Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Οκτ 2017

Φωτορεπορτάζ από φίλο αναγνώστη για την επικρατούσα κατάσταση στο Μούλκι-Αιαντείου σήμερα 05-10-2017





73 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/10/17 17:37

    Κατά πάσα πιθανότητα το σύνολο των μαθητριών του Ιεροσπουδαστήριου παρήλαυναν φορώντας τους όλες μαντίλα κατά την γιορτή των Ελευθερίων της Ξάνθης.
    η εμφάνιση αυτή των μαθητριών ήταν το κύριο θέμα συζήτησης μετά την παρέλαση, ενώ οι πολιτικοί της πόλης φαίνεται να μην γνώριζαν ή να μην περίμεναν κάτι τέτοιο.
    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι «σε ανάλογες παρελάσεις στα Πομακοχώρια έχουμε την μαντίλα αλλά εκεί οι γυναίκες παρελαύνουν φορώντας τις παραδοσιακές στολές των Πομάκων
    Η Ξάνθη, σε διαφορετικό χρόνο από την υπόλοιπη Θράκη γιορτάζει την 4η Οκτωβρίου, τα Ελευθέριά της κατά την επέτειο της απελευθέρωσης από τη Βουλγαρική Κατοχή το 1919 και όχι την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό, το 1920.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τρολλάρισμα , μουσουλμανόπαιδα σηκώνουν την Ελληνική σημαία με τον χριστιανικό σταυρό.
    Ποιός κοροϊδεύει ποιόν.
    Μουσουλμανικά φίδια του ισλάμοσυριζα .
    Ξεφτιλες αριστεροι ισλαμοποιουν την ελλαδα σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/17 19:58

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/17 17:37

    ΟΣΟΙ ΔΏΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!.. ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!..(ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΑΙΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ " ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ"!!!..).ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΙΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!..ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΕΖΙΝΟΓΛΟΥ...ΤΟΥ ΣΑΔΗΚ ΤΟΥ ΜΕΤΕ...ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ(ΨΩΦΟΣ)!!.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΩΝ"!!!!..ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΟ!!....ΚΑΘΗΣΗΧΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ????!!!..(ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)!!.ΠΟΥ "ΚΕΙΤΕ ΜΑΚΡΑΝ"!!!..ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗ ΜΕΤΡΑ!!!..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ!!!...ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!!!...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/17 17:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/17 17:47

    Μειώσεις-σοκ στις συντάξεις ανώτατων λειτουργών…1400 € σύνταξη ο ΓΕΕΘΑ και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
    ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/17 18:48

    Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος πολυπληθούς ομάδας εν ενεργεία και συνταξιούχων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο, που παρέχουν πολύωρες υπηρεσίες ιδιαίτερων μαθημάτων κατ' οίκον έχουν λάβει και εξετάζουν οι τοπικές εκπαιδευτικές αρχές αλλά και οι οικονομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η καταγγελία εστάλη στη Μυτιλήνη από την Αθήνα. Σε αυτή δε περιλαμβάνονται οικονομικά στοιχεία που αφορούν καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς των καταγγελλομένων. Αλλά και στοιχεία ιδιοκτησιών δυσανάλογων με τις οικονομικές δυνατότητες των εκπαιδευτικών που τις κατέχουν. Πηγή: www.lifo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/10/17 18:50

    ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/10/17 19:56

    Για όσους δεν γνωρίζουν το μπλοκ SALAMINA PRESS ανήκει στη ΝΑΥΜΑΧΙΑ και διαχειριστής του είναι ο άντρας της Δέσποινας Καρούση ο γνωστός Καστελάνος Αργύρης οι θέσεις που εκφράζουν είναι υπέρ της δημάρχου που είναι από την προεκλογική περίοδο συνετεράκια και της Λαϊκής Ενότητας του γνωστού μας Λαφαζάνη.
    Τώρα ξέρεις ποιοι κρύβονται πίσω από το SALAMINA PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 04:26

      είσαι βαριά νυχτωμένος φίλε

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/17 21:00

    ο κρητικος εφαγε το ξυλο μεσα στο συλλογο κρητων και μαλιστα απο αρχοντοκρητικοπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/17 21:33

      καπεταν 'Ακη ρε τις αρπαξες απο γυναικα΄

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/17 00:21

      και τι αρχοντοπούλα! των 200 κιλών και βάλε!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/17 21:08

    καπετανακη ο δουλιανακης που εμπιστευτικες να δωσει το χαρτι στον μητσοτακη μπας και σε κατεβασει υποψηφιο σε εχει κανει ρεζιλι το εχει μαθει ολη η κουλουρη τι καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/17 21:39

