Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Οκτ 2017

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ- ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ

Κατά πλειοψηφία, πλην των παρατάξεων Σγουρού και 180ο Η Αττική αλλάζει πρόσωπο,  εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου Παναγιώτη Χατζηπέρου, η αντικατάσταση και μετατόπιση των δικτύων ύδρευσης Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και Δήμου Πόρου, συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός του έργου είναι  η μετατόπιση – αντικατάσταση των υπαρχόντων πεπαλαιωμένων αγωγών ύδρευσης συνολικού μήκους 15.681μ που βρίσκεται κάτω από την επαρχιακή οδό «Επιδαύρου-Γαλατά». Αναλυτικά, α)αγωγοί μήκους 8.731μ. εξυπηρετούν την ύδρευση της πόλης του Γαλατά, τον οικισμό Αγ. Γεωργίου και της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής από όπου διέρχονται, ενώ β)αγωγοί μήκους 6.950μ. υδροδοτούν τη νήσο του Πόρου και εξυπηρετούνται από το κάμπο της  Τροιζήνας  συνδέονται δε, με το υπάρχον δίκτυο που καταλήγει στον Πόρο μέσω υποθαλάσσιου αγωγού και θα τοποθετηθούν κατά το μεγαλύτερο τους μέρος εντός της ιδίας τάφρου που θα τοποθετηθούν και αυτοί του Γαλατά.

Υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα μετατόπισης των υφισταμένων δικτύων ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές δίκτυο ύδρευσης χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα διαρροών και να αποφεύγονται πολύωρες διακοπές. Το έργο προγραμματίζεται να κατασκευαστεί πριν από της ανακατασκευής της επαρχιακής οδού Γαλατά-Αγίων Αποστόλων. Αυτό  αποδεικνύει τη συνέπεια εξαγγελιών και έργων προκειμένου να αποφεύγεται το «ράβε-ξήλωνε»  στα δημόσια έργα που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τους πολίτες, αλλά και τα έργα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/17 18:36

    Μ. Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα στους ξένους, κυβερνά με 15%

    Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mikis-theodorakis-tsipras-poulise-ti-chora-stous-xenous-kiverna-me-15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/17 19:09

      Αδερφέ μου
      Αν υποθέσω πως έχεις δίκιο!
      Οι παλιότεροι μήπως θυμάσαι με πόσο % κυβερνούσαν;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/17 21:51

    Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα – Εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας
    Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Russa Insider παρουσίασε σε βίντεο τον Πούτιν να μιλάει σε ένα πάνελ νέων για την στάση του σε διάφορα γεωπολιτικά θέματα και για το ποια νομίζει ότι είναι η θέση της Ρωσίας, η οποία βρίσκεται μεταξύ Δύσης και Ασίας. Στη συνέντευξη, ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι πιστεύει ότι οι λευκοί είναι πλέον μειονότητα στον κόσμο και ότι ο λευκός χριστιανικός πληθυσμός στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης μειοψηφία ως αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης.

    «Δείτε απλά τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Ινδία, ο γείτονάς μας στα δυτικά, έχει πληθυσμό 1,2 δισεκατομμυρίων και η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμυρίων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να λαμβάνουν ολοένα και περισσότερους μετανάστες και ο λευκός χριστιανικός πληθυσμός τους είναι τώρα, όπως το καταλαβαίνω, μειοψηφία».

    Ο Πούτιν λέει επίσης ότι ο κόσμος υφίσταται δραματικές παγκόσμιες αλλαγές και ότι «δεν λέω ότι είναι ούτε καλό, ούτε κακό», αλλά φαίνεται ταυτόχρονα ότι η Ρωσία δεν θα έπρεπε να υποστεί αυτήν την παγκόσμια αλλαγή.
    ΕΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Η GOOGLE ADSENSE,ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ

    «Είπατε ότι η Ρωσία είναι ένας τεράστιος χώρος, όπως είναι – από τα δυτικά προς τα ανατολικά σύνορά της, είναι μια ευρασιατική περιοχή. Αλλά από την άποψη του πολιτισμού, της γλώσσας, της γλωσσικής ομάδας που ανήκει και της ιστορίας, είναι αναμφισβήτητα μια ευρωπαϊκή περιοχή που κατοικείται από ανθρώπους με αυτή την κουλτούρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/10/17 01:31

    φασίστες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.