Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Οκτ 2017

Έκθεση Ζωγραφικής από τον Εικαστικό Σύλλογο ”Ιωάννης Σπηλιόπουλος” εγκαίνια Δευτέρα 16/10 στις 7 το απόγευμα θα διαρκέσει έως 30/10/2017


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/17 19:42

    Για όσους δεν γνωρίζουν το μπλοκ SALAMINA PRESS ανήκει στη ΝΑΥΜΑΧΙΑ και διαχειριστής του είναι ο άντρας της Δέσποινας Καρούση ο γνωστός Καστελάνος Αργύρης οι θέσεις που εκφράζουν είναι υπέρ της δημάρχου που είναι από την προεκλογική περίοδο συνετεράκια και της Λαϊκής Ενότητας του γνωστού μας Λαφαζάνη.
    Τώρα ξέρεις ποιοι κρύβονται πίσω από το SALAMINA PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δε μου λες αδερφέ μου ακόμα κι αν είναι έτσι... που είναι το πρόβλημα σου για να το κατανοήσουμε όλοι μας μη και σε αδικούμε, γιατί το να σου ζητήσω αποδείξεις και στοιχεία θα 'ταν ουτοπικό από μέρους μου και πρακτικά αδύνατον κι από σένα.
      Θα προτιμούσα να μας κριτικάρεις το αναφερόμενο blog όσον αφορά τις αναρτήσεις του αν είναι αξιόπιστες ναι ή όχι, αν γράφει ψέματα ναι ή όχι.
      Το αν είναι ο Αργύρης ή ο Νίκος που μας εξυπηρετεί;
      Στο παρελθόν γι αυτό τον λόγο το ίδιο σχόλιο στο έχω διαγράψει γιατί το πιθανότερο είναι συκοφαντικό δεδομένου ότι δεν είναι αυταπόδεικτα τα αναφερόμενα.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.