      η νδ πρωτη φορα θα κατεβασει τετοιο μεγαλο στελεχος με πλουσιο βιογραφικο στη Β πειραια
      να διαβασετε ολοι το πολυσελιδο βιογραφικο των 2 ταξεων γυμνασιου

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/17 21:40

    21:08 θα σας κάνει πολλές πλάκες πάντα θα βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μπροστά σας, άντε να βρείτε κανά υποψήφιο του Τσαβαρη που από παντού τρώτε πόρτα, αλλά κυκλοφορεί ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ είναι αλήθεια??? Πόσο κουτί είστε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 08:11

      ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝ...ΑΚΗ 21:40, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.
      Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗ Γ@Γ@ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/17 09:33

      Ρε Τσαβαρη 08:11 έχεις καταντήσει η χειρότερη κουτσουμπολα, ρε βλάκα ήσουν δήμαρχος πως κατάντησες να κάθεσαι να γράφεις ανώνυμα σχόλια, και να κατηγορείς πρώην συνεργάτη σου,και να τον λες αγράμματο, μήπως θυμάσαι πόσες φορές σε έχει σώσει, αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις θα σε κάνει αυτός να καταλάβεις αρκετά σας έχει ανεχτεί,αφού θέλεις σκληρό ροκ θα το έχεις από τον αγράμματο όπως τον αποκαλείς, αλλά εσύ ένας μέγας επιστήμονας γιατί δεν τον διαγραφης να γελάσει μαζί σου ο κάθε πικραμένος που ξεγέλασες άντε λοιπόν......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/17 09:41

      08:11 το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής το ξέρει αυτός και το κόμα που ανήκει και την κατάλληλη ωρα θα αποφασίσει, μην λες λοιπόν ποιος θα είναι υποψήφιος, αλλά κοίτα τον εαυτό σου που δεν θα είσαι ούτε στο εξωραϊστικός σύλλογος της Νίκαιας γιατί η Σαλαμίνα έχει τελειώσει για σένα, θα ακολουθήσουν πολλά αφού νομίζεις ότι θα ξεφύγεις.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/10/17 22:55

    Eιμαι γονεας στο συλλογο του δημοτικου σχολειου στον φοινικα Σαλαμινας και εδω και τεσσερεις μηνες ακουω οτι υπαρχουν προβληματα με το διοικητικο συμβουλιο του συλλογου ! Υπαρχει καποια γυναικα με το ονομα ΝΙΚΗ που θελει επιμονα τα λεφτα του συλλογου και τη σφραγιδα , μηπως μπορει αυτη να μας κανει μια γενικη συνελευση και να μας ενημερωσει διοτι πληρωνουμε συνδρομη και δε γνωριζουμε που πανε τα λεφτα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/10/17 01:02

    η ανικανότητα στο μεγαλείο της σκουπίδια και βρώμα παντού ανίκανοι μηνά πάρε κεφάλια....αλλά τι λέμε τώρα τα έχετε βρει με τα λαμογια ειναι χοντρή η κονόμα και άσε το νησί να καεί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/17 10:20

      ε ρε Χατζής που σου χρειάζεται

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/10/17 02:06

    αντιδημαρχε σκιαθίτη εσύ τι λες για το φαινόμενο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/10/17 08:04

    Επισημα ο Καπετανακης Με Τον Συνδυασμο Τησ ΝΑΝΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/10/17 08:09

    Λέει ότι μόλις περνάνε και τα μαζεύουν από πίσω με φορτηγά και καρότσια αδειάζουν οι νομοταγείς και νοικοκύρηδες πολίτες που έχουν καταντήσει την Σαλαμίνα μια απέραντη χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/10/17 08:10

    καπετανακη ο δουλιανακης που εμπιστευτικες να δωσει το χαρτι στον μητσοτακη μπας και σε κατεβασει υποψηφιο σε εχει κανει ρεζιλι το εχει μαθει ολη η κουλουρη τι καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 08:17

      Καλά ρε Καπετάν Άκη εσύ μας έλεγες ότι με το Μητσοτακέικο είσαι κώλος και βρακί,τί έγινε τώρα με τον Κυριάκο;Έμεινες μόνο ο κώλος;;;;;Ρε βάζεις μέσο το Δουλιανάκη;
      Φτού σου ξεφτίλα παραμυθά

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/10/17 08:16

    ρε συ ο μουσχαρος με τα κοκκινα ποιος ειναι τρομαρα του...

