμε.
    Πιστεύαμε ότι θα αντικαταστήσει τον φύλακα στο ΣΜΑ με κάποιον δικό μας για να μας ενημερώνει για τις κινήσεις το λατόμου. Τίποτα.
    Πιστεύαμε ότι θα έκλεινε την είσοδο του λατομείου για να μην μπαινοβγαίνουν τα φορτηγά. Τίποτα.
    Πιστεύαμε ότι θα ζήταγε από τη ΔΕΗ τις καταναλώσεις ρεύματος, σαν αδιάψευστο πειστήριο ότι δουλεύει. Τίποτα.
    Πιστεύαμε ότι θα πίεζε την Περιφέρεια να ξανασφραγίσει τα μηχανήματα γιατί είχαν παραβιαστεί. Η Περιφέρεια ισχυρίσθηκε ότι το λατομείο είναι σφραγισμένο και δεν χρειάζεται άλλη σφράγιση.! Η πίεση σταμάτησε εκεί.
    Πολλά πιστεύαμε και πολλά μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν είναι του παρόντος.
    Ήταν τόση η σιγουριά ότι το λατομείο έχει τελειώσει και ότι ο λατόμος φεύγει που συζητάγαμε με τη Δήμαρχο τι θα κάνουμε το λατομείο μετά την απομάκρυνση του Αγγέλου.!
    Όνειρα θερινής νυκτός..
    Σήμερα η Δήμαρχος ομολογεί ότι το λατομείο “σπάει” τη νύχτα και ότι ο Αγγέλου κλέβει.!!!
    Αν είναι ποτέ δυνατόν.

    Τα μέλη της επιτροπής συνεχίσαμε να κάνουμε επισκέψεις στο λατομείο τη νύχτα, (πριν γίνει η απόπειρα δολοφονίας), και όταν διαπιστώναμε ότι δούλευε, παίρναμε την αστυνομία. Εκείνη αργούσε και όταν ερχόταν δεν έβρισκε τίποτα. Στο τέλος κινδυνέψαμε να κατηγορηθούμε για συκοφαντική δυσφήμηση.!!
    Κάποια φορά ήρθε η Δήμαρχος με την αστυνομία, δημοτικό σύμβουλο και δημοσιογράφο για να διαπιστώσουν την καταγγελία. Ήρθαν όμως αργά και όλα ήταν στη θέση τους. Το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Εμφανίστηκε ωρυόμενος ο λατόμος λέγοντας ότι δούλευε, δουλεύει και θα δουλεύει παράνομα.
    Μπανανία;;

    Στον φίλο που ρωτάει αν η Δήμαρχος πρέπει να πάρει ένα καλάσνικοφ και να αρχίσει να θερίζει απαντάω ότι δε χρειάζεται να είναι τόσο “αιμοδιψής”. Αρκεί να κλείσει την είσοδο του λατομείου και θα πετύχει το ίδιο... χωρίς αίματα.
    Να σου θυμίσω ότι με την απόφαση 186/2011/Δ-Σ, η Ρούλα είχε συμφωνήσει να μπει καταμετρητής στο λατομείο για να μετράει τα φορτηγά που μπαίνουν και βγαίνουν.
    Τότε κατηγορούσε τον Τσαβαρή, ότι αφήνει τον Αγγέλου ανεξέλεγκτο.
    Σήμερα τον αφήνει να κλέβει.!
    Τουλάχιστον ρε φίλε, να ξέρουμε και πόσες νταλίκες κλέβει την ημέρα!!

    Επαναλαμβάνω το ερώτημα σε κάθε καλόπιστο.
    Αν το λατομείο ήταν δικό σας, θα αφήνατε τον Αγγέλου να σας κλέβει?

