Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Οκτ 2017

Η γελοιότητα της τεχνολογίας, ΟΤΕ αδύνατη η ενημέρωση βλάβης στις κολώνες του, ουδείς αρμόδιος μόνον αυτόματος τηλεφωνητής

Σήμερα το πρωΐ σχεδόν μια ώρα στα τηλέφωνα για να ενημερώσουμε για την ως άνω σαρακοφαγωμένη κολόνα του ΟΤΕ που είναι έτοιμη να πέσει και να σκοτώσει κανέναν άνθρωπο, εις μάτην όμως.
Οι ίδιες οι υπηρεσίες του, που μιλήσαμε δεν γνώριζαν που έπρεπε να αποταθούμε! Καλό!!!

Τουλάχιστον να το δημοσιεύσουμε μη και το δει κανένας φιλότιμος άνθρωπος υπάλληλος του ΟΤΕ και προκάμει το κακό πριν γίνει.
Η σαρακοφαγωμένη κολόνα είναι στην οδό Αγ. Νικολάου 6 - 8 στο Μπατσί Σαλαμίνας

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/17 15:22

    ΘΑ ΠΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΘΙΕΛΟΥ ΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΙΚ!... ΦΤΙΑΚΘΕΙ!
    ΑΝΤΕ ΑΘΠΡΟ ΠΑΤΟ ΡΕ ΘΕΙΘ ΧΙΚ!!! ΧΙΚ!...ΤΟ ΦΛΕΜΑ ΜΟΥ ΓΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/17 15:33

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΠΑΡΤΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 50 ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ /ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ-2 ΜΠΟΜΠΕΣ-ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΜΕ ΣΩΣ ΓΑΡΙΔΑΣ-ΣΟΛΟΜΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΗΤΑ ΚΑΙ 4 ΣΑΛΑΜΤΕΣ. ΠΟΤΑ-ΝΕΡΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ & Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2 ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/17 16:47

      ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ...ΧΙΚ!... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΙΘΚΙΑ;....ΧΙΚ!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/17 19:09

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ , ΔΗΛ. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ , ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ , ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ( ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ )ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΠΥΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ , ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΥΠΗΡΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/17 20:24

      Καλά είσαι σοβαρός;
      Αυτά τα κάνουν μόνον τα πραγματικά καθαρά χέρια
      Οι πονηροί λουφάζουν μπας και περάσει η φουρτούνα
      Έλα μου όμως που χουν γνώση οι φύλακες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/17 20:43

      Προσεξτε μονο τις εκπληξεις...γιατι καποιοι πανε για μαλλι κ θα βγουν κοντοκουρεμενοι..πολυ ομως...κ ο νοων νοειτο...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/17 14:39

      Τώρα λείπουν είναι Barcelona όταν γυρίσουν θα.......

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/17 20:53

    H ΣΩΣΤΗ AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 18-10-17 19:09 EINAI OTI OI ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ NA EIXAN TΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΙΨΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΝΤΗ ΤΟΥ ΑΚΟΙΠΟΠ ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΞΙΑ- ΔΗΜΕΡΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ- ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/17 23:41

      Σοβαρέψου λίγο. Επειδή δηλ. κάποια κατήγγειλε κάτι, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια; ΟΧΙ βέβαια μέχρι να βγεί το Πόρισμα της ΕΔΕ. Πως λοιπόν η Δήμαρχος θα ζητούσε παραιτήσεις όταν η ΕΔΕ για την καταγγελία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα; Το ίδιο ισχύει και την διαθεσιμότητα. Βέβαια η Δήμαρχος στην περίπτωση αυτή δεν έχει αρμοδιότητα αφού το ΑΚΟΙΠΟΠ είναι αυτοτελές ΝΠΔΔ. Την διαθεσιμότητα την επιβάλει μόνο το Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από πρόταση του Προέδρου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/17 07:58

      Λοιπόν Μιχαλη τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απο ότι φανταζεσαι.Μέσα στον Οκτώβρη θα επέμβει εισαγγελέας.Τότε θα μου πεις ποιος φταίει και τα λοιπά.Μέχρξ τότε θα προσπαθεί ο μπαμπας να τα κουκουλωσει Δεν γινεται πλέον.Τα περιθωρια στενεψαν πολύ.Κοινώς την πατησαν όσοι εχουν μπλεχτει.Καλά ξεμπερδεματα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/17 09:10

      Φίλε μου Ανώνυμε 18/10/17 20:53
      Η Δήμαρχος με τα "καθαρά" χέρια δεν απάντησε και δεν αντέδρασε σε τόσες και τόσες καταγγελίες θα απαντήσει σε σένα γιατί;
      Επειδή είσαι τόσο ευγενικός;
      Αυτοί Βλάμη μου έχουν καβαλήσει το μπουρί της σόμπας προ πολλού και πάνε στην καταστροφή καθημερινά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/17 22:08