    ο υποψηφιος με την Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/10/17 09:13

    Τσαβαρη για πες μας γιατί επέμενες να διατηρήσεις υπάλληλο στο γραφείο αλλοδαπών παρά τις αντιρρήσεις της υπηρεσίας, αλλά και τις ενημερώσεις από την Περιφέρεια και τα κατά τόπους αστυνομικές αρχές που σου έστελναν έγραφα αν είναι νόμιμες οι βεβαιώσεις που είχε εκδώσει το γραφείο αλλοδαπών, και καλά θα κάνεις να σκεφτείς τι θα απαντήσεις,στο επόμενο δικαστήριο θα έχεις πολλές εκπλήξεις μάλλον αυτό θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/10/17 10:27

    Στο αλλοδαπών έγινε η μεγάλη λεηλασία και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη ξευτίλα του δήμου Σαλαμίνος .Δεν είναι τυχαίο το στέκι του Τσαβαρή στον Αγ Νικόλα .Ο ποιος ψάξει θα βρει τους λόγους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/10/17 10:31

    ΚΑΠΕΤΑΝ....ΑΚΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΜ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/10/17 10:36

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΚΑΠΕΤΑΝ...ΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΙΑΣ ....ΑΠΟΘΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/10/17 10:41

    Γειά σου καπεταν...ακη.....κυλοτ....ακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/10/17 10:51

    Από την απάντηση σας φαίνεται ο πανικό σας λάσπη πετάτε που θα έρθει σε εσάς, αλλά γιατί Τσαβαρη έκανες τις συναντήσεις στο Τιτάνια, αν δεν ξέρεις θα επανέλθουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/10/17 11:03

    Ποιος είναι κατηγορούμενος ποια είναι η κατηγορία και εσύ ποιον θα υπερασπιστής .Τσαβαρή πρέπει να μάθει ο λαός τι έγινε στο αλλοδαπών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 11:34

      ΚΟΤΑ 11:03,ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΟ ....ΥΠΟΓΛΟΣΙΟ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος6/10/17 11:17

    Τσαβαρη ποιος πήγαινε και ζητούσε μπικικινια, θα επανέλθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/10/17 11:32

    ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/10/17 11:44

    Θα την βάλει στα δικαστήρια προφανώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 12:22

      Κοτούλα στα δικαστήρια θα στη βάλει ο Τσάβες και θα σαρέσει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/17 12:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/17 14:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος6/10/17 12:29

    Τσαβαρη στην περιφέρεια για τα έξοδα του συνδυασμού τι δήλωσες??? Ψέματα,έκανες δήλωση ότι δεν χάλασες χρήματα?? Και τα έξοδα τα πλήρωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, σου έρχεται, και συνεχίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/10/17 12:38

    Γιαννακι ασε τον Καπετανακη και ασχολησου με τα σοβαρα προβληματα που εχεις.
    Αν θυμασαι την Δευτερα ειναι το εφετειο της οικονομικης. Λεω αν αν σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και δεν αθωωθουν εχεις σκεφτει τι σε περιμενει απο τον Αστρακο; Και με τους αλλους θα εχεις προβλημα αλλα ειδικα για τον Αστρακο εχεις σκεφτει σε ποιο λαγουμι θα πας να κρυφτεις;
    Για αρχισε να το σκεφτεσαι και ετοιμασε και το μαντηλι για να αποχαιρετησεις την Κουλουρη. Τα μαντατα ειναι πολυ ασχημα για σενα και για αυτους που πηρες για αλλη μια φορα στον λαιμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/10/17 12:41

    ΚΟΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ...
    ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 14:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος6/10/17 13:13

    επισημα ο καπετανακησ με τον συνδυσμο την ναννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 13:25

      εσυ γιανακι ποιους εχεις στον συνδυασμο σου;;;; μπορεις να μας πεις ;;;; ξερουμε μονο 2 νουλα και χαραλαμπο

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος6/10/17 13:24

    η Ν.Δ πρωτη φορα θα κατεβασει τετοιο μεγαλο στελεχος με πλουσιο βιογραφικο στην Β πειραια. το καπετανακι να κοσμησει το ψηφοδελτιο.


