Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Οκτ 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!
Ντροπή στην γιαγιά που καθόταν στο παγκάκι και έβριζε τους πάντες μα και τα σκυλιά λέγοντας να τους ρίξουν φόλα……
Ντροπή στην τρελαμένη κυρία που ξερίζωσε το καδρόνι που στερεώνει το δεντράκι και χτύπησε τα σκυλιά…….
Ντροπή στον κύριο που κάνει βόλτα τα δικά του ατσιπάριτσα και αδήλωτα καθαρόαιμα και θέλει όλα τα άλλα να εξαφανιστούν για να κάνει φιγούρα……….
Ντροπή σε όλους εσάς που θέλετε να δείτε αίμα για να ικανοποιηθεί το εγώ σας……
Ντροπή που βρίζεται τα ίδια σας τα παιδιά επειδή τα αγαπούν και τα φροντίζουν……….

Είσαστε ανάξιοι να λεγόσαστε γονείς……
Είσαστε ανάξιοι να λεγόσαστε παππούδες και γιαγιάδες…….
Είσαστε λίγοι μπροστά στα δεκαπεντάχρονα που έκλαιγαν, αγκάλιαζαν τα ζώα που έφευγαν και ρωτούσαν που θα τα πάτε θα μας τα ξαναφέρετε?? …….
Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν πάνω από τις αντοχές μας σαν ανθρώπους. Ντρεπόμαστε που είμαστε συμπολίτες σας! Τα παιδιά σας άνοιξαν τον δρόμο να περάσει το φορτηγό μόνο μετά την υπόσχεση ότι δεν θα γίνει κακό στα ζώα. Αυτά τα ζώα έφυγαν σήμερα από τα αγάλματα όχι μόνο για το καλό τον συμπολιτών μας αλλά και των ζώων που κινδύνευαν από την κακία σας!
Καλή σας νύχτα!!!
Αδεσποτη Φροντιδα Σαλαμινας Stray animal lovers Care Association
SOS!!!!!!!!!!! Κατεπείγουσα έκκληση!!!
Καλουμε ανεξαρτητους φιλοζωους ακτιβιστες να επεμβουν αμεσα στην προκλητικη επιχειρηση παρανομης περισυλλογης αδεσποτων ζωων απο τον μπογια και το επιτελειο του θανατοριου-κρεματοριου στη Σαλαμινα, με εντολη της δημαρχου, χαρακτηριζοντας τα επιθετικα και επικινδυνα, χωρις αποδεικτικα στοιχεια και αποφαση της 5μελους επιτροπης του δημου. Το πιο πιθανο ειναι να τα οδηγησουν για ευθανασια. Κατω τα χερια απο τα ζωα και Λευτερια σε οσους ειναι στα κλουβια. Ξεσηκωθειτε ολοι, γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
Σαν Πανελλαδικο Κινημα για τα Ζωα Κατα της Φολας και των Κακοποιησεων και συμφωνα με τον δικηγορο και νομικο μας συμβουλο κ. Χρηστο Καραγιαμπα, για την ως ανω περισυλλογή πρέπει να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις του νομου και να ελεγχθούν ότι τηρήθηκαν. Προς το παρόν και άμεσα πρέπει να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα για να αποφευχθεί η τυχόν θανάτωση των ζώων και ο κοσμος να υποστηριξει και να συμμετεχει οπως μπορει σε αυτη την κινηση.
Παρακαλουμε τους φιλους της σελιδας μας να μπουν στο παρακατω λινκ και να παρεμβουν με επιχειρηματα εναντια στις εγκληματικες πραξεις του δημου-δημιου και του μπογια του.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/17 22:19

