Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Οκτ 2017

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Νησί της Αίγινας

Για τα έργα που εκτελούνται στο νησί αλλά και ενόψει του προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος βρέθηκε στο ιστορικό νησί της Αίγινας στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2017.

Ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας, κ. Δημήτριο Μούρτζη, τα αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ρέμα της Βλυχάδας –το οποίο βαίνει προς ολοκλήρωση– και της Σκοτεινής –το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει– ενώ ακολούθησαν τα εν εξελίξει έργα της κατασκευής και συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού, προϋπολογισμού 600.000€, εντός και εκτός της πόλης της Αίγινας.
Εντός των προσεχών μηνών θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα έργα οδοποιίας προϋπολογισμού 1.000.000 €.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το γήπεδο της Αίγινας, όπου προχωρούν οι εργασίες επισκευής και αναβάθμισης του (αντικατάσταση του χλοοτάπητα , του ταρτάν στίβου και σύγχρονο αποστραγγιστικό έργο) προϋπολογισμού 1.000.000 €. Σταθερή πολιτική της Π.Ε Νήσων είναι η αυτονομία και η επάρκεια των αθλητικών υποδομών σε όλα τα νησιά μας και την Τροιζηνία τα οποία και αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου, στο προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, και ενημέρωσε το Δ.Σ. και τους πολίτες για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και εκτελούνται από την Περιφέρεια, όπως το εμβληματικό έργο για την Περιφέρεια Αττικής και την ΠΕ Νήσων, της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης του νησιού με την ΕΥΔΑΠ, το οποίο βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο από τις 28 Σεπτέμβρη 2017. Επίσης, ειδική έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα της κατασκευής του έργου του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα αποτελέσει ένα έργο απαραίτητο και μεγάλης αξίας για το νησί, καθότι τώρα οι ομάδες έχουν έδρα τα Μέθανα.
Διεξοδικά, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. και το επίμαχο θέμα των αναγκαίων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν, προκειμένου να ξεκινήσει το αντιπλημμυρικό έργο της  ανακατασκευής και διεύρυνσης της γέφυρας στο ρέμα της Σκοτεινής, όπου και τελικά ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων δημοτικών συμβούλων. Συνεπώς, οδεύει και αυτό προς εκτέλεση.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δέχτηκε ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους πολίτες για θέματα που απασχολούν το νησί, όπως αυτό της ασφάλειας και της απαραίτητης αναβάθμισης του Α.Τ. Αίγινας και της επαναλειτουργίας του Α.Σ. Μεσαγρού.

Ο κ. Χατζηπέρος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας. Δήλωσε δε ότι η ανάπτυξη των νησιών της ΠΕ και η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής αποτελεί για την Περιφέρεια πρώτη προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό προγραμματίζει, σχεδιάζει και εκτελεί στοχευμένα έργα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. 

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/17 15:24

    καπετανακη το χαρτακι που εδωσε ο γιωργος δηληνακης στον μητσοτακη που ελεγε να σε κατεβασει υποψηφιο βρεθηκε πεταμενο στο φερρυ για να καταλαβεις οτι ο μητσοτακης δεν δεχεται ραβασακια και μαλιστα σε μπακαλοχαρτο στειλε βιογραφικο και αν εχεις τα προσοντα κατεβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/17 15:49

    Καταρχάς δεν λέγεται δηληνακης και να ήξερες που ήταν σήμερα μαζί και με ποιον συναντήθηκαν θα αυτοκτονούσες ρουφιανακο πάντα θα είναι δέκα μέτρα πιο μπροστά από εσάς θα πάθετε μεγάλες πλάκες υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/17 16:24

      αχ αχ αντριχιασα μη μου το λες τις συναντησεις αυτες τις ξερω ειναι σαν και αυτη που εδωσε το ραβασακι στο μητσοτακη και ο προεδρος το πεταξε για αυτο να μας πεις οχι για αλλα και αλλα.
      στειλε βιογραφικο να γελασει ολη η νδ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/17 16:35

      εγω θα σας πω που ηταν στον πρωινο γρφειο που συχναζει και μετα για καφεδακιστην πετρινη απεναντι με την γνωστη παρεα που του εχει απομεινει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/17 16:42

      κανενας απο εσας δεν ξερει που ηταν σημερα ο κυριος καπετανακης ειχε παει στο κομμα να δωσει το πολυσελιδο βιογραφικο του που του ζητησε ο μητσοτακης .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/10/17 18:05

      ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ....ΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ...ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ!!!!!!!
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/10/17 18:39

      Αυτός που βρίζετε τόσο χυδαία, μπορεί να πιστέψει άνθρωπος ότι ήταν κάποτε συνεργάτης σας; Τότε ήταν καλός ; Γιατί θα ήταν καλός για να τον έχετε 4 χρόνια αντιδήμαρχο οικονομικών. Τώρα έγινε χλαπάτσα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/17 16:02

    σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για να σώσουν τον πρόεδρο του ΕΣΡ

    Έντονο φραστικό επεισόδιο με συριζαίους βουλευτές, που οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών, είχε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.
    Όταν ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ρ. Κουτρομάνος βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσχερή θέση από τις ερωτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη, παρενέβησαν οι κατ' επάγγελμα υβριστές μας Συριζαίοι και ξεκίνησαν έντονες αντεγκλήσεις.
    Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΡΑΓΑΚΗ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (το όνομα του οποίου μας διαφεύγει) ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ!
    Σε ευθεία ταύτιση με τον Τραγάκη, η συριζαία Χριστοδουλοπούλου - που προεδρεύει - διακόπτει την τηλεοπτική προβολή της Επιτροπής και οι λοιποί βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου αποχωρούν.
    Τα τελευταία δευτερόλεπτα του επίμαχου βίντεο είναι ενδεικτικά της κοινής γραμμής Σύριζα-ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/17 21:58

      Περνα μια βολτα απ τα γραφεια της χρυσης αυγης να δεις τους αλβανους που δουλευουν.δεν βρηκατε εναν ελληνα ρε να του δωσετε ενα μεροκαματο; ουστ βρομερα σκουληκια

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/17 16:08

    ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ=1
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/17 20:38

    Η συνέχεια του ανθελληνικού κατεστημένου: Χειροκρότημα στον Μητσοτάκη από τον πρωθυπουργό των Ιμίων, Σημίτη
    Ομιλία στο Harvard Business School Club of Greece είχε ο Μητσοτάκης χθες προκειμένου να αποδώσει τα διαπιστευτήριά του στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Εκεί, ουσιαστικά είπε πως η νίκη της Μέρκελ στη Γερμανία και του Μακρόν στη Γαλλία ανοίγουν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» για να συνέλθει η Ευρώπη των τοκογλύφων από το Brexit, ενώ χαρακτήρισε ως αρνητικό γεγονός τα υψηλά ποσοστά των Εθνικιστών και των Πατριωτών στις δύο αυτές εκλογικές διαδικασίες.
    Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης χειροκρότησε ουσιαστικά τους δήμιους του Ελληνικού Λαού. Γνωστές οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας πάνω σε όλα αυτά τα ζητήματα. Ανθελληνικό κόμμα είναι, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.
    Αυτό που έχει αξία στην εκδήλωση αυτή είναι η συνέχεια του ανθελληνικού κατεστημένου, αφού τις δηλώσεις Μητσοτάκη τις χειροκροτούσε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κώστας Σημίτης, δίνοντας το σήμα για το… «πρόσημο» της νέας διακυβέρνησης ΝΔ, όποτε κι αν αυτή έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.