Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Οκτ 2017

Χειμερινή αλλαγή ώρας

Το βράδυ του Σαββάτου, όταν θα περάσει τις 12 το βράδυ (άρα είναι Κυριακή), όταν φτάσουμε 04:00 ξημερώματα, γυρνάμε το ρολόι μας μία ώρα πίσω, το κάνουμε 03:00.


Αυτό για τη χειμερινή αλλαγή ώρας συμβαίνει πάντα έτσι κάθε χρόνο, να θυμάστε: τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη.

14 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ28/10/17 19:10

    Και στην ώρα μείωση ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/17 07:33

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ:
    Στό καλλιτεχνικό σχήμα των ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ θα συμμετέχει πλέον και ο μέτρ του οριεντάλ ΚΑΠΕΤΑΝ...ΚΟΙΛΟΤ....ΑΚΗΣ,με ωριαίο δικό του πρόγραμμα.
    ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (Φιάλη πετρέλαιο-μαζούτ 10 ευρω,γιαούρτι 5 ευρώ,ντομάτες 1 ευρω το κιλό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/17 08:02

    Μηνάκο 02:23,δικαιολογημένα δεν σε πέρνει ο ύπνος και ξενυχτάς αρπαχτικό της αραπιάς,όμως ο καυμός είναι μεγάλος!!!!!!
    Ξέρεις τι είναι να λές τρία χρόνια στους συμβούλους σου ότι τον Τσαβαρή μέχρι το καλοκαίρι του 2017,"θα τον έχω ..καθαρίσει από πολιτικό αντίπαλο γιατί θα έχει παραπεμφθεί γιά κακούργημα στην υπόθεση του Φλαμίνγκο...."
    Είναι λοιπόν φυσικό Μηνάκο μετά το βούλευμα που πετάει στο κάλαθο των αχρήστων το σχέδιο ΜΗΝΚΟΤΑΜΤΑΚΟΥ γιά κακούργημανα ψάχνετε γιά παρηγοριά στους συμβούλους σας....γιατί εσείς ξέρετε οτι άλλη μιά πίπα με καπνό Τσάβες ετοιμάζετε γιά να την απολαύσετε.
    Γιαυτό λοιπόν ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ υπομονή και προ πάντων ψυχραιμία γιά τις απάτες των ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ στο ΑΚΟΙΠΟΠ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΠΑΡΑΛΑΒΉΣ ΠΟΥ ΒΆΖΑΝΕ ΜΗΝΑΚΟ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ έτσι λέει ο Πίπης γιατί τα πράγματα πλέον ζόρισαν πολύ Μηνάκο...γκε γκε;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/17 23:17

      Ανώνυμος29/10/17 12:41
      Εμένα γιαννάκι δεν με λένε Μηνάκο. Αν εσένα σου έχει γίνει εφιάλτης πρόβλημά σου. Εγώ όμως δεν θα αφήσω τους συναδέλφους μου ακάλυπτους επειδή εσύ θέλεις να συμψηφίσεις τις πομπές σου με υποτιθέμενα σκάνδαλα του σήμερα με εργαλεία καιτούλας και ριτσάκης. Κι επειδή η Δήμαρχος έχει δείξει ότι δεν χαμπαριάζει και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, μετά από αυτά που την ενημέρωσα είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά. Θα βλαστιμήσετε την ώρα και τη στιγμή για αυτό που κάνατε όλοι σας σε έναν συνάδελφό μας, αλήτες, λαμόγια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/17 08:07

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ:
    Στό καλλιτεχνικό σχήμα των ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ θα συμμετέχει πλέον και ο μέτρ του οριεντάλ ΚΑΠΕΤΑΝ...ΚΟΙΛΟΤ....ΑΚΗΣ,με ωριαίο δικό του πρόγραμμα.
    ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (Φιάλη πετρέλαιο-μαζούτ 10 ευρω,γιαούρτι 5 ευρώ,ντομάτες 1 ευρω το κιλό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/17 09:56

    Πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος γράφει ανώνυμα στα blogs. Κατάντια για το νησί.
    Νέος και επιτυχημένος έρχεται να τον διώξει από την Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/17 10:53

    Μετά από διαλογική συζήτηση, σταθμίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου και στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης αφού έχει λάβει και τις υπ΄αριθμ. 138/15 και 216/2015 αποφάσεις της για το ίδιο θέμα προκειμένου να πληρωθεί η εταιρεία ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την μη άσκηση ενδίκων μέσων έναντι της αριθμ. 253/2017 Δ/γής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, με δικαιούχο τον ......... και ΣΙΑ Ο.Ε. που αφορά 56 συνδέσεις οικιών με το δίκτυο ακαθάρτων. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ-ΦΟΡΟ-ΝΕΡΟ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΤΕΙΑ ΜΕ ΜΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΙ ΗΤΑΝΕ.ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ. ΡΕ ΒΛΑΜΗ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/17 11:24

    Πού έχει καταντήσει η Σαλαμίνα πρώην και νυν να βρίζει ο ένας το άλλο και να βγάζουν τα άπλυτα τους στ φόρα, θα τους ξαναψηφισεται???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/17 13:54

    Παρότι κόρη της..... ανατολικής πλευράς του νησιού 11:24 και 09:56, λες παντού ότι δεν γράφεις δυστυχώς γιά σένα με τα σχόλια σου δεν μπορείς να κρυφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/17 15:14

    Μαστροκολια είσαι πολύ βλάκας η κόρη από την ανατολή σας φταίει, κακομοίρη δεν έχεις καταλάβει ότι έχει σηκωθεί ένα τσουνάμι σε όλο το νησί, ότι ο κόσμος σας έχει σιχαθεί με τις τακτικές που χρησιμοποιείται και οι δύο παρατάξεις που τα τελευταία χρόνια έχετε φέρει το νησί στα τάρταρα, προετοιμαστείτε γιατί θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/17 16:41

    Τώρα που κολλάει ο Μαστροκόλιας?? και τον βρίζεις::: Aυτός είναι λοιπόν ο νέος σωτήρας που ευαγγελίζεται αλλαγή, βρίζοντας και απειλώντας έρχεται να μας σώσει. Kat;a που πέφτει το Δημαρχείο δεν ξέρει. Θοδωράκη μαζέψουυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/17 17:45

    Αν χρειαστεί Μαστροκολια θα βρει και που έχεις το βρομοπλοκ σου, αλλά μάλλον θα προηγηθούν άλλοι λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/10/17 10:34

    ΤΣΑΒΕΣ ; ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΏΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/10/17 16:50

    Τσαβαρή πως έχεις καταντήσει έτσι; σαν σογιάς Κιούσικος έχεις γίνει, ρε παιδάκι μου έχεις κάνει εξετάσεις τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.