    Η Κίνα απαγόρευσε το κοράνι και τα ισλαμιστικά σύμβολα
    Η κινεζική κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία του ιερού βιβλίου των Μουσουλμάνων και διέταξε όσους το κατέχουν να το παραδώσουν στις αρχές μαζί με όποια ισλαμικά σύμβολα. Η Κίνα η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τους τουρκομογγολικής καταγωγής σουνίτες Ουιγούρους της επαρχίας Σινγιάνγκ αναγκάζεται να λάβει αυτό το μέτρο λόγω, όπως αναφέρεται στην απόφαση, του εξτρεμιστικού περιεχομένου του Κορανίου.
    Υπενθυμίζουμε ότι στο Κοράνιο και στο επίσης ιερό βιβλίο Χαντίθ περιέχονται 2.000 εντολές στους Μουσουλμάνους για την εξολόθρευση των «απίστων», δηλαδή όσων δεν πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία. Με το Κοράνιο ανά χείρας και κραυγάζοντας «Αλλάχ-ου- Ακμπάρ» οι μουσουλμάνοι από το 630 μ.Χ. περίπου έως σήμερα έχουν δολοφονήσει 300 εκατομμύρια «απίστους», δολοφονίες οι οποίες συνεχίζονται μέχρι των ημερών μας με τις ίδιες πανομοιότυπες θρησκευτικές αιτιάσεις.
    Οι Μουσουλμάνοι όλων των περιοχών της Κίνας έχουν διαταχθεί να παραδώσουν το Κοράνιο και τα μουσουλμανικά τους σύμβολα (π.χ. χαλάκι προσευχής) στις αρχές, οποιαδήποτε ανυπακοή επιφέρει βαρύτατες ποινές της αντιτρομοκρατικής κινεζικής νομοθεσίας.
    Το επόμενο διάστημα αναμένονται από τους δυτικούς οσφυοκάμπτες και ισλαμολάγνους αντιδράσεις για την απόφαση του Πεκίνου με τα γνωστά τροπάρια περί «ελευθερίας έκφρασης» και λοιπών φληναφημάτων περί «δημοκρατίας» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όμως όταν τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και λοιπές ασυναρτησίες των απολογητών του Ισλάμ έχουν ως αποτέλεσμα δολοφονίες και κατακρεούργηση «απίστων», τότε καλύτερα να γίνουν εκπτώσεις σε αυτά τα δικαιώματα.
    Τελικά η σωτηρία από το αιματηρό Ισλάμ έρχεται από δυνάμεις που βρίσκονται εκτός κεντρικής Ευρώπης, από μεγάλες δυνάμεις όπως η Κίνα και η Ρωσία, χώρες οι οποίες σέβονται τους λαούς τους αλλά και τους άλλους λαούς που κινδυνεύουν από την τρομοκρατία του εξτρεμιστικού Ισλάμ. Ο πόλεμος βεβαίως δεν έχει τελειώσει, όμως στον ορίζοντα χάριν της Κίνας και της Ρωσίας υπάρχουν περισσότερες ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/17 22:46

    Νροπή στη Δήμαρχο και στους ανόητους που κουβαλάει μαζί της!!! Ο ανηψιος φωτογραφιζόταν δίπλα στον μπόγια.Οι γνωστοί υποστηρικτές° ένας φασίστας, ένας εθελοντης και ένας λογιστάκος (σαν ανέκδοτο είστε ρε).Πάντως ο κτηνίατρος Πεζαρος τους ξεφτύλλισε εντελώς.Έχουν παρανομήσει και θα πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 08:15

      Να τα παρει σπιτι του ο Πεζαρος τα σκυλια!!και αν δεν το κανει παρτα εσυ σκυλοφιλη και κοιμησου αγκαλια μαζι τους...αν και ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/17 09:09

      Αυτοί είστε !!!Και εσυ Μισελακο αν εχεις π@π@ρι@ βγες στο fb σου και πες τι δημόσια...αλλά είσαι τρελή κότα!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/17 22:50

    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ...ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ?ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ, ΕΛΕΓΕΣ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!!!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/17 23:19

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/10/17 08:04

    ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ 23:19,ΤΟ ...ΠΟΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 09:10

      ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΩΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/17 09:24

    ΜΑΖΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΥΡΙΕ ΣΚΙΑΘΗΤΗ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/17 09:56

    ΣΚΥΛΙΑ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ -ΔΡΟΜΟΙ -ΥΔΡΕΥΣΗ = ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΜΑΖΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙ. ΧΌΡΤΑ ΒΟΥΝΑ -ΜΠΑΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ -ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ -ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ..... ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΤΑΊΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΊΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ .ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ . ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΜΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΊΓΜΑ. ΚΛΠ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛ@ΧΑΝΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Β.ΑΓΑΠΙΟΥ ΩΧΡΙΆ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑΝΝΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/10/17 10:00

