Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Απρ 2018

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά


ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΡΙΤΗ  1η ΜΑΗ 2018- 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική  Πρωτομαγιά, την ΤΡΙΤΗ 1ηΜΑΙΟΥ  και στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 10.00 π.μ.


Η ανεργία με τις ποσοτικές και ποιοτικές της διαστάσεις αλλά και σαν βασική αιτία της «Διαρροής Εγκεφάλων», η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός ως επώδυνη κατάσταση ή απειλή για το 1/3 των συμπολιτών μας, η ακραία υπερφορολόγηση των μόνιμων υποζυγίων- μισθωτών και συνταξιούχων, των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών, των νέων επιστημόνων, της υγιούς επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, την γενίκευση των πλειστηριασμών σε κατοικίες και επαγγελματικές στέγες, την αποδόμηση του ασφαλιστικού συστήματος, την εκποίηση δημόσιου πλούτου, διαμορφώνουν ένα ζοφερό περιβάλλον όπου οι διογκούμενες κοινωνικές, οικονομικές και εκπαιδευτικές ανισότητες θεωρούνται «κανονικότητα».

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια την ζωή τους την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία, την Ειρήνη, και τα Εργασιακά Δικαιώματα, αλλά και τους σύγχρονους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα επιβάλλεται  να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα
την ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ  στις 10.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.  

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/18 17:03

    VIVA LA LIBERTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/18 06:53

    Τι να πει κανείς σήμερα στην αρρωστο'γρια'αρπαχτρα?Απλά γρήγορα στο σπίτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/18 21:40

    Πασάς :μιλούν οι πεθαμένοι ορε
    Καραγκιόζης : όχι μόνο μιλούν αλλά και ψηφίζουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/18 09:03

    ειναι καιρος κυριε σκιαθιτη να βγητε εξω και να δειτε τι συμβαινει. και ειναι δικαιολογιες τα περι μεγαλης εκτασης της κουλουρης και ολες οι δικαιολογιες. υπαρχει καανονισμος και νομοι. γιατι δεν τους υπακουετε. ειστε και εργατοπατερας. θα αρρωστησουμε και εσεις ακομη θα λετε ανυποστατες δικαιολογιες. το προσωπικο αφου καφετιαζεται τα πρωινα γαινει μια γυρα οταν πλεον εχει αρχισει η κινηση,μαζευει οτι νομιζει και η βρωμα τρεχει. γιατι απλα κουμαντο κανουν οι μονιμοι υπαλληλοι ππου εξυπηρετουν οποιον θελουν. και εσυ δεν μπορεις να τους πεις κατι γιατι δεν θα σε ψηφισουν. φυσικα με την ανοχη της δημαρχου. τελος τα αστεια. εχω φωτογραφιες, θα κανω καταγγελια εαν συνεχιστη αυτη η κοοροιδια. ειναι καλοκαιρι και υποφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/18 21:21

    Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.