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/16 15:19

      Κε Κοκκινίδη, κάτι δεν πάει καλά με σας και νομίζω πρέπει να είσαστε ειλικρινείς.
      Η Ρούλα έφτιαξε την διαπαραταξιακή για να μπορέσει να παραχθεί έργο και να επιτευχθεί ο σκοπός. Εσείς όμως, διαπιστώνοντας προφανώς το αδιέξοδο, προσπαθείτε να αποσύσετε την ευθύνη από πάνω σας και να την μεταφέρετετε στις πλάτες της δημάρχου. Τότε, γιατί συνεχίζετε να παραμένετε εκεί ως μέλη; Η Ρούλα και ως αντιπολίτευση και ως δήμαρχος έκανε και κάνει ότι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι της. Εσείς τα έχετε όλα εύκολα και λυμένα και πολλές φορές δεν ξέρετε τι λέτε. Νομίζετε ότι το να είσαι δήμαρχος μπορείς να τα κάνεις όλα, λάθος. Λέτε, αρκεί να κλείσει την είσοδο του λατομείου και θα πετύχει το ίδιο... χωρίς αίματα. Αλήθεια μήπως ρώτησες κανέναν δικηγόρο ή κανέναν Αστυνομικό αν έχεις τέτοιο δικαίωμα και τι θα πάθει εκείνος που θα το κάνει; Προφανώς όχι, γιαυτό πετάτε κουβέντες στον αέρα. Αυτό πάλι με τον καταμετρητή, τι είναι, καινούργιο;
      Γράφεις, Σήμερα η Δήμαρχος ομολογεί ότι το λατομείο “σπάει” τη νύχτα και ότι ο Αγγέλου κλέβει!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν.
      Τι δεν καταλαβαίνεις και εκπλήσσεσαι; Είναι ψέμα αυτό ή μήπως δεν περίμενες να το πει η Δήμαρχος;
      Η Δήμαρχος είναι ειλικρτινής, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Η δήμαρχος είναι ειλικρινής, δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της, τα βγάζει όλα στον αέρα.
      Ρωτάς, Αν το λατομείο ήταν δικό σας, θα αφήνατε τον Αγγέλου να σας κλέβει?
      Όχι φυσικά. Το λατομείο όμως ούτε δικό μου είναι, ούτε του δήμου, είναι του κράτους, και το κράτος έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι. Αν αυτό δεν μπορεί ή δεν θέλει να επιλύσει το πρόβλημα τότε δυσκολεύονται τα πράγματα. Τελικά, μήπως ισχύει αυτό που λένε οι παλιοί, ότι δεν μπορείτε να βαρέσετε το μουλάρι(κράτος) και βαράτε το σαμάρι(Ρούλα);

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/16 15:47

      Προς κο 15:19. Καλή η προπαγάνδα αλλά ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια. Κι όσα δεν γνωρίζει αναφέρονται στην επιστολή της επιτροπής. Η επιτροπή φτιάχτηκε όχι για να υποκαταστήσει την δήμαρχο ούτε να αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ ούτε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πίεσης προς τον λατόμο (γιατί στην Ελλάδα που ζούμε όλα τα έχουμε δει και γνωρίζουμε πως παίζεται το έργο). Επί της ουσίας η επιτροπή κινήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρήγαγε σημαντικότατο έργο. Η αποτύπωση του έργου το έχει εγγράφως η πρόεδρος του ΔΣ στα χέρια της καθώς και η δήμαρχος.
      Θα αρκεστώ σε ένα μόνο πράγμα και ο κόσμος πάλι θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Γιατί το πόρισμα της επιτροπής Θάφτηκε; Γιατί δεν το υπέγραψε η δήμαρχος; Γιατί δεν ήρθε στο ΔΣ; Γιατί η δήμαρχος δεν θέλησε ούτε συνάντηση με την επιτροπή;
      Από την ειλικρινή λοιπόν δήμαρχο ας περιμένουμε μία απάντηση. Ο κόσμος με όσα γράφτηκαν έχει καταλάβει πολλά για τα καθαρά χέρια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/16 16:37

      Τι είναι αυτά που γράφεις ρε γκαιμπελίσκο;
      Τι σημαίνει η δήμαρχος δεν θέλησε ούτε συνάντηση με την Επιτροπή; Για ποιά Επιτροπή μιλάς αφού η Δήμαρχος είναι Πρόεδρος της Επιτροπής; Ρε μπας και έχετε καβαλήσει το καλάμι και νομίζετε δεν ξέρω κι εγώ τι νομίζετε ότι είσαστε; Για ποιό πόρισμα μιλάς; Και από ποιόν βγαίνει το πόρισμα, δεν βγαίνει από την επιτροπή της οποίας πρόεδρος είναι η δήμαρχος; Τελικά έχει βγεί πόρισμα χωρίς την Πρόεδρο και από ποιούς; Γιατί δεν το βγάζετε στον αέρα να μάθουμε κι εμείς;
      Όλο μισόλογα είσαστε και κούφιες συνταγές.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/16 17:02

      Κύριε γνωστέ άγνωστε 15:19 που δεν τολμάς να βάλεις το όνομά σου. Όλοι ξέρουν ποιος είσαι αλλά κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κρίμα, σε είχα για παλικάρι.
      Με την ευκαιρία να σου πω ότι περιμένουμε την απάντηση της Δημάρχου και όχι τις διαρροές στυλ κουτσομπολιού.