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ-ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ- ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/10/17 10:13

    Μόδα είναι τα σκυλιά και θα περάσει! Οι κάθε βαρεμένοι-ες έχουν καταντήσει γραφικοί με τη λατρεία των ζώων, αλλά αυτό εμένα δεν με νοιάζει!
    Προσωπικά όμως τσαντίζομαι πολύ όταν μου τη πέφτει το κοπρόσκυλο όταν κάνω ποδήλατο, ή όταν περνάω βαδίζοντας τα αγάλματα χωρίς αιτία! Για να σε ρωτάνε μετά οι άρρωστοι της προστασίας, μήπως τα προκάλεσες; μήπως τα αγριοκοίταξες; μήπως πρόσβαλες τη προσωπικότητά τους; και άλλες παπαριές.
    Γι αυτούς τους μακάκες πάντα φταίει ο δαγκωμένος και ποτέ ο σκύλος!
    Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ για να το σκέπτονται δύο φορές οι κοπρίτες που τα παρατάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 15:03

      Πόσο πιο ξεκαθαρο είναι ότι πίσω από αυτό το σχόλιο βρίσκεται ο Μιχαλάκης!!!Ότι και να πεις , ότι και να γράψεις έχετε αποτύχει για ακόμη μία φορά.Και έχετε αποτύχει γιατί είστε ανικανοι και ενδιαφέρεστε μονο για την μασαμπούκα!!!
      Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σας ενδιαφέρει η μάσα ...ας δει ο κόσμος λοιπον ποιον κάνατε αντιδήμαρχο και θα καταλάβει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/17 16:51

      Πω πωωω!!! Πως με μυρίστηκες αμέσως μπρε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/17 19:03

      Αφού είσαι γνωστός πανίβλακας!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/10/17 13:17

    Μπαμπάκα σάρεσε το σχόλιο του 10:13; Ο Μιχάλης είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 13:27

      ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ 13,17. Σ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΧΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ? ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/10/17 13:47

    ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΡΕΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ;Ο 13:27 ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 14:04

      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/17 14:33

      Μπαμπά δάγκωνε όσο μπορείς, ο μπόγιας είναι δικός μας.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/10/17 15:05

    Μιας και ο μπογιας βγηκε παγανια δε μαζευει κανενα κοπροσκυλο απο αυτα που περιστοιχιζουν τη φουκαριαρα και να αφησει τα δολια τετραποδα στην ησυχια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 16:53

      ο Τσάβες ο φουκαριάρης είμαι!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/17 17:24

      Μπαμπάκα καλά δεν τους βρίζω;;;
      Βλέπεις μπαμπάκα τα γράφω όπως τα γράφεις και συ όταν έχεις αυπνίες...
      Όχι θα αφήναμε τα τζαβαρόσκυλα να γράφουν γιά την φουκαριάρα την μανούλα μας

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/10/17 16:20

    Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ HOTSPOTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ 8.500 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!
    Τελικά, τη βρήκε τη λύση η μνημονιακή-νεοταξίτικη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Σόρος, για την μεγάλη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο). Και είναι η αναμενόμενη: στήνουν πέντε νέα hotspots (μάλλον από ένα σε κάθε νησί…), με χωρητικότητα 8.500, συνολικής δαπάνης 8,1 εκατομμυρίων ευρώ – λεφτά υπάρχουν!!!

    Ιδού η σχετική πρόσκληση του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης, με τίτλο «Δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης για την καταγραφή τρίτων χωρών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

    «Η νέα δράση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (6.10.2018) αφορά στη δημιουργία – κατασκευή πέντε Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, για την καταγραφή πολιτών τρίτων χωρών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δέχονται τις μεγαλύτερες προσφυγικές ροές και ειδικότερα σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω.

    Στόχος της δράσης είναι η κατασκευή των βασικών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ), προκειμένου να καταστούν ικανά για την παροχή υπηρεσιών καταγραφής και ταυτοποίησης και υπηρεσιών φιλοξενίας στους πρόσφυγες – μετανάστες που εισρέουν από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κατασκευής περιλαμβάνουν την κατασκευή εγκαταστάσεων, δικτύων, υποδομών και εξοπλισμού για τη λειτουργία των Κέντρων.