    ΟΙ ΠΡΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΝ/ΤΗΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΚΟΙΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Θεοχάρης Θοδωρής ΜΕΛΗ :ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΟΥΤΣΙΛΕΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ- ΝΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :Βενετσάνος Ιωάννης. Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σαλαμίνος ιδρύθηκε το 2002 , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Προήλθε από τη συγχώνευση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνος και του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σαλαμίνος. Με το ΦΕΚ 981/25-5-2011/Τέυχος Β συγχωνεύτηκε στο νέο Ν.Π.Δ.Δ. Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας Δήμου Σαλαμίνας (Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π).Ο Δήμος Σαλαμίνος μέσω του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, συνεχίζει τις Αθλητικές του δραστηριότητες με απώτερο σκοπό να κρατήσει του νέους της Σαλαμίνας κοντά στον Αθλητισμό, και να προωθήσει τον Αθλητισμό για όλους.
    Ποδόσφαιρο Αγόρια 10-12 13-16 ετών.
    Καλαθοσφαίριση (BASKET) Αγόρια-Κορίτσια 10-12 13-16 ετών.
    Κανοε-Καγιακ Αγόρια-Κορίτσια 10-12 12-16 ετών.
    Κωπηλασία Αγόρια-Κορίτσια 10-12 12-16 ετών.
    Ιστιοπλοΐα Αγόρια-Κορίτσια 10-12 12-16 ετών.
    Αντισφαίριση (TENNIS) Αγόρια-Κορίτσια 8-12 13-16 ετών.
    Προετοιμασία για ΤΕΦΑΑ - Στρατιωτικές σχολές .ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΙΣΘΟΙ????????? ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ??????ΟΧΙ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΕΛΕΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/17 08:01

      Ενεργοί αγράμματοι καλύτερα!!!
      Αν θέλατε να λεγεστε ΕΝΕΡΓΟΙ...θα επρεπε να μην κρύβεστε.Ουστ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/17 22:20

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ???????????????????ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΥΜΑΝΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΡΕ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ-ΜΠΑΚΑΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/10/17 00:58

    τοτε η Δήμαρχος στο αΑΚΟΙΠΟΠ-ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕ4Σ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΙΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ-ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ-ΦΟΒΑΤΑΙ-ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/17 10:38

    Ρε γιαννάκι, θα περιμένουμε πολύ ακόμα; Όταν αθωώνεσαι για τρίχες βγαίνεις αμέσως και το ανακοινώνεις. Τώρα που βγήκε ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Εφετών και σε παραπέμπει για εγκλήματα, γιατί το κρύβεις; Κάποιος κάποτε είχε γράψει ότι αν αυτός ήταν στη θέση σου, θα είχε φύγει για την Αργεντινή, δεν τον άκουσες όμως, παρίστανες το μάγκα. Τώρα γιαννάκι πού είναι η μαγκιά σου να μας πεις γιατί σε παραπέμπουν, δεν πρέπει να το μάθουμε; Αντε ξεκίνα " Αγαπητοί συμπολίτες μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/17 14:17

      ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΑ ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ?????? ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/17 18:08

      ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
      Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΑ Ρ@ΜΟΛΙΝΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/17 20:09

      ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/10/17 00:04

      ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΑ ΚΆΝΑΝΕ ΤΟ ΦΆΚΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ Η ΡΟΥΦΙΆΝΑ
      ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΈΧΕΤΕ ΣΤΊΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΉ ΓΙΑ ΝΑ ΦΆΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ
      ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΡΕ ΔΟΎΛΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΆΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΉΣΕΙ ΈΤΣΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/10/17 17:12

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/10/17 00:08

    ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΦΙΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΑΖΩΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΛΠ
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ : ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/17 10:27

      Τ ΙΠΟΤΕΝΙΟ Σ ΚΟΥΛΉΚΙ Α ΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Β ΟΛΕΜΕΝΟΣ Α ΡΠΑΧΤΟΣ Ρ ΗΜΑΔΙ Η ΤΗΜΕΝΟΣ Σ ΕΣΟΥΛΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/10/17 05:43

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.....
    ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/10/17 09:52

    05:43 Τσαβαρη το να σε βρίζει ο Καπετανάκης είναι λίγο μπροστά σε αυτά που σου σέρνει όλη η Σαλαμίνα, τώρα όσον αφορά τις απειλές δεν μας εκπλήσσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθείτε στα δικαστήρια και εσύ θα κάθεσε στην θέση του κατηγορούμενου και αυτός στην θέση του κατηγορου, άντε καλή συνάντηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.