Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Απρ 2018

Ο αγώνας της ”καταργημένη Διαπαραταξιακής” Επιτροπής τώρα δικαιώνεται, ηχηρή η απουσία της Δημάρχου από τους αγώνες της επιτροπής


MΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ- ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΛΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ!!!!
Ο Αγώνας φορέων και πολιτών επί δεκαετίες αλλά και οι προσπάθειες και οι στοχευμένες ενέργειες της  καταργημένης Διαπαραταξιακής Επιτροπής και νυν Επιτροπής  αγώνα για την διάσωση των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας τα δύο τελευταία χρόνια , έφεραν αποτέλεσμα.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις με αρμοδίους του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και οι ποιο κάτω καθοριστικές ενέργειες:
1    ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  την 19/6/2017 για την άναρχη και παράνομη κατάσταση που επικρατεί στον Αρχαιολογικό – Ιστορικό χώρο που έγινε η Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
2    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ  για την παράνομη πρόσδεση του πλοίου SEA LADY στην Κυνόσουρα την 14 Μαρτίου 2018 και με αριθ. Πρωτ. 2302.
3    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ την 24/3/2018  με αριθ. Πρωτ. 2675 για την παράνομη πρόσδεση  του πλοίου ΟCEAN SAGA και στην οποία ζητούσαμε την διαδικασία του αυτοφώρου και την παραπομπή της υπόθεσης στον Εισαγγελέα.
4    ΕΠΙΣΤΟΛΗ στη Γεν Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού την 21/3/2018 και με αριθ. Πρωτ 2873 από την οποία ζητούσαμε εάν υπάρχουν ΜΠΕ για όλες τις δραστρηριότητες στην Κυνόσουρα μεταξύ των οποίων και το SLOP
5    ΕΠΙΣΤΟΛΗ την  30 Μαρτίου 2018 με αριθ. Πρωτ. 3165 στην Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού  αλλά και κοινοποίηση στην Υπουργό Πολιτισμού, για τις παράνομες  προσδέσεις και δραστηριότητες στην Κυνόσουρα.
Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν ενίοτε η μειοψηφία του           Δημοτικού Συμβουλίου και η Ο.Ε.Ε.Σ.Σ
 Μετά από αγώνες δεκαετιών φορέων και πολιτών, το SLOP ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ και η υπόσχεση που έχουμε πάρει είναι ότι ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΔΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ.!!!!
Αυτές οι εξελίξεις μας δικαιώνουν απόλυτα όταν μιλούσαμε ότι με επιστολές και ευχολόγια  δεν θα υπάρξει λύση. Σε αυτόν το δύσκολο αγώνα της διεκδίκησης και όχι του συμβιβασμού μείναμε μόνοι μας, αφού η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν μας βοήθησε νομικά αλλά μας κατάργησε.
Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι η Κυνόσουρα, o Aρχαίος Λιμένας και η Πούντα καθαρίσει από όλες τις παράνομες δραστηριότητες και  γίνει μνημείο παγκόσμιου προσκυνήματος.
Επειδή ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ και συνεργασία όλων εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν και να αγωνιστούν.
Επιτροπή για την διάσωση των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας.

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/4/18 09:22

    Μπράβο και καλή συνέχεια.

    Ο Δήμος απόν
    Η Δήμαρχος απόν. (Προτεραιότητα να εγκαινιάζει σουβλατζιδικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/18 09:41

    ποιοι ειστε σε αυτη την επιτροπη ? ονοματα δεν εχετε ? γιατι εχουμε πηξει απο επιτροπες δηθεν σε αυτο το νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/18 11:15

      Ευτυχώς που διοικείται έστω κι έτσι αυτό το νησί γιατί αν περίμενες από την φουκαριάρα την Χιονάτη με τα νανάκια της...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/4/18 16:44

      ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΌΣΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/18 10:26

    ο υπόδικος έχει να επιδείξει καμία ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/18 10:36

    Ανώνυμος28/4/18 08:05
    αντι να λετε να ερθουν και αλλα πλοια για να εχει δουλεια ο κοσμος τα διωχνετε ολα. αλλα μάλλον εσεις που τα κανετε αυτα εισαστε δημοσιοι υπαλληλοι που εχετε τις μισθαρες σας η τις συνταξαρες σας

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος28/4/18 08:21
    Χειροκροτείστε τον!!! Συγχαρητήρια που στεναχωρέθηκες που έφυγε το SLOP και που θέλεις η Κυνόσουρα να γίνει ναυπηγείο.!!


    Ανώνυμος28/4/18 10:21
    Ναι ρε μπαγλαμά, να γίνει ναυπηγείο να δουλέψουμε κι εμείς οι άνεργοι που δεν έχουμε ψωμί να φάμε, μαλάκα.

    Απάντηση

    Ανώνυμος28/4/18 09:55
    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτη τη προσπαθεια. Μεγάλα μπραβο σας αξιζουν και καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας.