    Ο συνολικός προϋπολογισμός και για τα 5 νησιά είναι 8,1 εκ. ευρώ και μέσα από τα hotspot προβλέπεται η δημιουργία 8.500 θέσεων φιλοξενίας, αριθμός που αντιστοιχεί στις ελάχιστες απαιτήσεις για τις συνθήκες υποδοχής που ορίζονται στο κεκτημένο της Ε.Ε. και των υφιστάμενων υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας».

    Μία είναι η λύση και για τους ακρίτες μας, προκειμένου να γλιτώσουν: μαζική υπερψήφιση των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές! Όλα τ’ άλλα είναι για να’ χουμε να λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/10/17 16:22

    Eιμαι γονεας στο συλλογο του δημοτικου σχολειου στον φοινικα Σαλαμινας και εδω και τεσσερεις μηνες ακουω οτι υπαρχουν προβληματα με το διοικητικο συμβουλιο του συλλογου ! Υπαρχει καποια γυναικα με το ονομα ΝΙΚΗ που θελει επιμονα τα λεφτα του συλλογου και τη σφραγιδα , μηπως μπορει αυτη να μας κανει μια γενικη συνελευση και να μας ενημερωσει διοτι πληρωνουμε συνδρομη και δε γνωριζουμε που πανε τα λεφτα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/17 17:00

      και να ενημερώσει εμάς αν έχετε βγάλει άδεια για το σπίτι που χτίσατε και μένετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/17 16:24

      Που κολλάει αυτό με το άρθρο;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος8/10/17 16:23

