Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2018

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"


Η κυβερνητική αναλγησία και η αδιαφορία των αιρετών αρχόντων του νησιού, εξωθούν σε πράξεις βίας  και παρανομίας και παράλληλα δίνουν το δικαίωμα στον γνωστό επιχειρηματία «φάντασμα» να θεωρεί ότι το νησί και το περιβάλλον του ανήκουν.
Οι μέχρι στιγμής απειλές που εξελίχθηκαν σε επιθέσεις, αντιμετωπίζονται από την πολιτεία σθεναρά και σαν ένα «γραφικό αστείο».
Το παράνομο λατομείο, πρέπει επιτέλους να σταματήσει τις παράνομες εξορύξεις  όπως άλλωστε έχουν κρίνει οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Να σημειωθεί ότι οι αποφάσεις που ορίζουν ότι το λατομείο πρέπει να κλείσει μένουν στα χαρτιά εδώ και πολλά χρόνια.
Η κυβέρνηση,  οι αιρετοί άρχοντες αυτού του τόπου αλλά και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες  πρέπει επιτέλους να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που θίγει την νοημοσύνη των κατοίκων και υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους.
Η  ΛΑΕ Σαλαμίνας καταδικάζει την  επίθεση που έγινε σε μέλος της Επιτροπής Αγώνα, μέσα στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Απριλίου, με σκοπό τον εκφοβισμό  προκειμένου η Επιτροπή να σταματήσει να ενοχλεί με τις παρεμβάσεις της, τις παρανομίες του εν λόγω επιχειρηματία.
 Π.Ε. ΛΑΕ Σαλαμίνας
22/04/2018

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/18 01:22

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΕΣ ΜΙΑ ΠΙΚΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΝΤΕΧΕΙΣ.ΞΕΡΗΣ.Κ'ΕΜΑΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.