Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Οκτ 2017

Όμιλος φίλων του Δάσους! Η δράση του συλλόγου μας για την συγκέντρωση σχολικών για την νέα σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε

Συγκεντρώθηκε ένας  σημαντικός αριθμός σχολικών,  ένα μέρος των οποίων  μοιράστηκε  και βοήθησε  σημαντικά 9 παιδιά της Σαλαμίνας που αδυνατούσαν να τα προμηθευτούν
Τα υπόλοιπα διατέθηκαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο  Σαλαμίνας .

Όσοι ενδιαφέρονται  να προμηθευτούν από τα σχολικά που διατέθηκαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορο
ύν  να επικοινωνήσουν  με την υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Ελένη Αρακά  στο τηλ.  6972246205 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν  παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι για την επιτυχία αυτής της δράσης . 

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/17 16:04

    κυριε καπεταν...ακη βραβευεται συριζαια ψηφιζεται πασοκ βγαζεται φωτο με νεα δημοκρατια τελικα τι απο ολα ειστε γιατι εχετε μπερδεψει το α με το ω στην πολιτικη σας ζωη .

    αν θυμομαστε καλα ειχατε ενημερωσει περι το τελος του μηνα καπου θα τρωγατε τελικα φαγατε η τις φαγατε γιατι τον τελευταιο καιρο το συνηθειζετε ακομα και απο γυναικες να τρωτε ξυλο οπως πχ στο συλλογο κρητων της ιδιαιτερης πατριδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/17 19:39

      Νουλα νούμερο από εδώ και πέρα πρέπει να σου καταθέτει αίτηση με ποιους θα μιλάει με ποιους θα τρώει με ποιους θα πίνει καφέ καθώς θα σου πέρνει άδεια πότε θα σε χε@ζει, ρε ας το διάολο που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα εσένα του αφεντικού σου και του λευτεριανου, ότι και να κάνετε θα τον βρείτε μπροστά σας, αυτός θα σας τελειώσει, και τώρα συνέχισε εσύ και οι όμοιοι σου να πετάτε λάσπη που έρχεται στην μούρη σας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/17 16:46

    Τσαβαρή πως έχεις καταντήσει έτσι; σαν σογιάς Κιούσικος έχεις γίνει, ρε παιδάκι μου έχεις κάνει εξετάσεις τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/17 16:53

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Με πρωτοβουλία του ελληνικού ΥΠΕΞ Στις 30 και 31 Οκτωβρίου, διεξάγεται στην Αθήνα η 2η Διεθνής Διάσκεψη για τον «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή». Πρόκειται για ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας που διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών, σε μια συγκυρία όπου η κατάσταση στην Μέση Ανατολή παραμένει εκρηκτική….
    Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη, η οποία έλαβε χώρα τον Οκτώβριο 2015, θεσμοθετήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Με το ζητούμενο της ανεκτικότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης να παραμένει ανησυχητικά επίκαιρο, καθώς η βία, η μισαλλοδοξία, ο θρησκευτικός φανατισμός και η ριζοσπαστικοποίηση συνεχίζουν να ταλανίζουν μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής, η δεύτερη Διεθνής Διάσκεψη φιλοδοξεί, δύο χρόνια μετά, να προχωρήσει στην ενίσχυση ενός πλαισίου διαλόγου που προωθεί την προσέγγιση, τη δικτύωση, τον αλληλοσεβασμό και την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των διαφορετικών θρησκευτικών και πολιτισμικών κοινοτήτων της περιοχής. Τη Διεθνή Διάσκεψη θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, Υπουργοί Εξωτερικών, καθώς και Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι θρησκευτικοί ηγέτες. Τη διοργάνωση υποστηρίζει το Κέντρο για τον Θρησκευτικό Πλουραλισμό στη Μέση Ανατολή (CPRM), το οποίο ιδρύθηκε σε συνέχεια της πρώτης Διάσκεψης και λειτουργεί ως θεσμός παρακολούθησης των εξελίξεων, καταγραφής προβλημάτων σε θέματα θρησκευτικού και πολιτιστικού πλουραλισμού, καθώς και παρουσίασης συγκεκριμένων προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/17 17:20

    παπαριές με ριζότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.