    Παρακρατικοί στοχοποίησαν καθηγητή της Παντείου και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται - Για τις βόμβες, τις επιθέσεις και τις αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής... ΚΑΝΕΝΑ!
    Τόλμησε να τους κάνει παρατήρηση να μην κάνουν αφισοκόλληση σε φρεσκοβαμμένο τοίχο και εν τέλει κατέληξε να βλέπει την φάτσα του αφισοκολλημένη και στοχοποιημένη σε ολόκληρη την Αθήνα. Ο λόγος για έναν καθηγητή της Παντείου, ο οποίος αφότου τόλμησε να κάνει παρατήρηση στους κουκουλοφόρους είδε ξαφνικά να οργανώνονται εναντίον του αντισυγκεντρώσεις και να τον στοχοποιούν ως «φασίστα».
    Η είδηση από μόνη της προφανώς δεν προκαλεί έκπληξη. Άλλωστε δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που οι παρακρατικοί διέκοψαν διάλεξη νομπελίστα στην Πάτρα και επεχείρησαν να τον λιντσάρουν, καταλήγοντας βέβαια να τρέχουν όταν αντέδρασε ένας και μόνο φοιτητής. Ιδιαιτέρως στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες δεν προκαλεί καμία έκπληξη η παραπάνω είδηση, αφού πολλοί έχουν βρεθεί στοχοποιημένοι από τον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, ενώ εκατοντάδες είναι οι φορές που έχουν επιχειρηθεί αντισυγκεντρώσεις εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από την συμπαιγνία παρακρατικών και αρχών.
    Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η ξαφνική ενασχόληση κομμάτων και καναλιών με το ζήτημα... Αυτοί που δεν μίλησαν ούτε όταν δολοφονήκαν οι Συναγωνιστές μας, αυτοί που δεν μίλησαν στις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις, αυτοί που δεν μίλησαν στις βόμβες, τις επιθέσεις κατά μεμονομένων προσώπων και την συστηματική στοχοποίηση ξαφνικά... βρήκαν τη λαλιά τους.
    Γιατί δεν τους αντιμετωπίζει η πολιτεία;
    Αυτή η απορία δημιουργείται στο μυαλό του κάθε πολίτη, που δεν ξέρει καλά τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Γιατί τους ανέχεται η πολιτεία; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα απαιτεί μία ενδοσκόπηση στην πολιτική ζωή του τόπου, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι την Ελλάδα την λυμαίνονται συγκεκριμένες εγκληματικές συμμορίες που διαπλέκονται μεταξύ τους. Οι παρακρατικοί είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
    Στην ουσία πρόκειται για έναν σκοτεινό μηχανισμό πρακτόρων, ξένων στοιχείων και χρήσιμων ηλιθίων, που αποστολή τους έχουν να τρομοκρατούν όποιον προσπαθήσει να εναντιωθεί στα πολιτικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των πραγματικών επικυρίαρχων. Οι μηχανισμοί στοχοποίησης και εξόντωσης γι’ αυτό υπάρχουν και γι’ αυτό τους ανέχεται η πολιτεία. Ενδεικτικό ότι ο server του παρακρατικού ιστότοπου, που είπαμε πριν, είναι σε κρατικό κτήριο και ουδείς (εδώ και δεκαετίες) κινείται για να καταστείλει την εγκληματική του δράση.
    Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά περιστατικά για να πειστεί ακόμα και ο πιο αφελής αναγνώστης για όσα είπαμε παραπάνω:
    Παρακρατικοί χτύπησαν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον Συναγωνιστή Γερμενή συγκεκριμένα, στο κέντρο του Αμαρουσίου. Καμία σύλληψη, καμία έρευνα για τους δράστες.
    Παρακρατικοί επιτίθενται στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων αφότου συνεννοούνται με τους αστυνομικούς, ώστε οι δεύτεροι να αποχωρήσουν.
    Παρακρατικοί με την συνοδεία αστυνομίας μεταβαίνουν για επίθεση στην Τ.Ο. Αθηνών. Ακολούθως και πάλι μετά συνοδείας πηγαίνουν προς το μετρό.
    Παρακρατικοί πηγαίνουν με… λεωφορείο και συνοδεία αστυνομίας να επιτεθούν στην Τ.Ο. Περάματος. Αποχωρούν και πάλι με λεωφορείο και συνοδεία αστυνομίας.
    Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός υπάρξεως των παρακρατικών. Να λειτουργούν ως ο ένοπλος βραχίονας του καθεστώτος εναντίον της αντιστάσεως των Ελλήνων. Όλα τα υπόλοιπα, όπως η στοχοποίηση του καθηγητή, οι συνεχείς ληστείες και άλλα τινά, είναι όπως στην περίπτωση που οι αμερικανοί δημιούργησαν τους τζιχαντιστές και η κατάσταση ξέφυγε.
    Πως λύνεται το πρόβλημα
    Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα των παρακρατικών λύνεται εν μία νυκτί, όπως λύθηκε και την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου οι «αντεξουσιαστές» κάθισαν «κυρίες». Πολιτική βούληση χρειάζεται να συγκρουστεί το κράτος με το παρακράτος και αυτή η βούληση προφανώς μπορεί να υπάρξει μόνο επί εθνικής διακυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/10/17 16:26

