Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2018

ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.) Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και στην αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν εκπτώσεις


Με  λύπη  και οργή  μαθαίνουμε ό τι  το  Περιφερειακό  Συμβούλιο Αττικής  σε  συνεδρίαση  του  28.03.2018,  χωρίς να το  πάρουμε είδηση  στη  Σαλαμίνα, ενέκρινε την  περιβαλλοντική  μελέτη  που είχε  απορρίψει το  Σεπτέμβριο για  τις  οστρεοκαλλιέργειες στην Ψιλή  Άμμο  Σαλαμίνας και  στις 17.04.2018  ο συντονιστής της αποκεντρωμένης  διοίκησης  Αττικής  την έκανε δεκτή.

Επειδή  η κατάσταση είναι  δραματική και  η  κυβέρνηση  και η  περιφέρεια μας αγνοούν, ενώ παράλληλα η δημοτική αρχή έχει χάσει πλέον τον έλεγχο, και  επειδή αντιλαμβανόμαστε και τις  δίκες μας ευθύνες απέναντι στο λαό   της Σαλαμίνας, για τη ΝΑΥΜΑΧΗΑ   ισχύει η  συναινετική δημοκρατική  πρόταση μας για  παραίτηση της  Δήμαρχου και ολοκλήρου  του Δημοτικού Συμβουλίου και διενέργεια εκλογών σε ένα μήνα.
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και στην αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν εκπτώσεις.   Ας το κάνουμε λοιπόν. Ζητάμε  έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θα καταθέσουμε την πρόταση μας.
Πιστεύουμε  πως είναι  ο μόνος τρόπος να εξετάσουν σοβαρά τα προβλήματα  της Σαλαμίνας οι ιθύνοντες.
Παράλληλα, καλούμε τους κάτοικους  να αναλάβουν οι ίδιοι  την εκπροσώπηση του νησιού με ακηδεμόνευτη  γενική λαϊκή  συνέλευση που θα συγκαλέσουν  οι φορείς,  οι συλλογικότητες και οι ενεργοί πολίτες μόνοι τους.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ   29  ΑΠΡΙΛΗ  2018

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/18 20:00

    Τελικά εσείς τηα Ναυμαχηας οι αριστεροί της πλάκας είστε ότι πιο αστείο έχει βγάλει η χώρα.
    Ντρέπομαι που είμαι αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/18 02:17

      Καλά κάνεις και ντρέπεσαι. Ειδικά αν είσαι Σύριζα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/18 21:22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/18 06:57

    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ? ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/4/18 18:28

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.Η ΛΑΜΙΟΓΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/4/18 23:50

    Τι έχει πάθη αυτή η ερμη που ήθελε δόξες και τιμες στα γεράματα? Δεν υπάρχει ούτε ένας χριστιανός να της δείξει τον δρόμο για το σπίτι της? Μια στα σουβλάκια, μια στα σκουπίδια, μια να μπεκρουλιαζει με ουζα,μια σήμερα στο ΔΣ,να παραδέχεται οτι είναι άχρηστη και ανίκανη, μετά βγάζει φωτογραφίες με κάτι λεχριτες,τα πάτωσε όλα, φούσκωσε και τα μούτρα με μποτοξ,κτλ.Πρέπει να παει άμεσα σε ψυχιατρική, δεν την βγάζει με τίποτα καθαρη,είναι οι δικες,οι υπεξαίρεση, και στην πίσσα να ξαναβουτηξη,δεν γίνεται καλά.Ηταν να μην την είχε ακούσει οτι το να είσαι μαντάμ δήμαρχος, και που στην Σαλαμίνα, θα ήταν όλα καλά,κι όλα ωραία, χθες ήσουν μ'αλλονε παρέα.Περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/5/18 17:36

    Η ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ ΦΤΑΙΕΙ!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/5/18 17:41

    ΝΑΙ!Η ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ ΦΤΑΙΕΙ!!! ΚΑΙ Ο ΦΡΕΓΑΤΑΣ!!!Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ!!! ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.