      Επί του θέματος, οι επιτροπές που έφτιαξε η Δήμαρχος ήταν πολύ χρήσιμες γιατί έτρεξαν και έκαναν πολλή δουλειά. Εσύ το ξέρεις καλύτερα απ' τον καθένα. Κάποτε έλεγες τα καλύτερα, τώρα σου χαλάμε τη... σούπα. Δεν πειράζει, θα σου περάσει.
      Σε λίγο θα ακούσεις τα άλλα μαντάτα από την άλλη Επιτροπή της Κυνόσουρας. Ότι σπέρνεις, θερίζεις.

      -- Πριν γράψουμε την επιστολή είχαμε ζητήσει επειγόντως συνάντηση αλλά απαξίωσε ακόμα και να μας δει. Το ποτήρι ξεχείλισε.

      -- Μέλη της Επιτροπής παραμένουμε μέχρις ότου μας διαγράψει το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο μας διόρισε. Μήπως θέλεις να μας διαγράψεις εσύ???

      -- Αν θέλεις να μας καταλογίσεις ευθύνες για το τρέξιμο και τα ξενύχτια, καλοδεχούμενο. Αν έχεις κάτι άλλο, εδώ είμαστε να το ακούσουμε.

      -- Αν νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο είσαι γελασμένος. Ο Αγγέλου δεν έχει κανένα δικαίωμα να δουλεύει και κανένα δικαίωμα να είναι μέσα στο λατομείο, το λέει η επιθεώρηση μεταλλείων, ο πιο αρμόδιος φορέας. Γιατί λοιπόν πρέπει να μπαινοβγαίνουν οι νταλίκες του Αγγέλου, τι κουβαλάνε? Μήπως πατάτες από το μποστάνι του??
      Εσύ ποιους δικηγόρους ρώτησες και σου είπαν ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα του νταμαριού. Μήπως αυτούς που “ρώτησες” για το πανηγύρι της Φανερωμένης και ακόμα περιμένουμε τη γνωμάτευση??
      Περιμένουμε τη νέα γνωμάτευση μαζί με την παλιά.

      -- Αυτό με τον καταμετρητή είναι πολύ παλιό, από το 2011, τότε που η Ρούλα μας έλεγε ωραία φούμαρα. Γιατί δεν έβαλε καταμετρητή στο νταμάρι να μετράει πόσες νταλίκες κλέβει ο Αγγέλου? Θα ήταν ένα χαστούκι σε όσους λένε ότι το υλικό το φέρνει από τα Μέγαρα, το περνάει από τα Παλούκια και το πάει στην Cosco. Γιατί δεν έβαλε ανθρώπους στα πορθμεία όπως είχε κάνει ο Αστράκος?
      Μήπως ρίχνεται νερό στο μύλο του Αγγέλου? Λέω, μήπως?

      -- Δεν σε νοιάζει ότι ο Αγγέλου κλέβει την περιουσία του Δημοσίου? Δεν σε νοιάζει που δεν πληρώνει το 5% στο Δήμο? Δεν σε νοιάζει που καταστρέφεται το περιβάλλον? Εσύ πού ζεις, στα Γκράβαρα??

      -- Τι έγινε με τις καταναλώσεις ρεύματος που λέγαμε ότι θα ζητήσει ο Δήμος από τη ΔΕΗ σαν αδιάψευστο στοιχείο ότι δουλεύει και κλέβει. Σήμερα όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για τους λόγους που γνωρίζουμε κάνουν τον αμερικάνο. Στην καλύτερη περίπτωση ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να αποδείξουν ότι το υλικό προέρχεται από το Μπατσί. Και το έγκλημα συνεχίζεται. Γιατί δεν τους τρίβετε στα μούτρα τις καταναλώσεις ρεύματος να το βουλώσουν? Γιατί δεν τους φέρνετε μπροστά στις ευθύνες τους?
      Συμβαίνει κάτι που δεν ξέρουμε?

      -- Αν το λατομείο ήταν δικό σου θα άφηνες τον Αγγέλου να σε κλέβει?? Θα πήγαινες από υπηρεσία σε υπηρεσία, θα άκουγες τα παραμύθια που μας λες και μετά θα κούναγες το μαντήλι στις νταλίκες με τα κλεμμένα??