    Μεταφέρουν την ημέρα αργίας της ΔΕΗ για να τιμηθούν οι… Ελασίτες!
    Μια είδηση που δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς για τους σκοπούς της. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Χωρίς Άγιο - προστάτη η αργία της ΔΕΗ» και υπότιτλο «Από τις 6 Δεκεμβρίου μεταφέρεται στις 13 Οκτωβρίου για να τιμηθεί ο ΕΛΑΣ» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
    «Και ενώ η ΔΕΗ διανύει τα τελευταία δύο χρόνια τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορίας της, η διοίκηση της Επιχείρησης ασχολείται με την ορθότητα ή μη της ημερομηνίας κατά την οποία έχει κηρυχθεί επίσημη αργία των εργαζομένων και των στελεχών της.
    Ο λόγος για το μήνυμα που έστειλε χθες στο προσωπικό της εταιρείας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης και, σύμφωνα με αυτό, η επίσημη αργία θα είναι η 13η Οκτωβρίου και όχι η 6η Δεκεμβρίου. Στις 13 Οκτωβρίου 1944 κι ενώ οι Γερμανοί κατακτητές αποχωρούσαν από την πρωτεύουσα, επιδίωξαν να ανατινάξουν το εργοστάσιο της τότε Ηλεκτρικής Εταιρείας Αθηνών Πειραιά στον Άγιο Γεώργιο στο Κερατσίνι. Οι εργαζόμενοι της ΗΕΑΠ και το 6ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ έδωσαν μάχη με τους Γερμανούς, αποτρέποντας τα σχέδιά τους. Την ημέρα εκείνη σκοτώθηκαν 11 Έλληνες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν εργαζόμενοι στην Ηλεκτρική.
    Ο κ. Παναγιωτάκης, κατόπιν τούτου, υπενθυμίζει την απόφαση που είχε λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο για κήρυξη της 13ης Οκτωβρίου ως επίσημης αργίας της εταιρείας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της μάχης της Ηλεκτρικής… Ωστόσο, υπάρχει ένα απίστευτο ιστορικό με τις αργίες της ΔΕΗ. Την εποχή που βασιλιάς της Ελλάδας ήταν ο Παύλος, είχε κηρυχθεί ως τέτοια μέρα η 29η Ιουνίου, εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, προς τιμήν του βασιλέως… Όταν τον διαδέχτηκε ο Κωνσταντίνος, η επίσημη αργία των εργαζομένων της ΔΕΗ ήταν –προς τιμήν και πάλι του βασιλιά- η 21η Μαΐου, εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά την πτώση της δικτατορίας, οι συνδικαλιστές της εταιρείας απαίτησαν η επίσημη αργία να είναι η 6η Δεκεμβρίου, του Αγίου Νικολάου. Τώρα και αυτή αλλάζει, αφού ο κ. Παναγιωτάκης αποφάσισε να τιμήσει τη 13η Οκτωβρίου 1944».
    Γιατί, άραγε, έχουμε την εντύπωση ότι η αλλαγή της ημερομηνίας αργίας στην ΔΕΗ γίνεται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες; Οι σκοπιμότητες αυτές έχουν να κάνουν τόσο με την αποϊεροποίηση της αργίας (αφού φεύγει από μια ημέρα που συμβαδίζει με πολύ σημαντική γιορτή Αγίου) όσο και με την προσπάθεια ηρωοποίησης των Ελασιτών, οι οποίοι έδειξαν τα πραγματικά τους σχέδια λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, όταν και σφαγίαζαν τον Ελληνικό Λαό κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών, στην προσπάθειά τους να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σ’ ένα ακόμη παράρτημα του σοβιετικού επεκτατισμού.
    Ακόμη και μέσα από τις «λεπτομέρειες» βλέπουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στην προσπάθεια αποδόμησης της Εθνικής Ταυτότητας και της Θρησκευτικής Πίστης του Λαού μας από τους άμεσους και έμμεσους ακόλουθους της παγκοσμιοποίησης, του εθνομηδενισμού και της πολυπολιτισμικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/10/17 16:33

    Η Ελλάδα του παραλόγου! Τι άλλο να περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/10/17 17:42

    Πολλά σκυλιά του Τσάβες χάνονται κάτω στο λιμάνι!
    Το πρώτο ήταν ο ''Γιώργος'', ένα χοντρό μανιάτικο λαμπραντόρ με μουστάκι που είχε κατακλέψει το λιμάνι!
    Το δεύτερο ήτανε ο ΄΄Νίκος΄΄, το ψιλόγλινο κουλουριώτικο κανίς που με ένα δίφραγκο σου έφερνε τσιγάρα
    Το τρίτο ήτανε ο ΄΄Γιάτσης΄΄, το αγαπημένο Αμπελακιώτικο ντόπερμαν εκπαιδευμένο στο εξωτερικό, να ρουφιανεύει!
    Το τέταρτο αμέσως μετά ήτανε ο ποιμενικός ''Χριστόφορος'', ο μοναδικός σκύλος που ήξερε να βάφεται!

    Τι γίνεται εδώ ρε; η φιλοζωικη το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/10/17 22:18

    Χα χα καλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 17:35

      Μηχαλάκι 17:42,αυτός θα σε κάνει να βγάλεις μαλάκι.....