    Απάντηση

    Ανώνυμος28/4/18 10:31
    Κιτρινίδη, και μόνο ότι συγχαίρεις τον εαυτό σου δείχνεις πόσο άρρωστος είσαι. Έφτιαξες βιλάρα με τα χαριστικά δάνεια του λαλιώτη και τώρα ζητάς να κλείσουν τα ναυπηγεία. Όταν την έχτιζες ρε χτικιάρη δεν ήξερες ότι υπήρχαν; Άμα δεν σ΄αρέσει, τα μπογαλάκια σου, τη βιλάρα σου και δρόμο, να πας από κεί που μας κουβαλήθηκες σχιζοφρενή.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/18 12:03

      λαδιάρη Μηνά πρέπει να βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου. σε λίγο που δε θα σε προστατεύουν τα ματ θα βλέπεις εφιάλτες και στον ξύπνιο σου.
      αν θες να δεις χαριστικές συμβάσεις ψάξε παλιές κατασκευαστικές εταιρεις και στην παράγκα του σπανόλαδου, εκεί να δεις μπόχα. απ' όσο ξέρω ο κιτρινίδης δεν έχει πάρει δάνεια,βρήκε περιουσίες απ' τον πατέρα του. το τέλος σας ζυγώνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/4/18 16:29

      ... βρήκε περιουσίες από το πατέρα του, λέει, χα.χα.χα.χα.χα.χα
      Αλήθεια κιτρινίδη; Γιαυτό ήλθες στη salamikono επειδή είχες μεγάλη περιουσία;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/4/18 16:55

      φυσικά είχε περιουσίες τις οποιες μεγάλωσε και αξιοποίησε, ούτε στην αραπια έκανε κομπίνες ούτε χειραγωγουσε μετοχές, ούτε λάδωνε υπουργούς για να παίρνει δημόσια έργα... το λάδι τρέχει απ' τα μπατζάκια σας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/4/18 16:57

      Για θύμισέ μου πότε ο Σπανόπουλος έκανε τη μεγάλη κομπίνα με το παράνομο λιμενικό έργο;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/4/18 17:12

      ΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ Α@@@@ΔΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/18 11:43

    Συγχαρητήρια οι προσπάθειες για την καλύτερο περιβάλλον έπιασαν τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/4/18 12:03

    Για την δική σας και την δική μας ψήφο γίνονται όλα αυτά. Δήθεν οτι κανουν κάτι.Αν είστε απο τους παλιούς καλούς ναυτεργατες γιατί ξεχνάτε οτι παίζονται χρόνια τώρα πολλα με μακροχρόνια μίσθωση ναυτιλιακών εταιρειών και ιδιοκτητών?ητε αυτοι είναι πλοιοκτήτες, γαμπροί, και ελεύθερες κόρες,ζωντοχηρες?μετα τις εκλογές για βουλευτικές γράφω η λίγο πιο μπροστά,όλα θα είναι καλύτερα. Δεν πάτε πια Πειραιά στα ιστορικά καφενεία, μεζεδοπωλεία των ναυτικων,γιατί?να πάτε.Εκεί είναι όλο το μεγαλείο του εργάτη στα βαπόρια,ητε μπάρκα,ητε επισκευές, η μέσα στ'αμπαρια,η κρεμασμενοι απο την ανεμόσκαλα, για το ματσακόνι, και τα οξυγόνα και τοσα αλλά που εμας μας έκαναν ανθρώπους με μπέσα,και σωστές οικογενειες,και αλλους παλιανθρωπους.υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/4/18 14:17

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ:
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/18 16:46

      Χαχαχαχαχα έχει πολύ πλάκα αυτό. Για φαντάσου!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/4/18 17:09

      ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΑΜΠΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ. ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΗΝΑ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/4/18 16:42

    AΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/4/18 17:52

    Η Κοσκο θα φτιάξει προβλήτα σε όλο το μήκος της Κυνόσουρας και στην πίσω πλευρά της και ένα μεγάλο κυματοθραύστη που θα ξεκινά λίγο ποιο κάτω από τη ταβέρνα του Κανέλλου και θα φτάνει μέχρι την Ψυττάλεια.
    Θα γίνει σούπερ λιμάνι με τριπλάσιους γερανούς και δεκαπλάσιους Ελληνες εργαζόμενους από όσους είναι σήμερα!
    Ούτε απεργίες ούτε στάσεις, ούτε ψυχοπαθείς ΚΚΕδες συνδικάλες του Όχι σε όλα!

    Με μέτρο οι φιέστες και τα πανηγύρια για ναυμαχίες, μάχες και άλλες παπαριές
    Αμεση αξιολόγηση δημοσίων υπάλληλων και άμεση απόλυση τους άχρηστους (δηλ. το 99%)
    Ολα ιδιωτικοποίηση, ακόμα και οι Δήμοι, αν θέλετε να δείτε σωστούς δρόμους, καθαριότητα, πάρκιν, παιδικές χαρές!
    Οι τεμπέληδες θα ψοφήσουν από τη πείνα

    Αν θέλετε να δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/4/18 18:21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/4/18 18:43

    DEN ATHOOTHIKAN TIN TETARTH EINAI I DIKI
    PERIMENE LIGO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/4/18 19:52

    ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ Η ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΕΓΚΡΗΘΙΚΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 5,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΕΙΟ ΕΧΕΙ 2,000,000 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΕΕΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/4/18 19:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/4/18 20:05

    εχεις δικειο 19,52 26,4,2018, το ζευγος ναννου εχαν σηναντηση με τον ιδιοκτητη τησ οστρακοκαλιεργιας στο νερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/4/18 20:38

    καποια σχολια εδω μεσα μου μυριζουν μπριζολακια.Λες????Μπα....Θα δειξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/4/18 20:46

    Δήμαρχος Σαλαμίνας: ξέρεις τι είναι να εγκαινιάζει σουβλατζίδικα και από την άλλη να εγκρίνονται τα όστρακα στα Βασιλικά και να μην παίρνει κανένας τους χαμπαρι?
    πόσο ύπνο πια?
    πόσο ξεφτίλα πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/4/18 21:00

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΝΑ ΕΝΕΒΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΡΕ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/4/18 21:18

    Νανάκια μόνο με ψευτομάρτυρες τύπου Καπεταν Ακη,Νίκο. Λα.ί.δου,κλπ μπορείτε να κερδίσετε πρωτόδικη απόφαση.Ομως ότι και να κάνετε τον Τσάβες δεν πρόκειτε καθάρματα και πουλημένα κορμια να τον λασπόσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/4/18 21:19

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ;;; ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/4/18 21:20

    ΜΗΝΆ ΑΠΑΤΕΏΝΑ ΣΤΟ "ΝΕΡΑΚΙ" ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/4/18 21:34

    Δεν ειστε απλα η χειρότερη δημοτικη αρχη...ειστε η πιο επικινδυνη!!!Αν ισχύει για την άδεια οστρακοκαλλιεργειας καλυτερα να βγαλετε οικογενειακως εισιτήρια για Ντουμπάι.Ειστε ανικανοι, αλητες και ψευτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/4/18 21:45

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗΣ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΘΩΩΤΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/18 21:57

      Δεν ειστε απλα η χειρότερη δημοτικη αρχη...ειστε η πιο επικινδυνη!!!Αν ισχύει για την άδεια οστρακοκαλλιεργειας καλυτερα να βγαλετε οικογενειακως εισιτήρια για Ντουμπάι.Ειστε ανικανοι, αλητες και ψευτες!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/4/18 10:16

      ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕ (ΑΓΩΝΙΣΤΗ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕΣ; (ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΥ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΕΙΕΡΓΙΕΣ ΚΛΠ)
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΛΠ.
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος28/4/18 22:49

    Αλήτες Νάννοι τα πουλήσατε όλα, κάνατε κοινοπραξία με τον ταμτάκο και το κάθε καραγκιόζη, και τρώτε με δεκα μασέλες. Δεν ξεχνάμε το εργοστάσιο βιομάζας που πήγατε να μας φορτώσετε και σας επιασαν με τη γιδα στην πλάτη. Ουστ καθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/18 21:11

      Ρε όση λάσπη και να ρίξετε η Νάννου σας δίνει την απάντηση. Διαβάστε:
      http://salamina-press.blogspot.gr/2016/05/blog-post_162.html#more

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος29/4/18 07:56

    Γιώργο Παναγοπουλε,καλημέρα και καλη Κυριακή να εχεις.Συγνώμη αλλά σ'αυτο το νησί θες να γίνεις δήμαρχος? Αυτη είναι η Σαλαμίνα μας? Τι θα προλαβεις να κάνεις, πριν σε προλάβουν? Εσύ ξερης.Πάρτι κι αλλιώς, η γίνεσαι ίδιος και τους ξεπερνας,δείχνοντας στον εαυτό σου,και στους συναιργατες σου,ευσημες μνείες,η κανεις μονο σου την μεγάλη ανατροπή, και ας τσαλακωθεις.Μην μοιάζεις η μιμηθης κανέναν,γιατί τοτε δεν θα είσαι ο εαυτός σου.Μην εμπιστευθης ούτε τον καλύτερο συνεργάτη σου,να κρατας τις περισσότερες σκέψεις για τον εαυτό σου,και να τις πετάς στον κυκλο σου ξαφνικά, αφού πρωτα τις εχεις ολοκλήρωση μονος σου.Κρατα σταθερό το μυαλό σου μονο για καλό,και τα χέρια σου καθαρά.Αν δεν το έχουν κάνει, λίγο απίθανο, θα σε πλησιάσουν, το ξερής.Και έτσι και κανεις κολέγια,μετα θα σε κρατούν,και θα κινούν άλλοι το νήμα.Κάνε κάτι απο τώρα.Μίλησε,φώναξε, μιλά με ολους,ανοιχτα και όχι έκτακτο δελτίο,όταν συμβαίνει κάτι.Συνέχεια μπροστά, και ο θεός βοηθός.Άσχημη χρόνια,και δυσκολη διαλέξεις.Άπειρη προσοχή,και ελιγμούς, έξυπνους,νόμιμους,πρωτα για ολους και μετά για εσένα. Γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/4/18 08:39

    ΥΓ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟ -ΑΛΛΟΥ-ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ -ΞΩΒΕΡΓΕΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.