    ο Μητσοτακης το ειπε να κοσμησει τη Γ πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 13:26

      τι σε νοιαζει βρε γιανακι τι θα κανει η νεα δημοκρατια ;;;;;; εσυ μετα την πορτα που εφαγες ξαναγυρισες στα παλια σου λημερια στο πασοκ

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος6/10/17 13:32

    Καπεταν..ακη, κοφτο να λες για το μαγαζι στον 'Αγιο Νικολα θα σε ξεβρακωσος το καταλαβες λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/10/17 13:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 14:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/10/17 17:51

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος6/10/17 14:43

    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ...ΑΚΗ...ΞΕΒΡΑΚΟΤΟ....
    ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6/10/17 14:58

    ΡΕ 14:09,ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ...
    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ;;;;
    ΕΚΕΙ ΒΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ....ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΑΡΕΣΕΙ..
    ΠΟΛΥ....ΑΤΙΜΟ..... ΧΟΝΤΡΟ...ΓΟΥΡΟΥΝΙ...ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΓΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/10/17 15:37

    Πρώην Και νυν συνεργάτες του Τσαβαρή απολαύστε τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/10/17 15:50

    Δυστυχώς αυτοί διοικούσαν τον δήμο μας και έχουν την θρασύτητα να τους δώσουμε ξανά τις τύχες των παιδιών μας στα χέρια τους .Τι λέτε θα το ξανακάνουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/17 18:12

      Αγαπητέ φίλε 15:50,ο κύριος Τσαβαρής όταν θέλει να πεί κάτι το γράφει καί το υπογράφει.Σε παρακαλώ λοιπόν μην τον εμπλέκετε σε τέτοιου είδους διαδικασίες,αυτές χαρακτηρίζουν αυτούς πού τα γράφουν και βολεύουν αυτούς πού τα σχολιάζουν.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος6/10/17 18:18

    18:12 ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΉΤΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος6/10/17 18:26

    Γιαννάκη βλέπω έγινες ευγενικός ήπιος και σεμνός .Με την διαφορά ότι γράφεις τουλάχιστον 30-40 ανώνυμα σχόλια κάθε μέρα .Κατά τα αλλά είσαι επώνυμος ,ποιανού τα λες αυτά ΡΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ , ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος6/10/17 21:25

    ρε βλακες γραψτε κανενα σχολιο ουσιασ και αφηστε τισ σαχλαμαρε για τσαβαρη-μηνα καπετανακη-κορρο κλπ-αντε χαθειε ψώνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/17 09:03

      Αγαπητέ φίλε 15:50,ο κύριος Τσαβαρής όταν θέλει να πεί κάτι το γράφει καί το υπογράφει.Σε παρακαλώ λοιπόν μην τον εμπλέκετε σε τέτοιου είδους διαδικασίες,αυτές χαρακτηρίζουν αυτούς πού τα γράφουν και βολεύουν αυτούς πού τα σχολιάζουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/17 16:52

      ποιος κύριος; της λίστας Λαγκάρντ; μάιστα!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος6/10/17 21:32

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/10/17 22:19

    O ΣΚΙΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΏΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΏΠΩΝ ΑΛΛΑ Η ΒΡΩΜΑ ΒΡΩΜΑ .....ΠΟΛΥΆΣΧΟΛΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/10/17 23:52

    Θέλετε τελευταία ΝΕΑ καπεταν...Ακη κατεβαίνει με το ΣΎΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/10/17 23:54

    Eιμαι γονεας στο συλλογο του δημοτικου σχολειου στον φοινικα Σαλαμινας και εδω και τεσσερεις μηνες ακουω οτι υπαρχουν προβληματα με το διοικητικο συμβουλιο του συλλογου ! Υπαρχει καποια γυναικα με το ονομα ΝΙΚΗ που θελει επιμονα τα λεφτα του συλλογου και τη σφραγιδα , μηπως μπορει αυτη να μας κανει μια γενικη συνελευση και να μας ενημερωσει διοτι πληρωνουμε συνδρομη και δε γνωριζουμε που πανε τα λεφτα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος7/10/17 09:04

    Αγαπητέ φίλε 15:50,ο κύριος Τσαβαρής όταν θέλει να πεί κάτι το γράφει καί το υπογράφει.Σε παρακαλώ λοιπόν μην τον εμπλέκετε σε τέτοιου είδους διαδικασίες,αυτές χαρακτηρίζουν αυτούς πού τα γράφουν και βολεύουν αυτούς πού τα σχολιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/17 16:47

      Εκεί καταντήσαμε!Να αποκαλούμε κύριο το ρεμάλι του πασοκ και της λίστας Λαγκάρντ

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος7/10/17 11:51

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΦΟΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/10/17 11:55

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΣΤΡΩΣΙΝΟ Η Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΙ ΦΩΣ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/10/17 21:50

    ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ;
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΛΑ ΜΑΘΕΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΥΚΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ Η ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.