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος9/10/17 08:43

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 09:45

      Με τριάντα αθοώσεις σίγουρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/17 12:43

      Ο "απατεώνας" λαμάκα με την δική σας ευθύνη δρέπει δάφνες αθωωτικές και να δούμε ποιος είναι ικανός τελικά να του κλείσει τον δρόμο προς την δημαρχία, γιατί εσείς και γιαυτό ακόμα ανίκανοι είσαστε, άι κίκου λαμάκα σας συχαθήκαμε εντελώς πια

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος9/10/17 10:10

    Και οι αθώοι δεν γίνονται βλάκα ξανά δήμαρχοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 12:40

      Είναι τόση η δική σας εμπάθεια που τελικά εσείς θα τον κάνετε Δήμαρχο, έτσι να δεις τελικά ποιος είναι ο κουτουνιέρης, τι να πω τελικά με σας που μπλέξαμε και τα λόγια χάνουν την ουσία τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/17 12:47

      Κάτσε και να δεις ποιος τελικά είναι ο βλάκας, να εδώ σ' έχω χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος9/10/17 14:13

    ο τσαβες ο αρχιαπατεώνας μετά τις εκλογές θα κυκλοφορεί νύχτα αόρατος από τη πίσσα που θα φάει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 16:40

      Ναι ρε Ταμτάκο, όσο που θα τον έκλεινες μέσα με τους κωλοφακέλλους που κουβάλαγες εζέζε

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος9/10/17 15:40

    Μηχαλάκι 14:13,αυτός θα σε κάνει να βγάλεις μαλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 16:41

      Όχι καλέ μου με το πολύ το τάκα, τάκα δεν βγάζει το παιντί μαλλάκι

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος9/10/17 15:45

    Πόσο μα@@κες είστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/17 16:42

      Ναι μωρή βγάλ την σκουφια σου και βαρα μας λαμάκα

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος9/10/17 17:18

    ο τσάβες πάντα ήτανε ένας κακομοίρης αδέσποτος κοπρίτης που βρήκε ψωμάκι στη κούλουρη! παρακαλώ μη τον βρίζετε γιατί θα σας κάνει μήνυση η φιλοζωική
    ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/10/17 17:32

    Μηχαλάκι 17:18,αυτός θα σε κάνει να βγάλεις μαλάκι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/10/17 21:36

    Καραφλε πες του νταντυ οτι ο μπιφτεκακιας, κανει κονε με τον κλενη σκαβουν μαζι λεει ενα μεγαλο λακκο.... μαζι με κατι αλλες μισοτρελλες για την μαμη. ερε γλεντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/10/17 23:17

    χαχαχαχαχαχαχα κλενης η μεγαλυτερη πολιτικη λουμπινα της Κουλουρης οποιο κομμα και παραταξη σηκωσεις θα τον δεις από κατω.Ρουλαααααααα ξυπνααααααααααααα μιλαμε για μεγαλη ......φαλα εχει παρει ασυλια και γλυφει το φιλαρακι του τον Τσαβαρη γιαυτο φοραει μασελα τα δοντια του πεσανε από τη μασαμπουκα,,ΚΛΕΝΗΣ Ο ΜΑΣΕΛΑΣ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/10/17 01:10

    χικ!!.γειάθου μάγα θαβαρί...θυμφωνώ ξαιγώ ναούμε... χικ! ωαία τα είπεθ....χικ! άντε βίβα ρεε...χικ!!! άθπρο πάτο ρε..χικ! είμε ο μπαταγόλοθ κιέχω όαμα για τη θαλαμίνα εγό ρε θειθ....χικ! χικ! χικ!
    πιάθε τώα ένα μάβο τιμολόγο να πλερώθω τα παιγιά..χικ! χικ! χικ! χικ! το λόκθιγκά μου γαμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος10/10/17 09:34

    ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΞΑΠΛΩΤΕ ΠΡΟΣΚΟΠΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ.ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ .ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΛΟΚΘΙΓΚΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΟ ΠΛΕΡΩΘΩ ...ΟΧΙ...ΒΑΖΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/17 14:33

      ΩΧ γμτ! κατουρήθηκα από το φόβο

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος13/10/17 15:03

    ΣΠΟΥΔΑΙΕ ΜΗ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.