      Γ. Κοκκινίδης.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/12/16 18:14

      Είναι εξωφρενικό η Δήμαρχος να ομολογεί ότι κλέβει και ο άνδρας της που κάνει τον Δήμαρχο να ομολογεί με ανώνυμο σχόλιο ότι κλέβει λέγοντας ότι η γυναίκα του είναι ειλικρινής. Το κλέβει το νταμάρι ξέρετε τι σημαίνει κα Νάνου ότι κλέβει τον Δήμο αφού ο νταμαράς είναι υποχρεωμένος να πληρώνει το 5% στον Δήμο. Κλέβει το Δήμο κλέβει τον λαό της Σαλαμίνας. Εάν αυτή δεν είναι καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος με δόλο για να ωφελήσει τον Νταμαρά ποια είναι; Μήπως παράβαση καθήκοντος για την Δήμαρχο έκανε ο Τσαβαρής που ήθελε να κάνει σχολείο και πήγε να αγοράσει το οικόπεδο του Μαντούβαλου πολύ πιο κάτω από την αντικειμενική αξία; Ο Τσαβαρής αθωώθηκε αφού φυσικά τα Σελήνια έμειναν χωρίς Σχολείο. Η σειρά σου στο σκαμνί τώρα κυρά Δήμαρχε και να δούμε πως θα καθήσεις στην καρέκλα 9 ώρες να περιμένεις την καταδίκη σου, γιατί για τον νταμαρά η παράβαση είναι καραμπινάτη. Ρούλα χαιρετίσματα στον Τραυλό να ετοιμάζεται και αυτός στο σκαμνί δίπλα δίπλα....

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος6/12/16 14:07

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘ΄ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ κ.ΜΗΝΑ ΝΑΝΟ Ή ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/12/16 14:22

    Το νταμαρόλαδο πάει με το κιλό ή με τον τόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/12/16 14:49

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΑΦΟΥ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΟΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΨΙΜΟΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/16 18:54

      Δυστυχώς για εσάς ο Κοκκινίδης δεν τα παίρνει από κανένα και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
      Τα λάδια τα νταμαρόλαδα και τα αξιώματα κρατήστε τα για τον εαυτό σας.

      Διαγραφή
  47. Σουλτανος6/12/16 16:48

    15.47 Εάν υπάρχει πόρισμα και έχει κατατεθεί στην πρόεδρο του Δ.Σ. και δεν το φέρνει στο Δ.Σ. είναι παράβαση καθήκοντος, να το δώσετε στην αντιπολίτευση να το εισάγει με 11υπογραφές και τότε να δούμε αν το βάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/12/16 17:26

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κο ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??????????? ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ?????????? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 5 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ?????????????? Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΛΟΥΜΕ 400-500-600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕΝΟΥΝΕ ΤΥΦΛΟΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/12/16 17:43

    Κ. ΚΟΚΚΙΝΊΔΗ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ (ΙΣΨΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΤΕ. ΑΙΣΘΑΝΠΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ (ΚΑΠΟΥ...) ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ) ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ (...), ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος6/12/16 17:56

    ΤΣΑΒΕΣ Vs "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ"+ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ+ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ=2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος6/12/16 21:12


    Ρούλα άκουσα ότι δε δέχτηκες την επιτροπή που διόρισες. Τους έγραψες, σε γράψανε.
    Μηνά η επιτροπή ήταν οι κολλητοί σου, γιατί σε φτύνουν;
    Να δω τι θα πεις στον εισαγγελέα τώρα που θα σε φωνάξει να δώσεις εξηγήσεις γιατί αφήνεις τον Αγγέλου να κλέβει.
    Κρατήσου, έχουμε θάλασσα έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος6/12/16 22:27

    Λέτε αυτά που μας κλέβουν να τα πληρώνουμε όλοι οι άλλοι με τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη; Για αυτό ο λογαριασμός μας έλεγαν ότι δεν έβγαινε; Καθαρά χέρια άλλαξε σλόγκαν στις επόμενες εκλογές γιατί το έκαψες αυτό το πλεονέκτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/12/16 22:33

    Μηνά την Παρασκευή θα χαρίσετε το δίκτυο του νερού στην ΕΥΔΑΠ; Τα βραχιολάκια δεν τα γλυτώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/16 11:30

      ΝΑ ΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΞΕΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΠΟΙΟΙ. ΑΛΛΑ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος7/12/16 08:16

    KAI O TEΩΣ ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ . ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.